Quin YubiKey hauríeu de comprar: tots els YubiKeys comparats

Voleu comprar un YubiKey? No estic segur de quin és el millor per a vosaltres?

T’hem cobert!

En aquesta guia, parlem de cada model YubiKey. Trobareu el perfecte per a vosaltres sense gastar massa diners en un model amb funcions que mai no utilitzeu. Malauradament, tan gran com és el seu producte, la seva claredat profana és el contrari. Podeu utilitzar la nostra taula de continguts per anar a una secció que us sigui rellevant o útil.

Contents

Introducció

Tenir els comptes segurs és un dels majors reptes del 2020. Les filtracions de contrasenyes es produeixen constantment i és difícil protegir-se contra ells.

filtracions de correu electrònic i contrasenya


Tot i que l’anterior titular de CNET és a partir del gener de 2019, podeu trobar-ne més en uns baixos gairebé diaris.

Una de les millors maneres de fer-ho protegiu la vostra privadesa és mitjançant un generador de contrasenyes com LastPass. Malauradament, fins i tot aquests tenen les seves limitacions. Seguretat basada en maquinari, com ara YubiKey és gairebé impossible de trencar. Per tant, pot ajudar a intensificar la seguretat i la seguretat de les vostres dades.

Què és un YubiKey?

Cada cop depenem més de plataformes en línia amb finalitats professionals i socials. Aquesta tendència creixent ha augmentat la necessitat d’adoptar més fiables seguretat en línia mesures.

Concepte de ciberseguretat i protecció de dades digitals

Una de les formes més habituals i fiables de protegir els vostres comptes és utilitzar l’autenticació de dos factors (2FA). El protocol afegeix una capa de seguretat addicional per protegir el vostre compte. La majoria de plataformes com Facebook i Kraken oferta 2FA.

Captura de pantalla de kraken.com Kraken.com – Configuració d’un Yubikey per a 2FA

Quan tingueu activada aquesta funció, haureu de proporcionar almenys dues proves per obtenir accés al vostre compte. La primera sol ser la vostra contrasenya i la segona sol ser un codi generat pel sistema que s’envia al vostre telèfon o adreça electrònica registrada. Heu d’introduir aquest codi per poder accedir al vostre compte.

YubiKey és una clau compacta de plàstic i metall que connecteu o connecteu al dispositiu (telèfon o ordinador) per autenticar els inicis de sessió. Té la mida d’un USB i funciona com una clau física per desbloquejar els vostres comptes virtuals.

Captura de pantalla de yubico.com Yubico.com – Accés segur amb Yubikey

Trobareu diverses marques que ofereixen aquestes claus al mercat. Es fabriquen segons l’estàndard Universal 2nd Factor (U2F) que combina la criptografia de clau pública amb autenticació basada en maquinari..

Aquestes claus admeten totes les plataformes principals, incloses Windows, MacOS, Facebook, Google, Dropbox i gestors de contrasenyes com ara Keepass, Dashlane i Lastpass.

Tots els Yubikeys comparats

YubiKey 5ci

YubiKey 5Ci

 • Ideal per a usuaris de Mac
 • Connector USB-C i Lightning
 • Impermeable i resistent a l’aixafament

COMPRA ARA YubiKey 5c

YubiKey 5C

 • Ideal per a usuaris de Mac
 • Connector USB-C
 • Podeu estalviar 20 dòlars si no necessiteu el connector Lightning

COMPRA ARA Clau de seguretat NFC

Clau de seguretat NFC

 • El millor per a usuaris que no són de LastPass
 • Versió econòmica del 5 NFC
 • El millor per als usuaris que no poden gastar molt

COMPRA ARA yubikey fips series

Sèrie YubiKey FIPS

 • El millor per a treballadors i contractistes federals
 • Conegueu el nivell més alt de garantia de l’autenticador a partir de les últimes directrius FIPS
 • Està disponible en totes les versions de YubiKey

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ

Història de YubiKey i Yubico

El YubiKey és una idea de dos inventors Jakob Ehrensvärd i la seva dona Stina Ehrensvärd.

Hi ha moltes empreses relacionades amb la privadesa a tot el món, des de VPN fins a còpies de seguretat segures, gestors de contrasenyes i molt més. No obstant això, Yubico és una empresa que realment està en una lliga pròpia.

Yubico va començar el 2008 a Suècia i tenia com a objectiu abordar el mercat de contrasenyes i autenticacions d’una manera nova. Ara, en la seva cinquena generació, el YubiKey ha assolit els seus objectius, sens dubte.

Per continuar avançant i tenir el millor talent possible, Yubico també va obrir oficines a Silicon Valley. En total, Yubico inverteix substancialment per proporcionar-vos la millor autenticació de maquinari i continuar fent-ho en el futur.

A més de tot això, Yubico també inverteix en investigar el mercat de la privadesa. Com a exemple, publiquen un informe anual sobre l’estat de les contrasenyes.

Com funciona el YubiKey?

El geni de YubiKey s’amaga en la seva senzillesa. En termes generals, les noves tecnologies de seguretat no són utilitzades per les persones a causa de les dificultats que tenen quan intenten implementar-les. Tot i això, amb YubiKey, l’experiència és agradable.

com funciona Yubikey

De fet, configurar diferents programes per utilitzar YubiKey és l’experiència que consumeix més temps. Afortunadament, això és una cosa única.

Per configurar un programari o una aplicació per utilitzar YubiKey, els passos sempre són molt similars:

 1. Aneu a la configuració
 2. Cerqueu les dues opcions d’autenticació de factors.
 3. Activeu i seleccioneu YubiKey com a opció.
 4. Connecteu el vostre YubiKey i premeu el botó
 5. Això és el que has fet

configuració de yubikey a lastpass

Un cop configurat, utilitzar YubiKey és encara més senzill. Si no teniu cap contrasenya, toqueu el botó o mantingueu premut el teclat YubiKey contra el vostre dispositiu. Si el feu servir per a 2FA o MFA, és el mateix, però primer heu d’introduir la contrasenya.

Només es pot utilitzar el Yubikey enllaçat a un compte específic per accedir-hi. Altres YubiKeys, encara que siguin del mateix tipus, no es poden utilitzar per autenticar comptes. Tanmateix, podeu afegir diverses claus al mateix compte, tot i que normalment requereix la YubiKey original. Haureu de posar-vos en contacte amb l’administrador per afegir un nou YubiKey o desactivar temporalment 2FA si perdeu la clau.

És millor que altres mètodes 2FA?

El YubiKey ofereix més avantatges, ja que és més senzill que fer servir altres mètodes: què faràs si el telèfon no es troba sense bateria?

També redueix el risc d’infraccions, ja que el codi només es pot utilitzar una vegada en un període de temps especificat. A més, fins i tot si perdeu la clau, no suposarà cap risc, ja que no conté informació com les vostres contrasenyes o les plataformes per a les quals s’utilitza..

Yubikey és fàcil d'utilitzar

A més, YubiKey també protegeix contra atacs de pesca gràcies al protocol U2F que vincula l’inici de sessió a l’URL original. No revelarà les vostres credencials si el lloc web no és real. Això és molt important perquè aproximadament el 70% de tots els ciberatacs utilitzen una combinació de pirateria informàtica i tècniques de pesca.

Captura de pantalla de yubico.com Yubico.com – Les mesures de seguretat de Yubikey

El millor YubiKey per a cada opció

Aquests són els millors YubiKeys per comprar ara mateix. En resum, es redueixen a tres preguntes senzilles que us hauríeu de fer:

 • Amb quins dispositius voleu utilitzar-lo?
 • Què tan gran us agradaria que fos?
 • Què tan segur que necessiteu??

YubiKey 5 NFC: la millor opció general

YubiKey 5 NFC

El YubiKey 5 NFC és la millor opció del mercat ara mateix. El connector USB-A us permet utilitzar-lo amb tots els ordinadors i portàtils principals. Com que no és compatible amb USB-C, és possible que tingueu problemes amb els dispositius Apple. En aquest cas, el YubiKey 5Ci és l’alternativa perfecta.

Al costat de la connectivitat USB-A, com el seu nom indica, el YubiKey 5 NFC també té capacitat NFC. Això significa que podeu utilitzar-lo fàcilment amb el telèfon tocant els dos junts.

Telèfon tàctil NFC YubiKey 5

La clau és més petita que la clau de casa mitjana i, gràcies al útil forat, podeu afegir-la al vostre clauer diari. A més, és impermeable i resistent a l’aixafament, de manera que no us heu de preocupar de passar-hi o deixar-lo caure pel desguàs.

El YubiKey es presenta en paquets d’1, 2, 10 o fins i tot 50. Obteniu un descompte del 4% sorprenentment baix en comandes més grans. En general, però, el millor YubiKey per a la majoria de la gent.

Compra Yubikey 5 NFC

YubiKey 5Ci i 5C: el millor per a usuaris de Mac

YubiKey 5ci

El YubiKey 5Ci és com el 5 NFC, però per als fanboys d’Apple. La diferència majoritària és que en comptes d’un connector USB-A té un connector USB-C i Lightning. Curiosament, això costa gairebé el doble que la versió 5 NFC.

El 5Ci és el successor del 5C. És un moviment benvingut, ja que la queixa més gran amb el 5C és que no té compatibilitat amb l’iPhone.

De manera similar a la 5 NFC, és resistent a l’aigua i a la protecció. Si l’ecosistema del vostre dispositiu és més Apple que Windows, el 5Ci serà la vostra millor opció.

Si només necessiteu el connector USB-C i no el connector Lightning, podeu estalviar 20 dòlars i recollir-los Yubikey 5C.

YubiKey 5c

Al nostre parer, la majoria de maquinari actualment que té un port USB-C també té un port USB-A, de manera que el YubiKey 5 NFC funciona bé i us estalvia 5 dòlars i compta amb suport NFC. Com que només introdueix una contrasenya, no hi ha cap avantatge real en utilitzar una connexió USB-C mitjançant USB-A.

Compra Yubikey 5Ci

YubiKey 5 Nano: el millor per a usuaris amb connexions USB-A

YubiKey 5c nano

El YubiKey 5 Nano és gairebé el mateix que la versió NFC, però amb un factor de forma reduït i la manca de NFC. Això el fa perfecte si voleu utilitzar el YubiKey amb un sol ordinador portàtil i no us agradaria que sobresortís.

Compra Yubikey 5 Nano

YubiKey 5C Nano: el millor per a usuaris amb connexions USB-C

YubiKey 5ci

El Yubikey 5C Nano és la versió d’Apple del 5 Nano. És un factor de forma petit USB-C YubiKey. Per tant, podeu dissimular-lo al portàtil i no us preocupeu de connectar-lo i desconnectar-lo constantment. Però té l’inconvenient que si el vostre ordinador portàtil només té un port USB-C, no serà massa útil.

Compra Yubikey 5C Nano

Clau de seguretat NFC de Yubico: la millor opció per als usuaris que no passen molt per última vegada

Clau de seguretat NFC

El Clau de seguretat NFC és la versió econòmica del 5 NFC. En la majoria dels aspectes, proporciona la mateixa funcionalitat i té el mateix factor de forma. És més barat, ja que limita el programari que pot suportar. El més important és que no admet LastPass. Per tant, si teniu previst obtenir aquesta versió, assegureu-vos que admeti tot el programari que utilitzeu.

També hi ha un (molt lleugerament) més barat clau de seguretat no NFC, el que significa que no el podreu utilitzar al telèfon.

Comprar clau de seguretat NFC

Sèrie YubiKey FIPS: el millor per a treballadors i contractistes federals

El Sèrie YubiKey FIPS permet a les agències governamentals i als contractistes assolir el màxim nivell de garantia d’autenticadors a partir de les últimes directrius FIPS. Degut als requisits addicionals que ha de complir, és més car, però res massa dràstic.

yubikey fips series

La Sèrie FIPS de YubiKey està disponible en totes les versions de YubiKey. Per tant, podeu utilitzar la nostra comparació anterior per decidir quina és la vostra adequada. Podeu trobar totes les claus de la sèrie Yubikey FIPS aquí.

Compra la sèrie Yubikey FIPS

YubiHSM: el millor per a la seguretat empresarial completa

YubiHSM

El YubiHSM és un dels dispositius USB més cars que hem vist per 650 $. El mòdul de seguretat de maquinari Yubi està dirigit a empreses que busquen una privacitat i seguretat completes. Ajuda les empreses de les maneres següents:

 • Creació i emmagatzematge de claus segures
 • Àmplies funcions criptogràfiques
 • Sessions segures
 • Control d’accés basat en rols
 • Xarxa compartible
 • M de N tecla d’ajust Còpia de seguretat i restauració
 • Interfícies mitjançant YubiHSM KSP, PKCS # 11 i biblioteques natives
 • Registre d’auditoria evident

Amb tota honestedat, fins i tot no entenem la majoria de les coses que admet YubiHSM. Si la vostra empresa tracta dades molt restringides o valuoses, us recomanem que contacteu amb Yubico per saber com HSM pot ajudar a protegir el vostre negoci..

Compra YubiHSM

YubiKey vs Generadors de contrasenyes

Amb l’aparició d’eines com Dashlane, 1Password i LastPass, molta gent ha començat a utilitzar-la contrasenyes més fortes. Definitivament, es tracta d’un pas en la direcció correcta per ajudar a protegir les dades de les persones. Sincerament, Déu, si una de les meves antigues contrasenyes d’alcalde es va filtrar i va intentar ser rescatada, és una sensació horrible, fins i tot jo ja no he utilitzat la contrasenya.

Sistema abstracte de protecció de dades

Amb el YubiKey és impossible que passi una cosa així. Ja sigui que l’utilitzeu per a contrasenyes o 2FA, algú hauria de conèixer les vostres dades d’inici de sessió I tenir el vostre YubiKey per poder accedir-hi. Amb els pirates informàtics cada dia més intel·ligents, un YubiKey és l’única solució per proporcionar una veritable tranquil·litat.

Sense contrasenya, 2FA i MFA

Quan es tracta de YubiKeys, els termes Passwordless, 2FA i MFA semblen utilitzar-se indistintament de lloc en lloc. Tot i això, no són el mateix i el YubiKey els ofereix tots.

L’autenticació sense contrasenya és qualsevol tipus d’autenticació que no requereixi cap contrasenya. Pel que fa a l’autenticació de maquinari, pot ser prement el botó que confirma la vostra identitat.

Yubikey sense contrasenya

2FA és l’abreujament d’autenticació de dos factors. Això vol dir que necessiteu dos tipus de mètodes d’autenticació diferents abans d’iniciar la sessió. En general, el primer és la vostra contrasenya i el segon és un codi de confirmació per correu electrònic o SMS. El YubiKey es fa càrrec d’aquesta última part.

Yubikey i 2FA

MFA és una abreviatura d’autenticació de múltiples factors. Com el seu nom indica, requereix tres o més mètodes d’autenticació abans de poder iniciar la sessió. Això és extremadament segur, però, per descomptat, també requereix molt de temps..

Yubikey i MFA

Quins protocols admet?

YubiKey admet els protocols següents: FIDO & FIDO2, Yubico OTP, OATH HOTP, U2F, PIV i PGP obert. Si sou com nosaltres, també són una llista aleatòria de lletres per a vosaltres, així que deixeu-les desglossar-les per a vosaltres.

FIDO & FIDO2

FIDO & FIDO2 són mètodes d’autenticació creats per FIDO Alliance. L’aliança FIDO va ser creat per Yubico per ser una autoritat independent sobre l’autenticació segura. En resum, l’aliança pretén desenvolupar mètodes d’autenticació de programari i maquinari que ens ajudin a reduir la nostra dependència de contrasenyes. Com a aliança de codi obert amb el suport de la majoria de Silicon Valley, és un dels millors i més forts mètodes d’autenticació actuals.

Captura de pantalla de yubico.com Yubico.com – Pàgina d’estàndards d’autenticació

FIDO2 és una evolució de FIDO U2F i ofereix el mateix alt nivell de seguretat, amb opcions d’autenticació ampliades com Passwordless, 2FA i MFA.

Yubico OTP

OTP significa una contrasenya única. El Yubico OTP funciona de manera similar a la resta d’OTP que podeu obtenir, per exemple. per telèfon o SMS quan proveu d’iniciar la sessió a Gmail. Per generar un OTP de Yubico, només heu de prémer el botó 3 vegades. L’avantatge d’un OTP és que, com el seu nom indica, és d’un sol ús. Això vol dir que un cop l’heu utilitzat, ja no serà una contrasenya activa.

Captura de pantalla de yubico.com Yubico.com – Avantatges de Ybico OTP

OATH HOTP

OATH (Open Authentication) és una aliança similar a l’aliança FIDO. Tenen dos mètodes d’autenticació principals TOTP i HOTP. TOTP és un OTP basat en el temps, però, atès que el Yubico no té un rellotge incorporat, no és compatible de forma nativa amb Yubico. HOTP és un OTP basat en hash i, per tant, és compatible amb YubiKeys.

Captura de pantalla de yubico.com Yubico.com – Protocols OATH-HOTP

U2F

U2F (Universal 2 Factor) és un estàndard que simplifica i reforça 2FA. Similar a FIDO, va ser desenvolupat per primera vegada per Yubico i Google. Ara és propietat de FIDO Alliance per mantenir el seu estàndard de codi obert.

A continuació, podeu veure un breu vídeo que explica el concepte amb més detall:

PIV

PIV és l’abreviatura de Verificació de la identitat personal. És una norma federal de processament d’informació que tots els empleats i contractistes federals requereixen per identificar-se.

Captura de pantalla de yubico.com De Yubico.com Targetes intel·ligents

OpenPGP

OpenPGP és un protocol de xifratge de correu electrònic menys conegut com Pretty Good Privacy. Amb els proveïdors de correu electrònic que l’admeten, ajuda a xifrar les comunicacions de correu electrònic per ajudar a mantenir la vostra privadesa.

Captura de pantalla de yubico.com Yubico.com – Secció PGP

Aplicacions i programes compatibles amb YubiKey

Gràcies al seu ventall de mètodes d’autenticació, YubiKey admet l’inici de sessió per a centenars d’eines i programari. Alguns exemples són:

 • Desbloqueig de l’ordinador
 • Emmagatzematge al núvol: One-Drive, GDrive, Microsoft
 • Xarxes socials: Facebook, Twitter, Instragram, etc.
 • Gestors de contrasenyes: LastPass, 1Password, Dashlane
 • i molt més

Es pot obtenir una llista completa es troba aquí però, per a la persona mitjana, donarà suport a l’ajuda d’inici de sessió de totes les eines que utilitzeu.

serveis compatibles amb yubikey

A més, a causa de l’obertura de l’empresa i del codi, és fàcil que les noves empreses integrin l’autorització FIDO al seu inici de sessió. El més difícil és convèncer una empresa perquè l’afegeixi al seu repertori.

Què passa si perdo el meu YubiKey?

YubiKeys té molts avantatges a l’hora de millorar la seguretat del compte. No obstant això, aquests dispositius físics es poden perdre ràpidament a causa de la seva petita mida. La pèrdua d’un YubiKey us pot bloquejar els comptes durant hores o fins i tot dies.

Només cal que accediu a un dispositiu amb sessió iniciada. A continuació, elimineu YubiKey com a mètode d’autenticació preferit.

Per exemple, si perdeu el vostre YubiKey quan aneu de casa de la feina:

 • utilitzeu l’ordinador de casa o qualsevol dispositiu que hàgiu iniciat la sessió al vostre compte per canviar la configuració
 • per accedir al vostre compte de Google, aneu a “El meu compte” i, a continuació, a “Inici de sessió a Google” i seleccioneu l’opció “Verificació en dos passos”
 • després de prémer el botó “Verificació en dos passos”, procediu a fer clic a la icona de llapis que hi ha al costat del botó “Nom del dispositiu” i premeu “eliminar”
 • ara hauríeu de poder iniciar la sessió al vostre compte sense introduir la verificació de YubiKey
 • assegureu-vos de configurar un altre mètode d’autenticació o correu electrònic per protegir el vostre compte

Com a alternativa, si teniu una còpia de seguretat de YubiKey, utilitzeu-la per iniciar la sessió als vostres comptes.

Com evitar bloquejar els vostres comptes

Per suposat, YubiKeys proporciona seguretat addicional en línia i del dispositiu. Són molt útils quan es tracta de comptes que contenen dades potencialment sensibles.

Obteniu claus de recanvi

La manera més segura és tenir una clau de recanvi que pugueu utilitzar per accedir al vostre compte en cas de perdre, perdre o danyar la clau original. Idealment, guardeu la clau de recanvi per separat i en un lloc segur.

Recanvi Yubikey

Activa l’inici de sessió sense 2-FA

Activeu un mètode d’inici de sessió alternatiu i convenient

Google, Facebook i Dropbox us permeten configurar maneres alternatives d’iniciar sessió als vostres comptes. Utilitzeu aquesta opció per seleccionar un mètode d’inici de sessió convenient que podeu utilitzar quan perdeu o no tingueu accés immediat al vostre Yubikey.

Com tornar a instal·lar YubiKey com a mètode d’inici de sessió preferit

còpia clau Copiar un Yubikey és similar a copiar una clau de la vida real

També us alegrarà de saber que configurar el vostre YubiKey de recanvi com a mètode d’autenticació és relativament senzill.

Segons el lloc o l’aplicació, aneu a la secció de configuració i feu clic a “seguretat”.

A continuació, podeu procedir a configurar YubiKey com a mètode d’autenticació de dos factors preferit.

La part més problemàtica és que podeu perdre l’accés als vostres comptes. De manera predeterminada, la majoria d’aplicacions i programari us proporcionen un mètode de recuperació en cas que perdeu el vostre YubiKey; per tant, sempre assegureu-vos de mantenir-los en algun lloc segur i accessible.

Tanmateix, és possible duplicar un YubiKey de manera que, si en perdeu un, en tingueu un altre que funcioni igual..

Tenir un YubiKey duplicat és el millor mètode. Malauradament, tenir altres opcions de recuperació crea un punt feble. Qualsevol persona que vulgui accedir al vostre compte pot provar les opcions de recuperació, evitant així la necessitat de YubiKey.

Puc utilitzar dos Yubikeys?

Sí, podeu utilitzar dos YubiKeys alhora. Hi ha dos mètodes diferents: la duplicació i l’un al costat de l’altre. Amb el primer podeu “clonar” el vostre YubiKey perquè pugueu utilitzar-los ja que eren iguals, p. un 5C per al vostre MacBook i un 5 NFC per al vostre telèfon i PC d’escriptori.

dues yubikeys

Amb aquest últim podeu utilitzar fàcilment dos o més YubiKeys per separat. Tanmateix, això requereix autenticar cadascuna amb les vostres aplicacions. Per a la majoria de les aplicacions, això no serà un problema, però algunes només us permetran registrar un YubiKey a la vegada.

Alternatives de YubiKey

Yubico va iniciar la tendència de la clau de seguretat del maquinari i, per tant, no és d’estranyar que siguin el líder de la indústria i que gairebé tothom recomana els seus productes. Això no vol dir que no hi hagi bones alternatives. De fet, algunes empreses han afegit algunes novetats benvingudes, com ara el suport Bluetooth i la lectura d’empremtes digitals.

Thetis Fido U2F amb Bluetooth

El Thetis Fido és extremadament útil, ja que admet un port USB-A i Bluetooth, cosa que el fa perfecte per a gairebé tots els dispositius. A 29,99 dòlars, és extremadament assequible i, amb la seva coberta metàl·lica giratòria, també és resistent.

Tetis

Malauradament, la seva versió Bluetooth només admet U2F i no FIDO, de manera que us falta accés a algunes eines útils com LastPass. També venen una versió FIDO, però que només admet USB-A, de manera que només podreu utilitzar-la amb alguns dispositius. Si combinessin el suport Bluetooth i FIDO, estarien a punt de superar el YubiKey.

Clau de seguretat de Google Titan

Atès que Google va ajudar Yubico a desenvolupar el mètode d’autenticació FIDO, no és estrany que tinguin la seva pròpia clau de seguretat. La clau de seguretat de Google Titan té tres formats diferents: USB-C i USB-A & NFC i Bluetooth & NFC.

Google Titan

En general, admeten una gran varietat d’estàndards, però la seva qualitat de construcció no sembla ser tan elevada com per a YubiKey.

CryptoTrust OnlyKey

El CryptoTrust OnlyKey admet tota una gamma de mètodes d’autenticació, inclosos FIDO2 / U2F, Yubico OTP, TOTP i Challenge-response. The OnlyKey és especial pel fet que té un teclat PIN que us ajuda contra els registre de claus i afegeix una capa de seguretat addicional a les vostres contrasenyes. A més, després de 10 intents incorrectes, el dispositiu es netejarà per evitar intrusos.

Onlykey

Tot i que potser no ho sembli, també és impermeable i molt resistent. Si no fos només pel suport USB-A, probablement ocuparia el lloc número dos.

Qkey Smartkey

El Smartkey Qkey està dissenyat per ser un dispositiu de protecció personal superpotent amb tota una gamma de funcions, inclòs un sensor de proximitat. Malauradament, només és USB-A i moltes de les funcions que proposen encara estan en desenvolupament.

clau intel·ligent

Kensington VeriMark

El Kensington VeriMark és un dispositiu de seguretat de maquinari habilitat per a empremtes digitals. Com que fa anys que produeixen unitats USB i lectors d’empremtes digitals, es pot confiar molt en la qualitat del dispositiu. Igual que amb totes les altres alternatives de YubiKey, admet tota una gamma d’autenticació, inclosa FIDO. En general, és un producte fantàstic, però, de nou, està restringit pel suport únic USB-A i creiem que el sensor d’empremtes digitals és excessiu per a la persona mitjana.

VeriMark

Tots els Yubikeys comparats

YubiKey 5ci

YubiKey 5Ci

 • Ideal per a usuaris de Mac
 • Connector USB-C i Lightning
 • Impermeable i resistent a l’aixafament

COMPRA ARA YubiKey 5c

YubiKey 5C

 • Ideal per a usuaris de Mac
 • Connector USB-C
 • Podeu estalviar 20 dòlars si no necessiteu el connector Lightning

COMPRA ARA Clau de seguretat NFC

Clau de seguretat NFC

 • El millor per a usuaris que no són de LastPass
 • Versió econòmica del 5 NFC
 • El millor per als usuaris que no poden gastar molt

COMPRA ARA yubikey fips series

Sèrie YubiKey FIPS

 • El millor per a treballadors i contractistes federals
 • Conegueu el nivell més alt de garantia de l’autenticador a partir de les últimes directrius FIPS
 • Està disponible en totes les versions de YubiKey

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ

Conclusió

Els YubiKeys són utilitzats per algunes empreses importants de tot el món, inclosa Google. Segons els informes, la companyia utilitza YubiKeys des del 2009.

La companyia es va adreçar a YubiKeys després de patir una important violació de dades el 2009. Es va unir a Yubico per augmentar les capacitats del sistema incloent la criptografia de clau pública. Això ens va donar el protocol U2F, esmentat anteriorment.

Google ha integrat el suport de YubiKey en proteccions de seguretat per a tots els seus usuaris. S’ha demostrat que és segur i fiable.

Trobareu molts models de claus al mercat, inclosa una versió destinada a eliminar les contrasenyes. No obstant això, actualment cap servei de consumidor està disposat a donar suport a l’inici de sessió sense contrasenya. Tot i això, molts experts creuen que aquest és el començament d’una era sense contrasenya.

YubiKey és un dispositiu de seguretat de maquinari per ajudar-vos a accedir als comptes amb facilitat i seguretat. Les claus de maquinari són més segures que les contrasenyes, ja que no es poden falsificar ni copiar. Al mateix temps, són més fàcils d’utilitzar que les aplicacions tradicionals de 2 factors.

En poques paraules, un YubiKey us ajudarà a simplificar els inicis de sessió. Mentre que, en termes generals, Google, Apple, el vostre banc, etc. us poden enviar un codi d’inici de sessió per correu electrònic o text, amb un YubiKey només cal que el connecteu i el premeu quan es requereixi 2FA.

Això vol dir que ja no necessiteu confiar en aplicacions com ara Atuhenticator de Google que tenen molts problemes de seguretat.

En general, els YubiKeys són dispositius fantàstics i és, amb diferència, la millor inversió que podeu fer en privadesa i seguretat en línia. El YubiKey 5 NFC s’adaptarà a la majoria de la gent i us recomanem que en feu un.

Preguntes freqüents

Necessito un YubiKey?

Tret que treballeu per al govern o per a una gran empresa amb secrets comercials, és probable que no necessiteu YubiKey. Tot i això, es recomana que els usuaris quotidians protegeixin els seus comptes amb un segon factor de maquinari quan sigui possible.

Quant costa YubiKey?

Els preus de YubiKeys varien en funció de les connexions i els nivells de xifratge admesos. El YubiKey més barat (la “clau de seguretat”) costa 20 dòlars, però podeu gastar fins a 650 dòlars pel seu producte més segur (el “YubiHSM”).

Què passa si perdo el meu YubiKey?

Si perdeu el vostre YubiKey, generalment no hi ha gaire preocupació, sempre que no hi hagi cap manera fàcil de vincular-lo amb YubiKey i que utilitzeu contrasenyes segures per als vostres comptes. El gran problema és tornar als vostres comptes sense ell. Per això, és recomanable que tingueu configurat més de YubiKey als vostres comptes perquè sempre tingueu una còpia de seguretat. Utilitzeu la còpia de seguretat per tornar als vostres comptes i suprimir el YubiKey que falta com a segon factor autoritzat.

Puc utilitzar YubiKey amb l’iPhone?

Qualsevol YubiKey amb el nom “NFC” us permetrà utilitzar-lo amb qualsevol iPhone 6 o posterior.

Què tan segur és YubiKey?

Qualsevol YubiKey és increïblement segur per a l’usuari mitjà. Aquells que necessiten seguretat addicional poden comprar un producte Yubikey de la sèrie FIPS o un producte YubiHSM per obtenir nivells de seguretat encara més impressionants..

Funciona YubiKey amb Amazon?

Malauradament, Amazon no admet l’ús de segons factors de maquinari com YubiKey. L’única forma compatible de dos factors d’Amazon són els missatges SMS mitjançant el vostre telèfon mòbil.

És segur YubiKey?

YubiKey és el més segur possible a l’hora de protegir la vostra privadesa en línia. És el mètode més segur que hi ha.

Què és una clau de seguretat de maquinari?

Com hem esmentat, YubiKey és una clau de seguretat de maquinari. El que això significa és que físicament necessiteu ser-ne propietari per poder iniciar la sessió als vostres comptes. En poques paraules, funciona a través de la criptografia i és impossible enganyar).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me