FreeBitcoin.io: guanyi Bitcoin gratuït cada hora fins a 300 dòlars

Bitcoin gratuït

FreeBitcoin.io et paga Bitcoin gratuït cada hora. No costa res participar i, de fet, podeu guanyar aquest Bitcoin gratuït diverses vegades en menys d’una hora, i aquest article us explicaria com funciona tot això.

Per començar cal registrar-se amb un correu electrònic i una contrasenya, no cal cap altra informació. Un cop us hàgiu registrat, simplement inicieu la sessió i comenceu a publicar els números. La pantalla dels rotllos hauria de ser així:

FreeBitcoin.io

En fer clic a una tirada, es generaria un resultat d’entre 0 i 10.000. Aquest resultat determinaria la quantitat de bitcoins gratuïts que obtindreu. El resultat probable és el primer que us produeix la quantitat més baixa de Bitcoin.

Tingueu en compte que el valor de Bitcoin es fixa als valors en dòlars al centre de la taula. Per exemple, si hipotèticament Bitcoin val 30.000 dòlars, si colpeix 10.000 es generaria 0,01 BTC i si Bitcoin val 15.000 dòlars, si colpeix 10.000 es generaria 0,02 BTC.


Rotllos gratuïts

En lloc d’esperar 1 hora fins que estigui disponible el vostre proper llançament, podeu utilitzar la secció de tirades gratuïtes. Bàsicament en aquesta secció, podeu visitar enllaços curts que us mostraran alguns anuncis i el vostre objectiu és trobar el botó “Següent” o “Continuar” i utilitzar-lo per continuar fins que arribeu al final. Un cop ho feu, el rellotge caducarà immediatament i podreu tornar a rodar i obtenir bitcoins addicionals gratuïts.

Tingueu en compte que heu de participar en les tirades gratuïtes després de tirar-les (el que fa la tirada lliure és bàsicament matar el rellotge) i fer que caduqui.

Quan hàgiu visitat l’enllaç de rotllo gratuït i torneu a llançar-lo, obteniu el vostre bitcoí gratuït i podreu passar al següent enllaç de rotllo gratuït i obtenir bitcoins addicionals de la mateixa manera.

Hi ha dotzenes d’enllaços disponibles, de manera que si els feu servir tots podeu obtenir molts Satoshi en menys de 5-10 minuts al dia.!

Tingueu en compte també que els enllaços de freeroll estan disponibles un cop al dia, de manera que, un cop els hàgiu fet servir, podeu esperar que demà torni a rodar diverses vegades seguides o passar als nostres altres llocs, tenim més de 10 llocs disponibles, com ara FreeEthereum.com i Free-Tron.com i més. Tots aquests llocs es poden trobar a la part inferior de la pàgina de FreeBitcoin.io

Comissió de derivació del 50%

Guanyareu el 50% del que guanyen les vostres referències amb el lloc. Per exemple, si 100 amics guanyen 0,02 BTC en total, en trauríeu 0,01 BTC. Les comissions de referència es paguen a l’instant, no cal esperar que es paguin.

A més, fem servir Twitter per retuitejar algunes publicacions úniques d’aquelles persones que criden a altres persones perquè s’hi inscrivin. Assegureu-vos d’incloure @cryptosfaucets als vostres tweets perquè el poguem veure.

La millor manera de difondre el vostre propi enllaç de referència és als canals de xarxes socials, grups de Telegram i altres grups similars de persones que vulguin guanyar diners gratis. El 50% és força lucratiu, ja que molts altres llocs ofereixen molt menys a canvi de la vostra tasca per obtenir referències, així que aprofiteu-ho i obteniu el màxim de bitcoins que pugueu.

Codis promocionals

Constantment, diàriament, proporcionem codis promocionals al nostre Canal de Twitter. Aquests codis promocionals fan el que fan bàsicament els freerolls: permeten tornar a rodar sense haver d’esperar que caduqui el rellotge. Aquests codis promocionals es poden utilitzar a tots els llocs que gestionem i, com hem esmentat anteriorment, tenim més de 10 llocs disponibles per guanyar no només Bitcoin gratuït, sinó també Free Ripple, Free Ethereum, Free Dash, Free Tron i més.

Assegureu-vos de seguir el nostre canal de Twitter no només per obtenir codis promocionals, sinó també per a moltes altres promocions i obsequis proporcionats no només per nosaltres, sinó també per llocs similars. El nostre objectiu és ajudar-vos a guanyar més, de manera que el nostre canal està ple de consells sobre això.

Altres llocs

FreeBitcoin.io no és l’únic lloc web que tenim. Si desplaceu-vos cap avall fins a la part inferior de la pàgina, podreu veure tots els altres llocs que gestionem. A principis de 2021, aquests són els llocs web disponibles:

Bitcoin

Com podeu veure, tenim llocs com FreeCardano.com, FreeNEM.com, FreeEthereum.com, FreeUSDCoin.com, i més. Tots treballen sobre el mateix concepte que es va explicar en aquest article.

Assegureu-vos de visitar el bloc al nostre lloc així com el nostre Regals de jocs d’atzar bloc que us proporciona eines i altres idees sobre com guanyar més criptomoneda gratuïta en altres llocs.

En nom de tot el nostre equip, ens agradaria desitjar-vos molta sort amb les vostres tirades i molta sort guanyant tot el que pugueu!

Imatge destacada: CoinDesk

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me