Què és una cartera de paper?

Com es posa Bitcoin al paper?

No ho és criptomoneda només un número en un llibre major?

Si paper carteres et confon, has arribat al lloc correcte.

La cartera de paper és potser la que menys s’entén dels molts mètodes d’emmagatzematge de Bitcoin del mercat.

Com funcionen

Introduïdes i popularitzades per primera vegada el 2011, les carteres de paper proporcionen emmagatzematge fora de línia (també conegut com “fred”) de les vostres monedes. Juntament amb el parell de claus privada i pública s’associen Codis QR. Impresos, faciliten la recepció o la despesa de bitcoins.


Tot i que les carteres de paper bitcoin van introduir un nivell addicional de seguretat contra algunes amenaces, van resultar més vulnerables a d’altres.

Sense una comprensió completa del mètode i els riscos d’emmagatzematge de la cartera de paper (i de com compensar-los), les probabilitats de perdre els vostres fons són elevades..

Això és especialment cert si esteu emmagatzemant tota la vostra pila sat en una clau privada.

Com gastar monedes en una cartera de paper

La suposició no expressada és que els fons acabaran per ser “escombrats” a una adreça de cartera separada per a la despesa activa.

Els usuaris novells que no són conscients de com funcionen les transaccions de Bitcoin sota la caputxa es perden fàcilment aquest detall crucial.

Perills d’utilitzar carteres de paper per emmagatzemar Crypto

En tractar amb Bitcoin, hauríeu d’assumir que la vostra connexió WiFi es compromet i controlava en tot moment (fins i tot si creieu que no ho és).

Per això, a l’hora de crear una cartera de paper, hem de dissenyar un mètode que mitigui aquests riscos.

Aconsello utilitzar una nova instal·lació de Linux en un dispositiu que mai no ha estat en línia per generar les claus. Pots seguir aquesta guia per crear el vostre propi Linux LiveCD o USB d’arrencada. Aquests CD són ideals per a ocasions en què necessiteu una instal·lació neta i ràpida i senzilla d’un sistema operatiu.

Llapis USB

Per descomptat, haureu d’enviar aquest parell de claus a una impressora per crear la cartera de paper mateixa. Tanmateix, ara ens enfrontem a un nou problema, ja que els perills de perdre les nostres monedes només han passat del món digital al físic (la impressora)..

El mal funcionament dels dispositius i altres contratemps inesperats poden provocar la impressió incorrecta de les vostres claus i / o codis QR. Proveu-los a fons a cada pas.

Aquests caràcters impresos no es poden suposar ni s’han de transferir correctament al paper.

Ara el vostre parell de claus s’imprimeix perfectament.

Malauradament, encara no estem fora del bosc.

Per què?

Com que el propi paper es podria perdre, robar, observar per part de persones no desitjades, cremar-lo, esvair-se o patir danys causats per l’aigua.

Potser us preguntareu: “He de posar la cartera de paper en una caixa de seguretat?”

Dipòsits bancaris

Si ho feu, podríeu mitigar alguns dels riscos, però no recomano caixes de seguretat.

En primer lloc, la majoria només estan assegurats fins a 500 dòlars. Com resumia recentment el New York Times:

I, en qualsevol cas, si li passés alguna cosa a la cartera de paper mentre estava a càrrec del banc, haureu de demostrar no només que emmagatzemava una cartera a la caixa, sinó també quant contenia la cartera..

Això suposa que fins i tot podeu confiar en el banc; una suposició que és cada vegada més infundat en discutir la privadesa de les caixes de seguretat.

La millor manera d’emmagatzemar Crypto

Des de la introducció de carteres de paper, la proposta de millora de Bitcoin (BIP 0032) ha canviat i millorat la direcció que ha pres la gestió i la seguretat de Bitcoin.

En lloc del parell de claus d’adreça única que es presenta amb una cartera de paper bitcoin, una cartera determinista (com a Trezor Model T o bé Un) té molta més flexibilitat.

Trezor model T

Us pot permetre crear tantes adreces com vulgueu amb un maquinari o una cartera en línia (llegiu sobre quantes adreces Bitcoin existeixen).

Amb un mnemotècnic, podeu emmagatzemar les paraules inicials més fàcilment traient la impressora del procés completament. Escriure-les a mà és un enfocament senzill i directe, tot i que es manté el risc de ser destruït pel foc o l’aigua.

Aquí és on un dispositiu com el Billfodl brilla.

Billfodl és el company perfecte per a un Trezor Model T Compra Billfodl

Mai no ha estat tan senzill fer una còpia de seguretat de les paraules deterministes de la cartera de maquinari en un dispositiu convenient i incorruptible.

S’ha optimitzat per facilitar la configuració i s’ha experimentat proves rigoroses en tota mena de condicions destructives extremes. Cap altre mitjà fora de línia no pot igualar la seguretat de Billfodl.

Conclusió

Fins i tot si heu assegurat que la vostra cartera de paper no es vegi compromesa en línia, encara no és del tot segura.

La cartera de paper està subjecta a diversos riscos del món real, però evitables. En certa manera, el mètode imprès d’emmagatzematge de claus va suposar una millora notable respecte als mètodes d’emmagatzematge purament en línia el 2011.

Tot i això, ara les carteres de paper es consideren un pas més en l’evolució de Bitcoin.

Els mètodes deterministes i les carteres de maquinari han deixat la cartera de paper bitcoin obsoleta. Simplement, heu de considerar les carteres de paper massa feixugues i poc segures per utilitzar.

Tot i això, les carteres de paper són útils per a aplicacions específiques com ara regalar petites sumes de bitcoins a nous usuaris.

Però per a un hodler, és millor obtenir i utilitzar una cartera de maquinari com la Trezor o bé Ledger Nano S.

Quan es combina una cartera de maquinari amb el Billfodl, assegurar el seu bitcoin d’una manera robusta i fora de línia mai ha estat tan senzill. Aprèn més sobre Billfold o feu servir el botó del carretó per fer una compra.

Preguntes freqüents

Necessito una cartera criptogràfica?

Si es tracta de monedes criptogràfiques, sí, necessita una cartera criptogràfica. Els experts recomanen als usuaris invertir en més d’un tipus de cartera per mantenir segures les seves monedes criptogràfiques.

Què és una cartera de paper?

La cartera de paper és un mètode d’emmagatzematge en fred per emmagatzemar criptos. És diferent d’una cartera calenta perquè no funcionen a través d’Internet. Com el seu nom diu, està fet de paper i conté codis QR i claus que s’utilitzen en les transaccions.

Són més populars les carteres de paper que altres carteres?

Quan es van introduir les carteres de paper, eren molt populars. Però els usuaris aviat s’adonen que les carteres de paper es poden perdre, robar, observar per parts no desitjades, cremar-les, esvair-les o patir danys causats per l’aigua, de manera que han explorat altres mètodes segurs per mantenir la criptografia..

Què és una cartera de maquinari?

Una cartera de maquinari emmagatzema claus privades i el seu principal avantatge és que les claus privades s’emmagatzemen en un dispositiu de maquinari segur i no es poden transferir fora del dispositiu en text pla.

Què és una cartera de programari?

Una cartera de programari és una aplicació que s’instal·la a l’ordinador. Això us ofereix un control total i transaccions segures, perquè les vostres monedes criptogràfiques només són accessibles al vostre propi ordinador.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me