Què és un router VPN

Tant si voleu reproduir els vostres programes preferits, pagar les factures o accedir a fitxers importants del núvol, Internet és la vostra solució ideal. Malauradament, la vostra activitat de navegació gairebé no és privada. Els governs, els ISP, les agències de vigilància i els cibercriminals estan vigilant i envaint la vostra privadesa constantment.

Els delinqüents volen robar-te la identitat. Els proveïdors d’Internet volen vendre les vostres dades. I els governs sovint volen restringir el que veieu i dieu en línia. Això significa que necessiteu una eina d’Internet especial per superar les restriccions geogràfiques, superar la censura i protegir les vostres dades en línia.

A Xarxa virtual privada (VPN) és una excel·lent eina que podeu utilitzar per navegar per Internet de forma privada i protegir les vostres dades. Tot i això, és difícil instal·lar una VPN als diversos dispositius que tingueu. Heu de descarregar diverses aplicacions i recordar sempre que heu d’activar la VPN abans de navegar per Internet. Comet un petit error en un dels vostres aparells i us arrisqueu a exposar la vostra identitat.

Afortunadament, si decidiu instal·lar una VPN al vostre encaminador, podeu garantir la protecció de tota la xarxa domèstica alhora.

Què és un encaminador VPN?

Es tracta d’un enrutador de tipus compatible amb connexions VPN i que té una VPN configurada. El router VPN pot establir una connexió en línia segura per a tota la xarxa, tant a nivell de programari com de maquinari. Un cop tingueu una subscripció activa, podeu protegir diversos dispositius connectats al router VPN. Això inclou telèfons intel·ligents, ordinadors, televisors intel·ligents, consoles de jocs, tauletes i molt més. Com funciona el router VPN?


En poques paraules, un encaminador VPN integrat xifra i protegeix el trànsit de la xarxa entre l’encaminador configurat i Internet. Cada vegada que intenteu navegar per Internet, l’encaminador VPN xifra les vostres dades fins i tot abans que un ISP les pugui veure. El trànsit de navegació s’envia ara a un túnel segur i s’envia a través d’un servidor VPN al qual esteu connectat. Tots els llocs web externs i els ulls curiosos veuran el vostre trànsit originat a la ubicació emmascarada del servidor VPN, ocultant així la vostra identitat real.

Com a resultat, tots els dispositius que accedeixen a Internet a través del router VPN estan protegits automàticament. Això implica que podeu connectar diversos dispositius domèstics / d’oficina a un únic encaminador VPN i navegar per Internet sense mirar per sobre de l’espatlla.

Com puc obtenir un enrutador VPN?

Hi ha dues maneres d’obtenir un encaminador VPN. Podeu optar per comprar un enrutador preconfigurat, o podeu optar per descarregar els fitxers de configuració i instal·lar-los manualment al vostre enrutador actual. Compra d’un enrutador preconfigurat és la millor opció: una solució excel·lent per a usuaris no tècnics. Aquesta també és la millor opció si voleu comprar un nou enrutador per al vostre ús domèstic.

Tot i això, si ja teniu un encaminador, us recomano que descarregueu els fitxers de configuració del lloc web oficial de la VPN i configureu la VPN. Aquesta opció us estalviarà el cost de comprar un nou enrutador, però el procés de configuració pot ser complicat. Per sort, podeu contactar fàcilment amb l’atenció al client de la vostra VPN i els seus agents us ajudaran a dur a terme el procés. També podeu seguir aquesta guia sobre com configurar la vostra VPN al vostre encaminador.

Nota: Tant si decidiu comprar un encaminador preconfigurat com descarregar els fitxers de configuració del vostre encaminador, això no us proporcionarà automàticament un servei VPN. Heu de comprar una subscripció VPN per obtenir els avantatges del vostre encaminador VPN.

Avantatges d’utilitzar un router VPN

És possible que us pregunteu per què val la pena tot aquest problema? Quins avantatges us proporciona l’execució d’un enrutador VPN si només executeu la vostra VPN de manera normal??

Instal·lació única

Només heu de configurar l’encaminador VPN una vegada. No cal que descarregueu ni instal·leu els diversos clients VPN als dispositius domèstics o d’oficina. Això significa que podeu protegir fàcilment el trànsit de navegació de tots els dispositius connectats.

Estalvieu en costos de subscripció

No hi ha cap cost addicional en comprar una subscripció d’encaminador VPN. Una sola llicència us permetrà protegir un nombre il·limitat de dispositius sense actualitzar el paquet. Per tant, si teniu un pressupost, comprar un paquet d’encaminador VPN és una opció excel·lent per protegir diversos dispositius alhora.

Tingueu en compte que encara heu de comprar un pla d’encaminador VPN, fins i tot si teniu un encaminador preconfigurat.

Admet totes les plataformes de dispositius

Els enrutadors VPN són compatibles amb tots els dispositius que es poden connectar a Internet. Optar per un encaminador VPN us estalvia la molèstia d’haver de descarregar diferents clients VPN per a tots els dispositius que tingueu. A més, els dispositius domèstics com els televisors intel·ligents i les consoles de jocs no són compatibles amb la majoria de les VPN. Afortunadament, podeu utilitzar un encaminador VPN per protegir-los alhora.

També us estalviarà temps per recórrer Internet buscant aplicacions compatibles per a diversos dispositius.

Assegureu-vos la seguretat total

Instal·lar una VPN en un enrutador domèstic implica que tota la xarxa domèstica estigui protegida contra els ulls indiscrets. Una bona VPN afegeix una capa de seguretat addicional que pot defensar els atacs externs de ciberdelictes dirigits a la vostra xarxa.

No oblideu mai fer servir una VPN

No hi ha errors quan s’utilitza un encaminador VPN. És probable que de tant en tant oblideu activar la vostra VPN quan utilitzeu el dispositiu. Per sort, aquest no és el cas dels encaminadors VPN. Tot el trànsit d’Internet entrant i sortint es xifra automàticament a nivell d’encaminador abans que arribi als aparells de casa. Gràcies a això, podeu deixar els vostres dispositius connectats sense voler sense mirar per sobre de l’espatlla.

Embolicar

Sens dubte, els encaminadors VPN són fantàstics si voleu protegir els vostres dispositius domèstics o d’oficina sense problemes.

La millor part: podeu reduir el cost que d’altra manera gastareu en comprar diverses subscripcions per als vostres dispositius. Això es deu al fet que una sola llicència premium és suficient perquè el vostre encaminador VPN asseguri tones de dispositius. Tot i això, hi ha un problema.

Si la majoria dels usuaris de casa vostra solen viatjar o passar la major part del temps fora de la xarxa de casa / oficina, un encaminador VPN no és la millor solució.

Però si passeu la major part del temps a casa o a l’oficina, podeu configurar fàcilment un encaminador VPN i gaudir d’Internet sense fronteres. Tot gaudint de l’anonimat, seguretat de primera i velocitats màximes.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me