Les millors criptomonedes a la meva el 2019

les millors criptomonedes

Com que Bitcoin és una notícia pràcticament antiga al món actual, la majoria de la gent ja sap que, igual que la majoria de les altres criptomonedes, s’obté a través d’un procés anomenat mineria. La concepció habitual de la mineria és que és extremadament car perquè requereix una gran quantitat d’electricitat i equips altament especialitzats que gairebé no són rendibles.

Si bé pot ser cert que la dificultat minera de Bitcoin és molt alta i que la mineria de Bitcoin és avui un negoci multimilionari dedicat a grans piscines mineres centralitzades amb miners especialitzats en ASIC, la mineria de criptomonedes està lluny de ser morta. Tot el contrari, en realitat.

En aquest article, analitzarem les millors criptomonedes que s’expliquen el 2019 i també per què és així.

Què és la mineria de criptomonedes?

En resum, la mineria de criptografia és el procés de comprovació de les transaccions per determinar si respecten totes les regles específiques de la xarxa, cosa que les fa elegibles per a l’addició al registre de la cadena de blocs..


La seva manera de funcionar és senzilla: els miners competeixen entre ells per resoldre els desafiants problemes matemàtics que comporten les funcions de hash criptogràfic, utilitzant equips de CPU (força poc freqüents avui en dia), GPU o ASIC. Els miners que primer troben la solució són remunerats.

Triar una moneda nova

Hi ha molta gent que diu que la mineria criptogràfica disminueix lentament. És difícil dir-ho, sigui veritable o no, a escala mundial. Tanmateix, un fet segueix sent el mateix que abans: escollir moneda nova a la meva no és molt senzill.

Les coses tenen tendència a canviar ràpidament a la criptosfera. Per tant, escollir una nova criptografia per minar hauria d’incloure una anàlisi en profunditat de tots els aspectes de la moneda (tecnologia utilitzada, filosofia, valor de mercat, equip, full de ruta, etc.).

Un dels aspectes més importants que s’ha de tenir en compte és la dificultat minera de la moneda. Les fluctuacions recents dels preus, la capitalització borsària i el nombre de casos d’ús també són aspectes molt importants. Com que determinar la rendibilitat està relacionada amb una gran quantitat de paràmetres que fluctuen constantment, és millor si utilitzeu una bona calculadora de mineria en línia.

Mineria criptogràfica

Les millors criptomonedes del 2019

Litecoin (LTC)

Litecoin és una de les criptomonedes més populars i antigues del mercat i és una opció molt sòlida per a aquells que vulguin començar a explotar una moneda ja establerta. Litecoin té temps de transacció molt ràpids, el temps de generació de blocs està limitat a deu minuts i té una capacitat d’emmagatzematge millor que la majoria de criptos que hi ha.

Sens dubte, la millor manera d’extreure Litecoin és amb l’ajut dels miners ASIC, cosa que significa que la moneda requereix una gran inversió primerenca. La millor manera d’assegurar un benefici decent mentre s’explota Litecoin és unir-se a una de les moltes piscines mineres, com ara Piscina Litecoin, Antpool, i LTC.top.

Dogecoin (DOGE)

Hi ha moltes raons per les quals un pot estar interessat a invertir en Dogecoin. Al cap i a la fi, és l’altcoin amb la comunitat més “filantròpica” i, sorprenentment o no, també es pot extreure amb un PC senzill. Per descomptat, és probable que els usuaris obtinguin beneficis optant per una mica més de potència minera amb l’ajut de les targetes gràfiques AMD / NVIDIA. Per a la mineria de CPU, els usuaris poden utilitzar-lo Miner de CPU, mentre que aquells que utilitzen GPU poden optar per CGminer, CudaMiner, i GUIminer. Algunes de les millors piscines mineres de Dogecoin són CoinEx, Prohashing, 1Coinpool, Aikapool, i MultiPool.

Somriure (GRIN)

Actualment ocupa el lloc 186 (en el moment d’escriure) a CoinMarketCap, Somriure és una moneda que s’espera que augmenti decentment el 2019. Es basa en el protocol MimbleWimble i el projecte es basa en la privadesa, l’escalabilitat i la capacitat reduïda de blockchain.

Grin es pot extraure utilitzant una gran quantitat de GPU, com ara diversos models de targetes Nvidia (1070, 1070ti, 1080, 1080ti, 2070, 2080, 2080ti) i targetes AMD (570, 580, Vega56, Vega64). A més, es pot extraure mitjançant el miner oficial del projecte anomenat GrinGoldMiner (GGM). Algunes de les millors piscines inclouen F2Pool, Grinmint, Sparkpool, i Pool.BTC.

Vertcoin (VTC)

Vertcoin és una moneda descentralitzada dissenyada específicament per ser resistent als ASIC. Això el fa perfecte per a la mineria individual amb CPU o GPU. Vertcoin es pot extraure amb una gran varietat de targetes gràfiques AMD i Nvidia, i amb l’ajut del seu miner oficial anomenat Miner amb un clic. Per descomptat, les GPU probablement obtindran recompenses més grans, però la inversió inicial és més gran.

Monero (XMR)

Monero no només és una de les criptomonedes més populars fins ara, sinó que també és una de les millors monedes de privadesa que existeixen. Actualment classificat en el lloc 13 de CoinMarketCap, Monero utilitza un algorisme de resum de prova de treball molt avançat conegut com CryptoNight, que també és resistent a ASIC.

Aquest fet, a més del fet que és una moneda de privadesa molt popular, converteix Monero en una de les millors monedes en el moment actual. Monero es pot aprofitar simplement utilitzant la potència de processament d’un ordinador. No obstant això, per augmentar les recompenses, optar per una GPU més potent és el camí a seguir. Les targetes gràfiques AMD semblen ser les millors del negoci per a la mineria de Monero, però les de Nvidia també funcionen. Les plataformes de programari de mineria Monero més populars són MultiMiner i GUIminer.

Conclusió

Tot i que la mineria de criptomonedes no és tan popular com fa dos, tres anys, encara pot ser rendible amb un enfocament adequat. El més important a recordar és que és molt important fer una investigació adequada abans de comprometre’s completament amb un tipus concret de moneda. Esperem que aquesta guia us resulti útil i us desitgem tot el millor en els vostres futurs esforços en mineria.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me