Els millors grups de criptomonedes per unir-se a Facebook el 2021

grups de criptomonedes

Els grups de criptomonedes es troben a totes les plataformes de xarxes socials a causa de la creixent popularitat dels actius digitals. Per obtenir la informació més recent sobre aquests actius, només cal unir-se a aquests grups de criptomonedes. Aquest article se centra en grups de criptomonedes de Facebook als quals hauríeu de formar part el 2021.

Club de col·leccionistes de criptomonedes

grups de criptomonedes

Alguns grups de criptomonedes de Facebook són una mina d’or per als nouvinguts a l’espai criptogràfic. Club de col·leccionistes de criptomonedes és un d’ells amb més de 75.000 membres. Això fa que hi hagi molts coneixements disponibles de diferents membres experimentats del grup. Per tant, és un lloc ideal per als novells per fer preguntes i obtenir respostes.

Els que tinguin preguntes sobre el comerç criptogràfic trobaran aquest grup particularment útil a causa de la pertinença especialitzada en aquesta àrea. Tot i que és ideal per als nouvinguts, també és adequat per a qualsevol persona en qualsevol etapa del coneixement de la indústria de les criptomonedes. Sempre hi ha alguna cosa per a tothom i, per tant, si voleu trobar respostes, aquest és un dels grups que cal consultar.

Cryptocurrency Academy

unir-se a grups de criptomonedes


Com el seu nom indica, aquest és un lloc on els membres poden aprendre sobre criptomoneda. Tot i que la majoria dels grups de criptomonedes de Facebook es centren principalment en el comerç, Cryptocurrency Academy proporciona informació més enllà de l’expertesa del comerç. Si busqueu informació sobre tecnologia blockchain, aquest és el lloc on podeu anar.

Al grup, trobareu informació sobre els millors ICO, corrents en viu de conferències i articles generals sobre criptomonedes, que són una font important d’informació sobre la indústria. Pel que fa a la legalitat d’aquesta plataforma, no us haureu de preocupar. Recordeu Ben Yu és el conseller delegat de StreamToken? Bé, ell és l’administrador del grup, de manera que podeu estar segur que en traureu la informació correcta.

Bitcoin

Grups de criptomonedes de Facebook

Això és correcte. El grup porta el nom de la pròpia criptomoneda número u. En aquest grup, trobareu la informació més recent sobre Bitcoin. A més, hi ha tutorials sobre els aspectes més interessants de Bitcoin basats en desenvolupaments recents. Un tema recent que s’està tractant és el tema de les comissions de transaccions, que esdevenen un mal de cap cada vegada que Bitcoin es troba en un mercat alcista.

El grup no només està actiu, sinó que també està obert, és a dir, que tothom hi pugui accedir sense cap permís especial. També teniu accés a vídeos de Youtube sobre temes crítics sobre l’element digital més gran. Per tant, és una manera perfecta d’estar al dia amb l’avantguarda dels esdeveniments a l’espai criptogràfic.

SCM: Crypto Masterminds de Suppoman

grups de criptomonedes

Crypto Masterminds de Suppoman és un dels grups de criptomonedes amb més confiança a Facebook. Compta amb prop de 25.000 membres, i se n’afegeixen de nous cada dia. També és un grup molt actiu, amb contingut nou publicat cada dia per mantenir la ment plena d’informació sobre criptomonedes.

El grup va ser creat per Suppoman, una figura destacada de l’espai de criptomonedes per als seus estudiants. Suppoman proporciona contingut sobre els preus de les criptomonedes i proporciona prediccions sobre el que probablement passarà als criptomonedes. Si us sembla bé, uniu-vos al grup per accedir-hi.

The Crypt0’s News Group

unir-se a grups de criptomonedes

Com el seu nom indica, The Crypt0’s News Group es tracta de notícies sobre criptomonedes. Això inclou tot el relacionat amb Bitcoin i altres criptomonedes. També hi ha xafarderies sobre criptomonedes, rumors i discussions sobre preus. Creat el 2018, és un grup jove però en creixement amb poc més de 2.000 membres. Com la majoria dels altres grups de criptomonedes, és un grup privat, de manera que haureu de sol·licitar unir-vos al grup i podreu accedir a tot el contingut un cop aprovada la vostra sol·licitud..

Litecoin (oficial LTC) No hi ha bots

grups de criptomonedes

Ets fan de Litecoin? Això pàgina és especialment per als fanàtics de Litecoin i hi trobareu moltes persones afins. El grup és nou, creat el 10 de gener de 2021 amb només 74 membres en aquest moment. Totes les discussions han d’estar relacionades amb Litecoin i els membres que tinguin intenció han de respondre unes quantes preguntes abans d’aprovar la seva pertinença. Tot i que tothom pot trobar aquest grup, és un grup tancat que només permet als membres veure altres membres i el que fan.

Inversió en criptomonedes

Grups de criptomonedes de Facebook

Inversió en criptomonedes és un grup per a inversors en criptografia. En aquest grup, trobareu informació rellevant sobre la inversió, inclosos vídeos, publicacions i també podeu fer qualsevol pregunta que tingueu sobre criptografia. El grup també publica notícies i algunes prediccions de preus. Si no sou novetats en criptografia i voleu obtenir informació sobre com invertir-hi, proveu aquest grup obert amb més de 74.000 membres. No necessiteu cap permís especial per unir-vos al grup, així que per què no proveu-ho??

Bitcoin Argentina

grups de criptomonedes

Bitcoin Argentina és un lloc per als entusiastes de les criptomonedes que parlen espanyol. Tot i que l’únic Bitcoin apareix al títol, podreu trobar informació sobre criptomonedes en general. Si enteneu l’espanyol i cerqueu respostes sobre qüestions relacionades amb les criptomonedes, és el lloc ideal.

El grup compta ara amb més de 62.000 membres i creix ràpidament. És privat, de manera que haureu de sol·licitar i obtenir l’aprovació per unir-vos a l’increïble món criptogràfic per a castellanoparlants.

Captain Altcoin: comunitat de criptomonedes

Captain Altcoin: comunitat de criptomonedes és una plataforma per a inversors, operadors i entusiastes de criptografia. Bàsicament, qualsevol persona curiosa sobre la criptografia té un lloc al grup on es mantenen discussions sobre criptomonedes. El grup és força actiu amb contingut nou cada dia. T’ajudarà a entendre millor la indústria de les criptomonedes i a tenir una base més sòlida en el comerç i la inversió en general.

Crypto Warriors

Crypto Warriors és un grup únic per obtenir informació sobre criptomonedes a Facebook. Tot i que proporciona informació general sobre criptomonedes, és l’únic grup que té el seu propi testimoni, Crypto Warriors Token (CWT), que és específicament per al grup de Facebook. Els membres utilitzen la fitxa per participar en concursos i guanyar premis.

El grup intenta aportar contingut d’alta qualitat a partir del gran volum d’informació que hi ha a Internet. Si voleu una discussió de qualitat sobre criptografia i la possibilitat d’obtenir algunes recompenses, Crypto Warriors és el vostre grup.

Notícies sobre criptomonedes 2021

grups de criptomonedes

Aquest grup es va crear el 2018 i continua atraient cada vegada més persones interessades en les últimes notícies sobre criptografia. Notícies sobre criptomonedes 2021 s’ha creat per estar al dia de les notícies més valuoses. Aquests membres de 20,3 milers de persones demostren que el contingut publicat és d’alta qualitat per atraure al màxim d’entusiastes de les criptografies.

A més, les publicacions diàries mostren la serietat d’aquest grup. Si us atrau el món criptogràfic i voleu enriquir els vostres coneixements en aquest camp, només heu de sumar-vos per no perdre les últimes notícies.

Conclusió

Aquests són els millors grups de criptomonedes de Facebook a seguir el 2021. Tant si sou inversor, comerciant o simplement entusiasta de la criptografia, almenys un d’aquests grups proporcionarà el tipus de contingut que esteu cercant. Si sou un nouvingut a la criptografia, també trobareu que molts dels grups donen el tipus de suport que busqueu. Uniu-vos-hi i comenceu el vostre viatge per convertir-vos en un expert en criptografia.

Imatge destacada: tradersdna.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me