Luno

Contents

Introducció: Què és Luno?

Luno és un servei d’intercanvi i corretatge de criptomonedes. Aquesta empresa es va fundar el 2013 com a BitX i es va canviar com a Luno el 2017. Actualment, Luno té més de 3 milions d’usuaris i ha processat més de 8.000 milions de dòlars. Estan disponibles a 44 països d’Europa, Àsia i Àfrica, però no estan disponibles als EUA.

Captura de pantalla de la pàgina d'inici de luno.com Pàgina inicial de Luno

Luno admet quatre criptomonedes: Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum i XRP (Ripple). Ofereixen un funcionament adequat per a principiants i una forma senzilla de comprar monedes. Tenen assistència en set idiomes i un bon portal de coneixement. El centre d’ajuda de Luno conté respostes a la majoria de preguntes sobre el compte, la verificació, els ingressos / retirades i els gràfics detallats de les comissions i dels terminis d’ingrés..

Captura de pantalla del portal d'aprenentatge de luno.com Portal d’aprenentatge Luno

Luno ofereix tarifes assequibles per al dipòsit / retirada. Com que el mercat de criptografia no està regulat, Luno tampoc no està regulat, però són proregulats i s’han registrat al Banc Central de Malàisia com a organisme informant de criptomonedes..


Compra monedes a Luno

Pros i contres

Pros

 • Compra / negociació de monedes criptogràfiques senzilles i fàcils
 • Plataforma per a principiants
 • Comissions baixes de dipòsit i retirada, alguns casos sense comissions
 • Gran experiència d’usuari i disseny
 • Suport en set idiomes
 • Accepta EUR, MYR, SGD, UGX, ZMW, IDR, NGN i ZAR

Contres

 • Només disponible a 44 països
 • Opcions limitades per a operadors avançats
 • No hi ha assistència de xat en directe

Pros

Contres

 • Compra / negociació de monedes criptogràfiques senzilles i fàcils
 • Només disponible a 44 països
 • Plataforma per a principiants
 • Opcions limitades per a operadors avançats
 • Comissions baixes de dipòsit i retirada, alguns casos sense comissions
 • No hi ha assistència de xat en directe
 • Gran experiència d’usuari i disseny
 • Suport en set idiomes
 • Accepta EUR, MYR, SGD, UGX, ZMW, IDR, NGN i ZAR

Fons Luno

L’eslògan de Luno és interessant i reflecteix la missió de la companyia de “millorar el món a un millor sistema financer”. Aquest intercanvi va començar la seva història a Sud-àfrica el 2013 i des d’aleshores es va traslladar a Londres, Regne Unit, però també a Ciutat del Cap i Singapur. La companyia permet als seus usuaris comprar / vendre criptomonedes i té un servei Wallet que permet el pagament amb bitcoin.

Captura de pantalla de luno.com sobre la pàgina Pàgina sobre Luno

Formaven part del programa FCA Sandbox el 2016, que permetia provar productes financers amb supervisió reguladora. Van començar a oferir la seva criptomoneda cartera el 2017, quan també van començar a oferir els seus serveis a tota Europa. Presentant Ethereum el 2018, també es van registrar al Banc Central de Malàisia com a organisme informant de la seva moneda digital i van introduir XRP al març del 2020.

En aquest moment, Luno admet quatre criptomonedes: Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash i XRP (ondulació), com el cryptos més popular avui en dia i ofereix negociació amb 16 parells. Luno té informació en temps real sobre el mercat, però vaig notar un petit retard (això podria ser degut a la meva connexió a Internet). Ofereixen assistència en set idiomes, tenen una aplicació mòbil, ofereixen una vista gràfica del mercat i tenen accés a l’API.

Luno és segur?

Concepte de ciberseguretat

Luno no ha estat piratejat fins ara (tot i que no admetem cap tipus de pirateig). Aquest intercanvi és segur d’utilitzar, ja que conserva els actius digitals magatzem refrigerat i tenen 2FA com a capa addicional de seguretat dels comptes d’usuari.

Captura de pantalla de la pàgina de seguretat de luno.com Font – Luno Security

A la secció d’ajuda hi ha molta informació sobre com protegir-lo estafes de pesca, programes maliciosos i estafes de correu electrònic. Hi ha bons consells sobre com augmentar el nivell de seguretat del vostre compte i eviteu ser estafats.

Captura de pantalla de la pàgina de seguretat de luno.com Font – Luno Security

Com a capa addicional de seguretat, qualsevol usuari pot desactivar l’opció “enviar” a la seva cartera Luno. Això protegeix els recursos en cas de piratejar la cartera, ja que l’habilitació d’aquesta funció requereix la verificació per part d’un 2FA i triga 24 hores.

COMPARACIÓ

Logotip de Coinbase

Coinbase

 • Liquiditat i límits de compra elevats
 • Una manera fàcil per als nouvinguts d’obtenir bitcoins
 • "Compra instantània" opció disponible amb targeta de dèbit

COMPRA ARA Logotip de Coinmama

Coinmama

 • Funciona a gairebé tots els països
 • Límits més alts per comprar bitcoins amb targeta de crèdit
 • Corredor fiable i de confiança

COMPRA ARA Logotip de Luno

Luno

 • Bona opció per a Europa, fàcil d’utilitzar
 • SEPA & targeta de crèdit compatible
 • NO admet els Estats Units

COMPRA ARA

Serveis

Corredoria

Concepte de plataforma d’intercanvi de criptomonedes

Luno permet als usuaris comprar i vendre criptomonedes.

Intercanvi

Concepte d’intercanvi de criptomonedes

Luno ofereix serveis d’intercanvi de parells de criptografia i criptes a fiat. Hi ha quatre criptos i 16 parells disponibles per negociar a Luno.

Serveis d’aposta

Banca en línia o concepte de participació

Els usuaris poden guardar les seves monedes a la cartera Luno sempre que vulguin.

Negociació OTC

Concepte d’il·lustració de comerç sense recepta

OTC estava disponible en el passat, però Luno ja no admet el comerç OTC.

Maneres de guanyar moneda gratis

Xarxa encadenada de monedes criptogràfiques

Luno té un programa de recompenses que funciona convidant els vostres amics a unir-se a Luno. Quan el vostre amic accepta i s’uneix a Luno i compra l’import previ de Bitcoin, tant vosaltres com l’amic obteniu Bitcoin de franc com a recompensa. L’import varia segons les monedes, però per als usuaris de la UE té un valor de 15 euros de BTC.

Gastar targetes

Targeta de crèdit vinculada al mòbil

Els usuaris de Luno poden utilitzar Luno Wallet per conservar i gestionar els seus actius digitals.

Altres serveis

Concepte d’altres serveis

Luno Store és una destinació on els usuaris poden veure aplicacions i serveis útils específicament dirigits als mercats de criptografia. Luno API és un servei per a desenvolupadors que es pot utilitzar per crear aplicacions personalitzades o integrar pagaments criptogràfics.

Comptes i mètodes de pagament admesos

Els residents de la UE poden transferir amb targetes SEPA i de dèbit, els usuaris d’Indonèsia, Nigèria, Uganda i Zàmbia poden fer transferències bancàries, els usuaris de Malàisia utilitzen la transferència instantània o el GIRO interbancari, els ciutadans de Singapur poden ingressar mitjançant la transferència Xfers i els usuaris de Sud-àfrica. es pot ingressar mitjançant EFT.

Captura de pantalla dels mètodes de pagament de luno.com Luno – Tarifes & característiques

Les comissions de dipòsit depenen del mètode seleccionat per ingressar fons al vostre compte Luno. Per als dipòsits en euros (EUR), Ringgit de Malàisia (MYR), Dòlar de Singapur (SGD), Shilling ugandès (UGX) i Zambian Kwacha (ZMW) no hi ha comissions, mentre que els dipòsits en Rupia indonesia (IDR), Naira nigerià (NGN) , i South Rand Rand (ZAR) tenen tarifes diferents segons els diferents mètodes de dipòsit. Dipositar fons de criptomoneda és gratuït.

Gratuït Euros (EUR) Lliura esterlina (GBP) Ringgit de Malàisia (MYR) Dòlar de Singapur (SGD) Xíling ugandès (UGX) Kwacha zambià (ZMW)
Tarifes pels diferents mètodes de dipòsit Rupia indonesia (IDR) Naira nigerià (NGN) Rand sud-africà (ZAR)

Comissions de retirada

Concepte d’il·lustració de pagaments en línia

Luno cobra petites despeses de retirada que varien segons la moneda seleccionada. Si retireu euros mitjançant transferència SEPA, haureu de pagar 0,3 EUR; en IDR la tarifa és de 6.500 IDR, en MYR és de 0,1 MYR, per a NGN és de 200 NGN, no hi ha comissió per SGD, per a UGX la quota és de 2.000 UGX, per a ZAR és de 8.5 ZAR i si es retira a ZMW, cal pagar una taxa de 10 ZMW.

Captura de pantalla de les taxes de retirada de luno.com Luno – Tarifes & característiques

Si decidiu retirar la criptomoneda, les taxes varien. Retirada Bitcoin, Bitcoin Cash, i Ethereum tenen tarifes dinàmiques que varien en funció del trànsit de la xarxa. És gratuït enviar el vostre Bitcoin a una adreça de correu electrònic o un número de mòbil, i si us retireu XRP (ondulació) haurà de pagar una quota del 0,03%.

Captura de pantalla de les despeses d'enviament de cripto de luno.com Luno – Tarifes & característiques

Països amb suport

Concepte de mapa del món

Luno es va imaginar com un intercanvi de criptomonedes que serveix als mercats menys populars dels països en desenvolupament. Es va introduir per primera vegada a Sud-àfrica i posteriorment va difondre els seus serveis a persones provinents d’Indonèsia, Malàisia, Nigèria, Singapur, Uganda, Zàmbia, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Croàcia, Xipre, República Txeca, Dinamarca, Estònia, França, Grècia, Hongria, Islàndia, Illa de Man, Itàlia, Letònia, Liechtenstein, Lituània, Luxemburg, Malta, Mònaco, Països Baixos, Noruega, Polònia, Portugal, Romania, San Marino, Eslovàquia, Eslovènia, Espanya, Suècia, Suïssa i Regne Unit.

Monedes suportades

Il·lustració de criptomonedes admesa

Luno admet la compra / venda i el comerç només amb Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum i XRP (Ripple). Aquestes són les quatre criptomonedes més populars actualment. Aquests també són compatibles amb Luno Wallet.

Límits i liquiditat

Gràfic de negociació del mercat de canvi

Luno Exchange no té límits quant a la quantitat de criptomonedes que compreu o ven a través de l’intercanvi. Els únics límits són quan utilitzeu l’opció de compra / venda instantània i depenen de la transacció i del país de residència.

Luno Exchange utilitza un model de fabricant que augmenta la liquiditat de l’intercanvi. L’única comissió que es paga és la comissió de compra del mercat del 0,25%.

Interfície d’usuari

Il·lustració d'usuaris a l'ordinador portàtil mòbil i tauleta

Escriptori

Luno té un lloc d’escriptori molt ben dissenyat. El seu lema d’empresa cap a la Lluna es mostra en gràfics interessants i el lloc té un disseny modern i molt elegant amb un agradable tema blau i blanc. L’intercanvi té un disseny intuïtiu amb tota la informació important que es mostra just al davant. El mateix passa amb la cartera Luno i la navegació a través d’ella és molt fàcil d’utilitzar.

Captura de pantalla de la interfície d'usuari de l'escriptori luno Luno – Intercanvi

El lloc web té un ampli centre d’ajuda amb moltes dades rellevants amb una organització excel·lent. Si un usuari té alguna pregunta, pot fer-ho per correu electrònic. Luno té un llarg procés de verificació del compte, que molts usuaris troben molest.

Pros

 • Fàcil d’utilitzar amb una interfície intuïtiva
 • Una bona visió general de l’intercanvi
 • Bona atenció al client
 • Els gràfics mostren les tendències del mercat
 • Portal d’aprenentatge amb informació sobre criptomonedes i negociació

Contres

 • Els usuaris es queixen de la verificació lenta del compte
 • Dipòsit lent de fons: entre 1-2 dies laborals

Aplicació mòbil

Luno té una aplicació mòbil disponible per a usuaris d’Android i iOS. Es pot descarregar des del seu lloc o Google Play i l’App Store. L’aplicació té el mateix esquema de colors que la versió d’escriptori, amb un agradable tema de color blau i blanc.

Captura de pantalla de la secció d'intercanvi de luno.com Luno – Intercanvi

L’aplicació mòbil ofereix les mateixes funcions que la versió d’escriptori, només reduïda per adaptar-se a la pantalla d’un dispositiu mòbil. Té el disseny intuïtiu com a versió d’escriptori, amb totes les funcions, a més d’un accés més fàcil a la vostra cartera Luno a la vostra criptomoneda preferida. Podeu mantenir-vos connectat a l’intercanvi de criptomonedes Luno i operar des de qualsevol lloc amb l’aplicació mòbil.

Pros

 • Disseny modern i interfície fàcil d’utilitzar
 • Connexió al vostre mercat de criptografia quan estigueu en moviment
 • Comprar / vendre, comerciar i emmagatzemar criptomoneda fàcilment
 • Comerciant novell optimitzat
 • Visió general gràfica i historial de negociació

Contres

 • Notes sobre els problemes d’alertes de preus
 • Procés de retirada lent

Temps de dipòsit

Rellotge despertador a sobre de piles de monedes

Luno accepta dipòsits en diverses monedes fiduciàries i, segons la moneda, els temps de dipòsit varien. Si esteu dipositant IDR, NGN i MYR, el temps d’espera és de fins a 24 hores. Per als dipòsits en EUR, ZAR i ZMW, poden trigar uns dos dies laborables. Els dipòsits en SGD triguen uns 5 minuts i els dipòsits en Bitcoin tenen tres confirmacions per part de la cadena de blocs.

COMPARACIÓ

Logotip de Coinbase

Coinbase

 • Liquiditat i límits de compra elevats
 • Una manera fàcil per als nouvinguts d’obtenir bitcoins
 • "Compra instantània" opció disponible amb targeta de dèbit

COMPRA ARA Logotip de Coinmama

Coinmama

 • Funciona a gairebé tots els països
 • Límits més alts per comprar bitcoins amb targeta de crèdit
 • Corredor fiable i de confiança

COMPRA ARA Logotip de Luno

Luno

 • Bona opció per a Europa, fàcil d’utilitzar
 • SEPA & targeta de crèdit compatible
 • NO admet els Estats Units

COMPRA ARA

Quina velocitat envia Luno les vostres monedes?

Bitcoin amb il·lustracions de llums de velocitat

Només podeu retirar fons del vostre compte Luno si és al vostre nom. Per retirar moneda fiduciària, els temps d’espera depenen de la moneda que retirem. Hi ha un calendari detallat de dipòsits i retirades al centre d’ajuda de Luno i indiquen que els seus agents intentaran processar cada retirada en el mateix dia laborable

Captura de pantalla dels temps de retirada de luno.com Luno – Centre d’ajuda

En el cas d’enviar criptomoneda des de la vostra cartera Luno, podeu enviar-les a una adreça de cartera; enviar Bitcoin només a una adreça de correu electrònic o un número de mòbil i mitjançant l’escaneig d’un codi QR.

Per fer-ho, heu d’iniciar sessió a la vostra aplicació Luno; seleccioneu la cartera des de la qual enviarà les monedes. Cerqueu l’opció “Enviar”; introduïu l’adreça de la cartera, el número de mòbil o el correu electrònic al qual envieu les monedes i seleccioneu l’import que voleu enviar. Luno sol processar cada transacció criptogràfica immediatament i hi ha quatre terminis de tall per a transaccions més grans.

Captura de pantalla de luno.com enviant temps de criptomoneda Luno – Centre d’ajuda

Totes les transaccions de criptomonedes han de ser confirmades pel blockchain, que està fora del control de Luno. Si algú té pressa, pot pagar un import més elevat comissió de transacció i accelerar el procés.

Atenció al client

Il·lustració d’atenció al client

Luno té un bon centre d’assistència on s’enumeren totes les preguntes més freqüents relacionades amb els seus comptes. Es poden trobar totes les dades rellevants sobre la verificació de la identitat, el dipòsit i la retirada de fons, la compra / venda de criptografia, l’ús de criptografia i conèixer tot sobre les mesures de seguretat de Luno.

Si un client té un problema específic, pot posar-se en contacte amb el centre d’assistència i enviar un tiquet. Hi ha un enllaç al centre de contacte a la part inferior de cada pàgina del centre d’assistència.

Opinió pública

Captura de pantalla del bloc de luno.com Font – Bloc Luno

L’intercanvi és públic en matèria de criptopolítica?

Luno té una bona secció de blocs amb molts articles dedicats a la criptomoneda i una bona base de coneixement relacionada amb el comerç amb criptografia.

L’intercanvi té patents?

Luno no té cap patent en aquest moment.

Captura de pantalla de la secció de pàgina de luno.com Pàgina d’inici de Luno

L’intercanvi ha adquirit o creat eines controvertides??

Luno no ha estat vinculat a cap controvèrsia ni proporciona eines o serveis controvertits.

El monitor d’intercanvi des d’on envieu i rebeu monedes?

Transaccions de criptomoneda es pot fer un seguiment, i Luno supervisa les transaccions criptogràfiques, ja que compleix KYC / AML.

Seguretat

Escut amb il·lustració de rètol segur

Història de pirateries i filtracions

Riscos de mantenir monedes a la borsa

Luno permet als seus usuaris emmagatzemar les seves monedes al bescanvi o guardar-les a la seva cartera Luno.

Comptes congelats

Hacks

Luno no ha estat piratejat a l’abril de 2020.

Canvis insolvents

Assegurança FDIC

Luno no està assegurat per FDIC.

Intercanviar temps d’inactivitat

Luno és un intercanvi de criptomonedes, de manera que el mercat comercial mai es tanca.

Privadesa

L’intercanvi respecta la privadesa dels seus clients?

Botó de compartir verd al teclat negre

Luno recopila molta informació personal sobre els seus usuaris. Recopilen dades quan els usuaris les proporcionen en registrar-se, comunicar-se i quan utilitzen els serveis. També recopilen informació de tercers sobre els seus usuaris, com ara bancs, serveis de verificació, agències de referència de crèdit i agències reguladores / de control.

Afirmen que respecten la privadesa dels usuaris, però comparteixen moltes d’aquestes dades personals amb diverses entitats com institucions financeres, serveis de màrqueting, empleats, assessors i molts altres. Aquesta és una pràctica habitual amb institucions com aquesta, i resulta que les dades personals que es comparteixen voluntàriament es podrien utilitzar per obtenir beneficis.

Requereix el compliment de KYC i AML? Si és així, a quin nivell?

Botó d'enviament verd al teclat negre

Luno compleix KYC i sol·licita molta informació personal per verificar un compte. Emmagatzemaran tota la informació personal requerida per la normativa KYC durant el període mínim prescrit. Hi ha bones polítiques AML i, en cas de comportament sospitós, Luno té el dret de demanar més informació sobre l’origen dels fons i informar de qualsevol comportament sospitós a les autoritats policials competents..

Us permet canviar qualsevol quantitat de valor sense KYC ni AML?

Botó gràfic verd al teclat negre

Luno no permet cap negociació sense verificar el vostre compte. El procés de verificació és llarg i compleix els requisits de KYC i AML. Qualsevol usuari de compte no verificat només pot navegar i explorar Luno, però no pot operar amb criptomonedes.

Eliminaran les vostres dades personals si ho sol·liciteu

Botó vermell d’eliminació del teclat negre

No exactament, però si viviu en un país amb lleis de privadesa més estrictes, podeu publicar un bitllet i sol·licitar la correcció, supressió o restricció del tractament de les vostres dades personals. Tot i això, si decidiu fer-ho, podeu perdre l’accés a alguns serveis de Luno.

Tutorial de Luno: com comprar bitcoins a Luno

Crea una infografia del compte Luno

Crear un compte

Crear un compte a Luno és senzill i senzill: feu clic a “Registra’t” , introduïu el vostre correu electrònic i contrasenya, seleccioneu el vostre país de residència, feu clic al botó “No sóc un robot” i feu clic a “Registra’t” botó. Així de senzill.

Captura de pantalla de la pàgina d'inscripció de luno.com Luno – Registra’t a la pàgina

Verifiqueu el compte

Luno permet tres nivells de verificació amb diferents requisits i diferents límits de dipòsit i retirada. Nivell 1 requereix només la confirmació del número de mòbil i les dades personals bàsiques. Nivell 2 necessita una foto / escaneig addicional d’una identificació i una foto selfie emeses pel govern. Nivell 3 requereix una prova de domicili residencial.

Captura de pantalla dels nivells del compte de luno.com Luno – Centre d’ajuda

Per verificar el vostre compte de Luno, heu d’iniciar sessió, entrar a la pàgina de configuració i fer clic a Actualitza. Primer, heu d’introduir el vostre número de mòbil i confirmar el vostre compte i, a continuació, haureu d’emplenar les dades personals sol·licitades segons el nivell de verificació al qual sol·liciteu.

Protegiu el vostre compte amb Two Factor

Luno insta cada client a habilitar 2FA com a capa de seguretat addicional. Per fer-ho, heu d’iniciar sessió al vostre compte de Luno. Al menú principal, cerqueu Perfil i després el menú Seguretat. Des d’allà, seleccioneu Authy o Google Authenticator, en funció del dispositiu que utilitzeu.

Captura de pantalla de luno.com com habilitar dos factors Bloc Luno – Com s’activa l’autenticació de dos factors

Compte de fons

Per poder comprar criptografies a Luno, primer heu de finançar el vostre compte.

Guia pas a pas per afegir mètodes de pagament

Sempre que hàgiu acabat el procés de verificació, podeu finançar el vostre compte Luno amb EUR, MYR, SGD, UGX, ZMW, IDR, NGN, i ZAR.

Addició de targeta de crèdit / dèbit

Només disponible per a usuaris del Regne Unit. Per fer-ho, heu d’iniciar sessió al vostre compte de Luno, seleccioneu Wallet > Dipòsit > Afegiu una targeta de crèdit / dèbit. Aquí heu d’inserir les dades de la vostra targeta, feu clic a Afegeix una targeta. A continuació, seleccioneu l’import que vulgueu afegir i us dirigirà a una pantalla de confirmació per confirmar el vostre ingrés.

Captura de pantalla del fons luno.com amb targeta Luno – Centre d’ajuda

S’afegeix informació del compte bancari

Aquest és el mètode principal per afegir fons al vostre compte Luno.

Per fer-ho, heu d’iniciar la sessió al vostre compte de Luno i seleccionar Wallet > Dipòsit > Transferència bancària > la vostra moneda local. El següent pas varia segons les diferents monedes i veureu una guia pas a pas per a la vostra moneda local.

Captura de pantalla del compte bancari d'enllaç de luno.com Luno – Centre d’ajuda

Compte de finançament amb criptografia

Luno només funciona amb Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethrereum i XRP (Ripple).

Inicieu la sessió al vostre compte de Luno, seleccioneu Wallet, a continuació, seleccioneu la moneda digital que vulgueu dipositar i se us mostrarà l’adreça de recepció de la vostra billetera. També hi ha una opció per utilitzar un codi QR en lloc d’una adreça de recepció, de manera que pugueu seleccionar el mètode que us funcioni millor.

Captura de pantalla de la cartera luno.com Luno: cartera

Comprar monedes

Comprar monedes a Luno és possible directament des de la cartera Luno. Després de finançar el vostre compte amb diners fiduciaris, només cal que aneu a Luno Wallet, on veureu una senzilla guia de compra. Primer seleccioneu la criptomoneda que vulgueu comprar, introduïu l’import que voleu gastar en monedes i obtindreu la quantitat exacta de criptomonedes que rebreu. Feu clic a Compra i ja està a punt. Les monedes arribaran a la vostra cartera en funció de la cadena de blocs.

Captura de pantalla de la pàgina d'inici de la cartera de luno.com Luno: cartera

Venent monedes

Si voleu vendre les vostres monedes, hi ha un simple botó de venda a la vostra cartera Luno. Simplement seleccioneu el nombre de monedes criptogràfiques que vulgueu vendre i la vostra posició canviarà a la borsa.

Retirar fons

Si voleu treure diners del vostre compte Luno, heu d’iniciar la sessió al vostre compte i anar a Menú > Cartera > Retirar-se. Seleccioneu la moneda que vulgueu retirar, introduïu l’import que vulgueu i el compte bancari al qual voleu fer la retirada. Cal confirmar-ho introduint el PIN de l’aplicació Luno i ja està configurat. L’import hauria d’arribar al vostre compte en un termini de 48 hores, en funció del temps de processament del vostre banc.

Captura de pantalla del calendari de retirada de luno.com Luno – Centre d’ajuda

Estafes de Luno habituals que cal evitar

Hacker amb fons binari

Atès que el mercat de criptografia continua en terrenys desiguals, moltes vegades la gent pot ser víctima dels estafadors. Luno adverteix els seus usuaris sobre les estafes més habituals estafes a les xarxes socials, estafes de pesca, estafes comercials i esquemes Ponzi / piràmide.

Captura de pantalla de Twitter

Com que Luno pretén una relació transparent amb els seus clients, ha compartit consells sobre com reconèixer els estafadors. Per exemple, a les xarxes socials, una persona es pot presentar com a “consultor Luno” i pot demanar diners per avançat per a despeses de verificació, despeses de consulta, despeses fiscals o despeses de lliurament de beneficis. Al centre d’ajuda de Luno hi ha molts altres exemples d’intents d’estafa i consells adequats sobre com protegir el vostre compte..

Comparació amb altres intercanvis

Luno contra Coinbase

Il·lustració de Luno versus Coinbase

Tant Luno com Coinbase ofereixen serveis de comerç i divises de criptomonedes. Luno es va fundar el 2013 com a BitX i es va canviar a Luno el 2017, quan va experimentar un important augment del comerç. Coinbase es va fundar el 2012 i va començar com a intermediació i, posteriorment, va afegir altres serveis basats en criptografia. Luno ofereix serveis de compra / venda, intercanvi i cartera instantanis, mentre que Coinbase té serveis de cartera, compra / venda de xifratge, Coinbase Pro i Prime, serveis Coinbase Earn, custòdia i serveis de monedes estables..

Tot i que Luno està disponible a 44 països, principalment del món en desenvolupament, i admet quatre monedes, Coinbase està disponible a 102 països i admet 28 monedes. Les dues empreses tenen centres de suport similars i posen un gran èmfasi en la seguretat. Tot i que no hi ha proves definitives, sembla que Coinbase ha patit un atac de pirates, mentre que no hem sentit a parlar d’un hack de Luno.

Luno contra Kraken

Il·lustració de Luno versus Kraken

Kraken és un dels intercanvis de criptomonedes més avançats del món actual. Es va llançar el 2011 com a corretatge de criptografia i va començar a negociar amb criptografia el 2013. Luno es va fundar el 2013 com a BitX i es va canviar de marca el 2017 quan va veure un repunt en el comerç. Tot i que Kraken és una empresa mundial disponible a molts països, Luno només està disponible a 44 comtats.

Els serveis de Kraken estan dirigits a comerços més avançats, mentre que Luno té un disseny intuïtiu molt adequat per a principiants. Kraken té una elevada liquiditat i ha afirmat que té un fons de reserva, mentre que Luno té una liquiditat relativament inferior i no té cap reserva. Tots dos tenen una alta seguretat, amb emmagatzematge en fred de la majoria dels actius digitals i un nivell de seguretat 2FA dels comptes d’usuari.

Conclusió

Luno és una borsa de criptomonedes sud-africana amb oficines a Ciutat del Cap, Singapur i Londres. Es va fundar per proporcionar un servei a la gent de països en vies de desenvolupament i, posteriorment, es va estendre a Europa. Actualment, aquesta empresa ofereix compra / venda i negociació amb quatre criptomonedes: Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum i XRP (Ripple). Segons el lloc web de Luno, tenen més de 3 milions d’usuaris, han processat més de 8 milions de dòlars i estan disponibles a 44 països.

És molt senzill fer un compte a Luno, però hi ha alguns cèrcols per saltar durant el procés de verificació, ja que qualsevol compte no verificat no pot ingressar diners i entrar en operacions. La plataforma té un disseny fàcil d’utilitzar i està dirigida a comerciants més principiants, ja que ofereix molt poques opcions de comerç avançades. Un cop obtingueu un compte Luno, és molt senzill comprar criptografia.

L’enfocament per a principiants és comprensible, ja que es tracta d’un intercanvi per a la persona mitjana que vol operar amb criptografia. Hi ha una cartera Luno i una aplicació per a mòbils per a Android i iOS, i podeu enviar / rebre i canviar fàcilment criptografia des de qualsevol lloc.

Compra monedes a Luno

Valoració:

Veredicte final

La nostra valoració

7.0

Visiteu el lloc

Preguntes freqüents

La FDIC d’Exchange està assegurada?

No, Luno no té l’assegurança FDIC. No obstant això, estan registrats al Banc Central de Malàisia.

Com puc treure els meus diners de Luno??

Luno permet als seus usuaris retirar els seus diners mitjançant transferència bancària o enviant les seves monedes a una altra cartera / adreça / número de mòbil. Hi ha una explicació detallada de cada procés al centre d’ajuda de Luno.

Quant triga a retirar-se d’aquest intercanvi?

Luno processa els comptes de retirada amb dos límits al dia. La retirada de criptomonedes depèn de la xarxa i de la cadena de blocs, mentre que les transferències bancàries depenen del banc real i del comtat de residència de l’usuari..

He de conservar les meves monedes en aquest canvi?

Luno permet als seus usuaris mantenir les seves monedes a la bossa o poden guardar-les a la seva cartera Luno. Les carteres es guarden a l’emmagatzematge de “congelació profunda”, en diverses bóvedes bancàries sota seguretat de dues claus, i cap persona no té accés a les dues claus.

Què és l’intercanvi Luno?

Luno, anteriorment coneguda com BitX, és una empresa relacionada amb el bitcoin amb seu a Londres. Aquesta empresa permet l’emmagatzematge de bitcoins, transaccions de bitcoins com la compra, venda i pagament a través dels serveis de Luno Wallet. També admeten l’intercanvi entre fiat i criptomonedes.

Luno està disponible a Alemanya?

No, en aquest moment Luno no està disponible a Alemanya.

Puc guanyar diners amb Luno?

Luno ofereix el comerç de criptomonedes, de manera que, segons el moment en què compreu o veniu la vostra criptografia (Bitcoin i Ethereum), podríeu obtenir beneficis amb Luno.

Es pot confiar en Luno?

El conseller delegat de Luno, Marcus Swanepoel, ha afirmat que Luno, ja que altres empreses similars ofereixen serveis de compra / venda de criptomonedes, però mai no diuen als usuaris si en guanyaran diners. Luno té una política de privadesa transparent i bones pràctiques de treball.

És legal Luno?

El mercat de criptomonedes no està regulat. A la majoria de països, les criptomonedes no es consideren legals i no estan recolzades per un govern. Luno ha establert arranjaments de continuïtat del negoci per garantir un mínim impacte en els clients, en cas que alguna cosa vagi malament amb les seves operacions.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me