Principals influents de les criptomonedes del món a seguir a les xarxes socials el 2020

L’impuls de l’adopció global de criptomonedes i blockchain augmenta i el 2019 ha estat força innovador per a les dues tecnologies emergents. A mesura que incorporem l’equip de sobrecàrrega al 2020, és important reconèixer la presència d’influents notables sobre criptomonedes que treballen constantment per garantir que aquesta indústria millori en el futur..

Però, qui és un criptoinfluent? Bé, diversos factors constitueixen un factor d’influència en l’espai criptogràfic i blockchain. A més de la part d’actius digitals que posseeixen, és important tenir en compte el seu paper a la indústria, la manera com atrauen els seguidors a les xarxes socials, la qualitat de les seves publicacions i la seva activitat general..

A més, els influents de les criptomonedes es divideixen en diferents nivells, que van des dels micro fins als macroinfluents. Aquests individus participen en activitats que proporcionen informació sobre l’actualitat i el futur de l’espai criptogràfic.

A continuació, es mostren els principals influents criptogràfics a seguir a les xarxes socials el 2020.

John McAfee

John McAfee


namecoinnews.com

John McAfee és un tecnòleg amb habilitats extraordinàries i un dels pilars destacats de l’espai criptogràfic. McAfee destaca com el pioner del primer programari antivirus, cosa que confirma el seu entusiasme per la ciberseguretat. En la indústria de les criptomonedes i blockchain, és una veu d’autoritat, que publica publicacions informatives a les plataformes de xarxes socials.

Actualment, és el conseller delegat de MGT Capital Investment, una empresa que va transformar del joc a la ciberseguretat i la mineria de criptomonedes. Juntament amb això, McAfee és el conseller delegat de Luxcore, una empresa de criptografia que ofereix solucions empresarials. Podeu obtenir informació addicional sobre John McAfee al seu oficial lloc web.

Vitalik Buterin

Vitalik Buterin

blog.liquid.com

El programador i escriptor informàtic rus-canadenc, Vitalik Buterin, és Ethereum cofundador. També va ser cofundador de la revista Bitcoin, que ofereix notícies diàries sobre Bitcoin i tot l’espai criptogràfic. Usuari actiu a les xarxes socials, Vitalik contribueix molt a l’espai criptogràfic, tot i que només té 25 anys.

Buterin ha guanyat diversos premis i reconeixements, inclosos el premi Thiel Fellowship el 2014 i el World Technology Award en la categoria de programari informàtic el 2014. És conegut principalment pel seu treball a la plataforma Ethereum, que permet als desenvolupadors crear aplicacions descentralitzades. Podeu trobar informació addicional sobre Vitalik Buterin i la seva obra al seu pàgina web oficial.

Marc Andreessen

Marc Andreessen

brandknewmag.com

Marc Andreessen és inversor i empresari en l’espai criptogràfic. La seva presència es fa sentir principalment a la plataforma de Twitter Crypto, on combina el seu coneixement pràctic de finances i programari amb blockchain i crypto. Andreessen fins i tot va llançar un VC de 300 milions de dòlars per a empreses criptogràfiques.

Roger Ver

Roger Ver

coindesk.com

Conegut popularment com “Bitcoin Jesus”, Ver és un dels pioners de Bitcoin, ja que va ser un primer adoptant i inversor en la criptomoneda principal. Ver està actiu tant a Twitter i en YouTube, on emet comentaris de criptografia en profunditat centrats en Bitcoin (BTC) i Bitcoin Cash (BCH).

Ver va cofundar la Fundació Bitcoin i, el 2017, va ser un fervent defensor de la forquilla dura de Bitcoin que va conduir a la creació de Bitcoin Cash (BCH). No obstant això, el 2018, Ver es va oposar amb vehemència a la divisió de Bitcoin Cash que va donar lloc a Bitcoin SV.

Andreas M. Antonopoulos

Andreas M. Antonopoulos

mbnsolutions.com

Andreas Antonopoulos és un autor de blockchain i criptomonedes, que afirma la seva posició com un dels influents de les criptomonedes d’aquesta època. Els seus llibres se centren principalment en blockchain i criptomonedes, i trepitja molt a Twitter. El seu popular programa de podcasts “Let’s Talk Bitcoin” i el seu YouTube tots dos canals atrauen un gran seguiment.

L’advocat greco-britànic de Bitcoin també és el director tècnic de Third Key Solutions, una startup criptoaliat que proporciona solucions de consultoria i gestió de claus criptogràfiques tant per a empreses com per a inversors individuals en criptomonedes..

Influencers de criptomonedes a Facebook

Com es va assenyalar anteriorment, els influents de les criptomonedes es divideixen en diverses categories. Fins i tot a les xarxes socials, els influencers són actius en diferents plataformes. Alguns estan actius a Twitter, mentre que d’altres en publiquen més a Facebook, YouTube i LinkedIn.

Els influencers criptogràfics a Facebook inclouen el següent:

Don Tapscott

Don Tapscott

http://dontapscott.com/

L’autor de la Blockchain Revolution és també el fundador de l’Institut de Recerca Blockchain. Tapscott està actiu a gairebé totes les plataformes de xarxes socials. Tot i això, destaca a Facebook, on ha acumulat un gran nombre de seguidors de més de cent mil subscriptors. Si us interessa notícies sobre criptomonedes i blockchain, uniu-vos a ell Pàgina de Facebook. De la mateixa manera, podeu trobar informació addicional sobre Tapscott al seu oficial lloc web.

Jen Buakaew

Coneguda popularment com Jenny als barris de la cadena de blocs, Jen Buakaew és assessora ICO i entusiasta de la criptografia. Jenny mana més de 34.000 seguidors a Facebook sol. També és una àvida ponent en esdeveniments de criptomoneda i blockchain, on parla de les seves experiències a nivell del sòl, mentre es reuneix amb altres entusiastes de la criptografia afins més enllà de l’hemisferi occidental..

Tim Harford

Tim Harford

wikipedia.org

Tim és un periodista econòmic amb un ampli coneixement de blockchain. Normalment, escriu anàlisis saludables de les notícies sobre criptografia i blockchain i explora on encaixa en un marc més ampli. Està actiu Facebook i altres plataformes de xarxes socials també.

Nic Trades

Nic Trades té una sòlida formació en finances, incloses les accions, les divises i els productes bàsics. Les seves activitats principals inclouen l’aspecte comercial de la criptomoneda, l’anàlisi tècnica i consells pràctics. A més de Facebook, Nic també és activa a Twitter i Instagram. També hi ha informació addicional disponible al seu oficial lloc web.

Brock Pierce

Brock Pierce

forbes.com

Brock Pierce és cofundador de Blockchain Capital. Forbes va nomenar Brock Pierce una de les persones més riques de l’espai criptogràfic. Pierce, primer adoptant, participa activament en la criptomoneda, la cadena de blocs i les extingides Ofertes inicials de monedes (ICO)..

Pensaments finals sobre els influents de les criptomonedes

És possible que les noves empreses criptogràfiques estiguin perdent el control del fàcil finançament de blockchain. Tanmateix, com demostren els criptoinfluents, el focus se centra principalment en l’adopció massiva i la incorporació de tecnologia blockchain a la infraestructura empresarial disponible.

La llista d’influents de criptografia continua essent àmplia i diversificada, amb personatges de tots els racons del món. Inversors, tecnòlegs, visionaris i responsables polítics de totes les parts del món s’han unit a l’espai criptogràfic. Quan s’acosta el 2020, la comunitat criptogràfica espera un any emocionant, especialment pel que fa a la regulació i l’adopció massiva de blockchain i criptomoneda..

Imatge destacada: adweek.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me