Llocs web més útils per als entusiastes de les criptomonedes

Entusiastes de les criptomonedes

Ha canviat molt des del 2008, any en què Satoshi Nakamoto va revolucionar sens dubte la situació financera del món amb la introducció dels invents més significatius de la nostra generació: Bitcoin i la seva tecnologia subjacent, el blockchain.

Avançar ràpidament durant 11 anys, les criptomonedes i les cadenes de blocs no només estan en boca de tothom en aquest moment, sinó que també són a l’avantguarda de la innovació al costat de tecnologies, com ara la intel·ligència artificial i l’IoT. Tot i que han existit durant més d’una dècada, encara hi ha molt marge per a l’evolució, i tant el mercat com la tecnologia encara no han assolit la maduresa.

Començar amb criptomonedes pot ser una tasca excepcionalment descoratjadora per a qualsevol nouvingut. Afortunadament, hi ha molts recursos en línia molt rellevants que poden atorgar l’interessant i un bon coneixement pràctic de la tecnologia que hi ha darrere de cryptos, sobre el mercat i, en última instància, fins i tot del que vindrà.

En aquest article, enumerarem els llocs web (i recursos en línia) més útils per a qualsevol entusiasta de les criptomonedes. A continuació, es mostren alguns recursos en línia valuosos que qualsevol novetat en criptografia pot utilitzar per familiaritzar-se amb el món de la criptografia i tots els seus avantatges..

CoinMarketCap


CoinMarketCap.com és el lloc de comparació de criptografia més popular de tota la criptosfera. És el lloc ideal per a tots els entusiastes de les criptografies que vulguin comprovar qualsevol cosa, des de llistats de monedes, seguiment de preus i moltes coses que cal saber.

Tota la informació del lloc web s’actualitza cada dos minuts. La plataforma és essencial per a qualsevol persona que vulgui invertir al mercat. CoinMarketCap també mostra anàlisis avançades de valors comercials diaris, setmanals i mensuals, així com canvis de preus del període. Als usuaris se’ls ofereix l’opció de filtrar els projectes mitjançant la circulació de subministrament, subministrament total i altres paràmetres, i una llista completa d’intercanvis..

CoinMarketCap no és l’únic lloc web d’aquest tipus. Les millors alternatives inclouen plataformes com OnChainFX, CoinCodex, CryptoCompare, BitInfoCharts, CoinCheckup, CoinGecko, CoinCap, Coinlib.

Cercador.com

Cercador és un famós lloc web de comparació de finances mundial recolzat per un equip molt apassionat que ofereix guies pertinents, anàlisis de mercat, ressenyes, comparacions financeres, entrevistes, notícies i fins i tot podcasts. També és un dels recursos més fiables de l’àmbit per llegir projectes criptogràfics, tecnologia blockchain i fins i tot investigar intercanvis..

La plataforma també ofereix una àmplia gamma de programes de vídeo, podcasts, entrevistes i guies de vídeo YouTube, Telegrama, Facebook, Twitter, Twitch, o bé Crypto Finder TV.

BitMap.org

Aplicació de caixers automàtics de Bitcoin és una aplicació mòbil, disponible tant per a iOS com per a Android, que us permet trobar ubicacions criptogràfiques en caixers automàtics i diversos intercanvis de criptografia en efectiu als vostres voltants. La plataforma està molt ben pensada, ja que inclou la ubicació fins i tot dels caixers automàtics Bitcoin i Crypto més recentment instal·lats, així com imatges d’aquests i el seu horari laboral.

CryptoPanic.com

Com s’ha esmentat anteriorment, hi ha nombrosos recursos en línia útils i bons, preparats per atendre les necessitats dels entusiastes de les criptografies de tot el món. Tanmateix, vigilar més de dos o tres pot esdevenir una molèstia i un dolor. Per això, els agregadors de notícies sobre criptomonedes són probablement una de les millors plataformes per utilitzar si voleu assegurar-vos de mantenir-vos al dia amb els últims esdeveniments..

CryptoPanic és una de les plataformes agregadores de notícies més populars de l’àmbit. Un equip especialitzat té cura de tot el que es mostra a la plataforma. Es proporciona als usuaris diverses maneres de filtrar el contingut i de crear llistes personalitzades amb llocs web que siguin importants per a ells. Als usuaris premium se’ls proporciona un munt de funcions exclusives, com ara la possibilitat de configurar alertes instantànies i crear feeds RSS / Atom personalitzats.

Airdrops.io

Airdrops.io és un lloc web especialitzat en l’agregació de tots els airdrops de criptomoneda més rellevants. Té una interfície fàcil d’utilitzar amb un disseny modern i permet als usuaris accedir a diverses seccions, com ara Airdrops exclusius, Hot Airdrops, Latest Airdrops, etc. Una de les millors coses d’aquesta plataforma és el fet que també disposa de diversos articles informatius, ressenyes i comparacions.

CryptoCompare.com

CryptoCompare és una altra plataforma que proporciona detalls estadístics i tipus d’intercanvi en temps real a la comunitat criptogràfica. Ofereix als usuaris una visió general detallada de monedes digitals, proveïdors de carteres, intercanvis i tota mena d’informació útil sobre mineria (com ara calculadores de mineria). Igual que hauria de fer qualsevol plataforma global, CryptoCompare també ofereix als usuaris una secció de guies dedicada.

TradingView.com

Com el seu nom indica, TradingView és una plataforma dirigida principalment a inversors en criptografia. És una eina de gràfics i xarxes socials basada en el núvol dissenyada per atraure tant a usuaris avançats com a principiants. La plataforma és única en el sentit que proporciona als usuaris la possibilitat de compartir i col·laborar amb altres comerciants actius en línia, així com de personalitzar gràfics i indicadors..

Etlància

Etlància és probablement una de les plataformes més atractives relacionades amb Ethereum. En resum, Ethlance.com és un lloc web del mercat laboral completament nou i revolucionari que funciona a la xarxa Ethereum. És relativament similar a altres plataformes independents com Freelancer.com o Upwork, però no requereix cap tipus de comissió. A més, els usuaris reben els seus serveis i contribucions a Ethereum.

BitcoinWiki.org

BitcoinWiki és una plataforma molt útil que proporciona als seus usuaris una impressionant col·lecció d’articles de criptografia. La col·lecció té entre 5.500 i 6.000 articles en anglès i inclou des de la història de Bitcoin fins a tota mena de notícies i altres guies especialitzades..

Paraules finals

Per descomptat, hi ha molts altres recursos en línia excel·lents a Internet. Aquesta llista no està completa, però és suficient per a un principiant que vulgui obtenir més informació sobre la criptosfera en general.

Imatge destacada: namecoinnews.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me