Hotbit Exchange Review | Comissions, seguretat, avantatges i desavantatges

Intercanvi Hotbit

L’intercanvi Hotbit és una de les plataformes de negociació de criptomonedes més populars i afirma tenir molt a proporcionar. Per tal d’aclarir què ens pot oferir aquest intercanvi, examinarem el seu disseny i les característiques que són importants per als comerciants i els inversors en general. Seguiu llegint per obtenir més informació sobre aquest nou intercanvi de criptografia de veneració.

Visió general de l’intercanvi d’Hotbit

Hotbit es va fundar el 2018 amb la creença que els actius digitals són el futur. Registrada a Hong Kong i Estònia, la borsa té oficines a Xangai i Taipei. Tot i que és d’origen xinès, Hotbit té la missió de ser un lloc global per al comerç d’actius digitals, de manera que el seu equip principal està format per membres de la Xina, els Estats Units i Taiwan.

La plataforma també admet 6 idiomes per garantir que una àmplia varietat de clients el puguin utilitzar. Els idiomes inclouen xinès, anglès, rus, tailandès, coreà i turc. Actualment hi ha més d’un milió d’usuaris registrats, el 90% dels quals no són xinesos.

Monedes i països disponibles admesos


Hi ha més de 500 parells comercials a l’intercanvi Hotbit amb criptomonedes i tokens DeFi principals, de manera que tothom tingui el que vulgui. L’intercanvi compta amb usuaris de més de 170 països.

Interfície d’usuari i experiència

Hotbit té una interfície d’usuari bastant atractiva però no tan senzilla de navegar, principalment a causa de les moltes funcions que té. A la pàgina de l’intercanvi, els usuaris poden veure fàcilment els recursos, els gràfics i l’historial comercial. Però a la pàgina dels mercats hi ha una llarga llista d’actius admesos i els seus parells comercials disponibles, entre els quals els usuaris poden triar per començar a operar. No és la millor interfície d’usuari, però és prou bona per operar o per qualsevol cosa que vulguin fer els usuaris.

Com utilitzar Hotbit Exchange

Crear un compte

Per utilitzar Hotbit, els usuaris nous ho han de fer registre i creeu un compte. El procés és bastant senzill; només amb el vostre correu electrònic o número de telèfon, podeu registrar-vos fàcilment creant una contrasenya. S’enviarà un codi de verificació al vostre correu electrònic o telèfon i, després de la confirmació, podreu accedir a la plataforma completa.

Com ingressar

L’intercanvi Hotbit és molt conscient de la seguretat. Haureu d’activar l’autenticació de dos factors instal·lant un autenticador de Google i utilitzant el codi per poder fer un ingrés. El procés és una mesura de seguretat per garantir que cap persona no autoritzada pugui ingressar o retirar-se del vostre compte.

Es requereix el mateix procés per retirar-se de l’intercanvi. Tingueu en compte que només podeu retirar-vos després de 24 hores de dipòsit a la plataforma si sou un usuari nou que s’acaba d’inscriure.

Comissions d’intercanvi Hotbit

Hotbit cobra comissions de transacció de Maker i Taker, així com comissions de retirada a la majoria de fitxes i monedes, però no a totes.

Comissions de dipòsit: No es cobren comissions per fer ingressos.

Comissions de retirada: Fins i tot si les tarifes de retirada varien segons la xarxa, com en qualsevol altre canvi, també depèn d’algunes fitxes que es detallen a continuació:

Tipus de testimoni Comissions de retirada Mín. Volum de retirada
REL 2971666,94 5943333,88
CNNS 3607,51 7215,02
STRO 1623553,04 3247106.08
GRS 5 10
CVP 4,64 9.28
PAGAT 3.7 7.4
NEO 0 1

Honoraris del fabricant: Les taxes dels fabricants són del -0,05% per a Global Select, del -0,15% per a Global i del -0,05% per a la producció en creixement.

Comissions per a l’assumidor: Els honoraris dels fabricants són del 0,20% per a Global Select, del 0,30% per a Global i del 0,65% per a Growing. Les tarifes semblen força altes, però no hi ha taxes ocultes.

Mètodes de Pagament

Tots els dipòsits de criptomonedes són compatibles i gratuïts. A part d’això, l’altra opció disponible és utilitzar ePay, que requereix que us registreu al servei. Un cop hàgiu acabat, podeu utilitzar l’aplicació per ingressar USD a la borsa. Val a dir que hi ha un càrrec de l’1% per ingressar amb aquest mètode.

Funcions de seguretat

L’intercanvi d’Hotbit sembla força seriós quant a la seguretat. Està registrat a Hong Kong, cosa que significa que està totalment regulat. Hi ha autenticació de dos factors per als dipòsits i les retirades. Tot i això, no es requereix cap KYC, de manera que els usuaris només confiaran en els seus codis i contrasenyes 2FA.

L’intercanvi criptogràfic no té registres de pèrdua per als usuaris i té una qualificació B + de les autoritats competents. També és auditada regularment per dues firmes d’auditoria, SlowMist i Beosin.

Atenció al client

Hotbit reclama oferir als seus clients assistència 24 hores del dia a través de diversos canals, inclosos l’enviament d’un bitllet d’assistència, el grup WeChat xinès oficial de Hotbit, els canals oficials de Hotbit en xinès i anglès de Telbit, el compte oficial de Twitter de Hotbit, el compte oficial de Facebook de Hotbit, etc. Alguns clients han escrit males opinions sobre la qualitat del servei al client.

Reputació d’intercanvi d’Hotbit

L’intercanvi no existeix des de fa molt de temps, de manera que pot ser difícil saber com funciona. Tanmateix, hi ha alguns comentaris que suggereixen que Hotbit no és un intercanvi estel·lar, però tampoc no és massa dolent d’utilitzar amb el propòsit bàsic de negociar.

Revisió d’intercanvi d’Hotbit: veredicte

Hotbit és un intercanvi relativament nou i té les ambicions de convertir-se en una gran plataforma de comerç mundial. Tot i això, pot ser que hagi de millorar els seus serveis per fer-lo més inclusiu per als usuaris. Per exemple, les opcions de retirada i dipòsit són força limitades i poden ser un obstacle important per als usuaris. També han de treballar en la provisió de liquiditat, ja que la majoria dels actius cotitzats són de capitalització baixa, que solen tenir problemes de liquiditat.

Pros:

  • La plataforma és fàcilment accessible a molts països de tot el món;
  • Té un elevat retorn de la inversió que només és segon per Binance, OkEx, Huobi i Gate.io;
  • L’intercanvi té un gran nombre d’actius cotitzats, amb molts parells de negociació.

Contres:

  • Les taxes són relativament altes;
  • Segons els usuaris, l’assistència al client no és molt eficaç;
  • La majoria de les fitxes llistades tenen poca liquiditat, cosa que fa que els usuaris tinguin problemes per negociar actius;
  • Opcions de dipòsit i retir limitades.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me