Per què hauríeu d’eliminar Coinbase

Introducció

Al llarg dels anys, els bitcoiners s’han enamorat Coinbase. I les raons per esborrar els seus comptes són pràctiques i ideològiques. 

Al llarg d’aquest article, les dues dimensions rebran explicacions clares i ben citades. I en acabar de llegir, hauríeu d’iniciar el procés de supressió.

Supressió del compte de Coinbase per raons pràctiques

En primer lloc, l’intercanvi vol ser un panòptic financer. Sí, Coinbase ho és bastant segur i té un bon historial de custòdia. Però també s’encarrega de contractar antics Equip de pirates informàtics empleats per anàlisi de blockchain. A la pràctica, això significa que Coinbase és un enemic de la privadesa i la fungibilitat de Bitcoin. 

Quan s’envia una transacció a la cartera Coinbase d’algú, s’analitza l’origen. I quan algú retira monedes de Coinbase, el sistema de vigilància encara les fa un seguiment. L’intercanvi vol saber-ho tot sobre les criptomonedes la venda de les quals intermedia. 


I això és perillós perquè Coinbase és capaç de censurar determinades adreces. Poden dir als seus clients on no poden enviar monedes, de manera que aquells que confien en els seus serveis mai no són gratuïts. 

Ara imagineu el mateix escenari amb el vostre banc. Seguiríeu utilitzant els seus serveis si us restringissin la llibertat econòmica? El que feu amb els vostres diners molt guanyats no és cosa seva. I no poden rastrejar els diners que envieu i rebeu com fa Coinbase perquè el fiat és més fungible. Quan feu un ingrés en efectiu, no sempre han de saber d’on provenen els diners. I quan el retireu, podeu fer qualsevol cosa amb ell.

Amb Coinbase és molt més delicat, ja que es tracta d’actius de llibres grans. Totes les transaccions de Bitcoin es registren a la cadena de blocs pública. Això els dóna molt poder com a custòdia. I mentre que altres intercanvis han optat per ser més raonables, Coinbase és draconià. 

A continuació, hi ha l’argument de les taxes: Coinbase en té alguns tarifes més altes a l’espai. Kraken (que té un registre igual d’immaculat) cobra molt menys. igualment, CoinmamaLes comissions us ajudaran a comprar més monedes amb el mateix pressupost. I si voleu les tarifes més baixes, hauríeu de triar Binance (tot i que el seu historial de seguretat no és tan gran).

COMPARACIÓ

Logotip de Coinmama

Coinmama

 • Funciona a gairebé tots els països
 • Límits més alts per comprar bitcoins amb targeta de crèdit
 • Corredor fiable i de confiança

COMPRA ARA Logotip de Kraken

Kraken

 • Gran liquiditat i baixes comissions
 • Admet la majoria de països
 • Intercanvi de confiança, iniciat el 2011

COMPRA ARA

Gairebé cada intercanvi cobra comissions més baixes que Coinbase. I no s’ha analitzat cap altre intercanvi per atacar Bitcoin. Aquests són dos motius pràctics pels quals heu d’eliminar el vostre compte de Coinbase. Hi ha moltes alternatives millors.

Supressió del compte de Coinbase per motius ideològics

Coinbase ha guanyat els seus primers mil milions de dòlars només venent bitcoins. Però en algun lloc del camí, es va convertir en política i va intentar minar la descentralització de Bitcoin. Ja el 2015, el conseller delegat Brian Armstrong ha impulsat l’adopció de forquilles dures de grans dimensions.

Al principi, Armstrong va elogiar BIP 101 i Bitcoin XT. Durant el debat d’escala, també va mostrar suport a Classic i Unlimited. I el 2017, Coinbase va ser una de les darreres empreses a les quals va deixar de tenir suport SegWit2X.

Coinbase ha donat suport a totes les iniciatives importants de hard fork. Si algun d’ells tingués èxit, l’empresa hauria guanyat més control sobre la xarxa Bitcoin. Ser un patrocinador d’un projecte amb líders clars els hauria donat avantatge. És contra els principis de Bitcoin, però aparentment ideal per fer més fiat. 

En canvi, Coinbase no es va plantejar donant suport al SegWit forquilla tova fins a mitjans de desembre del 2017. Després ells ho va afegir mig any després de la UASF va començar el moviment. Coinbase no va donar exemple, sinó que va seguir la pressió del mercat.

I Coinbase mai va renunciar a la idea de Bitcoin de grans blocs. L’intercanvi va afegir Bitcoin Cash al desembre de 2017 i va començar una tempesta. Les transaccions que es van produir tenen va aixecar sospites de comerç privilegiat

Un cop finalitzada la publicació BCH fins al punt més alt de tots els temps, va seguir un abocador massiu. CEO Brian Armstrong ha promès dur a terme una investigació al respecte. Tot i així, gairebé tres anys després, encara no sabem què va passar. Això diu molt sobre la integritat i l’equitat de Coinbase en relació amb els usuaris habituals. També parla molt sobre la seva manca de suport als valors de Bitcoin.

Parlant de valors de suport, els de Coinbase Programa d’empreses no finança cap projecte de desenvolupament de Bitcoin. Hi ha molts projectes Ethereum i altcoin que es financen, però això és tot. Per a una empresa que només ha venut BTC en els seus primers cinc anys d’existència, això hauria de ser vergonyós. 

Coinbase s’ha convertit en un gegant a l’espai en vendre bitcoins. Tot i així, en algun lloc del camí, es va tornar més distant i controvertit. 

L’enfocament de l’intercanvi en l’acceptació de regulacions també és preocupant. En lloc de pressionar per protegir Bitcoin contra les agències governamentals, van adoptar totes les regulacions. Moltes empreses de l’espai han decidit no complir BitLicense a Nova York. Tot i això, Coinbase ha adoptat aquest marc legislatiu orwellià i anti-Bitcoin.

Es tracta d’un acte de traïció. És com si un concessionari d’automòbils dels anys 1900 acordés que els automòbils necessiten la normativa dels cavalls. Tot i que són diferents per naturalesa, algunes empreses semblen capitular més ràpidament. 

Coinbase podria haver intentat convèncer els legisladors que Bitcoin mereix una millor regulació. Podrien boicotejar els més draconis i fer negocis només en estats amics. En el seu lloc, intenten vendre dades d’anàlisi de blockchain a l’IRS i al DEA.

I després veieu el conseller delegat Brian Armstrong recomano shitcoins a un compte fals de JK Rowling. Aquestes petites accions només confirmen la sortida ideològica de Coinbase. No els preocupen els diners ni la descentralització. Ara es tracta de monedes de l’oncle Sam.

Brian Armstrong envia shitcoins a un compte de Twitter fals de JK Rowling

Aquests arguments només ratllen la superfície. Hi ha un tona d’evidències que Coinbase està moralment en fallida i no vol millorar. Ara mateix, l’intercanvi és un enemic de Bitcoin que va signar la declaració de guerra però que no l’admetia.

Com esborrar Coinbase i ser el vostre propi banc

En teoria, suprimir el vostre compte de Coinbase és molt senzill. A la configuració de l’usuari, aneu al menú “Activitat del compte”. Des d’aquí, desplaceu-vos cap avall fins que aparegui un botó vermell que diu “Tanca el compte”. Coinbase us demanarà que introduïu la vostra contrasenya per última vegada per confirmar-la i, finalment, sereu lliure. Podeu trobar tots els passos relacionats amb això guia de vídeo.

Però, a la pràctica, Coinbase utilitza un obstacle menor contra vosaltres. Si teniu pols (petites quantitats de monedes que no podeu transferir a causa de les taxes altes), no podeu continuar. Per tant, diguem que la tarifa de xarxa per a una transacció BTC és de 0,0000013 BTC (130 sats). Si només teniu 0,0000009 BTC (90 sats), no el podreu canviar o suprimiu el vostre compte de Coinbase.

Aquest obstacle té dues solucions. El primer és ingressar més BTC a Coinbase i, després, escombrar els fons amb una quota adequada i no deixar res. Aquest mètode us proporcionarà tots els vostres fons, però afectarà un altre UTXO vostre que s’exposarà a l’anàlisi de blockchain. Però, a la llarga, la iniciativa val la pena. La segona opció és enviar un correu electrònic al servei d’assistència de coinbase i demanar-los que eliminin la pols del vostre compte per poder-lo tancar. Tot i que això significa donar a Satoshis extra a Coinbase, també és molt menys hassel.

Després d’eliminar el vostre compte de Coinbase, adopteu la sobirania financera total. Compra un Paquet Billfodl amb una cartera de maquinari i gaudeix de tots els avantatges de ser el teu propi banc. També tenim una guia completa que explica com transferir monedes de Coinbase al vostre nou Trezor

COMPARACIÓ

Ledger Nano X

Ledger Nano X

 • PANTALLA:
 • LLANÇAT: 2019
 • PREU: 119 dòlars
 • BLUETOOTH:

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ Ledger Nano S

Ledger Nano S

 • PANTALLA:
 • LLANÇAT: 2016
 • PREU: 59 dòlars

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ Trezor Model T

Trezor Model T

 • PANTALLA:
 • LLANÇAT: 2018
 • PREU: 159 dòlars
 • PANTALLA TÀCTIL:

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ Trezor One

Trezor One

 • PANTALLA:
 • LLANÇAT: 2013
 • PREU: 59 dòlars

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ

I si voleu més privadesa per a les vostres monedes, hauríeu de considerar CoinJoins. Aquí teniu el nostre guia detallada pas a pas això us ajudarà a barrejar els vostres bitcoins amb Wasabi.

Si voleu comprar a un intercanvi que valori la vostra privadesa i no tingui gairebé el KYC que té coinbase, us recomanem Coinmama.

Per tant, si encara esteu a Coinbase, penseu a suprimir el compte. Pot ser convenient mantenir-lo, però a la llarga és la millor decisió. La millor manera d’eliminar progressivament els mals actors en un mercat lliure és deixar de fer negocis amb ells. I Coinbase no pot continuar prosperant sense els vostres diners. 

Ara que teniu tots els coneixements i recursos, seguiu endavant i #DeleteCoinbase.

Com puc esborrar definitivament el meu compte Coinbase?

Això és més difícil del que es pensa. Coinbase us fa tenir un saldo zero abans de tancar. Si us queda “pols” en un compte, haureu de posar-vos en contacte amb el servei d’assistència perquè l’eliminin. Després, aneu a la part inferior de la “pàgina d’activitat” i feu clic a “Tanca el compte”.

Per què he d’eliminar el meu coinbase accout?

Coinbase ha demostrat moltes vegades que només es preocupa pels seus propis beneficis i no per l’ecosistema Bitcoin més gran. El conseller delegat, Brian Armstrong, gairebé mai esmenta Bitcoin tot i haver fet fortuna al voltant i fora d’això. Està constantment buscant Altcoins, fins i tot en comptes falsos de Twitter.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me