Projectes de Blockchain 3.0 que cal tenir en compte el 2019

Projectes Blockchain 3.0

Què és Blockchain 3.0?

L’aparició de la tecnologia blockchain fa 10 anys va estar marcada per l’aparició de Bitcoin. Al cap d’uns anys, va arribar la segona fase d’aquesta nova tecnologia, que va sorgir amb l’aparició de Ethereum i contractes intel·ligents.

No obstant això, malgrat els seus enormes avenços, la tecnologia blockchain ha tingut una bona part dels seus desafiaments. Els projectes Blockchain 3.0 són una nova generació de tecnologia que se centra a resoldre els problemes urgents de les seves versions anteriors mitjançant la implementació de diferents protocols, algorismes i sistemes. Una major escalabilitat, interoperabilitat, privadesa i transaccions instantànies són el que separa Blockchain 3.0 dels seus avantpassats.

A l’article d’avui tractarem els projectes blockchain 3.0 més importants que contribueixen al següent nivell de desenvolupament d’aquesta tecnologia:

Cardano


Cardano és un projecte de blockchain únic, que es creu que és la primera criptomoneda de nova generació del món que busca aportar escalabilitat, interoperabilitat, seguretat i assequibilitat a la indústria d’una manera nova.

És el primer blockchain revisat per parells que inclou una arquitectura i funcions úniques que van ser dissenyades per resoldre els problemes urgents de les plataformes blockchain actuals. Una altra característica nova d’aquesta plataforma és el seu sistema d’autogovern i el fet que produeix un flux d’ingressos constant, a diferència dels seus competidors. Aquests diners es reinvertiran en la recopilació de les millors persones en els seus camps per mantenir la plataforma actualitzada amb els últims avenços tecnològics.

TImatge relacionadael projecte està liderat per Charles Hoskinson, un dels creadors d’Ethereum que va deixar el projecte per construir la seva visió de crear una cadena de blocs millor. La criptomoneda nativa del projecte, ADA, té un límit de mercat de 1.045.890.498 USD i actualment ocupa el lloc 12 CoinMarketCap.

EOS

EOS és un projecte de cadena de blocs de nova generació que s’executa mitjançant una prova de participació delegada (DPoS) per tal d’augmentar la usabilitat. Aquest algorisme de consens concret es va dissenyar per resoldre els problemes que comporten les dApps basades en Ethereum, com ara l’augment de les comissions de transaccions i la velocitat lenta de les transaccions. El sistema d’EOS permet que totes les carteres de la xarxa votin per un representant.

De manera similar a altres projectes de Blockchain 3.0, EOS presenta una major escalabilitat, ja que és capaç de processar milions de transaccions en un segon mitjançant la implementació d’optimitzacions efectives. Una altra característica destacada d’aquesta xarxa és la seva flexibilitat. Permet als desenvolupadors congelar una aplicació defectuosa mitjançant l’ús de productors de blocs fins que s’elimini l’error, cosa que significa que mai no caldrà cap bifurcació dura si apareixen problemes de programari.

Actualment, la moneda EOS ocupa el quart lloc de CoinMarketCap amb una capitalització de mercat de 2.945.059.684 $ USD.

ICONA

ICON (ICX) és un altre projecte destacat de Blockchain 3.0 de la nostra llista, que busca millorar la comunicació i la connectivitat entre diferents cadenes de blocs. La plataforma s’utilitza amb la seva tecnologia propietària ‘Loopchain’, que permet realitzar i realitzar transaccions molt més ràpidament. Loopchain també processa un nombre més alt de transaccions per segon en comparació amb els seus companys de generació anterior.

Imatge relacionada

ICON ha aconseguit contractes estratègics amb empreses i institucions importants, incloses Pantera Capital, Coinsilium i Kenetic Capital.

S’està intentant crear un entorn global de cadena de blocs que uneixi les cadenes de blocs tradicionals de la generació anterior, com Bitcoin i Ethereum, amb la nova generació. ICON (ICX) té un rànquing de 39 a CoinMarketCap i una capitalització de mercat de 126.197.346 dòlars..

Zilliqa

Zilliqa és una cadena de blocs pública d’última generació amb un alt rendiment que es basa en un llenguatge de programació nou anomenat Scilla que s’espera que sigui una versió millorada de Ethereum’s Solidity. Scilla va ser dissenyat per solucionar els errors de seguretat que es produeixen a Solidity.

En augmentar el nombre de nodes a la seva xarxa, volen evitar els problemes d’escalabilitat actuals que afecten les cadenes de blocs Bitcoin i Ethereum. Si hi ha més nodes connectats a la xarxa, això comportarà una velocitat de transacció més alta i una latència menor.

El que és notable és que utilitza un protocol de prova de treball (PoW) per dissuadir un atac potencial de Sybil, ja que tots els usuaris han de realitzar un PoW per poder participar a la xarxa de Zilliqa. A més, l’algorisme PoW no està implementat per establir consens a la xarxa i no tots els miners poden participar en la mineria de cada bloc..

Zilliqa (ZIL) se situa al 37è lloc de CoinMarketCap, a causa d’una capitalització de mercat de 134.168.671 dòlars USD.

Aion

Aion és un projecte de cadena de blocs de diversos nivells que té com a objectiu millorar l’escalabilitat, la privadesa i la interoperabilitat de les plataformes basades en aquesta tecnologia. Aion serveix com a intermediari que permetrà que les cadenes de blocs públiques o privades es comuniquin eficaçment. Aquesta cadena de blocs pública de tercera generació es va crear per permetre a diferents cadenes de blocs comunicar-se entre elles i gestionar les seves pròpies aplicacions descentralitzades.

Aion té un rànquing de 103 a CoinMarketCap amb una capitalització de mercat de 32.983.255 $.

Neblio

Neblio és una altra nova plataforma de blockchain que se centra principalment en casos d’ús empresarial i empresarial. El pla de la plataforma és utilitzar tecnologia blockchain per augmentar l’eficiència i el desenvolupament d’aplicacions descentralitzades implementant una varietat de funcions de codi obert i API.Resultat de la imatge del logotip Neblio icx

Neblio permet als desenvolupadors crear dapps en 8 llenguatges de programació: C #, Python, GO, Javascript, Ruby, .NET, Java i NODE.JS. Això fa que la plataforma sigui molt versàtil i no limita el seu ús a una sola categoria de desenvolupadors. Neblio (NEBL) té una capitalització de mercat de 15.523.454 dòlars, que el situa en un rang de 178 a CMC.

Pensaments finals

Els projectes Blockchain 3.0 han establert un estàndard més elevat d’escalabilitat, interoperabilitat i seguretat, que superarà fins i tot els serveis financers més competents actuals. No obstant això, aquests criptos encara tenen un llarg camí per recórrer en termes d’adopció abans d’arribar plenament al seu potencial.

Imatge destacada: CoinSutra

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me