Experiències de preus de Bitcoin Baixada important: se sospita que els miners seran la causa

Preu de Bitcoin

El 2 de juliol va començar una nova onada baixista, amb una pèrdua de 300 dòlars de Bitcoin durant un període de dues hores i mitja.

Les adreces horàries de Bitcoin van arribar a un màxim de 2 anys aquell dia, i les adreces actives per hora també van assolir un nou màxim anual, segons dades de Glassnode.

No obstant això, aquest augment de les adreces va coincidir amb la caiguda de 300 dòlars en el preu de Bitcoin, amb la capitalització de mercat de la moneda líder que va perdre 4.000 milions de dòlars en les darreres hores..

Els indicadors mostren l’inici d’una nova temporada baixista

Durant els darrers dos mesos, Bitcoin ha mostrat un patró de negociació lateral, tot i que la pressió recent és a favor dels venedors. La moneda va pujar a 9.780 dòlars el 22 de juny, però els dies següents va tornar a baixar, cotitzant actualment a 9.134,94 dòlars segons les dades de Coinmarketcap.


A partir d’aquest gràfic BTC / USD, es pot notar que l’acció de preus ha entrat en un costat baixista, fora d’un patró de falca ascendent.

btc_jul2_4h-min-min

L’augment sobtat de la pressió de venda va empènyer Bitcoin sobre el suport setmanal obert (línia blanca) a 9.133 dòlars per sota del suport 500-EMA (marcat en vermell), que ronda els 8.944 dòlars.

Abans del descens baixista, els bous semblaven bastant actius, tornant a provar el 50-EMA (línia blava) dues vegades, però el sentiment del mercat va canviar bruscament després que no aconseguissin passar per la forta resistència de 9.260 dòlars per cinquena vegada (com es va notar al Gràfic de 30 minuts a continuació).

Actualment, els nivells de preus en què Bitcoin tindrà més resistència davant de qualsevol tendència alcista a curt termini seran el preu al qual la moneda va obrir aquesta setmana 9.113 dòlars i, en algun lloc, al voltant del nivell de 9.200 dòlars si el preu de Bitcoin es redueix al nivell de suport anterior del patró de falca ascendent (línia groga).

Es pot notar que hi ha un cert suport en el nivell psicològic de 9.000 dòlars i en el nivell 500-EMA basat en els nivells inferiors. No obstant això, els especialistes especulen que podria haver-hi un segon moviment de venda que es produirà un cop els ossos renovin les seves forces a partir de la recent caiguda. Si això passés, els venedors de Bitcoin podrien estar orientats al nivell de 8.800 dòlars per a l’objectiu a curt termini, un preu que anteriorment servia de suport i el nivell d’extensió de 0,5 Fibonacci.

btc_jul2_30m-min

“És probable que Bitcoin es dirigeixi cap a una nova prova del MA 200 diari, després d’incomplir, tornar a provar i rebutjar la línia de tendència ascendent del pic del 20 de març, mínims del 10 de maig i més enllà”, va afirmar BigCheds, analista de criptografia i personalitat de Twitter BigCheds de CNBC Àfrica el 2 de juliol.

La mitjana mòbil de 200 dies assenyalada per BigCheds se situa actualment en 8.360 dòlars. La línia de tendència va servir de resistència als preus de Bitcoin el 20 de març, quan es negociava a uns 6.980 dòlars. La mateixa línia de tendència va actuar com a suport al flipside el 10 de maig, prop de 8.100 dòlars.

Bitcoin recentment va passar per aquesta línia de tendència a la baixa i va començar a tornar a provar aquest nivell com a nova resistència.

Bitcoin va aconseguir tornar a baixar de menys de 9.000 dòlars el 2 de juliol i va restablir la seva posició en aquest nivell al temps de premsa.

Són els miners la raó de la baixada de preus de Bitcoin?

El cofundador i CEO del conjunt d’anàlisi de dades, Digital Assets Data, Mike Alfred, ha suggerit recentment que els miners de Bitcoin podrien haver tingut alguna influència en les recents fluctuacions de preus de Bitcoin (BTC).

“És difícil dir-ho definitivament, però sembla que les accions dels miners tinguin un impacte directe i immediat sobre el preu”, va afirmar Alfred l’1 de juliol.

“Això és especialment evident durant esdeveniments extraordinaris com el 23, on vam veure descarregar miners >Un 300% més de BTC del que van explotar aquell dia “, va afirmar en referència al moviment de preus de Bitcoin el 23 de juny.

Imatge cedida per Digital Assets Data

“La ressonància magnètica rotativa (Miner’s Rolling Inventory) ha disminuït significativament des de la reducció a la meitat, cosa que significa que els miners mantenen més BTC del que estan minant”, va dir Alfred el 18 de juny, assenyalant un augment significatiu de la dificultat minera de la cadena Bitcoin. Tot i això, es va adonar que pocs dies després, el 23 de juny, la ressonància magnètica va augmentar.

En teoria, això suggeriria que hi ha un major èmfasi en la venda de miners, cosa que podria explicar per què el preu de Bitcoin va baixar tan bruscament.

L’11 de maig, Bitcoin va passar a la seva tercera meitat, cosa que va reduir la recompensa minera del bloc Bitcoin. Això significa que ara els miners reben 6,25 BTC en lloc dels 12,5 BTC que anteriorment feien quan descobrien un nou bloc. Molts analistes i comerciants esperaven que els miners poguessin començar a vendre el seu BTC, ja que la mineria ja no els seria rendible a causa de la reducció de la recompensa per blocs.

A partir dels gràfics històrics passats, Bitcoin va augmentar abans de reduir-se a la meitat i, després de l’esdeveniment, va tenir lloc un període baixista. Aleshores, Bitcoin augmenta significativament el preu al voltant d’un any després de reduir-se a la meitat, que és el que esperen que la majoria dels comerciants de criptografia també passin aquesta vegada.

Imatge destacada: TechCrunch

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me