Freewallet Insights, Pandemic Aftermath i Crypto Trends 2020: una entrevista exclusiva amb Solomon Brown

Freewallet

Aquesta vegada hem tingut el plaer de parlar amb Solomon Brown, cap del departament de relacions públiques de Freewallet. El producte més popular de l’empresa és el seu Freewallet: Crypto Wallet, que admet més d’un centenar d’actius que es poden comprar mitjançant targeta de crèdit. A més, Freewallet ofereix 22 aplicacions de moneda única a Android i 11 aplicacions a iOS que admeten un total de 22 monedes i fitxes.

Solomon està ben versat en la promoció d’inicis de blockchain que li van permetre començar el seu mandat Freewallet el 2018 i passar a la seva posició actual. A més de relacions públiques, s’especialitza en els marcs legals al voltant de la criptografia que estan presents a diferents països del món.

Hola Salomó, molt bé tenir-te amb nosaltres. Coneixem Freewallet Family com una plataforma única per a tot el que necessiteu en criptografia. No obstant això, les recents funcions publicades per la companyia han demostrat que sempre hi ha espai per créixer. Expliqueu-nos més informació sobre ells.

D’acord, abans d’arribar-hi, voldria donar les gràcies a Coindoo per haver-me entrevistat, de manera que tinc la possibilitat de compartir la meva experiència i explicar al vostre públic els nostres últims esdeveniments..

A principis de 2020 vam llançar una versió actualitzada de 16 de les nostres carteres mono per proporcionar als nostres usuaris una millor usabilitat. Gràcies a una pila actualitzada i al canvi del nostre enfocament principal cap al desenvolupament de backend, vam poder rescriure les aplicacions d’Android i iOS per a un total d’11 monedes i fitxes i fer-les més còmodes d’utilitzar..


Ara la majoria de funcions i avantatges estan disponibles a les aplicacions. A més, ja que prioritzem la seguretat junt amb l’estabilitat, les noves carteres estan ben protegides i s’han fet certs canvis de disseny per facilitar la càrrega de treball i accelerar totes les operacions del sistema. El que personalment trobo més atractiu és el suport actual per a les notificacions automàtiques de tots els dispositius, que us informa tant sobre els ingressos com sobre els ingressos. Sóc un home d’Apple Watch i sempre ho he aconseguit, de manera que sempre tinc confiança en que les meves dades siguin segures, perquè l’aplicació reacciona fins i tot quan estic fora de línia o quan el back-end cau.

També voldria cridar l’atenció sobre la nostra col·laboració reforçada amb Changelly, que té com a objectiu traslladar transaccions de més de 50 actius digitals fora de la cadena de blocs. Fa temps que planegem desplegar aquesta funció, però la convulsió mundial de Covid-19 ha accelerat els nostres esforços conjunts. Per tant, els usuaris van tenir l’oportunitat d’estalviar en transaccions gratuïtes que siguin possibles a l’interior de Freewallet i aprofitar els millors tipus de canvi que són iguals als de Changelly. L’execució més ràpida de l’intercanvi (només 1-2 minuts) i l’anonimat millorat són altres avantatges clau, especialment en moments d’extrema vulnerabilitat del mercat, ja que les vostres transferències no s’enfonsaran amb temps de confirmació llargs i no s’emetran públicament.

Freewallet proporciona serveis de custòdia als seus usuaris. Parlant amb més detall sobre qüestions de seguretat, podeu comentar temes dramàtics a Twitter, Reddit i altres canals de xarxes socials que expressen la manca de confiança en les carteres allotjades? I quins avantatges ofereixen les carteres criptogràfiques de custòdia?

La veritat és que el debat sobre les carteres de custòdia versus no de custòdia té tant sentit com el conflicte violent entre Big-endians i Little-Endians de Gulliver’s Travels, de Jonathan Swift. Sí, Freewallet guarda les claus privades dels clients, però amb els serveis de custòdia, si un usuari perd l’accés a les seves dades, no vol dir que perdi els seus fons. El seu compte es pot recuperar fàcilment per correu electrònic.

Si parlem d’errors de transacció, crec fermament que la majoria són evitables i que no tenen cap relació amb el proveïdor de carteres. A més, aquests errors solen ser solucionats pel servei d’atenció al client, que és un altre mèrit de les carteres de custòdia. És per això que aquest tipus de cartera criptogràfica sembla especialment adequada per a principiants. Amb l’equip d’assistència disponible les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana i que aborda tot tipus de problemes, fem tot el possible per fer una còpia de seguretat. No és una gran cosa si, per exemple, realitzeu el pagament a una adreça composta sense cap referència a l’identificador de la cartera. Bescanvem constantment transaccions equivocades similars i realitzem reembossaments. Per descomptat, no podem fer passar res amb un cop de dit. Hi ha situacions menys habituals que requereixen temps, esforç i recursos, però sempre estem preparats per donar un cop de mà als nostres usuaris.

De tota manera, més de 3 milions d’usuaris de més de 100 països ja han escollit Freewallet. D’on surt el vostre públic principal? Quins mercats creieu que són els més propicis per veure com la vostra empresa amplia la seva base de clients internacional el 2020?

Com ja heu dit, tenim un gran nombre d’usuaris a tot el món. La llista dels nostres deu principals països, mesurada pel nombre de visites, inclou els EUA, el Regne Unit i Alemanya, cosa que ens fa sentir orgullosos. Avançant cap a l’Est, amb tot el que està succeint dins del ràpid sector creixent d’Àsia a causa del coronavirus, preveiem que s’incorporin més usuaris xinesos a la nostra família Freewallet, ja que el mercat del Regne Mitjà sembla el més prometedor en aquest moment.

Quant a la pandèmia, com va canviar el comportament dels consumidors a Freewallet?

Bé, una setmana després del notori col·lapse del mercat de criptografia que es va produir el 13 de març, les compres de Bitcoin van augmentar un 30%, igual que el nombre de sol·licituds de compra totals. El que és molt més interessant és que vam veure exactament el mateix creixement en el nombre d’usuaris que van aconseguir comprar criptografia, que va resultar ser el més alt de la història, ja que tant els clients nous com els antics han intensificat la seva activitat alhora. Com a resultat, també hem registrat un bon augment del 45% en el volum de transaccions.

Freewallet

Heu hagut de reorganitzar el vostre negoci durant la quarantena? T’has enfrontat a reptes i com els has passat??

Gràcies a les característiques específiques de la nostra indústria, l’estructura de l’equip de Freewallet està descentralitzada i uneix prop d’un centenar d’empleats de tot el món amb un objectiu comú. Per sort, l’aplicació de mesures d’aïllament propi no ha tingut cap impacte en els nostres processos de treball i el nostre servei d’atenció al client continua disponible les 24 hores del dia..

Però el dur entorn emocional és una qüestió completament diferent. Situar-se a la vora de la incertesa és depriment, ja que ningú és capaç d’aclarir com es desenvoluparà la crisi econòmica i de salut en curs. I en aquests moments difícils, la vostra feina es pot convertir en el vostre santuari. M’agrada molt viatjar i va ser molt frustrant haver d’acceptar una realitat en què m’he de quedar a casa i només puc somiar amb l’oportunitat de tornar a sortir a l’estranger. Però ja tinc una solució i la meva sèrie Crypto Geography, que em permet viatjar allà on vull, a casa, em va ajudar a alleujar el meu avorriment. Però aquest tipus de viatges també són més senzills amb el vostre pressupost.

Sí, he llegit els vostres articles sobre Geografia criptogràfica sobre l’ús i les regulacions de l’ús de criptomonedes a països de tot el món. Des del vostre punt de vista, quin país es pot anomenar la capital de tota la indústria criptogràfica?  

Aquesta és una bona pregunta, però només puc especular sobre això. Amb la seva actitud positiva envers la criptografia i el marc de suport rellevant, és probable que el govern maltès converteixi el seu petit país en un centre de blockchain florent. Diuen que els coloms poden transmetre missatges fantàstics, i aquest sembla ser el cas de Malta. Els intercanvis basats només en aquesta illa blockchain tenen una part considerable del volum de negociació, mentre que alguns líders de la indústria tenen previst traslladar-hi la seu central. Si la mateixa tendència es mantingués amb el pas del temps, tenim tots els motius per creure que més empresaris criptogràfics contribuiran a la prosperitat de Malta.

Al mateix temps, el sandbox normatiu recentment creat a Alemanya obre nous horitzons per a l’adopció massiva de criptografies a tota la Unió Europea mitjançant l’acceptació de criptomonedes com a representació digital del valor i la legalització dels serveis i operacions relacionats amb la criptografia. Aquest any, els reguladors nord-americans també s’estan posant al dia amb els processos d’aclariment de tots els actius virtuals, que es poden considerar com una fita important en la legislació americana sobre criptografia. Si considerem el precedent que Crypto Valley organitza grans esdeveniments de la indústria a tot el món i aquells emocionants projectes de criptografia que funcionen als EUA, sembla que els darrers intents dels legisladors locals conduiran a un progrés significatiu en el desenvolupament de criptografia i l’adopció generalitzada..

Només m’agradaria referir-me a una sèrie de Crypto Geography sobre Xina. A mesura que el iuan digital guanya impuls, esteu d’acord amb l’expresident del Banc de la Xina, Li Lihui, que la criptomoneda nacional xinesa té la possibilitat de substituir l’efectiu?

La combinació del millor de criptografia i fiat pot proporcionar un suport molt fort al iuan digital a escala nacional, ja que l’Estat li donarà sòlides garanties de liquiditat. Tot i això, no saltaria a cap conclusió important, tenint en compte la naturalesa centralitzada de la criptomoneda recolzada per l’estat que contraria la filosofia de la indústria. La base d’usuaris potencials és molt gran, però probablement es traduirà en l’adopció massiva de monedes digitals supervisades pel Banc Central, però no d’actius digitals en general, i continua essent una qüestió si aquest enfocament servirà per avançar en el mercat de criptografia..

A la Xina, fins ara està estrictament prohibit l’ús de criptomonedes sense recolzament, cosa que significa que les autoritats locals no tenen confiança en la funcionalitat de la criptografia. Per tant, fins i tot si tenim en compte tots els avantatges de l’expansió del iuan digital, difícilment es pot anomenar canviador de jocs, ja que la immensa majoria de la població xinesa continua optant per l’efectiu com a mètode de pagament per defecte..

Hi ha una tendència totalment diferent en el mercat de les criptografies: la renaixença de les finances descentralitzades del 2020. Per tant, quina és la vostra opinió sobre els projectes DeFi que omplen l’espai criptogràfic?

L’impressionant progrés de DeFi és, aparentment, una conjuntura evolutiva crítica i un dels impulsos més significatius per a l’esfera criptogràfica. Les finances descentralitzades representen un sistema concebut per molts cypherpunks, primers adoptants de blockchain i el mateix Satoshi Nakamoto. Bitcoin només va ser un punt de partida per mostrar a la gent un món millor lliure de qualsevol opressió financera i el sector DeFi segueix el camí oferint oportunitats encara més emocionants per construir una nova indústria financera..

Un bon exemple d’això és l’augment recent en l’ús de les estables de DeFi. Tant els projectes ja existents com els futurs, mouen lentament però constantment l’economia digital cap a la descentralització democratitzant i desintermediant les operacions financeres. També augmenten la credibilitat de la criptografia als ulls de l’audiència massiva, que ha estat acudint a actius estables per protegir els seus fons de possibles trastorns del mercat. Per descomptat, és massa aviat per dir si l’auge dels projectes DeFi s’afegirà a l’adopció més àmplia de les criptomonedes, però l’ús d’establecoins com Dai, per exemple, és una manera bastant segura perquè la gent accedeixi al sistema i explori com funcionen les coses aquí.

I per concloure sobre el tema dels esdeveniments criptogràfics notables del 2020, no podem ignorar-ho el tercer Bitcoin a la meitat que va tenir lloc l’11 de maig. Els debats relacionats amb altres moviments de preus BTC continuen bullint a la comunitat. Què esperes personalment del comportament de Bitcoin després de reduir la meitat?

Tenint present la recent proliferació del mercat de la stablecoin, diria que els guanys futurs de Bitcoin són una possibilitat diferent. Ja hi ha un grapat de forts signes alcistes, inclosa la correlació positiva entre la capitalització de mercat de creixement ràpid de Tether i el preu de Bitcoin, cosa que fa que aquesta relació sigui lucrativa a curt i mitjà termini.

Enmig de la pandèmia Covid-19, l’última reducció a la meitat va atreure una atenció rècord dels mitjans de comunicació criptogràfics amb curiositat per saber com la propera reducció de recompenses afectarà el destí de la criptomoneda dominant. Suposo que aquest va ser un dels principals desencadenants que va provocar un augment visible de la facturació total i del nombre de compres de Bitcoin a la meitat de les conseqüències, ja que la gent va trobar un altre gran esdeveniment del mercat que s’amagava darrere de nombrosos titulars. A Freewallet, tots dos valors van augmentar un 22% i un 27% relativament, mentre que el nombre d’usuaris que compraven Bitcoin va augmentar un 25%. I, sens dubte, no hem d’oblidar l’interès institucional en expansió i el que això significa per a una possible pujada del preu de Bitcoin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me