Predicció del preu de Bitcoin Cash 2019: quin preu pot assolir BCH aquest any?

Predicció de preus en efectiu de Bitcoin

Tot i que ningú pot arribar a una predicció precisa del preu de Bitcoin Cash, analitzarem alguns dels factors més importants i les previsions expertes que us poden ajudar a avaluar el mercat de BCH.

Què és Bitcoin Cash?

Bitcoin Cash és una criptografia popular que va resultar d’una forquilla dura de Bitcoin que va tenir lloc l’1 d’agost de 2017.

BCH es va crear per millorar diversos aspectes de Bitcoin, com ara l’escalabilitat i les comissions de transacció. Bitcoin Cash ha aconseguit mantenir-se entre els deu primers criptos segons el límit de mercat durant molt de temps i, per tant, hi ha molts inversors interessats en la moneda.

El seu subministrament en circulació actual és de 17.912.375 BCH amb una capitalització de mercat de 5.574.708.567 USD. Actualment, la criptografia ocupa el cinquè lloc entre les criptomonedes més importants segons la capitalització de mercat.


Predicció del preu de Bitcoin Cash 2019

Bitcoin Cash ha mantingut un preu estable durant els darrers tres mesos, excepte una caiguda significativa el 30 d’abril de 2019, quan va assolir el valor de 242,02 dòlars.

Amb tot, BCH sembla mantenir el seu rendiment estable des que el 17 de maig de 2019 va saltar als 413,97 dòlars, arribant als 436 dòlars uns dies després.

El preu de la criptografia també ha estat positiu fins al juny, excepte el 5 de juny, quan va passar de 400 a 380,59 dòlars.

A principis de juliol, el preu de Bitcoin Cash se situava per sobre de la marca de 400 dòlars, però des de l’11 de juliol, la moneda es situava en el rang de preus de 300 dòlars, amb uns dies baixant d’ella..

Font: Bitdegree

Bitcoin Cash cotitza actualment a 311,22 dòlars.

Desenvolupaments i adopció

Un fet important per a Bitcoin Cash que podria augmentar el seu preu és el llistat com a opció de pagament d’un dels grans gegants de les telecomunicacions., AT&T. AT&T va anunciar que ara donaran suport a Bitcoin Cash com a pagaments deguts a la seva associació amb Bitpay.

AT&T es troba entre les deu millors empreses de Fortune 500, amb molts clients a tot el món, cosa que augmenta el potencial de BCH per ampliar la seva pròpia base d’usuaris i la seva taxa d’adopció. Un percentatge d’adopció més alt podria significar més guanys per a BCH.

Font: DIgitalcoin

El mes passat, BCH va executar un soft fork al seu programari per incloure la signatura Schnorr.

BitPay és un popular processador de pagaments que recentment va començar a oferir suport per a BCH. Això no només permet als comerciants acceptar BCH com a pagament, sinó que també va comportar un augment significatiu en l’ús i el preu de la criptografia.

El futur també té a punt moltes novetats per a la infraestructura BCH. Actualment estan provant el suport de carteres, així com una versió beta Telegrama bot de propina anomenat Tipmebchbot.

BCH també compta amb diferents equips que treballen amb diversos projectes, inclosos Bitcoin Unlimited, Bitcrust, Bitprim, ElectrumX, Nchain, Parity i Bitcoin XT. Bitcoin Cash també va aparèixer recentment al Gemini Exchange de Winklevoss, que tenia llicència del NYDFS.

Font: Digitalcoin

Rendibilitat minera

Actualment, la mineria d’efectiu de Bitcoin és més rendible en comparació amb la mineria de Bitcoin. És per això que hi ha més miners que busquen Bitcoin Cash, que, al seu torn, reforça la solidesa de la xarxa.

Relació amb Bitcoin

Com la majoria del mercat altcoin, el rendiment de BCH està lligat al de Bitcoin, però Bitcoin Cash sembla estar tan estretament relacionat amb BTC que no es poden diferenciar. Aquí és complicat formular una predicció precisa de preus en efectiu de Bitcoin. La majoria de la gent pensa en Bitcoin Cash com en Bitcoin.

Les raons per les quals vaig començar a invertir a Bitcoin el 2011 són les mateixes raons per les quals inverteixo a Bitcoin Cash avui. pic.twitter.com/OpOV7OKeGN

– Roger Ver (@rogerkver) 5 de setembre de 2018

En cas que Bitcoin caigui, hi ha una alta probabilitat que BCH també fracassi. Però si Bitcoin ha de pujar, Bitcoin Cash seria un dels primers monedes que obtindrà guanys considerant que és un dels competidors més importants de Bitcoin.

Opinions de mercat per a la predicció de preus de Bitcoin Cash

Moltes xifres, comerciants i llocs de criptografia importants han fet la seva pròpia predicció de preus de Bitcoin Cash. A continuació, presentarem alguns dels més importants de l’espai.

1. Comerç de bèsties

Comerç de bèsties preveia que Bitcoin Cash tindria un rendiment positiu el 2019, amb la moneda que arribaria als 2703,17 dòlars al final de l’any.

2. Roger Ver

Roger Ver, un fervent defensor de Bitcoin Cash, prediu que BCH podria duplicar el seu valor en 12 mesos.

3. Smartereum

El Smartereum el lloc web de predicció de criptografia va predir el preu de Bitcoin Cash que BCH arribaria als 6700 dòlars, cosa que significaria un augment del 500% en menys d’un any.

4. Coinswitch

El Coinswitch el lloc de criptografia va explicar que “fa un parell de mesos, Bitcoin Cash va experimentar més de 2,1 milions de transaccions, que van representar el 63 per cent del total de transaccions de criptomoneda realitzades durant aquest període de 24 hores. Va ser un gran èxit per a la comunitat BCH, ja que això podria canviar tot l’escenari “. Basant-se en la seva anàlisi, van fer les previsions següents per a BCH:

“A finals de 2019, BCH podria arribar als 2.000 dòlars, la qual cosa supera les 200 vegades el preu actual”.

5. Nosaltres aixecats

Us Lifted va donar una altra predicció optimista, que va afirmar que el valor de BCH podria augmentar fins i tot fins a 9.735 dòlars a finals de 2019.

6. Crypto Ground

La predicció del preu de Bitcoin Cash de Crypto Ground és que la moneda tocarà un valor de 707 dòlars a finals de 2019. Aquesta és una de les previsions més conservadores de la nostra llista i la més probable que passi tenint en compte els preus actuals..

 7. Predicció de preus

El fòrum de predicció de preus ha especulat que BCH arribaria a 9560,28 dòlars a finals de 2020.

8. LongForecast

El lloc va predir que el preu de Bitcoin Cash al desembre de 2019 se situaria entre els 51 i els 66 dòlars.

9. Inversor de cartera

Una altra predicció de preus negativa prové Inversor de cartera, qui creu que BCH baixarà a 11 dòlars a finals d’any.

Veredicte

Amb això, donem per acabat el nostre article sobre la predicció de preus de Bitcoin Cash per al 2019. Esperem que la informació que hem proporcionat hagi estat d’alguna ajuda per als comerciants de Bitcoin Cash o aquells que vulguin invertir-se en la criptomoneda..

El que sí que podem treure d’això és que la majoria de les prediccions de Bitcoin Cash d’aquest any semblen ser positives. Per descomptat, alguns són més alcistes que d’altres, però sembla que la gent confia en el futur de Bitcoin Cash. BCH té molts factors que podrien conduir a un augment dels preus, com ara l’evolució, la taxa d’adopció i la rendibilitat minera.

Imatge destacada: Coinivore

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me