Millor VPN per a la Xina

Vol evitar el gran tallafoc de la Xina i obtenir accés al contingut prohibit en aquest país?

Bé, haureu d’utilitzar un fitxer Servei VPN. Però no qualsevol VPN ho farà. Heu de seleccionar un servei VPN que sigui fiable, segur i anònim. Només així tindreu accés al contingut prohibit quan estigueu a la Xina.

Mur de la Xina

Després de moltes proves de diferents serveis VPN, tinc recomanacions per als millors serveis VPN que funcionen a la Xina. Però primer, una visió general del Gran Tallafoc de la Xina. Compartiré anàlisis de les qualitats que hauria de tenir una VPN perquè pugui superar els reptes legals i tecnològics xinesos.

Informació ràpida

Les millors VPN de la Xina

COMPARACIÓ


Logotip de NordVPN

VPN VPN

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ Logotip ExpressVPN

VPN Express

 • VPN més privades
 • Encesa ràpida
 • La majoria de servidors i països de totes les VPN

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ Logotip de Surfshark

VPN de Surfshark

 • Grans velocitats
 • Gran registre de seguretat
 • Nova VPN

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ

El gran tallafoc de la Xina: els fonaments bàsics

Aquest sistema és una barreja de fets legals i tecnològics que limiten l’ús d’Internet a la Xina. La gent de la Xina no té accés a llocs web d’informació com Google o Wikipedia. Les xarxes socials com Twitter i Facebook també estan prohibides. Molts serveis de transmissió com Netflix, HBO, BBC iPlayer i molt més també no estan disponibles aquí.

Les lleis estableixen que es prohibeix a les persones l’accés lliure a Internet. Això podria perjudicar la seguretat nacional, l’interès de l’Estat, i pot conduir a revelar secrets d’estat. Puc entendre i estar d’acord amb limitar l’accés de la gent a contingut sexual o violent. No puc acceptar aquest sistema en la seva totalitat, ja que també prohibeix l’accés a la informació i té una forta política de censura.

tanca de porcellana

A la Xina, totes les activitats en línia es controlen, fan un seguiment i s’emmagatzemen. A més, molts llocs no estan permesos, gran part del contingut és censurat. Per tant, no podeu veure lliurement un vídeo de YouTube, llegir llocs de notícies ni tan sols consultar el vostre compte de Gmail.

Durant molt de temps, les persones han utilitzat diferents tècniques per accedir al contingut prohibit. Aquests inclouen l’ús de servidors proxy, proxies oberts com Freegate, Ultrafurf i similars. Tor i I2P també s’utilitzen, així com el DNS xifrat, Shadowsocks i l’ús d’un servei VPN.

Quines qualitats hauria de tenir una VPN a la Xina?

El Gran Tallafoc de la Xina és molt restrictiu. No totes les VPN poden concedir accés a contingut restringit a la Xina. Molts d’aquests no es poden ni descarregar ni instal·lar a la Xina. Per tant, la gent ha de recórrer a mètodes alternatius per instal·lar una VPN.

Per poder navegar per la censura a Internet xinesa, una VPN necessita diverses qualitats:

 • Protocols de seguretat excel·lents
 • Excel·lent xifratge
 • Funció Kill-Switch
 • Forta elusió geo-bloc
 • Connexió anònima

Consell: haureu d’instal·lar la VPN abans d’arribar a la Xina. Sovint és impossible descarregar i configurar una VPN a la Xina continental. Tots els ISP xinesos bloquegen l’accés als llocs web VPN. La gent sol sortir de l’estat amb els seus dispositius per instal·lar una VPN.

Millor VPN per a la Xina

Aquí us presento els tres millors serveis VPN que ofereixen accés a contingut restringit a la Xina. Seguiu llegint per obtenir una descripció detallada dels seus principals serveis i per què treballen a la Xina.

COMPARACIÓ

Logotip de NordVPN

VPN VPN

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ Logotip ExpressVPN

VPN Express

 • VPN més privades
 • Encesa ràpida
 • La majoria de servidors i països de totes les VPN

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ Logotip de Surfshark

VPN de Surfshark

 • Grans velocitats
 • Gran registre de seguretat
 • Nova VPN

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ

NordVPN

De tornada als primers dies de NordVPN, aquest servei no estava disponible a la Xina. Però gràcies als enginyers dedicats, NordVPN s’ha convertit en un dels serveis VPN més importants a utilitzar a la Xina. Aquest servei té preus assequibles i afegeix anonimat si pagueu amb criptomoneda. Si viatgeu als Estats Units, fins i tot podeu pagar en efectiu la vostra subscripció a NordVPN i obtenir una instal·lació de caixa. Aquesta és la forma de pagament més anònima i podeu instal·lar l’aplicació NordVPN i utilitzar-la a qualsevol lloc.

nordvpn

La xarxa de servidors NordVPN inclou 5.706 servidors a 59 països. Hi ha més de 300 servidors a prop de la Xina. Hi ha servidors al Japó, Taiwan, Hong Kong, Corea del Sud i Vietnam. Admeten connexions P2P, Oscura i VPN doble. Són molt importants a l’hora d’utilitzar una VPN a la Xina. NordVPN té una política estricta de registres zero i està registrat a Panamà. Panamà té lleis estrictes de protecció de la privadesa.

NordVPN té xifratge AES-256 capaç d’ocultar l’adreça IP i el trànsit en línia. La funció Kill Switch bloqueja instantàniament el trànsit si es perd la connexió amb el servidor. D’aquesta manera s’obté un servei VPN excel·lent que pot desbloquejar molts llocs a la Xina. Es pot utilitzar una subscripció en sis dispositius. Podeu xatejar amb l’excel·lent assistència en directe 24/7 al lloc NordVPN i trobar una solució adequada al vostre problema.

Llegiu NordVPN Review

ExpressVPN

Un dels serveis VPN més importants, ExpressVPN és una opció fantàstica per accedir al contingut a la Xina. Aquest servei té una xarxa de més de 3.000 servidors en 160 ubicacions de servidors a 94 països. Això els proporciona un avantatge respecte a la majoria d’altres VPN. Té servidors a països de la Xina. Japó, Hong Kong, Corea del Sud, Vietnam, Bhutan, Taiwan, Nepal i altres països veïns.

expressvpn

ExpressVPN té un xifratge AES-256 excel·lent i la tecnologia Trusted Server que s’executa en servidors només RAM. Aquesta VPN està registrada a les Illes Verges Britàniques i està sotmesa a les lleis de privadesa vigents. Té una política estricta de no registres ajudada pels servidors només RAM. El Kill Switch bloquejarà el trànsit si la connexió amb el servidor cau. Hi ha una bona funció de desbloqueig geogràfic i una funció de túnel VPN.

Podeu redirigir una part del trànsit per passar per la VPN i una part del trànsit per passar pel canal d’ISP normal. D’aquesta manera, podeu navegar per la vasta Internet sense censura a través de la VPN en un navegador com Tor. L’ús d’un altre navegador per accedir a llocs xinesos aprovats proporcionarà una bona cobertura. Si us enxampen, teniu l’historial de cerques del canal d’ISP normal per demostrar la vostra activitat en línia. ExpressVPN ofereix un servei d’atenció al client increïble les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana. És una mica car, però tot i així val la pena, ja que obteniu un servei excel·lent.

Llegiu ExpressVPN Review

Surfshark

Una de les VPN més rendibles d’avui en dia, Surfshark té funcions que poden semblar massa bones per ser certes, però no és així. Surfshark té excel·lents funcions i serveis de seguretat. Ofereix accés a contingut censurat i permet navegar pel Gran Tallafoc de la Xina.

surfshark

La xarxa de servidors Surfshark inclou més de 1700 servidors en més de 63 països. Molts es troben a la Xina, al Japó, Corea del Sud, Vietnam, Taiwan i Hong Kong. Això ajuda a una connexió ràpida quan s’utilitza aquesta VPN a la Xina. Una bona característica de seguretat és el seu mode NoBorders que navega per estrictes blocs geogràfics. El mode de camuflatge amaga el fet que utilitzeu un servei VPN. Aquesta característica és especialment útil quan s’utilitza Surfshark a la Xina.

El MultiHop és una característica útil per navegar sense problemes a la Xina. Hi ha una funció Kill Switch per protegir el trànsit. La funció de protecció web cibernètica protegeix el dispositiu de programari maliciós, anuncis i rastrejadors. Aquest servei VPN es troba a les Illes Verges Britàniques i té una política de registre zero. Podeu connectar un nombre il·limitat de dispositius amb una subscripció. A més, obtindreu un gran servei d’assistència en directe les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana.

Llegiu la ressenya de SurfsharkVPN

Conclusió

Quan intenteu connectar-vos a un lloc web o servei extern a la Xina, heu de saber que aquest país té lleis estrictes de censura a Internet. Per tant, utilitzar una VPN és una necessitat si voleu utilitzar Google, Facebook, Gmail, YouTube i molt més.

A dalt hi ha tres VPN amb la millor puntuació per eludir la censura xinesa. Aquests tres tenen serveis superiors i ofereixen bones velocitats. Després de provar-los i consultar persones a la Xina, puc recomanar lliurement els seus serveis.

COMPARACIÓ

Logotip de NordVPN

VPN VPN

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ Logotip ExpressVPN

VPN Express

 • VPN més privades
 • Encesa ràpida
 • La majoria de servidors i països de totes les VPN

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ Logotip de Surfshark

VPN de Surfshark

 • Grans velocitats
 • Gran registre de seguretat
 • Nova VPN

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me