Què és una oferta inicial de moneda de criptomonedes?

Descripció ICO

An Oferta inicial de monedes, o un ICO, és una estratègia utilitzada per nous projectes en què venen les seves fitxes de criptografia propietàries per a Bitcoin i Ether, i els fons resultants d’aquesta venda s’utilitzen per ajudar el desenvolupament del projecte. Un ICO és similar en principi a una Oferta Pública Inicial (IPO) en què les accions d’una empresa es posen a la disposició de la compra per a inversors públics.

Comercialització de la Xina

ICO i IPO: diferències

Les ICO inclouen almenys tres aspectes principals que difereixen molt de les OPI tradicionals:


  • Els OIC estan descentralitzats, cosa que significa que no tenen un punt central d’autoritat que els controli.
  • Els OIC no estan regulats en la seva majoria, és a dir, no estan supervisats per organitzacions financeres.
  • Com a resultat de les dues característiques anteriors esmentades anteriorment, els ICO tenen requisits més relaxats.

Legalitat i restriccions

El Comissió de Valors i Borses dels Estats Units (SEC) va decidir aquest any que les fitxes utilitzades a DAO ICO són ​​valors il·legals. Aquesta decisió va provocar un sentiment de preocupació tant per als inversors com per als emissors d’ICO.

Un testimoni es pot considerar una seguretat si supera la prova de Howey. Els valors han de seguir certes restriccions imposades per la SEC. Les restriccions quant a la participació dels inversors són molt poques i, en alguns casos, literalment no n’hi ha cap (segons el país). I ja que bàsicament se’ls permet contribuir inversors de tot el món, les ICO poden recaptar sumes considerables de diners.

Una gran preocupació per a les ICO és que els fons es recaptin abans de llançar el producte. Això significa essencialment que invertiu en un concepte que podria fallar o tenir èxit. La part de suport argumenta que els ICO són ​​necessaris per motivar el desenvolupament del protocol.

A causa de la manca d’implementacions reguladores, s’han utilitzat ICO com a mètodes mitjançant els quals es poden dur a terme estafes i fraus.

Com funcionen?

Els ICO són ​​fàcils de crear, ja que gairebé tots es basen en el protocol de token ERC-20, que redueix considerablement el procés de desenvolupament d’un nou actiu criptogràfic des de zero. La majoria dels ICO funcionen perquè els inversors envien BTC o ETH a un contracte intel·ligent que emmagatzema els fons i que converteix la suma en el nou testimoni més endavant..

Els fonaments d’un ICO

Quan les startups decideixen celebrar una Oferta inicial de monedes, normalment creen un llibre blanc que descriu el projecte de criptografia en extensió i altres rellevants sobre la campanya i el producte. Durant la promoció ICO, les fitxes criptogràfiques ofertes es poden comprar mitjançant fiat o altres criptomonedes, generalment BTC o ETH.

Si la posada en marxa no aconsegueix augmentar la quantitat mínima, els fons es retornen als inversors. Si l’ICO és un èxit, els fons s’utilitzen per iniciar un nou desenvolupament o per finalitzar el seu producte actual.

Els ICO poden diferir segons l’estructura que segueixen. En certs casos, l’inici estableix un objectiu específic o límit de finançament, cosa que significa que les fitxes disponibles a l’ICO tenen un preu predeterminat i un subministrament de fitxes total fixat.

Altres casos consisteixen en un subministrament fix de fitxes amb un objectiu de finançament dinàmic. Això influeix en la distribució de fitxes als inversors ja que com més fons es recaptin, més elevat serà el preu dels tokens.

Els ICO també poden tenir un subministrament de fitxes dinàmic que depèn de quants fons es recaptin. Aquí, el preu del testimoni és estàtic i no hi ha límit de quants tokens es poden distribuir durant la venda d’ICO.

Què és un testimoni ICO?

El testimoni ICO representa la contribució d’un inversor a una startup específica. Aquests tokens permeten als seus titulars comprar o accedir a futurs productes o serveis de l’empresa disponibles a la seva plataforma o a comerciant de bitcoins només pot intercanviar les fitxes amb altres recursos digitals.

Medium.com

Història dels ICO

El primer ICO conegut es va llançar el 2013 quan Ripple va pre-extraure 1.000 milions de tokens XRP i els va posar a disposició dels inversors per comprar-los. A principis del 2014, Ethereum va aconseguir recaptar més de 18 milions de dòlars, que va ser la campanya ICO més gran d’aquella època.

El DAO va ser un projecte que va utilitzar la cadena de blocs d’Ethereum per llançar un nou testimoni. Tot i que el DAO va aconseguir recaptar més del seu límit proposat, més de 150 milions de dòlars, una vulnerabilitat tècnica que s’explota per atacants desconeguts i que va treure milions de l’organització.

Ethereum va decidir que la solució era induir una forquilla dura, que restabliria tota la cadena de blocs i els seus fons. Tot i que el primer intent de crear un projecte amb èxit a Ethereum va fracassar, l’estàndard ERC20 es va convertir en l’eina de desenvolupament més fàcil per a fitxes criptogràfiques, convertint-se ràpidament en el protocol més dominant utilitzat en la indústria ICO. Això ha permès a les startups anteriors al producte fer boges quantitats de diners en poc temps.

AragóL’ICO va recaptar 25 milions de dòlars en només 15 minuts, el testimoni bàsic d’atenció va recaptar 35 milions de dòlars d’inversors en només 30 segons i Status va acumular 270 milions de dòlars en qüestió d’hores.

Paraules finals

El mercat està ple de milers d’ICO i cada dia un projecte continua apareixent al radar. Tot i que els OIC presenten alguns avantatges tant per als inversors com per als seus desenvolupadors, molts d’ells poden resultar estafes que només estan interessats a treure els vostres diners. Seguiu amb precaució i investigueu a fons l’ICO abans d’invertir.

Per exemple, CryptoTotem és una base de dades independent per a inversors i entusiastes de la criptografia. Tenen informació de qualitat sobre cada projecte. Podeu veure el text complet Llista ICO i comproveu les dades necessàries.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me