Les millors VPN per a Cuba

A Cuba és segur i fiable VPN és obligatori si voleu poder utilitzar tots els avantatges d’Internet sense restriccions. Compareu els principals proveïdors de VPN de la nostra llista i trieu-ne un que us convingui més.

Introducció

Cada any Cuba atreu viatgers cada vegada més curiosos. No és estrany per què, ja que el país és força fascinant. Però hauríeu de ser conscients i preparats per a alguns reptes que podríeu afrontar al cor del Carib.

Per exemple, trobar WiFi i accedir a Internet és una tasca força descoratjadora. Cuba és famosa per moltes coses, però la llibertat d’expressió gairebé no és una d’elles. És per això que, fins i tot si teniu la sort de connectar-vos en línia, és possible que el govern estigui vigilant cada pas que feu. A més, si creuen que la vostra activitat en línia representa una amenaça per a la seva societat socialista, és poc probable que baixeu amb una bufetada al canell. Segons la llei local, podríeu arribar fins a 20 anys de presó.

A Cuba, una VPN fiable d’alta qualitat és imprescindible per a la seguretat, la seguretat i l’anonimat al ciberespai. En realitat, és l’única manera de superar les restriccions. La llista següent us ajudarà a triar la millor VPN per a Cuba.

Comparació ràpida de VPN


COMPARACIÓ

Logotip de PureVPN

VPN pura

  • Preus excel·lents
  • Servidors dignes
  • No és el més privat

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ Logotip de NordVPN

VPN VPN

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ Logotip ExpressVPN

VPN Express

  • VPN més privades
  • Encesa ràpida
  • La majoria de servidors i països de totes les VPN

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ Logotip de Surfshark

VPN de Surfshark

  • Grans velocitats
  • Gran registre de seguretat
  • Nova VPN

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ

VPN Express

VPN Express

ExpressVPN és l’estàndard d’or de les VPN. Té més de 3000 servidors súper ràpids a 94 països i seguretat de nivell militar. També és una opció òbvia si voleu poder connectar-vos a gairebé qualsevol plataforma de transmissió en línia que hi hagi.

ExpressVPN pot protegir 5 dispositius al mateix temps. Funciona bé amb Windows, Android, macOS, Linux i fins i tot alguns televisors intel·ligents i consoles de jocs. Les aplicacions ExpressVPN són molt fàcils d’utilitzar.

Fins i tot si teniu alguna dificultat, els seus agents d’atenció al client estan a la vostra disposició les 24 hores del dia. L’únic inconvenient d’aquest proveïdor de VPN pot ser el preu. Tanmateix, si en un termini de 30 dies decidiu que no esteu satisfet amb el servei, us garanteixen la recuperació dels diners.

VPN pura

VPN pura

PureVPN està en general a l’igual que ExpressVPN i, fins i tot, el supera d’alguna manera. Per exemple, us proporciona una garantia de devolució d’un dia addicional i us permet connectar fins a 5 dispositius alhora. PureVPN és compatible amb diverses plataformes, com ara Windows, Mac, iOS, Android i Android TV, així com Firestick.

Pot funcionar amb menys servidors (més de 2000), però l’àmbit és molt més ampli (140 països). Amb la xarxa podeu veure les vostres sèries preferides a Netflix, HBO, Hulu i altres plataformes de transmissió. També podeu utilitzar aplicacions de missatgeria instantània.

PureVPN en termes de seguretat també és digne de situar-se a la llista superior, ja que només hi ha algunes de les funcions de protecció contra fuites de DNS i un interruptor de mort..

VPN VPN

VPN VPN

NordVPN és un veterà segur i fiable entre les VPN. Té un nombre impressionant de servidors (almenys 5.000) a 60 països.

Amb NordVPN podeu desbloquejar les principals plataformes de transmissió i navegar per Chrome, Firefox o Safari. Igual que els esmentats anteriorment, també és compatible amb Windows, Mac, iOS i Android. El que fa destacar el servei, entre d’altres, és la seva privadesa i funcions de seguretat. NordVPN ofereix IP dedicada, P2P i VPN doble.

La doble seguretat té un preu, però, ja que pot frenar la connexió.

CyberGhost

Ciber VPN

CyberGhost VPN és una altra gran opció per als residents i visitants de Cuba. És adequat per a principiants i relativament econòmic, però les seves característiques principals no són ni molt menys inferiors.

La xarxa CyberGhost compta amb més de 3000 servidors a 60 països i continua expandint-se. Els seus servidors optimitzats permeten desbloquejar Netflix, Amazon Prime, YouTube Red i similars. També us permet accedir al contingut dels serveis de transmissió populars de diferents països.

Amb CyberGhost, Google, Facebook, Instagram, Skype i altres llocs web bàsics estan disponibles. A més, es manté l’anonimat quan navega o fa torrent. CyberGhost ofereix alta velocitat en tot moment i una seguretat sòlida. També us permet protegir fins a 7 dispositius amb una sola subscripció, de manera que pugueu protegir-vos a vosaltres i a la vostra família.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me