Ledger Nano S contra Trezor contra KeepKey | Comparació de carteres de maquinari criptogràfic

Avui en dia, els comerciants i entusiastes de les criptografies tenen una àmplia gamma d’opcions pel que fa a com volen emmagatzemar els seus actius digitals i monedes criptogràfiques. Sigui com sigui, és un fet acordat que l’elecció més segura d’emmagatzemar criptomonedes la representen les carteres de maquinari.

Les carteres de maquinari es creen de manera que són bàsicament immunes als virus informàtics. A més, la vostra informació de clau privada mai no s’exposarà al sistema de treball. La majoria de carteres de maquinari també compten amb una bona tecnologia de xifratge i suport per a desenes de criptomonedes.

Durant un temps, els comerciants i els entusiastes de la criptografia que volien emmagatzemar de manera segura els seus actius digitals en una cartera de maquinari només tenien una opció: Trezor. Trezor és la primera cartera de maquinari que ha entrat al mercat (el 2014) i, malgrat el seu “avantatge” una mica primerenc, va perdre una certa dominació del mercat davant els seus altres dos competidors: Ledger Nano S, i el KeepKey.

Avui en dia, les tres són considerades les opcions preferents per a qualsevol operador de criptografia que estigui enfocat a la seguretat i la privadesa. En aquest article, tractarem diversos aspectes i compararem els tres per ajudar-vos a determinar quin és el millor per a vosaltres.

Preus

Començarem amb els preus, ja que aquest és un dels factors més importants a l’hora de comprar qualsevol cartera de maquinari inclosa. El Ledger Nano S és el més barat dels tres, amb només 79,99 dòlars. El Trezor i KeepKey no són molt més cars, ja que es pot obtenir el primer a 129 dòlars i el segon a 149 dòlars..

Aspectes i pantalla

Tot i que Trezor és la cartera de maquinari original entre els tres, no perd molt pel que fa al disseny respecte als seus homòlegs. És una mica més voluminós que Ledger Nano S i KeepKey, cosa que potser no seria dolent, ja que es pot operar molt fàcilment fins i tot per als usuaris amb els dits més voluminosos..

trezor.io

El Ledger Nano S s’assembla molt a una unitat flash USB típica i té la pantalla més petita de les tres, sent també la més compacta de les tres una vegada que la “coberta protectora” està “plegada”. Tot i que Trezor té una pantalla més gran que Ledger Nano S, no coincideix amb la pantalla gran que es troba a KeepKey. Sens dubte, KeepKey és la cartera més moderna de les tres amb un cos d’alumini enfront del plàstic utilitzat pels altres dos..

Monedes suportades

Quant a les monedes suportades, el Ledger Nano S és el rei, mentre que KeepKey té el nombre més baix de monedes suportades del trio. Podeu trobar una llista amb tots els recursos admesos als llocs web oficials de les tres carteres: Ledger Nano S, Trezor, i KeepKey.

Compatibilitat de programari

Per utilitzar les carteres, els usuaris han de connectar-los a un programari d’alguna mena. Dit això, tant Trezor com Ledger Nano S són molt bons, ja que tots dos ofereixen suport de computabilitat per a Electrum, Mycelium, MyEtherWallet, Copay, GreenBits, GreenAddress. KeepKey és l’últim en relació amb la compatibilitat del programari.

Seguretat

No cal dir que les tres carteres estan dissenyades tenint molt en compte la seguretat. El Ledger Nano S, per exemple, té una arquitectura de doble xip, mentre que els altres dos utilitzen diferents tipus d’elements segurs, no necessàriament inferiors al del primer. Les tres carteres ofereixen als seus usuaris l’opció de protegir i protegir de manera segura les seves carteres. Encara més impressionant és el fet que aquestes carteres estan dissenyades per utilitzar-se fins i tot en equips infectats per programari maliciós, almenys en teoria.

Configuració

Començar a utilitzar les tres carteres és bastant senzill i no ha de trigar més d’uns minuts. Per començar, els usuaris necessiten un cable micro USB per utilitzar els tres.

Configuració de Trezor

Per a Trezor, instal·leu el programari Trezor Bridge o l’extensió Trezor Chrome (o l’aplicació Android Trezor manager, per a la qual els usuaris necessitaran un cable OTG). Després d’instal·lar el programari i connectar l’ordinador al dispositiu, els usuaris han de tornar a instal·lar el dispositiu i triar crear una cartera nova o importar-la mitjançant una frase de recuperació.

Configuració del Ledger Nano S.

La configuració de la cartera Ledger Nano S és bastant similar. Els usuaris han d’utilitzar el cable USB inclòs per connectar el Ledger a un ordinador i seguir les instruccions que apareixen a la pantalla. També hi ha l’opció de crear una cartera nova o important mitjançant una frase de recuperació. El següent pas consisteix a triar un PIN (és important recordar-lo, ja que obtenir tres entrades consecutives equivocades provocarà un esborrament total del contingut de la cartera). Finalment, els usuaris han de descarregar el fitxer Aplicació Ledger Wallet Bitcoin Chrome o el Aplicació Chrome Ledger Wallet Ethereum.

Configuració KeepKey

Preparar la cartera KeepKey és encara més fàcil, ja que els usuaris han de descarregar l’aplicació client KeepKey des de Chrome Web Store i connectar el dispositiu als seus ordinadors amb el cable USB inclòs. A partir d’aquest moment, només es tracta de seguir les instruccions en pantalla per inicialitzar el dispositiu.

Quina és la millor?

El primer que haurien de saber els compradors potencials és que no es poden equivocar independentment de la seva elecció amb aquestes tres carteres de maquinari. Per al suport de monedes més ampli i la mida més petita, el Ledger Nano S és sens dubte la millor opció. No obstant això, si els compradors potencials volen alguna cosa amb una sensació una mica més premium, el KeepKey és immillorable amb el seu aspecte elegant. Trezor és una mica més gran que el Ledger Nano S i té una pantalla més gran, de manera que pot resultar molt menys complicat d’utilitzar, cosa que pot suposar un gran avantatge per als usuaris que vulguin una àmplia llista de monedes compatibles, però que no puguin suportar la petita mida del Ledger Nano S.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me