El protocol DeFi Yield (DYP) elimina els riscos d’interferència de balenes

Protocol de rendiment de DeFi

DeFi Yield Protocol (DYP) és un nou tipus de plataforma DeFi que busca canviar la forma de guanyar mitjançant la liquiditat en els contractes intel·ligents d’Ethereum. Amb entusiasme, els desenvolupadors darrere d’aquesta plataforma de nova generació introduir diverses funcions contra la manipulació per eliminar el risc de balenes segrestant la xarxa. Aquests sistemes ajuden a garantir que els beneficis obtinguts amb la liquiditat de la xarxa es distribueixin de manera justa a tots els participants.

Avantatges del protocol DeFi Yield (DYP)

DYP introdueix una sèrie de beneficis crucials per al sector que ajuden els inversors nous i experimentats a obtenir ROI més elevats. A continuació, es detallen les característiques més notables que segur atrauran inversors.

Anti Manipulació

El nucli de DYP és el desig de proporcionar a tots els usuaris de la xarxa una bona oportunitat de guanyar recompenses. No és cap secret que les balenes puguin causar estralls al mercat. Un exemple perfecte d’interferència recent de balenes és el Fiasco de Sushi Swap. Malauradament, el fundador va canviar totes les seves fitxes per Ethereum i va estavellar el valor del projecte en qüestió de segons. És exactament aquest escenari que DYP intenta eliminar.

En la seva intenció d’eliminar aquestes preocupacions, els desenvolupadors van crear un sistema que garanteix l’equitat en el control dels fons de la plataforma. Sorprenentment, aquest protocol serveix tant com a mecanisme d’estabilitat de preus simbòlics com a integrador funció anti-manipulació.

Guanya volta

DYP introdueix el protocol Earn Vault que distribueix el 75% dels beneficis als proveïdors de liquiditat. El 25% restant es destina a un sistema de recompra de fitxes dissenyat per afegir liquiditat i mantenir l’estabilitat dels preus de fitxes. Cada dia a les 00:00 UTC, el contracte intel·ligent intenta convertir automàticament 276.480 DYP a ETH.

Si per qualsevol motiu, això no és possible perquè el preu de DYP es veu afectat per més de -2,5, el sistema procedirà a canviar la quantitat màxima de DYP per no baixar el valor del testimoni. A partir d’aquí es distribuirà la quantitat restant en els dies següents.

Transparència

Les recompenses DYP es distribueixen automàticament als proveïdors de liquiditat. La plataforma elimina tota intervenció humana. Els contractes intel·ligents DYP proporcionen una distribució justa i transparent per als participants de la xarxa. A més, tota la xarxa es basa en la descentralització. Els usuaris tenen la possibilitat de votar sobre actualitzacions importants mitjançant un sistema de governança.

Màxima seguretat

DYP posa èmfasi en la seguretat digital. La plataforma garanteix l’estabilitat de la seva codificació contra els pirates informàtics mitjançant auditories periòdiques dels seus contractes intel·ligents i dels protocols del sistema. La codificació defectuosa ja ha costat milions d’inversors a DeFi. Gràcies a aquestes auditories, els usuaris de DYP guanyen una capa addicional de confiança.

Com funciona el protocol DeFi Yield (DYP)?

DYP és una xarxa DeFi que es construeix a la part superior de la cadena de blocs Ethereum. Ethereum és actualment la cadena de blocs DeFi més important del món. Els desenvolupadors van aprofitar tot el potencial d’Ethereum. Concretament, DYP es va crear utilitzant diversos llenguatges de programació populars, inclosos HTML5, CSS3, Bootstrap i Solidity..

Piscina minera DYP

Sorprenentment, els participants a l’agrupació minera DYP reben una bonificació del 10% dels ingressos mensuals ETH obtinguts per l’agrupació. Els desenvolupadors tenen la intenció d’iniciar aquest grup amb cinc milions de tokens DYP. Aquestes fitxes es distribuiran als miners com a incentiu per unir-se a la piscina després del llançament de la plataforma.

Varietat de piscines

Com a part de la seva estratègia inclusiva, DYP introdueix suport per a una varietat de piscines d’aposta, incloses DYP / ETH, DYP / USDC, DYP / USDT i DYP / WBTC POOL. Aquesta selecció garanteix que els usuaris sempre tinguin accés a una liquiditat valuosa quan desitgin negociar els seus actius. Els inversors experimentats poden fins i tot participar en múltiples grups per maximitzar els seus rendiments a la plataforma.

Rendiment agrícola

Els usuaris de DYP poden apostar pels seus actius criptogràfics per obtenir DYP mitjançant un contracte d’agricultura de rendiment automatitzat. La producció agrícola és un altre protocol popular de DeFi que continua obrint pas a la majoria de plataformes de primer nivell. La producció agrícola elimina els bancs de l’equació de préstecs i els substitueix per una xarxa descentralitzada d’usuaris.

Quan cediu el vostre criptogràfic, accepteu bloquejar els vostres actius en contractes intel·ligents també anomenats grups de liquiditat. L’objectiu principal d’aquestes agrupacions és permetre a altres usuaris de criptografia contractar préstecs a curt termini. Els prestataris amortitzaran els préstecs més els interessos. Tots els beneficis es retroalimenten al fons de liquiditat que genera interessos. Al seu torn, això genera encara més beneficis.

Una de les millors parts de Yield Farming és que no necessàriament importa quan es amortitzi el vostre préstec. El fons de liquiditat obté tants beneficis que se’ls paga a temps, independentment de quan s’hagi amortitzat el préstec. Altres beneficis i noves liquiditats s’utilitzen per garantir el reemborsament oportú.

Token DYP

El testimoni DYP és un actiu digital basat en ERC-20 que funciona com el principal testimoni de governança i utilitat de la xarxa. El testimoni es pot utilitzar per pagar comissions, participar en grups, enviar i rebre pagaments i votar sobre actualitzacions vitals de la xarxa. A més, totes les recompenses es paguen en tokens DYP.

Els tokens ERC-20 gaudeixen de la gamma més àmplia d’interoperabilitat en el sector criptogràfic. Aquests usuaris de token tenen a la seva disposició una gran varietat de carteres, intercanvis, jocs i altres eines financeres úniques. Actualment hi ha més de 200.000 fitxes ERC-20 en circulació, amb més entrades setmanals.

Governança

DYP compta amb un sistema de govern descentralitzat que permet als usuaris habituals participar en la direcció del desenvolupament de la plataforma. Actualitzacions, noves incorporacions de tokens i distribuir o gravar recompenses de tokens DYP són qüestions que voten els usuaris.

Venda prèvia i venda de tokens del protocol DeFi Yield (DYP)

El Venda de tokens DYP actualment està en marxa. Cal destacar que la plataforma ja va vendre 570.000 tokens DYP (2.821,71 ETH) durant la seva llista blanca & Ronda de prevenda. Aquest nivell de participació primerenca assenyala els principals interessos del mercat. L’import mínim per participar a la venda multitudinària de DYP és de 0,5 ETH i la contribució màxima és de 100 ETH.

DeFi Yield Protocol (DYP): complir els principis de DeFi

La introducció de protocols anti-manipulació per part de DYP ajuda a promoure l’objectiu general de DeFi, eliminar els poders centralitzats de les finances i, en canvi, compartir els beneficis entre els usuaris.. DYP aconsegueix aquest objectiu amb el seu innovador sistema de distribució de recompenses i estabilitat de fitxes. Per aquests motius, DYP segur que veurà més adopció en els propers mesos.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me