Data de venda del testimoni Globcoin

globcoin

Una introducció a Globcoin

Globcoin és una plataforma basada en blockchain d’Ethereum que proporcionarà als clients els mitjans per crear cistelles de divises que s’adaptin a les seves necessitats d’inversió. Fins fa poc, aquest mètode de gestió de divises no estava disponible per al públic en general, ja que estava reservat a uns quants clients d’elit a causa de les seves altes comissions i la naturalesa general del mercat de divises. Globcoin pretén que aquest servei sigui accessible a totes les persones independentment de la seva posició geogràfica i financera.

Les cistelles de divises proporcionaran una solució adequada per a una àmplia gamma de necessitats. Aquestes cistelles consisteixen en monedes de les 15 economies més grans i en or. D’aquesta manera, la plataforma crearà una moneda digital segura, estable i líquida. La cistella va estar disponible durant almenys cinc anys, disponible per a oficines familiars i inversors institucionals. L’equip de Globcoin també té un 5 anys establerts negoci amb milers de clients.

La naturalesa descentralitzada de la plataforma permetrà l’accés a tots els participants del mercat. Perquè aquesta solució estigui disponible, Globcoin fa ús de la següent estructura de grup:

La plataforma fa ús de la tecnologia blockchain d’Ethereum i de l’estructura del grup següent:


 • Reserve Currency Solutions (RCS SA), establerta des del 2012 a Zug, Suïssa, té el propòsit de fabricar i millorar productes de divises gestionats com Global Reserve Currency. RCS posseeix algunes peces d’IP relacionades amb la gestió d’índexs de divises.
 • OptimInvest: és gestor de divises i membre regulat de l’OARG (Organisme d’Autorégulation des Gérants de patrimoine). Té la tasca d’oferir mandats d’assessorament a clients grans.
 • GLOBCOIN Ltd., creada el 2016, – aquesta empresa comercialitza una de les primeres carteres electròniques multi-moneda vinculades a una targeta Platinum Mastercard multi-moneda que proporciona al seu propietari accés a tipus de canvi interbancari i transaccions instantànies gratuïtes entre iguals. a la majoria de les monedes disponibles del món. Amb seu a Londres, els seus clients són viatgers de negocis i particulars i expatriats de 32 països.

Globcoin té previst assolir el seu objectiu implementant la solució Dual Token de RCS, tenint així dos Fitxes d’èter:

 • GCP: token d’utilitat que té la tasca d’emetre i accedir a diferents cistelles de divises, incloses però sense limitar-se a la reserva mundial de divises..
 • GLX: aquest testimoni actua com un magatzem de valor i està connectat a 15 de les monedes més importants més l’or. Es recolza al 100% en una proporció d’1 a 1.

L’equip

A les seus centrals de Globcoin, a Londres i Ginebra, hi ha grups d’individus professionals i amb experiència dedicats a millorar i fer que aquest servei monetari estigui disponible per a tots els consumidors..

Helie d’Hautefort, cofundadora de l’empresa, té un CV impressionant. Des de la creació del primer gestor de superposició de divises europeu, la gestió de cobertura de divises del grup Peugeot fins a l’administració de carteres d’opcions de divises en diversos bancs.

Bertrand Weisgerber, cofundador i creador de TLS Contact, líder mundial en sol·licitud de visat, amb centres a més de 62 països (15 a la Xina), ha participat en algunes grans empreses (SESA-Cap Gemini, Axime-ATOS) i va fundar la seva pròpia empresa d’inversió que va aplicar les noves tecnologies als sectors financers tradicionals.

Detalls sobre la venda del testimoni

La venda de tokens té el paper d’aportar fons addicionals per a la millora de la plataforma real mitjançant la venda de tokens GCP. Els fons que resultaran d’aquesta campanya s’utilitzaran per desenvolupar diversos sectors de l’entorn de Globcoin, com ara màrqueting i relacions públiques, llançament de productes, adquisició de clients i programes de col·laboració.

La venda de tokens comença al gener (pre-ICO amb un 70% de bonificació del 8 al 12, ICO del 13 al 31).

GLX no estarà disponible per a la venda en aquesta venda simbòlica.

 • Nom del testimoni: GCP;
 • GCP creat per 1 èter: 100;
 • Èter mínim a recollir (els participants poden demanar un reembossament si no s’arriba a aquesta planta) – 5.000;
 • Èter màxim (les vendes del testimoni finalitzen si s’arriba a aquest límit): 150.000;
 • Èter màxim (la prevenda finalitza si s’arriba a aquest límit): 30.000;
 • Nombre màxim de fitxes generades per als participants en multitud de vendes: 15 850 000 a 37,8%;
 • Nombre màxim de fitxes generades als participants de la pre-venda: 5 100 000 a 12,2%;
 • Nombre màxim de fitxes generades per al futur desenvolupament empresarial i expansió del mercat: 12 570 000 a 30%;
 • Nombre màxim de fitxes generades a l’equip, assessor i patrocinadors inicials: 8 380 000 a 20%;
 • Nombre màxim de GCP generat: 41 900 000 a 100%

Globcoin té un ambiciós projecte que sens dubte revolucionarà la manera de gestionar les nostres monedes. Globcoin participarà en els següents esdeveniments: London Blockchain Week del 18 al 19 de gener; 6a conferència nord-americana de Bitcoin del 18 al 19 de gener a Miami; Conferència Crypto Finance del 17 al 19 de gener a St. Moritz, Suïssa; DC Blockchain Summit del 6 al 8 de març a Washington.

Contactes:

Lloc web: https://globcoin.io/

Telegrama: https://t.me/globcoin

Twitter:  https://twitter.com/Globcoin_io

Facebook:  https://www.facebook.com/globcoin.io/ 

Paper blanc:  https://globcoin.io/assets/whitepaper.pdf

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me