Millors carteres IOTA el 2019 | Funcions, seguretat i molt més

millors carteres iota Carteres IOTA

finder.com

IOTA és una criptomoneda única que es basa en una tecnologia alternativa de blockchain anomenada Tangle, dissenyada per utilitzar-se amb els dispositius Internet de les coses (IoT).

Però molts titulars de MIOTA no són capaços de trobar moltes carteres que admetin la criptografia. Això es deu al fet que és molt difícil incorporar el marc IOTA, ja que és molt diferent en comparació amb el blockchain.

Tot i això, hi ha diverses opcions d’emmagatzematge disponibles. A la nostra guia completa, inclourem les millors carteres IOTA.

Trinitat


Trinitat és una cartera d’escriptori oficial desenvolupada per l’equip darrere d’IOTA. L’única moneda admesa per Trinity és MIOTA, i probablement no s’afegirà cap altra criptografia. Cal tenir en compte que la cartera encara està en proves beta.

Es pot utilitzar i accedir fàcilment a la cartera per fer transferències amb MIOTA. La pàgina principal de la interfície inclou l’historial de transaccions, un gràfic de tendència de preus i parells amb BTC, USD, EUR i ETH.

Trinity està recolzat per una llavor de recuperació. També hi ha l’opció de generar diversos comptes, però cal una “llavor” de 81 caràcters per a cadascun d’ells. L’autenticació de dos factors (2FA) també s’admet per afegir seguretat addicional.

Està disponible en molts idiomes i podeu canviar entre temes i el vostre node simplement accedint a un menú desplegable.

Hi ha dos modes per a la cartera: senzill i avançat. El mode avançat inclou funcions com la configuració de confirmació automàtica, un temps d’espera de seguretat i un botó que restableix la cartera.

Trinity és compatible amb Mac, Windows, Linux, Android i iOS mitjançant TestFlight. S’ha informat que la versió d’Android és propensa a bloquejar-se, de manera que no és la recomanable.

Cartera Trinity

Cartera IOTA per a Android

Aquesta cartera lleugera IOTA s’ha creat per a usuaris d’Android. La cartera us permet accedir fàcilment als fons MIOTA. Es pot descarregar i instal·lar fàcilment i després podeu enviar, retenir o rebre monedes IOTA.

La cartera està equipada amb un escàner QR, un tipus de canvi d’IOTA a moneda fiduciària i una configuració de contrasenya addicional.

L’aplicació encara està en versió beta, ja que s’ha llançat recentment. Per això, hi ha hagut molts informes negatius sobre errors.

Ledger Nano S

La Fundació IOTA es va associar amb Ledger Nano S per incorporar la cartera Trinity a la cartera de maquinari.

El Ledger Nano S utilitza un xip segur a prova de manipulacions basat en el resistent protocol EAL5. Ledger és la millor cartera IOTA per a aquells que busquen mantenir les seves monedes segures a l’emmagatzematge frigorífic.

La cartera està assegurada mitjançant un PIN i una frase de còpia de seguretat que es genera en configurar-la. Sembla un USB normal amb pantalla OLED i dos botons físics per confirmar les transaccions. Els usuaris poden emmagatzemar una gran varietat de criptomonedes a més d’IOTA, com ara Bitcoin, Litecoin, Ethereum i centenars més.

La cartera es connecta mitjançant un cable USB a l’ordinador o al telèfon i podeu navegar fàcilment per la configuració i les aplicacions que necessiteu.

Els usuaris només han d’accedir al fitxer Ledger Live gestor i descarregueu l’aplicació IOTA i instal·leu-la.

Ledger Nano S

outsidia.com

Cartera lleugera GUI IOTA

El Cartera lleugera GUI IOTA s’integra a la interfície gràfica d’usuari d’IOTA, que us permet accedir fàcilment i ràpidament als fons. La cartera es pot utilitzar en sistemes operatius com Windows, Linux i Mac, però es considera la millor cartera IOTA per a usuaris de Windows.

La interfície és fàcil d’utilitzar, senzilla i pot ser utilitzada fàcilment pels comerciants principiants. La cartera us ofereix l’opció d’executar un node complet o un node lleuger després d’haver descarregat la cartera. Es recomana als usuaris seleccionar l’opció de node clar, ja que no cal que us connecteu a altres nodes de xarxa mitjançant una IP estàtica.

Les claus privades no es conserven en un servidor de tercers, cosa que significa que només teniu accés a les vostres monedes.

Cartera Guarda

Guarda és una popular cartera multi-criptomoneda que admet, a més d’IOTA, una gran varietat d’altres cryptos, com ara BTC, ETH, XRP, XMR, TRX i una gran quantitat de fitxes ERC20. Aquesta cartera web es considera molt segura i fiable i, combinada amb la seva compatibilitat multiplataforma, la converteix en la millor cartera IOTA per als comerciants de MIOTA.

La cartera es pot instal·lar en sistemes d’escriptori Windows, Macintosh, Linux, així com en dispositius mòbils Android i iOS.

Per evitar la possibilitat de ser piratejat mentre envia dades per la xarxa, Guarda no emmagatzema cap clau privada ni dades de cartera. Tota la informació s’emmagatzema de manera segura a la memòria segura del dispositiu, que s’esborra automàticament cada vegada que tanqueu la sessió de la cartera.

La principal característica de Guarda és, sens dubte, la seva capacitat per fer conversions a la cartera. Els usuaris poden intercanviar actius criptogràfics entre si sense necessitat de registre, límits ni altres procediments addicionals.

Cartera Guarda

Nostàlgia

Nostàlgia és una cartera d’escriptori lleugera que es pot instal·lar en equips que funcionen amb sistemes operatius Windows, Mac i Linux.

La cartera aplica bones mesures de seguretat que garanteixen que els fons MIOTA no es puguin piratejar tan fàcilment. D’altra banda, l’aplicació no és per a aquells que no tenen algunes habilitats bàsiques, ja que és bastant complex d’utilitzar. És per això que aquesta cartera no es recomana als usuaris que no tinguin cap coneixement de codificació.

Per utilitzar Nostalgia, la cartera ha d’estar connectada a un servidor en què l’IOTA s’executa amb un protocol PoW. El primer que heu de fer és utilitzar un editor HTML com Text Wrangler per obrir el fitxer nostalgia.html. La resta del procés pot ser massa complicat per a aquells que no tenen experiència en tecnologia, però hi ha diversos tutorials disponibles sobre com instal·lar-lo..

Aquells que podran utilitzar Nostalgia es beneficiaran de la connectivitat ràpida a la xarxa IOTA que, al seu torn, els permetrà fer transaccions ràpides.

Conclusió

Amb això, concloguem el nostre article sobre les millors carteres IOTA. Si heu arribat al final d’aquest article, hauríeu de tenir una idea del tipus de cartera IOTA que esteu buscant.

Imatge destacada: cryptobit.media

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me