Fusionant el món agrícola i criptogràfic a través de Flaming Farm

granja en flames

L’agricultura es troba entre les indústries més antigues del món. La majoria dels seus processos solen ser manuals, com ara el cultiu físic de la terra, la plantació, el cultiu, la collita i el transport als mercats. Al contrari, la indústria criptogràfica és molt jove, llançada per primera vegada a 2009 a través de bitcoin. També és, en general, una indústria digital que implica la creació de valor mitjançant processos informatitzats en línia amb negociació i transferències digitalitzades. Flaming Farm promet oferir una fusió de jugadors agrícoles i el comerç criptogràfic d’una manera útil. L’article aprofundirà explicant com ho fa i els beneficis creats.

Conceptualització de la idea

La idea de la granja en flames es va concebre per primera vegada gràcies a un agricultor d’un poble dependent del cultiu. El pagès, anomenat Flaming Farmer, es va despertar un dia davant la vista de tots els camps de conreu del poble en flames.

Mentre la resta del poble va veure la fatalitat com a conseqüència del foc, va pensar diferent. Va recordar la història d’un moment en què els seus avis es van enfrontar a un repte similar, tot i que van poder tirar endavant aconseguint una mena de ‘poder especial’ per mantenir viva l’agricultura. Va ser llavors quan va sorgir el concepte d’un llistat criptogràfic per proporcionar un coixí als ingressos dels agricultors. La criptografia que apareix a la llista és un testimoni anomenat Granja.

Quant a Flaming Farm


Flaming Farm és una organització que ofereix Ethereum fitxes FFarm basades. Aquestes fitxes generen ingressos de manera passiva per als inversors, proporcionant un potencial d’ingressos als agricultors de cultius.

Per permetre la generació d’ingressos, Flaming Farm té el següent enfocament;

Rendiment agrícola

També conegut com mineria de liquiditat, aquí és on els titulars de criptomonedes aconsegueixen prestar-los de pagament, generant ingressos. Aquests honoraris i interessos es guanyen passivament sense haver de canviar a la criptografia.

Els productors de rendiments, idealment els cultivadors de cultius, poden utilitzar actius inactius sense gastar esforços en el comerç. Per proporcionar una cobertura de seguretat contra impagaments, an sobrecolateralització es desplega el sistema. És a dir, els prestataris han d’haver dipositat actius per valor superior al valor prestat.

Tanmateix, un gran repte s’enfronta al rendiment agrícola, el de les pressions inflacionistes. En essència, sempre hi ha una oferta creixent de l’actiu sense que necessàriament hi hagi un augment de la demanda. Així, l’oferta excessiva fa baixar els preus amb el pas del temps, cosa que provoca una pèrdua gradual de valor. Flaming Farm té un enfocament diferent que promet resoldre aquest problema creant una mesura de deflació contrària.

Protocol deflacionari

Flaming Farm és un dels primers proveïdors de finançament descentralitzats a tenir un protocol deflacionista. L’enfocament introdueix un cremar fitxa aspecte del seu mercat per ajudar a contrarestar la pressió inflacionista esperada.

La gravació de tokens és l’eliminació permanent d’alguns testimonis de la circulació del mercat pels seus creadors. Això fa front a l’excés d’oferta, garantint així preus estables. Si es vol, fins i tot es podria utilitzar per augmentar el valor del testimoni amb el pas del temps.

El testimoni FFarm té una taxa inicial de gravació del 2,5%, la taxa es pot ajustar segons el mercat. La taxa de combustió també es pot ajustar per cobrir els efectes de les sortides dels principals proveïdors de liquiditat. Aquestes sortides solen conduir a determinacions de preus especulatives que donen lloc a fortes caigudes del valor de les fitxes.

Amb la pressió inflacionària desinflada, els tokens FFarm també ofereixen avantatges addicionals als seus fidels subscriptors a través dels seus grups.

Guany de fidelització addicional

Els proveïdors de tokens també ofereixen als seus usuaris un nou benefici d’ingressos en forma de tarifes de la comunitat. Mitjançant la retenció d’una porció d’operacions, unió de fons i ingressos per transaccions, aconsegueixen reinvertir més liquiditat al fons. Aquesta addició es redistribueix als membres que encara estan a la piscina, premiant els membres fidels que continuen participant. A més, els grups més actius obtenen la major quantitat de transferències de liquiditat i, per tant, augmenten els guanys de comissions de la comunitat.

Els membres poden guanyar de diversos grups gràcies a les múltiples plataformes de liquiditat de FFarm. No només està disponible a Ethereum, sinó també a DAI token i el fitxer Tether en USD moneda criptogràfica, amb converses per augmentar el seu abast criptogràfic. La participació de les fitxes FFarm en totes aquestes agrupacions és possible des d’una única interfície d’usuari llançada per l’organització Flaming Farm.

Detalls sobre el testimoni FFarm

Hi ha un total de 10.000 fitxes disponibles. Aquests es distribueixen de la següent manera; 4.000 (40%) per a una venda pública, 2.500 (25%) per a una venda privada, altres 2.500 (25%) Uniswap, i 500 fitxes (5%) cadascuna per a l’equip i el desenvolupament del projecte.

Tant la llista de venda pública com la privada comencen el seu llançament primer. La venda privada que va finalitzar el 9 de desembre de 2020 té un tap dur de 300 ETH. El límit màxim per persona s’estableix en 30 ETH, un mínim de 0,5 ETH i atrau el preu rebaixat de 0,12 ETH dels primers operadors. La venda pública se segueix amb un preu de 0,16 ETH, un límit màxim de 20 ETH per persona i una tapa dura total de 600 ETH.

La liquiditat Uniswap és de 495 ETH, amb l’objectiu d’utilitzar la plataforma d’intercanvi descentralitzada més gran del món. El testimoni estarà disponible dins dels set dies següents a la seva publicació en aquest fabricant de mercat automatitzat, que és indispensable per a la generació de liquiditat Ethereum. Hi ha altres dos borses de fons de liquiditat en què el testimoni es farà servir més endavant; finançament de corbes i equilibrador.

Nota de l’autor

El testimoni FFarm té els seus orígens en un entorn agrícola, amb la intenció de llançar una altra línia de vida per mitigar els riscos agrícoles. En fer-ho, també es troba entre els pioners en combatre els riscos inflacionistes i la pèrdua gradual de valor simbòlic en la producció agrícola. A més, ofereix una gran diversitat de fons de liquiditat amb avantatges afegits. Tots dos ingressos són passius, per tant no es requereix cap negociació.

Com a tal, Flaming Farm ofereix avantatges substancials tant als agricultors de cultius com a altres inversors. L’organització pot tenir un paper clau a l’hora d’incrementar la incorporació dels agricultors agrícoles al món criptogràfic, fusionant les dues indústries.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me