Monedes i criptomonedes compatibles amb KeepKey Wallet (actualització 2021)

Les monedes compatibles amb Keppkey

Els inversors en criptomonedes es preocupen cada vegada més per la seva seguretat a mesura que s’acosta una altra cursa de bous. A mesura que els inversors construeixin la seva cartera, hauran de recollir una cartera de maquinari per custodiar els seus actius i mantenir-los segurs, de manera que trobeu cartera és clau que doni suport a tots els seus actius.

Hi ha moltes carteres al mercat, que atenen les necessitats de diferents grups de persones i la majoria admeten actius diferents dels altres, cosa que pot fer que els clients potencials siguin indecisos a l’hora d’escollir la cartera que els convingui. Aquest article està destinat a ajudar-vos a determinar la millor cartera de criptomonedes.

Keepkey

KeepKey és una de les 3 carteres de maquinari més populars del mercat, juntament amb TREZOR i Ledger. La cartera de maquinari KeepKey es va llançar el 2015 i actualment costa 79 dòlars. Tot i que és un dels més econòmics del mercat, ofereix una gran quantitat de funcions. L’empresa ho era adquirit per ShapeShift el 2017, que va afegir immediatament l’accés al seu dret d’intercanvi des del KeepKey, cosa que va permetre als usuaris negociar criptomonedes sense exposar mai les seves claus privades en línia.

Criptomonedes suportades per KeepKey

Monedes compatibles amb KeepKey


KeepKey admet nativament l’enviament i la recepció de 7 criptomonedes, que són:

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Bitcoin Cash
 • Bitcoin Gold
 • Guió
 • Dogecoin
 • Litecoin
 • a més de 30 fitxes ERC20 més

Consulteu la llista completa de monedes admeses

A diferència de TREZOR i Ledger, que admeten més de 100 recursos digitals, KeepKey només admet un grapat. Això no hauria de ser un problema per als màxims de Bitcoin ni per als titulars de les altres 6 criptomonedes que suporta KeepKey, però sí que suposa un problema per a aquells que vulguin diversificar-se encara més. Per aquest motiu, KeepKey ha integrat el suport ERC20 i ara ofereix la possibilitat d’emmagatzemar més de 30 tokens ERC20.

Suport de tokens ERC20

Després d’anys d’usuaris que demanaven suport a ERC20 en diversos fòrums, KeepKey finalment va decidir implementar-lo. Ara admet més de 30 tokens ERC20, inclosos els més grans com:

 • Augur (REP)
 • Testimoni bàsic d’atenció (BAT)
 • Binance Coin (BNB)
 • Civic (CVC) Crypto.com
 • Gnosi (GNO)
 • Golem (GNT)
 • ICONOMI (ICN)
 • OmiseGO (OMG)
 • Qtum (QTUM)
 • Tether (USDT)
 • 0x (ZRX)

Els tokens ERC20 són criptomonedes que segueixen les regles d’Ethereum Protocol ERC20. L’enviament de qualsevol import de qualsevol testimoni ERC20 a una altra cartera requereix que l’emissor tingui suficient Ether per cobrir les comissions de transacció. El comissions de transacció es calculen per la complexitat de la transacció. Aquest preu intern de l’èter s’anomena “gas”.

Un altre suport per a monedes

La cartera KeepKey que s’utilitzava per donar suport a Testnet i Namecoin, no obstant això, es va eliminar el suport per a aquests. KeepKey també té intenció d’afegir suport a més criptomonedes, ja que molts usuaris sol·liciten suport Ripple (XRP).

Suport XRP

Integració de canvi de forma

ShapeShift va adquirir KeepKey el 2017 i, des de llavors, s’ha implementat la funció d’intercanvi de criptomonedes. Shapeshift també ha afegit una nova característica que permet als usuaris de KeepKey gestionar els fons del keepkey mitjançant la plataforma de canvi de forma sense haver de passar per KYC / AML (fins que vulguin negociar). A més de la comoditat, aquesta funció millora la seguretat, ja que les claus privades de l’usuari mai no s’exposen a Internet.

Quins sistemes operatius admeten KeepKey?

Podeu utilitzar el vostre KeepKey a les màquines Windows, Mac i Linux. L’aplicació Chrome de Keepkey també està disponible en cadascun d’aquests sistemes operatius.

Quant al suport per a telèfons mòbils, KeepKey ho permet mitjançant l’aplicació MyCellium. No obstant això, una cosa a tenir en compte és que KeepKey es connecta al telèfon mitjançant un cable adaptador OTG. Si el dispositiu mòbil no és compatible o no es pot connectar al cable OTG, l’usuari no podrà utilitzar KeepKey on amb aquest dispositiu.

Keepkey és compatible amb:

 • Windows

 • Mac

 • Linux

 • Chrome (extensió del navegador)

 • Suport mòbil a través de l’aplicació Mycellium

Augmenteu la seguretat de Keepkey amb un Billfodl

Per millorar la seguretat de totes les carteres, podeu utilitzar Billfodl. Keepkey ho permet fer una còpia de seguretat la vostra cartera amb el que es coneix com una llavor de recuperació, una frase de 12 a 24 paraules que introduïu quan inicialitzeu una cartera nova si necessiteu recuperar els vostres fons. Podeu obtenir més informació al respecte aquí.

Això és el que sembla en un keepkey:

Llavor de recuperació a Keepkey

La majoria d’usuaris emmagatzemen la llavor de 12 paraules de Keepkey en un tros de paper, però el paper (com l’electrònica) és molt vulnerable al foc i a les inundacions.

El Billfodl és la còpia de seguretat de llavors de recuperació més fiable i resistent per a carteres de criptomonedes del mercat actual, que conté una unitat de tall làser d’acer inoxidable 316 i un joc de rajoles amb diversos números i lletres pre-gravats. Amb les rajoles proporcionades, recreeu la llavor que se us va donar en configurar la cartera i, a continuació, amagueu la unitat en algun lloc segur fins que sigui necessària. Feu una ullada a Billfodl i dormiu com un bebè sabent que els vostres fons criptogràfics són segurs.

Resum

KeepKey és un competidor de les carteres de maquinari TREZOR i Ledger. Cadascuna d’aquestes 3 carteres té les seves característiques i desavantatges diferents. Tot i que KeepKey no admet tantes criptomonedes com els seus competidors, ofereix un intercanvi de criptomonedes integrat gràcies a ShapeShift i moltes altres funcions..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me