Les millors opcions d’agrupació minera Litecoin (LTC) el 2019

Piscina minera de Litecoin

Litecoin és actualment la sisena criptografia més gran del mercat, de manera que, naturalment, és una criptografia molt buscada per a la mineria. Si voleu obtenir Litecoin amb uns recursos informàtics mínims, consulteu la nostra llista per trobar la millor piscina minera Litecoin per a vosaltres..

Criteris per a la selecció d’una piscina minera

Abans d’entrar a la nostra llista, hauríeu de tenir en compte alguns factors:

Tarifes: una reserva minera de Litecoin sol tenir comissions al voltant del 1-2%, però una tarifa més baixa significa que us queden més beneficis.

Reputació: voldreu un grup que tingui una reputació fiable en línia, ja que hi ha molts grups d’estafes que s’esgoten amb els diners dels clients. Feu la vostra investigació diligentment abans d’entrar a una piscina minera.


Potència hash: no hauríeu d’estar en una piscina que només tingui una mica més de potència de hash que vosaltres. Voldreu optar per una piscina que tingui un hashrate considerable per poder extreure més blocs i obtenir un pagament constant.

Ubicació del servidor: com més a prop els servidors siguin de la vostra ubicació física, experimentareu menys latència.

Temps de funcionament: si els servidors passen més temps fora de línia, tots els miners de la piscina perdran diners i no es trobaran blocs nous i s’afegiran a la cadena de blocs.

Pagament mínim: com més alt sigui el llindar de pagament, més haureu d’esperar per retirar els vostres beneficis.

Mida de la piscina: tot i que no hi ha cap grup de mineria que sigui a prop del 51% de la taxa de hash total de la xarxa, heu d’evitar utilitzar els grups de mineria més grans per evitar que qualsevol grup arribi a aquest límit del 51%.

Sistema de pagament: hi ha diferents maneres en què una piscina minera de Litecoin premia els seus usuaris. Aquests són alguns dels models de pagament més coneguts:

  • PPS: pagament per acció. Cada acció enviada val una quantitat determinada de LTC;
  • SMPPS: pagament per acció màxim compartit. Semblant al pagament per acció, però mai paga més del que guanya el grup;
  • ESMPPS: pagament per acció màxim compartit igualat. Semblant a SMPPS, però equilibra els pagaments entre miners;
  • CPPSRB: Pagament per acció amb límit amb el pagament amb antelació recent;
  • Proporcional: els miners reben la recompensa proporcionalment a la quantitat de participacions que cadascun d’ells ha trobat;
  • PPLNS: pagament per última acció. Igual que proporcional, però es basa en les darreres N accions, independentment dels límits rodons;
  • Puntuació: sistema basat en la puntuació: una recompensa proporcional, però avaluada pel moment de l’enviament. Això significa que les accions posteriors valen molt més que les accions anteriors.

Ara que ja sabeu quins trets heu de buscar per obtenir el millor conjunt de Litecoin, continuem amb la nostra llista:

LitecoinPool.org

LitecoinPool és una gran piscina minera de Litecoin, i també és la més antiga de la indústria. El grup va ser creat el 2011 per un dels principals desenvolupadors de Litecoin, conegut com Pooler, que també és el mantenidor del paquet de programari cpuminer..

A causa de la seva afiliació amb el projecte Litecoin, es va convertir ràpidament en un dels grups miners LTC més confiables de l’espai criptogràfic. El 2012, segons sembla, la piscina posseïa el 40% de la potència de hash Litecoin. El mateix any, LitecoinPool.org es va convertir en el primer grup en utilitzar accions de dificultat variable, que més tard es va anomenar “vardiff” pels grups de Bitcoin. Aquest sistema va permetre als miners reduir radicalment l’ús de l’amplada de banda de la xarxa. La piscina també va ser dels primers a incorporar mineria segura a través de connexions Stratum xifrades amb TLS, una mesura de seguretat contra atacs home-al-mig.

Les recompenses es distribueixen segons un sistema de pagament per acció (PPS), cosa que significa que l’agrupació sempre serà efectiva per al vostre treball, fins i tot si el bloc no s’ha completat. També s’admet la mineria fusionada amb diversos monedes alternatius, amb el pagament a LTC.

Els servidors es distribueixen en vuit regions geogràficament diverses, cosa que permet als miners de diferents llocs del món explotar de manera eficient. No es cobren càrrecs ni pels pagaments automàtics ni pels pagaments manuals.

L’inconvenient és que ara cal obtenir l’aprovació abans de registrar-se a LitecoinPool.org.

viaBTC

viabtcÉs el segon grup miner de Litecoin més gran després de LitecoinPool.org viaBTC. No només admet la mineria de Litecoin, sinó també la mineria de Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Dash, Monero, Bitcoin SV, Decred, Zcash i Nervos Network (CKB)..

viaBTC va començar a operar inicialment com a agrupació minera de Bitcoin al juny del 2016, però després va afegir l’opció Litecoin al gener del 2017. A causa de la seva versatilitat, és la millor reserva Litecoin per a aquells que vulguin explotar diverses monedes.

viaBTC ofereix als miners dos sistemes de pagament: el mètode de pagament PPS i el pagament per últim n-share (PPLNS), un altre model de recompensa popular que utilitzen els grups de mineria. No hi ha càrrecs per les transaccions, però, es manté una comissió del 4% per als pagaments PPS i un 2% per als pagaments PPLNS. També hi ha el mode Solo, on els miners reben totes les recompenses pels blocs produïts. La quota aplicada és de l’1%.

També s’admet la mineria fusionada, que paga 2000 DOGE per cada 1 LTC que extreu, 1 SYS per cada BCH minat i 2 NMC, 5 SYS, 0,1 EMC, 1 ELA per un BTC minat. En aquest grup també s’incorporen serveis de mineria al núvol.

Prohashing

Resultat de la imatge per a la reducció de problemes

Prohashing és una de les deu principals empreses mineres de Litecoin en termes de mida de hash. La piscina va ser iniciada per tres enginyers a l’agost del 2014.

També podeu extraure altres criptos a més de Litecoin, com ara altres monedes Scrypt, que donen suport a l’extracció d’algorismes SHA-256, Equihash, X13, Neoscrypt, Lyra2rev2 i x11.

Les recompenses es distribueixen segons el model de pagament PPS i podeu seleccionar en quina moneda voleu rebre el pagament independentment de la moneda que hàgiu extret..

També hi ha l’opció de seleccionar els pagaments en dòlars nord-americans. No es cobren comissions de transaccions ni de pagament, només s’aplica una tarifa plana del 4,99% per a totes les seves funcions, com ara el manteniment. Això fa que Prohashing sigui la nostra piscina minera de Litecoin més cara.

També hi ha l’opció de minar automàticament, que usarà el vostre poder hash per extraure la moneda més rendible en aquell moment, cosa que la converteix en la millor piscina de Litecoin per a una extracció fàcil.

Multipool

multipoolMultipool és un fons multidivisa que admet la mineria de Litecoin, Dogecoin i Verge, amb pagaments de miners realitzats en LTC. Multipool admet l’extracció de més de 30 criptomonedes, incloses les monedes basades en l’algoritme X11 i SHA256.

No hi ha comissions de retirada quan es compleixi el llindar mínim. També podeu utilitzar el port Litecoin per a la mineria combinada per explotar simultàniament Litecoin i Dogecoin, alhora que manteniu estable el vostre poder de hash..

Conclusió

Aquesta ha estat la nostra llista amb les millors piscines mineres de Litecoin que podeu utilitzar per produir LTC. Esperem que la informació que hem proporcionat us hagi estat d’utilitat per a vosaltres i per als vostres esforços en mineria.

Imatge destacada: Coindesk

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me