Els millors intercanvis de Bitcoin als Estats Units

El mercat bitcoin nord-americà és enorme. Amb una postura bastant complaent envers les empreses de bitcoins, moltes de les borses més grans del món tenen la seu als Estats Units. Una quantitat massiva de capital risc ha fluït cap a aquests intercanvis, liderada per Coinbase amb aproximadament 250 milions de dòlars recaptats, ara amb una valoració que molts fixen en 5.000 milions de dòlars.+.

Els diners importants i un entorn de compliment relativament indulgent han conduït a intercanvis florents. Aquests productes són alguns dels millors del mercat, amb estàndards de seguretat que competeixen amb els bancs principals i volums de liquiditat, tot i estar limitats als mercats nord-americans, entre els més alts del món..  

Aquí detallem les principals borses del mercat nord-americà. Per determinar quins intercanvis de bitcoins dels Estats Units són els millors, considerem diversos punts de dades, inclosos els preus relatius, l’atenció al client, la privadesa del client, la seguretat, la cobertura de monedes i la qualitat de la plataforma..

I el Top Bitcoin Exchange dels EUA és …

Cryptos

Tarifes

 • Creador: 0%; Assumidor: 0,25-0,1%

Mercat objectiu


 • Austràlia, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Canadà, Croàcia, Xipre, República Txeca, Dinamarca, Finlàndia, Grècia, Hongria, Irlanda, Itàlia, Letònia, Liechtenstein, Malta, Països Baixos, Noruega, Polònia, San Marino, Singapur, Eslovàquia, Eslovènia, Espanya, Suècia, Suïssa, Regne Unit, Estats Units

Monedes

 • USD, EUR, GBP

Dipòsit

 • Targeta de crèdit, cable bancari, ACH, pagaments més ràpids

Coinbase és un producte excel·lent. Els comerciants minoristes poden triar la corretatge estàndard de Coinbase o l’intercanvi d’alt volum, GDAX. La corredoria és una forma senzilla de comprar i vendre bitcoins, litecoines, diners en efectiu i èterum al preu de mercat, tot i que la taxa de l’1% és molt superior a les taxes de GDAX. GDAX ofereix una tarifa basada en el volum mensual, del 0,3% al 0,1% pel que fa als usuaris i del 0% per al fabricant. Per descomptat, hi ha un valor addicional a l’hora d’utilitzar la corredoria ja que rebeu el preu exacte que es mostra a l’instant i no haver de jugar amb l’intercanvi. Els residents de Minnesota també es restringeixen a la intermediació.

Els vostres dipòsits en efectiu estan assegurats, igual que si estiguessin assegurats en un banc tradicional. La criptomoneda també està assegurada, tot i que l’incompliment del client no està cobert; és a dir, si algú obté la seva contrasenya i li roba el bitcoin, no té sort. Per ajudar-vos a protegir-vos contra el robatori de pirates informàtics, Coinbase disposa d’una caixa de seguretat d’emmagatzematge en fred que s’allibera durant el temps i requereix confirmació per correu electrònic de la vostra part i d’un soci responsable addicional (com el vostre cònjuge o parella comercial).

Tingueu en compte que Coinbase està molt en el punt de mira de l’IRS. Els residents als Estats Units tindran un moment extremadament difícil per evitar impostos independentment d’on compris i venguis el teu bitcoin. Sembla que els comptes de Coinbase són simplement els primers de la línia d’escrutini.

Aplicació Cash per Square

L’aplicació Cash és l’aplicació de transferència de diners de Square a persona. Els clients configuren un nom únic, adjunten un compte bancari i poden rebre i enviar diners directament als companys sense cap cost. Fundada per Jack Dorsey de Twitter, l’aplicació Cash té més de 7 milions de clients actius al mes.

Gràcies a l’entusiasme del senyor Dorsey pel bitcoin, l’aplicació Cash va llançar una funció de negociació de bitcoins a principis de 2018. De moment, el bitcoin es pot comprar i vendre segons un model de corretatge, amb el preu del bitcoin determinat per un índex ponderat no revelat. d’intercanvis de bitcoins nord-americans. Segons la descripció de les aplicacions de Cash, no hi ha comissions, tot i que qui pot estar 100% segur que una mica no s’amaga al preu.

Tanmateix, si es compara amb la intermediació Coinbase, sembla que els preus de les aplicacions en efectiu solen ser millors. Més que això, l’aplicació és extremadament fàcil d’utilitzar. Comprar bitcoin és una brisa total, igual que tota la resta que podeu fer en aquesta bella aplicació. Preveiem que l’aplicació Cash inverti més recursos per eliminar l’aspecte bitcoin del seu negoci. Més que potser qualsevol altre desafiador, Square té l’oportunitat de trencar el mercat minorista de bitcoins als Estats Units i prendre una part considerable de l’acció de Coinbase.  

Aquest és doblement el cas perquè molts usuaris de bitcoin es van sentir frustrats per l’aparent antagonisme de Brian Armstrong, CEO de Coinbase, a Bitcoin durant tot el 2017 i potser busquen una alternativa viable.

Trucar a tots els inversors institucionals!

itBit

itBit és un intercanvi amb seu a Nova York que atén a grans comerciants, particulars o institucions de bitcoins.

 • Els millors serveis OTC del mercat
 • Comptes assegurats de bitcoins i dòlars
 • Atén específicament als comerciants institucionals i molt actius

Cryptos

Tarifes

 • Assassí: 0,2%; Creador: 0,0%

Mercat objectiu

 • Singapur, Estats Units

Monedes

 • USD, SGD

Dipòsit

 • Transferència bancària

ItBit se centra en inversors institucionals i operadors de gran volum. De les borses nord-americanes, o realment de qualsevol canvi, té els serveis OTC més robustos, que s’utilitzen per facilitar adequadament les comandes de compra i venda extremadament elevades. Igual que Coinbase, els dipòsits en dòlars i bitcoins estan assegurats i Bitcoin es manté 100% fora de línia.

El volum és elevat, tot i que en general és aproximadament un terç del volum de Coinbase gràcies a un menor comerç al detall. itBit se centra exclusivament en bitcoin i ofereix tarifes del 0,2% pel que fa als usuaris, del 0% per al fabricant. el suport itBit 24/7 és superior a Coinbase, una consideració important per als comerciants institucionals, però també per als comerciants minoristes que van patir el suport de Coinbase durant el quart trimestre de 2017 i el primer trimestre de 2018. A més, l’intercanvi itBit no va caure amb un augment del trànsit, ja que Coinbase repetidament ho va fer, tot i que cal recordar que itBit no va rebre el mateix volum de trànsit.    

Augmenteu-los nois!

Bessons

Bessons té una gran oportunitat per prendre un gran mos al domini del mercat de Coinbase, però algunes de les decisions preses els han frenat.

 • Bona plataforma i seguretat
 • Les tarifes són massa altes
 • La verificació pot trigar mesos

Cryptos

Tarifes

 • 1% -0% segons el volum de comerç mensual

Mercat objectiu

 • Estats Units

Monedes

 • USD

Dipòsit

 • Bank Wire, ACH

Home, voldríem classificar Bessons com el millor intercanvi dels Estats Units, però per desgràcia? Bessons no compta amb el suport adequat per verificar els comptes durant els períodes d’alta demanda. Aquest escriptor va esperar més de dos mesos per verificar el seu compte KYC, un rendiment vergonyosament baix per a qualsevol norma. Les taxes, tot i descendir segons els objectius de volum assolibles, comencen massa alt, a l’1%. No tenim ni idea de per què van fer un augment tan massiu de les taxes. La liquiditat ha caigut, i això potser es deu molt a aquests dos motius.

Realment és una pena. Les taxes van augmentar aproximadament al mateix temps que es considerava Bessons com una alternativa viable a Coinbase. Molts comerciants van quedar i estan extremadament decebuts pel comportament de Coinbase el 2017, el suport per a una bifurcació dura a un protocol inferior (es va esfondrar en llançar-se), la integració de tecnologia estúpida com els gatets criptogràfics abans de les solucions d’escala de bitcoins necessàries per reduir les taxes i escàndol d’informació privilegiada relacionat amb l’efectiu de Bitcoin, que va acabar estavellant-se i provocant probablement una quantitat de diners en els clients que no tenien indicis. 

Com a marca d’inversors Bitcoin benvolguts, els bessons Winklevoss, Bessons hauria d’haver aprofitat aquestes debilitats. No ho van fer, i el temps s’acaba. És probable que diversos agents de relacions públiques contractats per Coinbase redueixin la indignació i arribarà Cash App.

Intercanvi descentralitzat

Bisq

La interfície d’usuari és fantàstica, la plataforma fa el que diu, les ofertes que apareixen són properes al preu de mercat. Bisq és segur, privat i resistent a la censura, pot generar liquiditat?

 • Anonimat protegit
 • Fons conservats a la vostra cartera
 • comercieu directament amb els companys mitjançant l’excepcional plataforma p2p de Bisq

Cryptos

Tarifes

 • 0,2%

Mercat objectiu

 • Global

Monedes

 • USD, EUR, GBP, AUD, CAD, CHF, INR, SEK

Dipòsit

 • Bank Wire, SEPA, interac, OKPay, Perfect Money, Skrill, Sofort

Voleu l’anonimat? Llavors Bisq és la vostra millor aposta. Bisq és la nova generació de localbitcoins, un intercanvi en línia totalment anònim i descentralitzat. Localbitcoins era una opció extremadament popular per al comerç de bitcoins als Estats Units, fins que els policies dissimulats van començar a reunir-se amb venedors i portar-los a la presó..  

Amb Bisq, no cal reunir-se. Afegiu el vostre compte bancari o qualsevol altra opció de pagament que preferiu a la plataforma i col·loqueu la vostra oferta per bitcoin com a percentatge de la taxa vigent. Venedors, feu exactament el mateix a l’altra banda. O simplement podeu omplir les comandes existents mitjançant la metodologia d’arbitratge integrada de Bisq per evitar trampes.

La taxa és del 2% i els volums augmenten constantment. La moneda s’envia a les vostres carteres externes, tot i que, evidentment, els venedors han d’emmagatzemar la moneda necessària per omplir les comandes a la seva cartera Bisq, que encara es genera al client i no s’emmagatzema en cap lloc als servidors de Bisq..

Aquest producte serà extremadament atractiu per a aquells que no se sentin còmodes confiant la seva moneda als intercanvis de custòdia, així com per a aquells que vulguin el màxim anonimat possible.   

Només en efectiu, si us plau

BitQuick

BitQuick és una plataforma per comprar bitcoins amb efectiu mitjançant dipòsit bancari o a les botigues convenients designades.

 • Comprar i vendre bitcoins amb ingressos en efectiu directament al compte bancari del venedor
 • Cal utilitzar un identificador amb fotografia per utilitzar el producte
 • Bona trajectòria de facilitar aquest model de dipòsit en efectiu

Cryptos

Tarifes

 • 2% per al comprador

Mercat objectiu

 • Estats Units

Monedes

 • USD

Dipòsit

 • Efectiu

Bitquick és un petit producte fantàstic destinat al nínxol de només efectiu. La plataforma, com Bisq, facilita les transaccions entre iguals, la diferència és que Bitquick és tot en efectiu i requereix que el comprador faci un ingrés en efectiu al compte bancari del venedor.  

El llibre de comandes mostra l’import, el preu i el banc de cada venedor. Un cop el comprador tria l’oferta, se li demana que ingressi l’import a un número de compte bancari concret, després del qual s’ha de penjar un comprovant de dipòsit per confirmar-lo. Mentrestant, una moneda dels venedors es manté en dipòsit mitjançant bitquick i s’allibera un cop el venedor confirma la recepció de l’efectiu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me