Les millors carteres Tezos (XTZ) per al 2019

A l’article d’avui examinarem algunes de les millors carteres Tezos que hauríeu de provar aquest any. Assegureu-vos que la cartera que seleccioneu compleixi tots els criteris necessaris.

Tezos és una plataforma blockchain que permet el desplegament i desenvolupament intel·ligents de contractes, basant-se en un protocol d’autogovern. Aquesta plataforma dApp és diferent de les altres perquè els grups d’interès prenen totes les decisions de la xarxa mitjançant un sistema de votació.

Coses a tenir en compte abans de triar una cartera XTZ

Si esteu interessats en comprar monedes XTZ o Tezzies com es diuen, hi ha alguns elements que heu de tenir en compte:

Suport de divises– El primer que heu de buscar és una cartera que ofereixi suport per a XTZ. Actualment hi ha poques opcions de cartera que emmagatzemen la moneda.


Suport altcoin múltiple– Depenent del tipus de cartera que vulgueu, podeu optar per una cartera que només admeti XTZ o per una que admeti diverses criptomonedes..

Seguretat– Verifiqueu si la cartera que us interessa conserva claus privades, té autenticació de 2 factors, xifratge sòlid i un sistema de còpia de seguretat.

Cartera atòmica

Cartera atòmica és una cartera multiplataforma adequada que us permet emmagatzemar i gestionar els vostres Tezos d’una manera senzilla. La cartera és compatible amb dispositius Android i iOS, així com amb els sistemes d’escriptori següents: Windows, Ubuntu, Debian, Fedora i macOS.

Atomic Wallet inclou una interfície estètica fàcil d’entendre i navegar. La cartera no és de custòdia, ja que les claus i contrasenyes privades es xifren i mai no surten del dispositiu. Les dades de transaccions i els registres d’inici de sessió també s’emmagatzemen localment.

Si voleu canviar el vostre xifrat en Tezos o altres monedes, tingueu en compte que Atomic inclou una funció d’intercanvi que us permetrà realitzar intercanvis ràpids de criptografia a criptografia. També hi ha la possibilitat de comprar monedes amb USD, EUR i altres fiats mitjançant targeta de crèdit.

Pel que fa a les opcions d’emmagatzematge, Atomic Wallet admet, a més de Tezos, més de 300 altres criptos i fitxes.

Cartera TezBox

TezBox va ser la primera cartera dissenyada per a Tezos que tenia una interfície gràfica d’usuari. Va ser llançat quan el projecte estava en venda ICO per un desenvolupador de la comunitat Tezos. TezBox té una interfície fàcil de navegar, ja que és compatible amb ordinadors que funcionen amb sistemes Windows i Mac. També s’està desenvolupant una cartera per a ordinadors operats per Linux.

També hi ha disponible una extensió de Chrome per a la cartera i actualment s’estan desenvolupant versions d’Android i iOS.

TezBox compta amb suport integrat per a les carteres de maquinari Trezor i Ledger, tot i que el suport de Tezos no s’esmenta al lloc web de Leger. Trezor fa això, suggerint que potser Tezos tingui millor suport al seu dispositiu.

La cartera en línia emmagatzema les claus públiques i privades al dispositiu de l’usuari.

tezbox.com

Cartera Guarda

El que fa Guarda una de les millors carteres Tezos és la seva cobertura de token gairebé universal.

A més de criptos de primer nivell com Bitcoin, Ethereum i Ripple, també admet una gran varietat de fitxes ERC 20, així com monedes Tezos.

A més, la cartera facilita la compra de fitxes amb fiat a través de la vostra targeta de crèdit, cosa que estalvia temps i diners, ja que no cal canviar els intercanvis

Guarda és compatible amb gairebé totes les principals plataformes, ja sigui d’escriptori o mòbil. Tampoc no podeu descarregar cap aplicació i només heu d’utilitzar el Web Wallet en línia des del navegador.

Les dades de la cartera o les claus privades sempre es mantenen a la memòria segura del dispositiu i se suprimeixen en tancar la sessió de la cartera.

Però una de les funcions més pràctiques de Guarda és probablement el seu servei d’intercanvi de criptografia integrat, on podeu canviar monedes directament a l’aplicació.

Cartera Galleon Tezos (Tezori)

Galeó és una cartera de programari per emmagatzemar Tezos. Un desplegament de Tezori, una infraestructura de cartera de codi obert per a la cadena de blocs de Tezos, Galleon és compatible amb carteres de maquinari i programari i està disponible en vuit idiomes diferents. La cartera és compatible amb ordinadors que funcionen amb sistemes Mac, Windows i Linux.

Cartera Tezos CLI

El Cartera CLI és per a usuaris que tenen un cert coneixement de codificació, ja que requereixen l’ús de línies d’ordres. Tezos l’ha inclòs al seu lloc web i ha estat auditat per un auditor de seguretat extern independent. Com que la cartera necessita un cert grau d’experiència a la línia d’ordres, pot ser bastant difícil d’utilitzar per a la majoria d’usuaris.

Cartera Kukai Tezos

Kukai és una cartera de codi obert basada en web que permet als usuaris emmagatzemar XTZ. Els usuaris poden generar una cartera nova o importar-ne una ja existent mitjançant l’ús d’un codi de llavor mnemotècnic o d’un fitxer a.tez.

La cartera presenta un lloc web senzill en termes de disseny i, en general, és ben vista per la comunitat Tezos. Se sincronitza directament amb la xarxa Tezos, cosa que us permet enviar o rebre XTZ fàcilment.

La cartera ofereix la possibilitat de signar transaccions fora de línia, cosa que significa que les vostres claus es mantenen protegides de les amenaces en línia. Un cop la cartera es torni a connectar a Internet, la transacció que hàgiu signat fora de línia es podrà transmetre a la xarxa.

Cartera Tezos.Blue

tezos.blue

El Tezos.Blue és una cartera lite per a usuaris de mòbils, compatible amb Android i Windows 10. Les aplicacions per a la cartera es poden descarregar de Google Play i Microsoft Store respectivament.

Els usuaris d’iOS també poden utilitzar la cartera, però només està disponible al programa Apple Test Flight. Apple no va revelar quan s’integrarà l’aplicació a la seva App Store.

Tot i que va ser dissenyat per ser una cartera lleugera, no compromet la seguretat. Es beneficia d’una protecció pròpia del sistema operatiu en ser una aplicació nativa, a més de tenir les vostres claus privades encriptades en diversos nivells.

Es considera que el Tezos Blue és una cartera funcional, però sembla que l’equip de desenvolupament que hi ha darrere no ha publicat cap actualització durant l’últim any.

Cartera WeTez

WeTez va ser desenvolupat per una empresa amb seu a la Xina, sent un dels primers a crear una cartera mòbil destinada a l’emmagatzematge i transaccions XTZ.

La cartera mòbil és compatible amb els telèfons intel·ligents que incorporen sistemes Android i iOS, mentre que el seu programari s’ha integrat amb el dispositiu Tezos. La cartera permet als usuaris enviar, rebre i apostar fitxes per obtenir recompenses XTZ.

Cartera Trezor Model T.

Amazon.com

El Trezor T és el model més recent de Trezor i l’únic que ha afegit suport per a Tezos i el seu testimoni anomenat XTZ. Aquesta cartera de maquinari admet tots els altres cryptos principals, a més d’una àmplia llista d’altcoins.

Aquest petit dispositiu protegeix els vostres fons mitjançant un codi PIN inicial, xifratge avançat, verificació manual de transaccions i autenticació de dos factors. El Trezor està recolzat per un equip de desenvolupament actiu que llança constantment actualitzacions i millores.

Veredicte

Amb això, concloguem la nostra llista amb algunes de les millors opcions per emmagatzemar monedes Tezos. Assegureu-vos que la cartera que seleccioneu compleixi tots els criteris necessaris perquè garanteixi l’emmagatzematge segur del vostre XTZ.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me