Millors carteres Dash (DASH) per al 2019

Carteres de tauler

A l’article d’avui examinarem algunes de les millors carteres de Dash i analitzarem algunes de les seves característiques més notables.

Quant a Dash

Per a alguns, Dash no és res més que una entrada a les 20 criptomonedes més importants del món per capitalització borsària. Per a d’altres, Dash és molt més: és una plataforma blockchain peer-to-peer molt intel·ligent dissenyada per proporcionar pagaments instantanis, privats i segurs..

Aquest altcoin és també la primera criptomoneda que va introduir el concepte de masternodes, un concepte que després ha estat utilitzat per diverses altres plataformes de criptografia. Aquests masternodes asseguren que Dash tingui una governança descentralitzada. Masternodes pot votar a favor o en contra dels nous desenvolupaments a la xarxa Dash.

Dash també utilitza una cosa anomenada PrivateSend que permet transaccions privades (és a dir, que qualsevol persona pot enviar fons de forma anònima). Una altra tecnologia útil és la funció InstantSend que permet als usuaris confirmar les transferències de fons en temps real.


Coses que cal tenir en compte abans de triar una cartera Dash

En primer lloc, voleu triar una cartera que ofereixi suport per al testimoni DASH, així com per a totes les funcions úniques de la xarxa (InstantSend, PrivateSend, etc.). Si teniu previst fer servir la cartera per emmagatzemar altres criptomonedes, la millor opció és una cartera multidivisa.

Per descomptat, la seguretat és probablement l’aspecte més important de qualsevol cartera criptogràfica. Cerqueu carteres que ofereixen un control complet sobre les vostres claus privades i la possibilitat de protegir-les mitjançant PIN o autenticació de dos factors. Com que de vegades les coses poden sortir malament, també és important que trieu una cartera amb molt bones opcions de còpia de seguretat i restauració, de manera que pugueu recuperar fàcilment els vostres fons en cas d’error, error o error inesperats.

Per últim, però no menys important, es recomana triar una cartera amb una bona interfície d’usuari. Les criptomonedes poden ser tan confuses, ja que l’últim que necessiteu (com a principiant) és tenir una cartera que requereixi dies per aprendre.

Sense això, aquí teniu la nostra llista de les millors carteres Dash que hi ha actualment al mercat.

Cartera atòmica

dash_coin_crypto_wallet

Cartera atòmica és una cartera multi-criptogràfica que va ser creada el 2017 pel conseller delegat de Changelly. No només admet Dash, sinó que a la seva llista també hi ha 300 criptos més, com Bitcoin, Ethereum, Ripple, Stellar i molts altres..

Basat en la seva funció d’intercanvi atòmic, els usuaris poden convertir les seves monedes en Dash o al revés. La seva funció d’intercanvi també admet afegir targetes de crèdit de Visa i Mastercard i comprar criptos amb fiat.

Si teniu un dispositiu que funciona amb Windows-64 bits, macOS, Ubuntu, Debian, Fedora, Android o iOS, podeu trobar versions de cartera compatibles.

Cap cartera de memòria inicial, claus privades i cap contrasenya no s’emmagatzema. Ets l’única persona que pot accedir-hi i canviar-los. En termes de seguretat, Atomic Wallet utilitza un algorisme de xifratge simètric AES per protegir les dades de l’usuari de les amenaces externes i tota aquesta informació es manté al dispositiu de l’usuari..

Dash Core (cartera d’escriptori)

Dash Core és la cartera oficial i compta amb compatibilitat amb totes les funcions de Dash, com InstantSend i PrivateSend, és a dir, que ha estat dissenyada específicament per emmagatzemar, enviar i rebre DASH. A més, la cartera instal·la un node DASH complet a l’ordinador.

Una cosa a tenir en compte és que aquesta no és una solució lleugera. La cartera farà servir molt més espai al disc dur i més potència de processament que altres opcions. Dash Core es pot descarregar des de secció dedicada al lloc web oficial de Dash i està disponible per a Windows (tots dos 32 i De 64 bits), macOS, i Linux (32 i De 64 bits).

Cartera Guarda

Guarda és una cartera criptogràfica que es pot utilitzar en diverses plataformes i dispositius. Els usuaris poden gestionar els seus recursos accedint al seu escriptori, ordinador portàtil, tauleta, telèfon intel·ligent i navegador web.

L’aplicació és compatible amb l’extensió de Windows, Linux o Mac OS, Android, iOS i Chrome.

Guarda admet una infinitat de monedes i fitxes digitals, incloses Dash i altres monedes de privadesa com Zcash i Monero. També admet Bitcoin, Ethereum i Litecoin.

A més de l’emmagatzematge segur, la cartera Guarda també té un servei de compra de criptografia integrat que us permet comprar criptografia directament amb fiat mitjançant targeta bancària. També hi ha un servei d’intercanvi integrat mitjançant el qual podeu canviar monedes des de la cartera. Aquestes funcions fan de Guarda una de les carteres Dash més convenients de la nostra llista.

Totes les versions de l’aplicació Guarda no són privades de custòdia, és a dir, l’empresa no emmagatzema cap clau pública / privada ni cap dada de l’usuari darrere de la cartera..

Dash Wallet (Wallet mòbil)

La cartera Dash és la versió mòbil de Dash Core descrita anteriorment. És la cartera mòbil oficial de Dash, és una cartera HD de codi obert, que té una interfície d’usuari molt fàcil d’utilitzar i que us permet controlar plenament les vostres claus privades..

Com que és una solució per a mòbils, és una mica més minimalista que el seu homòleg d’escriptori. Per exemple, Dash Wallet només inclou compatibilitat amb la funció InstantSend (PrivateSend no és compatible). Tot i això, la cartera ho compta mitjançant una característica única que us permet processar transaccions fora de línia mitjançant la tecnologia Bluetooth del vostre dispositiu. La cartera està disponible per a tots dos, iOS i Android, i es pot descarregar de les botigues oficials sense cap esforç.

MyDashWallet (cartera web)

Desenvolupat per una empresa anomenada DeltaEngine.net, MyDashWallet pretén fer per Dash el que fa MyEtherWallet

Resultat de la imatge del logotip de tauler png

per a Ethereum. És una cartera web que proporciona una manera ràpida de connectar-se amb la cadena de blocs Dash, tot assegurant que mantingueu el control total de les vostres claus privades en tot moment.

És compatible amb InstantSend i PrivateSend i compta amb compatibilitat amb dues de les millors carteres de maquinari actuals al mercat, Ledger Nano S i Trezor.

Cartera Ledger Nano S (Cartera de maquinari)

El Ledger Nano S és la cartera de maquinari més popular del mercat. Ofereix un emmagatzematge “fred” de primer nivell, així com les millors funcions de seguretat que hi ha actualment al mercat. Us permet emmagatzemar les vostres claus privades mitjançant un codi PIN, l’autenticació de dos factors i les transaccions s’han de verificar manualment. També és una cartera determinista jeràrquica que significa que cada transacció tindrà una adreça nova.

Inclou suport per a més de 1000 criptomonedes (DASH inclòs) i es pot utilitzar en qualsevol dispositiu Windows, macOS o Linux mitjançant el seu programari a mida anomenat Ledger Manager.

Dash Core (cartera de paper)

Les carteres de maquinari són molt bones en termes de seguretat, però si teniu un pressupost, la cartera de paper us pot estalviar molts diners. Les carteres de paper ofereixen una seguretat increïble (ja que no estan connectades a Internet), sempre que les guardeu correctament. El Dash Paper Wallet està dissenyat per aquest motiu. Més informació sobre el Cartera de paper Dash Core està disponible al lloc web oficial.

Malauradament, el Dash Paper Wallet no inclou compatibilitat amb InstantSend i PrivateSend.

Jaxx Wallet (mòbil & Cartera d’escriptori)

Creat per Anthony Diiorio el 2014, la cartera Jaxx ha recorregut un llarg camí. Actualment, Jaxx és un producte conegut per la seva versatilitat i les seves sublims interfícies d’usuari. Jaxx està disponible als ordinadors de sobretaula Windows, Linux i macOS, així com als dispositius mòbils Android i iOS, i fins i tot està disponible com a extensió del navegador Chrome.

Jaxx inclou suport per a algunes de les criptomonedes més populars, com Bitcoin, Litecoin, Ethereum i Dash. Us permet mantenir el control total de les vostres claus privades emmagatzemant-les directament al dispositiu. A més, Jaxx també us permet exportar les vostres claus privades. Una altra característica enginyosa de Jaxx és el fet que té integració ShapeShift, cosa que us permet convertir criptomonedes sense sortir de la cartera..

El principal inconvenient de Jaxx (almenys a l’hora d’emmagatzemar Dash) és el fet que no té integració InstantSend i PrivateSend.

Conclusió

A l’hora d’emmagatzemar Dash, hi ha moltes opcions molt bones. Si la seguretat és la vostra principal preocupació, aleshores una cartera de maquinari sembla la millor opció, tot i que, si us dediqueu al comerç diari, necessitareu definitivament una opció més versàtil i pràctica. Dash recolza oficialment totes les carteres de la nostra llista, de manera que és segur provar-les.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me