Guia per a principiants de mineria NEM (XEM)

mineria nem

Quant a NEM (XEM)

Moviment de la nova economia (NEM) és una cadena de blocs que presenta funcionalitats similars a Ethereum, dissenyat per a ús empresarial.

XEM és el testimoni que alimenta la plataforma NEM. XEM té un subministrament total de 8.999.999.999, amb totes les fitxes emeses al bloc de gènesi. Actualment, la moneda ocupa el lloc 22 segons un límit de mercat de 437.702.335 dòlars. XEM té un preu de negociació actual de 0,048634 USD.

Prova d’importància (PoI)

La plataforma blockchain NEM utilitza un protocol propietari anomenat Prova d’importància per gestionar com competeixen els nodes i verificar el següent bloc. Aquest ordre es basa en la “importància” de cada node que està determinada per una puntuació, que consta de factors, com ara el nombre de monedes conservades, el nombre de transaccions del darrer mes i altres detalls.


Resultat de la imatge de prova d’importància

L’algorisme PoI de NEM és un algorisme modificat d’Eigentrust ++, que és un sistema per mesurar la reputació en xarxes d’igual a igual. Funciona habilitant els nodes per supervisar altres nodes de la xarxa i crear-los una reputació basant-se en les seves accions passades.

Font de la imatge: Planet Blockchain

Collita i vestimenta

PoI determina quins usuaris poden “collir” blocs NEM. La collita de blocs implica registrar blocs a la cadena i obtenir recompenses XEM. Hi ha dos tipus de collita: el mode de collita local i la collita delegada.

En ambdós casos, encara s’ha d’utilitzar l’opció NEM de mineria (XEM) per a la collita que no té relació amb la seva puntuació d’importància. L’inconvenient és que no es pot comprar XEM addicional en una bossa i començar a collir de seguida.

A mesura que dipositeu monedes noves a la vostra cartera NEM, entraran a la categoria “sense invertir”. El 10% dels fons dipositats es transfereixen diàriament a la categoria “investit”. Després de tenir més de 10.000 XEM creats a la cartera, començarà el procés de collita. Com a exemple, si teniu 20.000 XEM, el procés d’adquisició pot trigar una setmana més o menys.

La recol·lecció local implica utilitzar la configuració predeterminada al seu propi servidor en lloc de NIS (NEM Infrastructure Server). Hi ha tres regles necessàries per a la collita local:

  • Els usuaris han de fer clic al botó “Inicia la collita local”
  • Els usuaris han d’estar en línia
  • No poden utilitzar NIS mentre collen

Un altre tipus és la collita delegada. Permet als titulars de NEM utilitzar un servidor remot per fer la seva feina transferint la seva puntuació d’importància a un servidor intermediari. Una altra diferència important és que poden recollir NEM, mentre que un ordinador està apagat perquè el programa transfereix la importància a l’altre node.

Resultat de la imatge de nem png

Les tres regles que s’apliquen a aquest tipus de collita són:

  • La recollida de monedes funciona sense parar
  • Hi ha un consum d’energia més baix quan el NIS està en funcionament
  • L’activació del compte pot requerir unes quantes hores (aproximadament sis) i un preu de 6 XEM.

Com ja hauríeu notat a hores d’ara, NEM no es pot minar com altres cryptos, en el sentit que utilitzeu la vostra potència informàtica per produir blocs com amb les monedes del protocol de prova de treball..

Però per a aquells que encara vulgueu minar NEM amb targetes gràfiques o ASIC, hi ha l’opció d’extreure altres monedes altcoin i convertir-les automàticament en XEM als seus tipus de canvi abans d’enviar-les a la cartera..

Com es pot utilitzar la mineria per produir NEM?

Crea una cartera XEM

Primer haureu de crear un compte de cartera que admeti l’emmagatzematge i la recol·lecció XEM. Aquí envieu el vostre XEM. Hi ha algunes opcions disponibles actualment: NEM NanoWallet, NEM Mobile Wallet i NCC (client de la comunitat NEM).

Seleccioneu un miner

Hi ha diverses plataformes de programari de mineria que extrauen una sèrie d’altcoins, ja sigui per a la mineria individual, la mineria de piscines o la mineria al núvol. Alguns exemples són MinerGate, BFGMiner, EasyMiner, CGMiner, etc. Cerqueu els que siguin compatibles amb el sistema operatiu de l’ordinador i descarregueu-los i instal·leu-los..

Seleccioneu el vostre tipus de mineria

Hi ha diverses opcions mitjançant les quals es pot extraure criptomoneda. Alguns són més rendibles que d’altres, però heu de seleccionar el que més us convingui i la vostra situació.

Mineria de CPU

Els primers dies de la criptomoneda, molta gent podia fer servir la CPU. Podeu descarregar el client i activar la funció de mineria intel·ligent que extraurà automàticament la moneda que tingui més rendibilitat en aquest moment.

JavaScript Mining

Si no voleu desordenar el vostre espai al disc amb les descàrregues, podeu optar per la mineria de JavaScript. Només heu d’accedir a la pestanya “Mineria web” de MinerGate i activar la mineria Monero. S’ha trobat que Monero és la moneda més rendible mitjançant la mineria de JavaScript. Per mantenir la mineria, haureu de mantenir la pàgina oberta. Aquesta opció NEM de mineria encara utilitza la vostra CPU per a càlculs.

GPU Mining

La mineria de GPU es considera l’opció més rendible, ja que és significativament més potent per resoldre problemes computacionals que una CPU. Si ja teniu una plataforma minera per minar Ethereum (l’altcoin més extret), podeu dirigir els vostres miners a Minergate. Funciona de la següent manera:

Ethminer: ethminer -C -F http://eth.pool.minergate.com:55751/YOUR_EMAIL –disable-submit-hashrate (GetWork)

Genoil OpenCL: ethminer -G -S eth.pool.minergate.com:45791 -O YOUR_EMAIL (Stratum)

Genoil CUDA: ethminer -U -S eth.pool.minergate.com:45791 -O YOUR_EMAIL (Stratum)

Retirar a XEM

Després d’haver extret algunes monedes, podeu convertir-les al bescanvi de la piscina o moure-les a una per convertir-les i enviar el XEM a la vostra cartera NEM.

Resum

NEM té un sistema de generació de blocs molt únic que no és compatible amb l’estil de mineria POW habitual, estem acostumats a veure, però hi ha una manera d’utilitzar NEM d’extracció i obtenir XEM. Una manera més senzilla d’obtenir XEM és comprant-los o negociant-los directament.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me