NEO vs ETHEREUM: Quina és la diferència?

neo vs ethereum

Bitcoin va ser la primera criptomoneda que es va llançar. També és la criptomoneda més popular del món. No obstant això, hi ha diversos tipus que van entrar en joc al llarg dels anys i que han donat una gran impressió a causa de les seves funcions avançades. Dos d’aquests noms són NEO i Ethereum.

NEO i Ethereum són criptomonedes d’alt perfil que ofereixen un sistema basat en cadenes de blocs amb diverses eines per a desenvolupadors que s’alimenten de criptoactius (ETHER a Ethereum, GAS a NEO). Es desenvolupen per allotjar contractes intel·ligents, DApps i ICO de manera descentralitzada. Tots dos projectes tenen un codi obert, complet Turing i estan recolzats per la comunitat amb equips excel·lents i sensibles. Vegem aquests dos detalls.

NEO

NEO és un projecte de blockchain que funciona amb l’ajut de la tecnologia blockchain i la identitat digital per gestionar actius, fer una economia intel·ligent i digitalitzar actius. NEO té el seu algorisme únic anomenat Tolerància a fallades bizantines distribuïdes (dBFT). L’únic estalvi d’energia i condueix a transaccions ràpides. NEO permet als usuaris executar una aplicació descentralitzada i no funciona en un requisit específic de llenguatge, ja que també es pot crear a Java, Go i C #. Llegiu-ne més a aBitGreedy.

Una de les raons del seu èxit s’atribueix al seu suport pel govern xinès. Des de la història, la Xina s’ha mostrat hostil cap a l’ús de criptomonedes. En els darrers temps, però, el país ha canviat a implementar els sistemes blockchain. NEO té una associació amb moltes empreses importants, incloses Coindash i Alibaba.


ETEREU

Ethereum va crear una de les tecnologies més interessants de la indústria blockchain: els contractes intel·ligents. Això ha ajudat que la xarxa tingui una adopció generalitzada. Ethereum és ara la plataforma més popular del planeta per crear i executar contractes intel·ligents. Els contractes intel·ligents gestionen un codi que ajuda a donar suport a tasques complexes com l’intercanvi de propietats, diners o altres actius similars. També funciona en desenvolupament d’organitzacions autònomes descentralitzades (DAO). Els DAO realitzen activitats sense cap estructura de lideratge. Segueixen un programa ja predefinit sense interferències per frau o tercers.

DIFERÈNCIES MAJORS ENTRE NEO I ETEREU

Quan feu una ullada al criptomercat, hi trobareu molts monedes alternatius. Però és difícil trobar-ne cap que competeixi amb Ethereum o una alternativa a aquesta. NEO s’ha vist com l’únic altcoin que podria ser un possible competidor o alternativa a Ethereum. A continuació es mostren les principals diferències entre aquests dos.

  • Fan ús de diferents algoritmes.

Neo utilitza un tolerant a fallades bizantines delegat (també conegut com dBFT), que és una forma millorada del mecanisme de consens de prova de joc (PoS) diferent del d’Ethereum, que utilitza un mecanisme més intens i car d’energia, Prova de treball ( PoW). Recentment, Ethereum ha avançat en l’adopció d’un algorisme de prova d’estaca que augmentarà la seva velocitat i eficiència energètica, però encara no es compara amb el de NEO.

  • Suport

Una altra diferència entre aquests dos és el seu suport. NEO està recolzat pel govern xinès, que ha portat a la seva àmplia popularitat i acceptació a la Xina i, per tant, ha donat a NEO l’avantatge de capitalitzar l’enorme mercat xinès. A part d’això, també està recolzat pels bancs estatals i nacionals. També és compatible amb Microsoft i Alibaba. Ethereum, en canvi, no està recolzat per cap govern. Només compta amb cert suport de l’EEA-Enterprise Ethereum Alliance, que ajuda a popularitzar els seus èxits a les plataformes mundials.

  • Diferència funcional i tècnica

NEO no pot patir una forquilla dura mentre Ethereum ja s’ha dividit en dos: Ethereum i Ethereum Classic. Funcionalment, NEO és superior a Ethereum.

  • Llenguatge

Els contractes intel·ligents i DApps de NEO es poden escriure en diversos llenguatges de programació que inclouen Java, C #, etc., mentre que Ethereum té un llenguatge de programació específic conegut com a Solidity; això no és ben conegut i encara no està dominat per molts programadors.

  • Divisibilitat

NEO només existeix en nombres enters i no es pot dividir en decimals, en contrast amb Ethereum que utilitza criptocombustible i es pot dividir en decimals.

  • Velocitat

Neo és considerablement més ràpid en comparació amb Ethereum. Pot gestionar prop de 10.000 transaccions per segon, molt més en comparació amb les 15. Ethereum. Aquest desavantatge important per Ethereum ha conduït a un pla d’escalabilitat a llarg termini que pugui resoldre el problema..

  • Alimentant la cadena de blocs

Tot i que NEO produeix NeoGAS per al seu ús com a criptocombustible, Ethereum alimenta la seva xarxa mitjançant petites unitats d’Eter.

  • Seguretat

En termes de seguretat, NEO es coneix com a prova quàntica d’ordinador perquè és l’única plataforma blockchain lliure d’amenaces quàntiques per ordinador. Han desenvolupat un mecanisme de criptografia antiquàntica anomenat NeoQS. Els ordinadors quàntics tenen el poder de manipular sistemes blockchain. Tanmateix, si aquesta negativitat entra en joc o no, no té efectes sobre NEO.

  • Audiència internacional

La majoria de documents sobre Neo solen estar en xinès i molt pocs per al públic de lectura anglesa per a inversors estrangers no són fiables. Les traduccions no són necessàries a Ethereum. És una empresa global que atén plenament a l’audiència internacional i anglesa.

  • Direcció

Neo digitalitza els actius tradicionals del món real, amb l’ajut de la identitat digital, juntament amb l’execució de contractes intel·ligents i DApps, a la vista de fer una economia intel·ligent, mentre que Ethereum acull nombrosos casos d’identitat digital, intercanvis descentralitzats, informàtica, remeses i KYC, dirigits en convertir-se en l’únic superordinador del món.

CONCLUSIÓ

Quin és millor: NEO o Ethereum?

En aquest moment, és difícil afirmar quina és la millor. També és temptador invertir en tots dos, perquè tots dos projectes són de codi obert, completats a Torí i tenen un suport comunitari massiu. NEO ha manifestat el seu motiu de posicionar-se per estar en competència constant i directa amb Ethereum. Tot i això, tots dos han de centrar-se en la manca de la funció, principalment en l’adopció generalitzada. En aspectes tecnològics, Ethereum està ben posicionat al mercat de criptografia.

Ningú no sap què és el seu futur respectiu; tenint en compte el gran esquema de les coses, tant NEO com Ethereum són relativament nous i, sens dubte, hi ha espai per a ambdós altcoins a la criptosfera.

També cal que tots dos compleixin les seves principals promeses. Quan això passi, segur que tindrem una imatge clara de quina xarxa de criptomonedes és millor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me