Millor VPN per a MovieRulz

Molts països tenen prohibicions estrictes sobre la transmissió o la descàrrega de contingut pirata. Tot i que alguns països simplement veuen mal vist aquesta activitat, en molts llocs això està castigat per la llei. L’Índia és un d’aquests llocs on és molt il·legal baixar contingut pirata i pot acabar sent un hoste de l’estat fins a tres anys si us enxampen.

Què feu, doncs, quan voleu veure o baixar contingut a l’Índia al qual no podeu accedir legítimament? Senzillament, heu de fer un llarg camí per obtenir accés. La forma més senzilla és utilitzar un fitxer VPN servei. Obteniu l’anonimat, la seguretat i l’accés al contingut en línia sense el risc que el vostre ISP i fins i tot el vostre govern els descobreixin.

Vaig fer la meva diligència deguda i aquí teniu les meves conclusions sobre els millors serveis VPN que podeu utilitzar per transmetre i baixar contingut a l’Índia. Tingueu en compte que no animo ningú a incomplir la llei, sinó que només comparteixo els conceptes bàsics sobre el torrent i les formes habituals de fer-ho..

Què és el torrent?

Si sou una de les moltes persones que segueixen estrictament les regles, és probable que no conegueu el terme torrent. Permeteu-me, doncs, educar a qualsevol persona que no sàpiga o en sap molt poc sobre aquesta manera de compartir dades. Tot i que el torrent per si mateix no és il·legal, no és exactament legal fer-lo servir per descarregar contingut pirata.

Torrenting és un protocol per compartir fitxers que es basa en tecnologia peer-to-peer o P2P. Aquesta tecnologia varia del servidor centralitzat habitual per a la descàrrega de dades. En canvi, els torrents depenen d’una xarxa descentralitzada, ja que cada participant en el procés d’intercanvi de fitxers té un paper actiu en el procés de descàrrega i càrrega..


Hi ha diversos termes principals relacionats amb el torrent que qualsevol persona interessada en aquesta manera de compartir dades ha de conèixer:

 • Indexador: els llocs web que recopilen els fitxers torrent i ofereixen una opció de cerca s’anomenen indexadors. Exemples famosos són The Pirate Bay, RarBG, ArenaBG i molt més.
 • Rastrejador: el servidor que ofereix un pont entre els usuaris del torrent, permetent a la connexió carregar / descarregar un fitxer.
 • Client Torrent: el programari utilitzat per descarregar / penjar fitxers al vostre ordinador. Els exemples més destacats són BitTorrent, uTorrent i Transmission.
 • Sembradora: les persones que carreguen els fitxers a la xarxa de torrents. Un cop descarregat el fitxer, us convertireu en sembrador perquè altres també el puguin descarregar.
 • Leecher: la persona que descarrega un torrent sense carregar.
 • Proporció: la proporció entre la puntuació de càrrega i de baixada. Segons la pràctica del torrent, cada persona ha de penjar almenys la quantitat que descarrega.
 • Enllaç imant: una característica del client torrent que permet l’inici immediat del procés de descàrrega.

Ara ja coneixeu els termes bàsics relacionats amb el torrent. Passem a una explicació més detallada de com utilitzar torrents. També tractaré què pot sortir malament i com protegir-se durant el torrent.

Com utilitzar torrents?

Hi ha diversos passos que cal recordar quan es busca baixar contingut a través de torrents. En primer lloc, heu de descarregar el client torrent com BitTorrent, Deluge o uTorrent. A continuació, busqueu el contingut que voleu descarregar. Heu de fer cerques a través de llocs indexadors i trobar el torrent que voleu descarregar.

Després de localitzar el fitxer que vulgueu, heu de descarregar el fitxer torrent o, si es proporciona un enllaç magnet, feu-hi clic. Un cop el fitxer torrent es descarregui a la vostra màquina, iniciarà automàticament el client torrent. Si això no s’inicia immediatament, heu d’obrir-lo manualment i, al cap de poc temps, el torrent iniciarà la descàrrega.

Un cop finalitzada la descàrrega, podeu obrir el fitxer, però segons la pràctica de torrent, hauríeu de deixar la llavor de torrent descarregada durant un temps, de manera que altres usuaris també el puguin obtenir. Al cap d’un temps, es recomana que esborreu el torrent del vostre client de torrent per evitar que el vostre ISP o altres autoritats legals del vostre país el descobrin..

Països on el torrenting és il·legal?

Molts països del món arrufen les celles quan comparteixen i descarreguen contingut de forma gratuïta des del web. Alguns països passen per alt la baixada de contingut i alguns fins i tot permeten la baixada de contingut sempre que sigui per a ús personal.

Diversos d’ells prohibeixen activament els llocs de torrent i fins i tot multen a la gent per la descàrrega il·legal de contingut en línia. Aquests països són l’Índia, Portugal, Itàlia, Austràlia, Xina, EUA, Rússia, Malàisia, Regne Unit, Alemanya, França, Finlàndia, Japó, Sud-àfrica, Letònia i els Emirats Àrabs Units. Hi ha un camí per evitar totes les restriccions i es presenta en forma de VPN.

Movierulz: el malson de Bollywood

Un dels llocs web de l’Índia més famosos que ofereixen accés a pel·lícules acabades d’estrenar als cinemes, MovieRulz és il·legal a l’Índia, als Estats Units i a la resta de països on el torrent és il·legal. Si algú navegés per aquest lloc web, veuria tot el que cal saber sobre una determinada pel·lícula, per molt fresca que sigui el seu llançament. Hi ha una sinopsi, temps d’execució i fins i tot captures de pantalla junt amb l’enllaç de descàrrega, més sovint en HD.

Però la descàrrega està estrictament prohibida a l’Índia. O és? Com es pot accedir a aquest contingut sense els riscos que comporta? En utilitzar els serveis d’una VPN de qualitat que sap tot sobre el respecte a la privadesa de les persones, proporcionant els mitjans per navegar ininterrompudament a qualsevol lloc web.

La pàgina d’inici de Movierulz, on podeu trobar Bollywood, Hollywood i altres pel·lícules i programes de televisió, mirar-los en línia i descarregar-los, juntament amb un munt d’altres continguts

Movierulz

Per què necessiteu una VPN per a MovieRulz?

Primer de tot, us recomanaria que feu servir una VPN per a tota la vostra activitat en línia. Una VPN protegeix la vostra activitat en línia de la mirada sempre vigilant del vostre proveïdor d’Internet i de la varietat d’agències governamentals i policials que ho creuen o no, seguiu tots els vostres passos en línia.

Una VPN o un Xarxa virtual privada és una eina que xifra les vostres dades en línia quan surt de l’ordinador. D’aquesta manera es protegeix contra l’exposició a tercers. La vostra adreça IP també està protegida per la VPN, ja que l’ordinador és molt vulnerable quan fa torrent.

Quan voleu utilitzar llocs web com MovieRulz, The Pirate Bay o un altre indexador similar, esteu arriscant a rebre una multa o ser objectiu d’un atac de pirateria. Aquí és on arriba la VPN. I no una VPN qualsevol, sinó que recomano un servei VPN segur amb funcions de qualitat que us protegeixin i us permetin accedir al contingut proporcionat per MovieRulz.

Per què no utilitzar una VPN gratuïta per a Movierulz?

Si aneu en línia i proveu d’accedir a MovieRulz, veureu que ofereixen el seu propi servei VPN. Aquesta és una oferta atractiva, ja que està creada per MovieRulz i és gratuïta, oi? Doncs no tant. No sóc exactament un fan dels serveis VPN gratuïts, ja que hi ha molt poca informació sobre com protegir la privadesa de les persones i respectar el seu anonimat.

A més, els serveis oferts pels serveis VPN gratuïts com el de MovieRulz deixen molt a desitjar. Les seves polítiques de privadesa no són les millors i la majoria no es registren en un país amb lleis estrictes de privadesa com Suïssa, Panamà o les Illes Verges Britàniques. No dic que siguin dolents, però tampoc són molt bons.

Funcions necessàries per a una VPN de qualitat per a Movierulz

Per poder navegar lliurement per qualsevol lloc indexador com MovieRulz, hem establert que necessiteu un servei VPN de qualitat. Aquests són els requisits bàsics que una VPN ha de complir perquè pugueu estar segur durant la lectura del lloc web MovieRulz.

 • Protocols de xifratge forts, OpenVPN és un gran servei per a aquest ús
 • Funció de commutador de matar de xarxa que aturarà instantàniament qualsevol trànsit si la connexió cau
 • Funció de protecció contra fuites de DNS i IP, de manera que el vostre ISP no serà conscient de la vostra activitat en línia
 • Funció d’ofuscació que amagarà el fet que utilitzeu una VPN, ja que molts ISP malden l’ús de la VPN
 • Funció de túnel dividit que permet que una part del trànsit passi per la VPN i la resta passi pel canal normal. Podeu configurar el trànsit del vostre client torrent a través del túnel VPN i estar sempre protegit.
 • Un munt d’ubicacions del servidor per permetre velocitats ràpides en torrent.
 • Suport P2P per permetre velocitats més ràpides quan es connecta a un servidor de torrent.

Aquí examinaré més de prop els serveis VPN de primera qualitat i com funcionen en concedir accés a MovieRulz. Parlaré de Surfshark, NordVPN, i ExpressVPN. Totes aquestes VPN tenen una política estricta de no registre, ofereixen funcions excel·lents, tenen servei de xat en directe les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana i tenen velocitats raonables. Aquí hi ha més informació sobre tots ells i a continuació es mostra la meva prova sobre la seva capacitat per eludir les restriccions al voltant de MovieRulz.

Surfshark: un servei VPN molt assequible

Surfshark és un servei VPN amb funcions i serveis molt adequats, però el més destacable d’aquest servei és el seu preu. Si obteniu la subscripció de 24 mesos, pagareu menys de 2 $ al mes pels serveis de Surfshark. Tots els més de 1700 servidors Surfshark de més de 63 països admeten P2P, que és excel·lent quan fan torrent. A més, la seva funció MultiHop permet una doble capa de seguretat especialment útil quan es descarrega contingut pirata.

Hi ha una bona protecció contra fuites de DNS, un commutador automàtic, la funció AdBlock i una funció de túnel dividit que protegirà la vostra activitat en línia. Surfshark és molt assequible i té una garantia de devolució de 30 dies i podeu utilitzar una subscripció i protegir un nombre il·limitat de dispositius..

Si voleu obtenir més informació, en trobareu la completa Revisió de Surfshark aquí.

NordVPN: servei VPN privat i segur

NordVPN és un servei VPN de qualitat amb funcions increïbles. Aquest servei VPN té 5750 servidors a 59 països, i tots aquests admeten P2P, que és una característica excel·lent per fer servir en torrent. A més d’això, també hi ha una funció VPN doble en alguns servidors, que afegeix una capa de seguretat quan es vol utilitzar llocs com MovieRulz.

NordVPN té diversos plans de pagament i us costaria 3,49 dòlars al mes per a una subscripció de 36 mesos molt assequible. A més, hi ha una excel·lent protecció DNS, interruptor Kill, CyberSec AdBlock i altres funcions dissenyades per protegir la vostra activitat en línia de mirades indiscretes..

Podeu trobar el nostre complet Revisió de NordVPN aquí.

ExpressVPN: servei VPN ràpid i fiable

ExpressVPN és la nostra tercera opció per a un servei VPN que es podria utilitzar per accedir al contingut proporcionat per MovieRulz. Aquest servei VPN és molt ràpid i té més de 3000 servidors en 160 ubicacions de servidors a 94 països. Parlar de possibilitats.

ExpressVPN té totes les funcions de seguretat que es podrien esperar d’un servei VPN de qualitat: P2P, interruptor kill, VPN doble, túnel dividit, protecció contra fuites DNS i molt més. Tot i això, la quota mensual és una mica més alta que la resta que es mostra aquí i una subscripció de 12 mesos us tornaria a pagar 8,32 $ al mes. Tenint en compte el preu més alt, podeu esperar velocitats de descàrrega i transmissió ràpides amb ExpressVPN.

Podeu trobar el nostre complet Revisió ExpressVPN aquí

COMPARACIÓ

Logotip de NordVPN

VPN VPN

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ Logotip ExpressVPN

VPN Express

 • VPN més privades
 • Encesa ràpida
 • La majoria de servidors i països de totes les VPN

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ Logotip de Surfshark

VPN de Surfshark

 • Grans velocitats
 • Gran registre de seguretat
 • Nova VPN

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ

Com utilitzar una VPN per a Movierulz

Aquí us explicaré més sobre com utilitzar una VPN quan navegueu i busqueu descarregar un fitxer de MovieRulz. Em vaig assegurar de descarregar un fitxer que no estava redactat, sinó més aviat copyleft. També vaig fer proves a les tres VPN esmentades aquí per assegurar-me que l’activitat estava protegida.

 1. Totes les VPN esmentades aquí tenen un permís de torrent i totes el suporten amb servidors P2P.
 2. Proves de fuites de DNS. He comprovat les tres VPN i he descobert que totes tres ofereixen una protecció adequada contra fuites de DNS. Tot i que això no és tan important quan feu torrent, és bo amagar la vostra activitat en línia del vostre proveïdor d’Internet, ja que molts comproven si hi ha activitat inusual i no permeten realment el torrent.
 3. He provat el servei Switch Kill Switch als tres i he trobat que funcionava molt bé. Ho vaig fer activant el client VPN i connectant-me a un servidor. Després em vaig connectar a MovieRulz i vaig iniciar una descàrrega. Em vaig desconnectar del servidor VPN i el trànsit d’Internet i la descàrrega de torrent es van aturar immediatament en les tres proves.

Atès que les lleis de privadesa de l’Índia generen més de 2.000 milions de dòlars en danys per la descàrrega il·legal de contingut, és intel·ligent protegir-se quan s’utilitza MovieRulz a l’Índia. Aquí explicaré com utilitzar un servei VPN per obtenir accés a MovieRulz i coses a tenir en compte.

 • Seleccioneu un servei VPN. Recomanaria utilitzar NordVPN, ja que aquest és un dels líders de la indústria. NordVPN ofereix més de 5700 servidors segurs que admeten P2P, serveis d’ofuscació, commutador de xarxa, tenen una forta protecció contra fuites de DNS i protocols de xifratge excel·lents.
 • A continuació, configureu un compte amb el servei VPN. Aniria per la subscripció de 36 mesos, que és de 3,49 dòlars al mes. Si el vostre país d’origen té blocs per utilitzar una VPN, podeu utilitzar un servei de servidor intermediari o fins i tot utilitzar-lo Tor per obtenir la vostra subscripció VPN.
 • Després de configurar el compte, heu de descarregar el programari VPN. NordVPN té una gran selecció i aplicacions natives per a totes les plataformes perquè pugueu utilitzar-lo amb Windows, macOS, Android, iOs i fins i tot protegir tota la vostra xarxa domèstica instal·lant la VPN al vostre enrutador..
 • Configureu les preferències a l’aplicació. Assegureu-vos que activeu la funció Kill Switch i la protecció contra fuites de DNS.
 • Per a velocitats ràpides, us heu de connectar a un servidor proper, però assegureu-vos que es troba en un país que no prohibeix el torrent. No us connecteu a un servidor basat a l’Índia, ja que tota la prova de VPN seria discutible. Diversos països tenen lleis soltes sobre torrent i els servidors aquí tenen velocitats de torrent extremadament ràpides. Podeu connectar-vos a un servidor en qualsevol d’aquestes situacions i estar segur en el vostre camí cap al torrent. Aquests països són Letònia, Bulgària, Grècia, Sèrbia, Irlanda, Romania, Suècia, Espanya, Lituània i Croàcia.

Ja esteu a punt i aviat podreu gaudir de la vostra pel·lícula favorita de Bollywood.

Proves de velocitat de descàrrega VPN

He ideat una prova i he executat els tres serveis VPN a tota velocitat. Em vaig connectar a un servidor búlgar mitjançant tot això (ja que Bulgària té lleis soltes sobre la descàrrega de contingut en línia i ofereix velocitats fulminants), vaig navegar pel lloc web Movierulz i vaig descarregar una pel·lícula a través del client BitTorrent.

He trobat i seleccionat una pel·lícula de domini públic anomenada Ulls a la nit per a aquesta prova, un fitxer de 5,28 GB amb qualitat 720p.

Movierulz descarrega Eyes In The Night

Velocitat de Surfshark

Surfshark-Bulgària velocitat de descàrrega de surfshark MovieRulz

Velocitat NordVPN

NordVPN-Bulgària Velocitat de descàrrega de NordVPN MovieRulz

Velocitat ExpressVPN

expressvpn bulgaria velocitat de descàrrega de MovieRulz expressvpn

Els resultats

De la meva prova sobre l’ús de Surfshark, NordVPN i ExpressVPN en descarregar una pel·lícula de MovieRulz, podeu veure per vosaltres mateixos que tots ells tenen bones velocitats mitjanes i connexions fiables. Entre els tres, NordVPN va tenir la millor velocitat i ofereix el millor servei general. Tanmateix, els dos altres no queden enrere, de manera que sigui el que seleccioneu, podeu estar segur que tindreu una connexió anònima i segura mentre baixeu contingut del web.

COMPARACIÓ

Logotip de NordVPN

VPN VPN

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ Logotip ExpressVPN

VPN Express

 • VPN més privades
 • Encesa ràpida
 • La majoria de servidors i països de totes les VPN

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ Logotip de Surfshark

VPN de Surfshark

 • Grans velocitats
 • Gran registre de seguretat
 • Nova VPN

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ

El veredicte

El veredicte final arribaria a les vostres preferències personals i al vostre pressupost disponible, ja que ExpressVPN és el més car d’aquests tres, mentre que Surfshark és el menys car. Tot i això, a mi personalment m’agraden els serveis de NordVPN. Es troben a Panamà, tenen excel·lents funcions i protocols de seguretat excel·lents. I, francament, NordVPN ha obtingut la millor puntuació amb velocitats mitjanes de descàrrega més altes a la meva prova de MovieRulz.

Després de fer proves rigoroses de totes les funcions d’aquests serveis VPN, puc dir que estic satisfet de tots ells, ja que segur que compleixen la promesa de proporcionar una connexió segura, anònima i segura. Tenint en compte que tots tenen la funció P2P i la funció VPN doble, qualsevol d’aquestes tres és una opció viable quan es vol accedir a MovieRulz i descarregar la pel·lícula des de Movierulz.

Heu d’utilitzar una VPN per accedir a Movierulz?

No, però si no ho feu, podríeu ser castigat amb una multa o ser empresonat segons el lloc on viviu. En resum, assegureu-vos que utilitzeu una VPN d’alta qualitat si utilitzeu Movierulz.

És segur descarregar pel·lícules de MovieRulz?

Sense una VPN segura, descarregar pel·lícules de MovieRulz podria ser molt desagradable. Fins i tot amb una VPN, heu de tenir cura de no infringir la llei del vostre país. Detallem tot el que necessiteu saber en aquest post.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me