Què significa “Hodl”?

‘Hodl’ és el meme més icònic que existeix a Bitcoin actualment. És atemporal, estimat i exigeix ​​agraïment a tots els amants de les criptografies. És una paraula que s’utilitza per descriure els veritables amants i partidaris d’una moneda. És una paraula que s’utilitza per animar aquells que són maltractats pels cops d’un mercat baixista. És una paraula que s’utilitza per separar el fort del feble.

És una encarnació de totes les coses criptogràfiques.

Hodl!

Moneda

Hodl es va originar per primera vegada el desembre del 2013, que és al voltant del pic de la segona gran bomba de la història de Bitcoin quan el preu va superar els 1.000 dòlars EUA per primera vegada. A bitcointalk.org, un comerciant frustrat amb el sobrenom de “GameKyuubi” va iniciar un fil titulat “I AM HODLING”. El seu lloc és el següent:

Tinc una captura de pantalla publicada


És obvi que estava borratxo quan va escriure això i no era capaç d’escriure correctament. Tanmateix, a causa del seu comportament irresponsable de beure, ens regalen hodl. A partir d’aquí, hodl s’ha estès a totes les facetes de la criptografia i és el meme més emblemàtic. El seu creador, GameKyuubi, encara viu i publica a bitcointalk.org fins als nostres dies.

Definició

Tot i que originalment “hodl” només estava destinat a Bitcoin, el terme s’ha estès des de la seva moneda. GamerKyuubi ha utilitzat la paraula “hodl” com a participi present en forma de “hodling”. Tanmateix, des dels seus inicis, ara ha derivat en “hodlers” i “hodl” i s’utilitza tant com a substantiu com a verb.

Paraula Hodl

“Hodler” s’utilitza per descriure un ferm creient que la moneda de la seva elecció augmentarà de preu. Mantindran la seva inversió i esperaran que augmenti el preu, per molt que trigui. També s’ha utilitzat com un dret de presumir, per demostrar que heu estat un dels primers creients. S’ha utilitzat “Hodl” com a ordre, generalment com a estímul perquè altres es mantinguin en les monedes encara que el preu baixi. També s’utilitza com a estratègia per a aquells que no són bons en el comerç, però que volen participar en l’especulació.

Comerciant d’empreses que mira el portàtil i la tauleta,

Hodl als mitjans de comunicació

Hodl ha esdevingut icònic fins al punt que s’ha utilitzat en mitjans de comunicació com Forbes, The Guardian i molts altres. Fins i tot es va definir durant un Comitè del Banc del Senat, on J. Christopher Giancarlo va declarar i es va comunicar al Senat dels Estats Units.

Aquí va definir hodl com el backronímic “Hold Hold for Dear Life”. A mesura que la popularitat de la paraula “hodl” va ser cada vegada més popular, el meme també ha tingut aquesta definició. Tanmateix, la paraula té les seves arrels en l’ortografia errònia d’un usuari de bitcointalk el 2013 i encara es mantindrà així.

Un youtuber anomenat Chris Record Vlogs ha fet una cançó de rap sobre hodling.

Hodl també ha debutat a Last Week Tonight amb John Oliver.

I e-Toro s’ha divertit a hodl amb les seves similituds amb Hodor del programa de televisió Game of Thrones.

Hodl s’ha utilitzat com a sobrenom popular entre els Bitcoiners amb comptes de twitter tan populars com @MrHodl i @hodlonaut utilitzant el terme en els seus pseudònims. El terme és tan icònic fins al punt que un intercanvi HodlHodl, l’ha utilitzat en el seu nom.

Altres memes

Hi ha altres mems que existeixen a cryptoverse, a més del tan famós Hodl. Hi ha “Quan lluna”, una frase que es fa servir per preguntar-se quan el preu de la moneda que tenen o que volen mantenir augmentarà de preu. També hi ha “Quan Lambo”, també solia preguntar quan pujarà el preu, pujar prou per comprar un Lamborghini, un vehicle de luxe utilitzat per significar la riquesa.

Bitcoin i gràfic de mercat

Hi ha una altra frase que es va encunyar a causa d’un error tipogràfic, aquesta vegada originada per Reddit als mercats r / bitcoin. L’11 de novembre de 2014, un usuari de Reddit amb el nom de “qwsazxcde1” havia publicat això.

Captura de pantalla de Reddit

Evidentment, havia volgut dir “Això és senyors”, però enmig de la seva il·lusió per la travessia 1D EMA, va passar per alt “sobre”. Malauradament per a “qwsazxcde1”, el mercat baixista no s’havia acabat i el preu va caure i el mercat alcista no va tornar a començar fins a l’estiu del 2015.

Hi ha el mem de Maxtrix de Morpheus preferit per tothom que li diu a Neo que no hauria de vendre els seus bitcoins quan llunyi.

Meme Matrix

Hi ha el tan clàssic mem de l’assistent de Reddit que s’inclou fantàsticament en això article mitjà.

Captura de pantalla de medium.com Medium.com – Com ha aconseguit Bitcoin un anunci de Reddit

Tot i que hi ha hagut altres mems i cada dia es creen més mems, no hi ha un mem clàssic, molt estimat i significatiu, com ara hodl. És estimat per tothom, inclosos els Bitcoiners, els amants d’Ethereum, els Ripplers i fins i tot la gent de Bcash. Tot són coses criptogràfic i continuarà sent la paraula que defineix tots i cadascun de nosaltres. Hodl.

Billfodl soluciona aquest problema proporcionant una solució fàcil, segura i reutilitzable per protegir el mnemotècnic de danys causats per incendis i aigua. Prepareu-vos per a la propera vegada que llanceu la vostra cartera i invertiu en un Billfodl avui i convertiu-vos en un veritable hodler.

Compra un Billfodl

Preguntes freqüents

Què és un Bitcoin?

Bitcoin es considera una criptomoneda. Podeu enviar o rebre Bitcoin a través d’Internet sense estar vinculat a una identitat real.

Bitcoin és una bona inversió?

Si busqueu beneficis a curt termini, Bitcoin és una gran inversió. Però també pot ser una bona inversió a llarg termini, a causa de la seva gran demanda al mercat.

Qui va guanyar més diners amb Bitcoin?

Satoshi Nakamoto va guanyar més diners amb Bitcoin, ja que és l’inventor de la primera moneda digital descentralitzada. També va implementar la primera cadena de blocs.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me