El millor intercanvi de criptomonedes: una llista de les principals plataformes de negociació

Un intercanvi criptogràfic és una plataforma específica on els usuaris poden vendre o comprar criptos per a altres criptos o monedes fiduciàries. Des del boom de la criptografia, el nombre d’intercanvis de criptografia ha augmentat molt, i molts es pregunten quina plataforma és millor adequat per a ells.

Per facilitar-vos les coses, hem compilat una llista d’algunes de les principals plataformes comercials que us ajudaran a trobar el millor intercanvi de criptomonedes. Potser n’heu sentit a parlar de la majoria, però aquí trobareu més detalls sobre què són i com funcionen.

CoinBox

CoinBox

CoinBox és un dels intercanvis més fiables i segurs del món criptogràfic, amb la selecció més àmplia de monedes criptogràfiques. A més de les 100 criptomonedes principals, incloses les més populars, com Bitcoin, Ethereum, XRP i altres, CoinBox també admet qualsevol testimoni ERC20. En total, el nombre de monedes disponibles que els usuaris poden comprar, vendre i canviar ara supera les 1.500.

CoinBox es posiciona com una aplicació d’emmagatzematge i intercanvi de criptomonedes mòbils i d’escriptori basades en el núvol, centrada en la seguretat, la velocitat i la comoditat. Aquesta plataforma crea condicions còmodes per dur a terme qualsevol operació amb criptomoneda i controlar els preus de totes les criptomonedes i tokens.


El servei és ideal per comprar, vendre, intercanviar i emmagatzemar monedes sense restriccions ni límits. Recentment hi va haver l’oportunitat de vendre criptografia al vostre compte bancari mitjançant SEPA directament des de la vostra cartera.

A més d’estar disponible a iOS i Android, els clients el poden utilitzar des del navegador. A més, és la primera aplicació del món que va fer que el comerç criptogràfic estigués disponible a Apple Watch.

CoinBox ofereix als seus usuaris una gran assistència al client. El personal altament competent i professional respon a tots els correus electrònics a l’instant i soluciona els problemes ràpidament.

L’intercanvi té un programa d’afiliació únic, que ofereix l’oportunitat de rebre fins a un 45% de comissió de les transaccions dels amics de l’usuari. L’usuari només ha d’enviar el seu codi de referència als seus amics perquè puguin utilitzar-lo en registrar-se.

CoinBox compta amb un multilingüisme, ja que admet 35 idiomes.

CEX.IO

CEX.IO: el millor intercanvi de criptomonedes

Si sou nou al món de la criptografia i busqueu un intercanvi fàcil per comprar o vendre actius digitals, aleshores CEX.IO es pot anomenar el millor intercanvi de criptomonedes. Es tracta d’un intercanvi de criptomonedes amb seu a Londres i es va establir el 2013.

La interfície d’usuari és molt senzilla i fàcil d’entendre. Per això, és una opció perfecta tant per a principiants com per a usuaris experimentats. Actualment, l’intercanvi admet 65 criptomonedes amb diferents parells de negociació.

Les monedes Fiat inclouen USD, EUR, GBP i RUB. CEX.IO és un dels intercanvis més segurs a nivell mundial. Està totalment regulat als Estats Units i registrat a FinCEN, de manera que els usuaris poden estar segurs de la seguretat de les seves dades i fons.

Val a dir que aquells que estiguin interessats a mantenir el seu anonimat mentre negocien criptografia, probablement haurien d’optar per un intercanvi que no imposi la identificació KYC. Podeu consultar això no hi ha llista d’intercanvis KYC per trobar diverses opcions adequades.

Binance

Binance: el millor intercanvi de criptomonedes

Binance és literalment l’intercanvi de criptomonedes més gran per volum de negociació. En el moment d’escriure aquest article, el volum de negociació de 24 hores superava els 60 milions de dòlars. A part de ser el que té el volum diari més gran, Binance també és un dels intercanvis més ràpids. El 2018, segons els informes, tenia la capacitat de processar 1,4 milions de transaccions per segon. És possible que aquest nombre hagi crescut amb el nombre creixent de persones que utilitzen la plataforma.

Binance també és de primer ordre en termes de seguretat. Això és necessari perquè, amb un volum tan elevat de transaccions, els fons dels clients han de ser segurs, de manera que l’intercanvi inverteix molt en seguretat. Tot i que ha estat piratejat dues vegades, continua sent un dels més segurs, amb actualitzacions posteriors a cada pirateig per garantir que un pirateig similar no es torni a repetir. Binance admet un gran nombre de parells comercials de criptomonedes amb 9 monedes fiduciàries.

eToro

eToro: el millor intercanvi de criptomonedes

eToro és una plataforma de comerç social. Això significa que permet als nous comerciants aprendre d’altres amb experiència copiant realment les seves operacions mitjançant còpia o mirall. És l’intercanvi de criptografia més destacat amb aquesta funció al món. L’intercanvi amb seu a Israel admet el comerç d’altres actius a part de la criptomoneda, inclosos CFD, accions, productes bàsics, divises, ETF i índexs.

L’intercanvi presumeix de ser fàcil d’utilitzar amb clients de més de 140 països amb diferents idiomes admesos. Per això, pot ser un dels intercanvis més cars que hi ha. Està totalment regulat i té una forta presència a Europa i el Regne Unit, per la qual cosa és molt fiable.

Coinbase

Coinbase: el millor intercanvi de criptomonedes

Coinbase és un intercanvi de criptomonedes conegut i de bona reputació, amb seu a San Francisco, Estats Units. Al gener d’aquest any, la plataforma tenia 35 milions d’usuaris. Tot i que bàsicament es tracta d’un intercanvi, Coinbase vol aportar tants recursos als seus usuaris com sigui possible, no és estrany que el nombre d’usuaris que creixi ràpidament a la plataforma.

Recentment, la plataforma va llançar una plataforma d’emissió d’actius que permetrà als emissors emetre actius digitals amb la mínima implicació de la mateixa Coinbase. Els clients de Coinbase es queixen reiteradament de les altes tarifes de transacció, però l’intercanvi té un rànquing de seguretat molt alt i està totalment regulat als Estats Units..

BitMEX

BitMex: el millor intercanvi de criptomonedes

BitMEX s’ha distingit com una plataforma de negociació de futurs criptogràfics, un paper que no es veu habitualment a l’espai. Malauradament, és un intercanvi per a operadors avançats, ja que el comerç de palanquejament (que ofereix) és força arriscat. BitMEX ofereix un apalancament de fins a 100 vegades per negociar futurs. Tot i que això magnifica els guanys derivats de la negociació, també augmenta els riscos que els nous operadors no són capaços de mitigar.

En termes de seguretat, BitMEX és un dels intercanvis més segurs, ja que mai no ha estat piratejat. Si sou un comerciant experimentat que pot gestionar el comerç de palanquejament, aquest és un intercanvi per comprovar-ho.

Kraken

Kraken

Kraken és un dels intercanvis de criptomonedes més antics. Tot i que no s’apropa en cap lloc als millors intercanvis com Binance, és l’únic intercanvi la seguretat de la qual mai s’ha incomplert.

A més, té una elevada liquiditat, amb comissions tan baixes del 0% en alguns dels seus serveis. No obstant això, és un intercanvi sense custòdia (no emmagatzema els fons dels usuaris). La interfície d’usuari és força complexa i, per tant, no és adequada per a principiants.

Bessons

Intercanvi de bessons

Gemini és un dels intercanvis més recents. Va ser fundada el 2014 pels bessons Winklevoss i recentment ha guanyat fama. A diferència de Kraken, Bessons no només facilita l’intercanvi de criptomonedes, sinó que també proporciona una cartera de custòdia i serveis de pagament. En termes de seguretat, l’intercanvi té característiques de seguretat estàndard militar, cosa que és bastant notable.

Changelly

Changelly

Changelly és una plataforma realment excepcional que es pot anomenar el millor intercanvi de criptomonedes. En primer lloc, és l’únic intercanvi que no requereix KYC dels clients durant el registre. Això és bastant significatiu, tenint en compte que alguns comerciants prefereixen mantenir l’anonimat, però la majoria d’intercanvis no ho permeten. A més, té un nombre més gran d’actius admesos que la majoria d’intercanvis i és ràpid. La plataforma té tarifes baixes, cosa que la converteix en un lloc ideal per a inversions minoristes diàries.

Bitfinex

Bitfinex

Bitfinex és un intercanvi de criptografia que cada vegada té més popularitat. La plataforma és molt popular a causa de la seva compra mínima baixa, que és tan baixa com 5 $. A més, l’intercanvi no requereix verificació del client per als dipòsits criptogràfics, excepte per als dipòsits fiduciaris. A més, té taxes baixes, que són del 0,1% per als creadors de mercats i del 0,2% per als creadors de mercats.

Conclusió

Aquesta ha estat la nostra llista amb alguns dels millors intercanvis de criptomonedes que podeu utilitzar. Haureu de fer la vostra pròpia investigació a fons per trobar l’intercanvi que millor s’adapti a les vostres necessitats i rang de preus. Pot ser que sigui un dels llocs web que us poden ajudar en la cerca CryptoZink, ja que hi ha una llista d’intercanvis de criptomonedes ordenats per volum de negociació les 24 hores.

Nota: Aquesta publicació es va publicar originalment el 21 de gener de 2020 i s’ha actualitzat totalment per a la exhaustivitat i veracitat del contingut el 16 de febrer de 2021.

Imatge destacada: hackernoon.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me