La propera sortida a borsa de ROFX arrenca l’atenció de Warren Buffett

ROFX

Qui és ROFX i què passa amb la sortida a borsa?

ROFX és una empresa de programari d’assessorament expert amb més de deu anys d’experiència en el mercat de divises. Començant el seu viatge el 2009, ROFX s’ha convertit en un dels principals proveïdors de serveis de divises EA per a comerciants de tot el món. Avui l’empresa compta amb més de 50.000 clients internacionals actius. ROFX mostra un historial sòlid de produir beneficis constantment durant molt de temps. Els seus clients el consideren un dels EA comercials més fiables. Recentment, la companyia va anunciar la seva propera Oferta Pública Inicial (IPO) que tindrà lloc el primer trimestre del 2021.

ROFX

La implicació de Berkshire Hathaway

Hi ha moltes raons per les quals la sortida a borsa de ROFX és un dels esdeveniments més esperats al mercat financer. Després de l’èxit i la popularitat immensa de deu anys, s’espera que la sortida a borsa de ROFX sigui un gran èxit per part de la majoria dels experts. Tot i això, la comunitat n’ha parlat molt als fòrums financers perquè va intrigar Warren Buffet i Berkshire Hathaway, la companyia de Buffet hauria de comprar la participació majoritària de ROFX. Segons els termes de l’acord, Berkshire Hathaway invertirà 500 milions de dòlars en desenvolupament d’Intel·ligència Artificial que pugui millorar els resultats comercials de ROFX de manera significativa. No només demostrarà la credibilitat de ROFX, sinó que augmentarà l’interès dels inversors.


Què és emocionant de la sortida a borsa de Rofx?

Abans d’invertir en una empresa, hauríeu d’examinar els fonaments perquè juguen un paper important per predir si el rendiment futur de l’empresa seria bo o dolent. Aquí teniu una llista dels motius pels quals seria una bona idea invertir en ROFX:

Tecnologia robusta

En lloc d’una empresa EA, és més adequat anomenar ROFX a una empresa tecnològica. És la tecnologia robusta de l’empresa que fa que la seva EA es distingeixi dels seus competidors. El robot comercial disposa d’una xarxa neuronal d’autoaprenentatge habilitada per la IA. Aquesta xarxa actualitza contínuament la base de dades del robot perquè pugui estar al dia sobre les condicions canviants del mercat. El robot sap com canviaria el mercat respecte a les referències anteriors. Per tant, us pot ajudar a prendre les decisions comercials adequades. A més, un grup de programadors i comerciants continua actualitzant el robot amb estratègies contrastades i provades.

Resultats de negociació

Podeu analitzar els resultats comercials produïts per un robot comercial durant els anys per avaluar-ne la credibilitat. A partir dels resultats comercials de ROFX, es pot dir que és molt més avançat que altres EA disponibles al mercat. Podeu consultar els resultats de la negociació al lloc web oficial de ROFX i al diari públic de comerç fiable MyFxBook. A partir d’aquests impressionants resultats, obtindreu una idea de la quantitat dels vostres guanys mitjançant ROFX.

Potencial de futur

No hi ha manera d’obviar el potencial futur de ROFX. El comerç de divises és un dels mètodes més populars d’ingressos passius i amb prou feines hi ha una altra EA tan fiable com ROFX per ajudar les persones a negociar. En la situació post-pandèmica, segur que la gent estarà atenta a empreses com ROFX que ofereixen inversions sense risc. Els impressionants resultats comercials de la companyia també pronostiquen un rendiment futur optimista de ROFX.

Protecció de fons

ROFX ofereix una protecció del 100% als fons dels seus clients. Fins i tot en els escenaris més adversos, els comerciants no s’han de preocupar de perdre les seves inversions. La companyia utilitza diverses tècniques de gestió de diners i gestió de riscos per garantir la seguretat dels fons dels clients. Utilitza palanquejament per maximitzar els beneficis i manté estrictament les ubicacions stop-loss. A més, ROFX està en col·laboració amb corredors estrictament regulats. La millor part és la protecció del saldo negatiu que l’empresa ofereix a tots els seus clients. Gràcies a això, totes les pèrdues generades pel robot forex estan cobertes pel fons de reserva de la companyia. No només fa que la inversió en ROFX sigui molt gratificant, sinó també la més segura.

Experiència d’usuari

Als clients de ROFX se’ls proporciona la millor experiència d’usuari. Al contrari que els EA tradicionals amb un programari fort que cal descarregar amb un procediment d’instal·lació llarg, és molt senzill començar amb ROFX. Podeu completar tot el procediment de configuració amb ROFX en només cinc minuts. Per fer-ho, heu de visitar el lloc web. Després d’això, podeu seleccionar un paquet i subscriure-s’hi. El robot s’encarregarà de la resta tot sol. Admet el comerç automàtic, de manera que totes les activitats comercials són completament autònomes. No cal una intervenció manual que us faciliti la feina. Aquest és el tipus d’empresa que la gent prefereix quan vol invertir.

El potencial de creixement de ROFX

Experts del mercat de divises, analistes financers i inversors multimilionaris confien que diverses empreses prosperaran en la situació post-pandèmica. El potencial de les empreses per créixer és elevat en el futur. Amb totes aquestes prediccions, no hi ha manera de negar l’èxit de la sortida a borsa de ROFX.

La propera sortida a borsa és realment una cosa que cal esperar. Fins i tot si no esteu interessats en la sortida a borsa, és imprescindible tenir en compte els proveïdors de serveis com ROFX, de manera que pugueu crear els vostres propis ingressos passius per obtenir un pressupost personal sostenible i preparat per afrontar qualsevol crisi financera..

Imatge destacada: FMRWire

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me