Les millors carteres mòbils de criptomonedes per a Android i iOS | Actualització del 2019

cartera mòbil criptogràfica

Avui en dia, comerciants de criptografia busquen fer operacions en qualsevol lloc i un mitjà ràpid i còmode per mantenir i gestionar els actius digitals és una cartera mòbil criptogràfica.

Per esbrinar quina és la millor cartera mòbil criptogràfica per al vostre dispositiu iOS o Android, continueu llegint la nostra llista.

Cartera atòmica

Cartera atòmica

Cartera atòmica és una cartera mòbil i d’escriptori sense custòdia que us permet emmagatzemar, gestionar i fer transaccions amb una gran varietat de criptos.


Atomic Wallet admet més de 300 monedes i fitxes, com ara Bitcoin, Ethereum, Stellar Lumens, Litecoin i Ethereum Classic. Només l’usuari té el control de les seves claus, ja que estan encriptades al dispositiu mòbil o d’escriptori de l’usuari. A més, Atomic és una aplicació completament descentralitzada, és a dir, que cap de les vostres dades no s’emmagatzema als seus servidors.

Atomic també compta amb un servei de conversió instantània integrat que us permet intercanviar un dels 300 tipus de criptomonedes admeses en altres criptos. També hi ha l’opció de comprar monedes directament amb fiat mitjançant targeta de crèdit.

Actualment, Atomic Wallet és compatible amb sistemes d’escriptori Windows-64 bits, macOS, Linux, així com dispositius Android i iOS.

MONEDES de Coinpaprika

Monedes de Coinpaprika

Coinpaprika va començar per primera vegada l’abril de 2018 com a plataforma d’investigació per als mercats de criptografia. Llavors, la plataforma va desenvolupar la seva pròpia cartera criptogràfica anomenada MONEDES, una aplicació mòbil que permet als usuaris emmagatzemar una gran varietat de monedes.

La cartera no és custòdia, és a dir, l’usuari és l’únic que controla les claus privades de la seva cartera. COINS admet més de 2500 monedes, incloses Bitcoin, Litecoin, Bitcoin Cash, Qtum, Zcash, Monero i moltes altres.

La cartera us permet analitzar gràfics, llegir fulls blancs o veure propers esdeveniments de criptografia. COINS també té un intercanvi integrat que permet la conversió de criptos directament des de la cartera.

Actualment, l’aplicació està disponible per a usuaris de mòbils iOS, però la versió d’Android es publicarà aviat.

Jaxx

Jaxx

jaxx.io

Jaxx és una opció popular a la comunitat de criptografia a causa de la seva velocitat, conjunt de funcions i facilitat d’ús. La cartera admet desenes de monedes, incloses Bitcoin, Ethereum, Dash, Litecoin, Monero, així com fitxes, com ara QTUM, EOS i moltes altres.

Encara que Jaxx no té funcions de seguretat impressionants, ofereix la protecció bàsica per mantenir els fons segurs. No hi ha cap procediment KYC en registrar-se i les claus privades només s’emmagatzemen al dispositiu de l’usuari.

Tot i això, no s’inclouen implementacions estàndard, com ara 2FA.

Blockchain

Resultat de la imatge de la cartera blockchain

blockchain.com

Blockchain és una cartera mòbil criptogràfica fiable que us permet emmagatzemar Ethereum, Bitcoin Cash i Stellar. La cartera es va llançar el 2017 i ha processat transaccions per milions de dòlars. No obstant això, Blockchain no té un percentatge de processament de transaccions elevat i, de tant en tant, s’ha informat que té petites fallades.

La cartera utilitza les mesures de seguretat següents: 2FA, contrasenya segura i generació de claus inicials.

Cartera Guarda

cartera guarda

Guarda és una cartera de criptografia mòbil i d’escriptori que es va llançar el 2017. Des del seu debut al mercat, la cartera ha estat compatible amb 49 cadenes de blocs (inclosos BTC, BCH, BSV, ETH, ETC, EOS, IOTA, DASH ZEC, XRP, LTC, XLM , XMR, XTZ, USDT, QTUM) i 10.000 fitxes. La cartera també es pot utilitzar al navegador web mitjançant l’extensió Chrome. A més, està disponible tant en dispositius mòbils Android i iOS, com en Windows, Mac i Linux.

Guarda admet l’intercanvi de criptos des de la cartera i també hi ha una opció convenient per comprar criptografia amb fiat mitjançant la vostra targeta de crèdit. D’aquesta manera, podeu comprar fàcilment qualsevol dels criptos compatibles sense haver d’anar a registrar-vos a una borsa.

La cartera no té cap custòdia, és a dir, que Guarda no guarda cap de les claus privades de les dades dels usuaris. Totes les dades que es generen al dispositiu es xifren amb AES.

Coinomi

Cartera Coinomi

cryptoslate.com

Coinomi és una altra cartera compatible amb els usuaris d’Android i iOS. La llista de suport compta amb 125 monedes i més de 300 fitxes.

A través de les seves integracions ShapeShift, els usuaris també poden intercanviar monedes directament des de la cartera.

La cartera és “jerarquitzada determinista”, que significa una nova adreça de cartera cada vegada que feu una transacció, de manera que es millora la privadesa de les transaccions, perquè estan enllaçades a una adreça de cartera..

Els servidors de Coinomi també anonimitzen les seves adreces IP, evitant que els atacants en línia trobin dades personals i detalls de les transaccions. Les claus privades mai s’emmagatzemen als servidors de l’empresa.

Miceli

logotip de miceli

masterthecrypto.com

Mycelium és una popular cartera mòbil criptogràfica que presenta un disseny senzill i net. Mycelium és una cartera exclusiva de Bitcoin, és a dir, que només es pot emmagatzemar i fer transaccions amb BTC. Admet conversions fiat directes quan es dipositen o es retiren.

La cartera també admet la generació de codi QR per a pagaments, dades de còpia de seguretat i la creació d’una llibreta d’adreces amb adreces criptogràfiques regulars.

Mycelium és conegut per les seves robustes implementacions de seguretat, com l’opció d’emmagatzemar criptos fora de línia directament des de l’aplicació mòbil. També compta amb una funció de cerca que us ajuda a trobar el venedor de Bitcoin més proper, cosa que fa que les transaccions siguin més segures.

Cryptopay

Cartera Cryptopay

coinchoose.com

Cryptopay és un projecte de criptografia amb seu al Regne Unit que va desenvolupar una cartera mòbil criptogràfica i una targeta de dèbit que es pot enllaçar amb la cartera criptogràfica. La targeta es pot utilitzar per fer pagaments reals accedint al contingut de la cartera.

La cartera utilitza 2FA, a més d’una contrasenya segura, i genera una frase inicial per a la còpia de seguretat de dades.

Edge

cryptoslate.com

Edge Wallet, abans Airbitz Bitcoin Wallet, es va llançar el 2014 per un equip de desenvolupadors amb seu a San Diego, Califòrnia, dirigit pel CEO Paul Puey.

Edge té una gran quantitat de funcions útils per als comerciants, però també és molt fàcil d’utilitzar. La cartera només està disponible per a usuaris de mòbils iOS i Android i és compatible amb 12 xifres populars, inclosos BTC, BCH, ETH, LTC, XMR, XRP, DASH, REP, WINGS, IND, XZC i FTC..

La cartera és “Determinista jeràrquicament” i genera una adreça nova per a cada transacció.

En termes de seguretat, utilitza autenticació de 2 factors, xifratge del client, límits de despesa habilitats per PIN, tancament de sessió automàtic, inici de sessió PIN i recuperació de contrasenya.

L’aplicació també és compatible amb la seva integració Simplex, conversions directes i compres de criptografia mitjançant targeta de crèdit.

Cartera BRD / Bread

Cartera de pa BRD

BRD Wallet (o Bread Wallet) és una cartera mòbil criptogràfica basada a Zuric que es va desenvolupar el 2015. El pa és bàsicament una cartera Bitcoin, però admet conversions en Bitcoin Cash, Ethereum i un gran nombre de fitxes ERC20.

Compatible amb iOS i Android, Bread té un disseny net i intuïtiu que us permet crear i utilitzar fàcilment el vostre compte de mòbil.

A diferència d’altres carteres, es connecta directament a la xarxa Bitcoin, cosa que és bona, ja que les transaccions són segures, però això sol conduir a una sincronització més lenta.

Tot i que no hi ha autenticació de 2 factors, la cartera utilitza xifratge de maquinari AES i signatures de codi. Les adreces noves es generen automàticament després de cada transacció i la integració de l’identificació tàctil i les contrasenyes de sis dígits afegeixen una capa de seguretat addicional.

L’aplicació també permet als usuaris comprar Bitcoin directament, però aquesta funció fa ús de serveis de tercers, que poden tenir polítiques de seguretat diferents.

Tot i això, la cartera no incorpora protecció contra la reproducció de les forquilles potencials de BTC.

Copagament

Logotip de copagament

maksimizmaylov.com

Desenvolupat per BitPay, Copay es va crear com a solució d’emmagatzematge per als fons dels usuaris de la companyia. El copagament és una cartera amb diverses signatures, és a dir, podeu atribuir diversos usuaris a un sol compte.

Només podeu emmagatzemar Bitcoin, però podeu veure la seva conversió en 150 monedes fiduciàries.

No hi ha cap funció d’autenticació de 2 factors, però la seguretat de la cartera és ben vista a causa de la seva afiliació a una gran empresa de criptografia..

També és una cartera HD, que genera adreces noves després de cada transacció. Copay va ser la primera cartera mòbil criptogràfica que va incorporar el protocol de pagament Bitcoin.

Infinito

infinito

cryptoninjas.net/

Infinito és una cartera de criptografia iOS i Android que va ser la primera a incloure suport per als tokens NEO NEP-5, ETH20. La cartera admet Bitcoin, Bitcoin Cash, DASH, DOGE, Litecoin, Cardano, Ontology, Stellar, NEM i molts altres cryptos. Infinito es considera la millor cartera EOS per emmagatzemar amb seguretat els tokens EOS.

Per protegir els seus fons, Infinito genera una frase de recuperació, admet l’ús d’empremtes digitals i contrasenyes segures. A més, les claus privades no es conserven als servidors de l’empresa.

Cartera Èxode

èxode

cryptomak.co.uk

Exodus és una cartera multiplataforma, compatible amb carteres d’escriptori, mòbils i maquinari. La cartera també permet als usuaris intercanviar monedes entre diverses plataformes.

La interfície d’usuari és fàcil d’utilitzar i us permet emmagatzemar i fer transaccions ràpidament amb prop de 40 criptos, com ara Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Digibyte, Civic, Dash i Decred.

Exodus no requereix la creació d’un compte amb informació privada.

Mitjançant la seva integració Shapeshift, podeu intercanviar criptomonedes amb altres monedes de la vostra cartera i també podeu comprar Bitcoin o Ether mitjançant fiat. La cartera pren una part de la diferència, que oscil·la entre l’1 i el 3%. No admet autenticació de dos factors ni signatures múltiples.

Conclusió

Esperem que la nostra llista de carteres mòbils criptogràfiques sigui d’utilitat per als comerciants d’iOS i Android que estiguin en moviment.

Imatge destacada: cryptoworldjournal.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me