Què és una VPN doble?

Introducció

VPN doble

També es coneix com VPN Multihop o VPN en cascada, una VPN doble és quan un usuari es connecta a un servidor en un VPN i llavors aquest servidor es connecta a un altre servidor VPN.

Un cop finalitzada la connexió entre diferents servidors, us connectareu a la destinació prevista.

Això es fa per augmentar la privadesa mentre navega per Internet.

Com funciona?


La configuració bàsica d’una VPN doble no és molt més complicada que una VPN configuració estàndard de VPN.

Diguem que sou a Suècia.

VPN a Suècia

Mitjançant la vostra VPN, us connectareu a un servidor dels Països Baixos que canviarà la vostra adreça IP i xifrarà la vostra navegació.

VPN als Països Baixos

Després de connectar-vos al servidor als Països Baixos, us connectareu a un altre servidor de Londres.

El servidor canviarà la vostra adreça IP de nou i xifrarà la vostra navegació una segona vegada.

VPN al Regne Unit

Finalment, sortireu a Internet amb doble xifratge i dues capes de canvis d’adreça IP.

VPN a tot el món

Per què afegir una VPN addicional??

Doblegueu el vostre xifratge

Una de les raons per amagar la vostra activitat en línia darrere de dues VPN és la mateixa raó per la qual l’amagueu darrere d’una. Voleu xifrar la vostra activitat de navegació perquè el vostre proveïdor d’Internet no ven les vostres dades a tercers. Amb una VPN doble, obteniu xifratge a la part superior del vostre xifratge.

L’ISP no coneixerà la vostra destinació

Si algú controla la vostra xarxa domèstica, és possible que una única VPN no sigui suficient. L’espia pot veure la connexió a la VPN i després seguir aquesta connexió. Però, si teniu una VPN doble, l’espia només pot veure la vostra primera connexió. No sabran l’adreça IP del vostre destí.

El segon servidor no coneixerà la vostra IP

A l’altra banda, el segon servidor VPN desconeix la vostra adreça IP real. El primer servidor de la cadena l’amaga del segon. Això significa que si algú posa en perill el segon servidor VPN, no podrà veure la vostra adreça IP. Una VPN doble fa que sigui gairebé impossible vincular el vostre comportament de navegació.

Utilitzeu dos protocols de transferència diferents

Protocol de control de transmissió (TCP)

TCP és un protocol orientat a la connexió. Quan utilitzeu TCP per connectar-vos a un altre client d’una xarxa, envieu una dada i espereu una resposta. Si no rebeu cap resposta, torneu a enviar el paquet. Si rebeu una resposta, envieu el següent paquet. D’aquesta manera, TCP verifica l’error i garanteix l’enviament de la vostra comunicació.

Protocol de datagrames d’usuari (UDP)

UDP és molt més ràpid que TCP en molts casos. Això es deu al fet que les connexions TCP tenen moltes tasques addicionals per fer. Les connexions TCP són més fiables a causa d’aquestes tasques addicionals. Garanteixen que els fitxers es reben en l’ordre en què s’envien. Sigui com sigui, l’ús de tots dos protocols de transferència augmenta la privadesa i la velocitat

Qui hauria d’utilitzar una VPN doble?

Periodistes

Si sou periodista, sovint podreu informar sobre històries que no agradaran al vostre govern. És possible que hagueu d’amagar el vostre comportament de navegació per protegir-vos o les vostres fonts.

Afegir un segon servidor significa que, fins i tot si el vostre govern sap que utilitzeu una VPN, no podran veure la vostra destinació final.

Activistes

Els activistes també necessiten protecció addicional contra les forces de l’ordre. En alguns països, és il·legal protestar contra el vostre govern. Les demostracions efectives sovint requereixen una planificació acurada entre gran quantitat de persones.

Molts activistes consideren que planificar les seves protestes és perillós. És possible que estiguin cometent un delicte.

Per tant, no es poden permetre el luxe que s’exposi la seva identitat. En afegir un servidor addicional a la seva connexió, els activistes disminueixen la possibilitat de fer-se un mateix.

Persones que necessiten eludir les restriccions domèstiques a Internet

Potser no us interessa protestar. Potser el vostre país només té restriccions sobre el contingut que podeu veure. Llavors, una VPN doble és per a vosaltres.

Per exemple, suposem que viviu a la Xina. Xina restringeix molts llocs dels EUA. Si voleu accedir a un d’aquests llocs dels EUA, primer us heu de connectar a un altre país. Podeu connectar-vos a un servidor VPN a Dubai.

Xina pensarà que esteu intentant accedir a un lloc al mig orient. A continuació, la vostra VPN pot connectar-se a un lloc dels EUA. Tot el que sabrà el lloc dels EUA és que hi ha trànsit procedent de l’Orient Mitjà.

Entusiastes de la privadesa

Alguns de nosaltres no volem que ningú sàpiga quin és el nostre comportament de navegació.

Valorem la privadesa per motius de privacitat. En aquest cas, també hi ha una VPN doble. El vostre ISP controla la vostra activitat i ven les vostres dades per fer-vos publicitat. Això és molest.

Quins serveis VPN ofereixen una VPN doble?

NordVPN

VPN VPN ofereix una opció fantàstica per duplicar el xifratge. Nord és una de les empreses amb més confiança de l’espai VPN.

SurfsharkVPN

Surfshark també ofereix una opció fantàstica per a la VPN doble que anomena “multihop”. Surfshark ha augmentat la classificació de les VPN més fiables de la indústria.

ProtonVPN

Protó ofereix 48 servidors de doble salt amb el que anomena “nucli segur”.

Primer dirigeix ​​tot el trànsit a través d’un servidor segur a Suïssa i després a un altre servidor que trieu. El seu servei de correu electrònic és molt fiable, així com el seu servei VPN.

Com configurar la VPN doble a NordVPN

A la configuració, configureu el protocol VPN a OpenVPN.

NordVpn VPN doble

Cerqueu la categoria Doble VPN als servidors especials. Veureu un munt de combinacions de països disponibles.

NordVpn VPN doble

Tria el que més et convingui i fes clic a “connecta”.

Com configurar la VPN doble a SurfShark

Al menú principal, seleccioneu “Multihop” i trieu un dels parells de servidors següents.

SurfShark Double VPN

Com configurar la VPN doble a Protó

Al menú principal, seleccioneu el commutador “Nucli segur”.

A continuació, seleccioneu un menú desplegable al costat del país al qual vulgueu connectar i seleccioneu “connectar”.

ProtonVPN doble VPN

Taula de comparació

Nom de l’empresa Preu Servidors / Països Velocitat Privadesa
Logotip ExpressVPN 6,65 dòlars 3000/160 El més ràpid Increïble Registra’t
Logotip de PureVPN 2,88 dòlars 2000/140 Mitjana Mitjana Registra’t
Logotip de Surfshark 1,99 USD 1040/61 Ràpid Registra’t
Logotip de NordVPN 3,49 dòlars 5660/59 Ràpid Registra’t

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me