Consells per preparar els impostos del 2020

impostos

Dia fiscal. Pot ser que no sigui el dia més preferit de l’any, però encara és important tenir en compte si voleu evitar conflictes amb l’IRS (Internal Revenue Service). I si sou principiant, informar dels vostres impostos pot ser una de les coses més confuses i frustrants que cal fer.

En aquest article, tractarem alguns consells per ajudar-vos a preparar els impostos del 2020.

Pla endavant

Font: unsplash.com

Pensar endavant és més fàcil de dir que de fer, sobretot quan es tracta de preparar impostos. Però seure i fer un pla per preparar i presentar els impostos pot marcar la diferència. Pot ajudar a reduir els nivells d’estrès i donar-vos temps per resoldre qualsevol problema que pugueu trobar quan comenceu a emplenar els formularis fiscals.

Doneu-vos temps per preparar-vos programant quan comenceu a emplenar els formularis fiscals. Podeu fer-ho setmanes o mesos abans de la data límit d’impostos (és possible que també vulgueu marcar-ho).


Encara que hàgiu acabat de preparar els vostres impostos abans, almenys us preocuparà una cosa menys.

Estigueu organitzats

Font: pixabay.com

Per important que sigui la planificació, mantenir-se organitzat també és una cosa important.

Si heu treballat per a un empresari, és probable que hàgiu rebut per correu un document conegut com a Formulari W-2. Aquest paper útil és un registre dels ingressos totals que heu obtingut amb la vostra feina i la quantitat d’impostos retinguts dels vostres sous (tant estatals com federals). Aquest document és una cosa que voleu assegurar-vos de conservar a efectes fiscals.

Emmagatzemar-ho en un lloc segur per a un ús posterior és imprescindible. Si sabeu on podeu trobar aquest document, us estalvieu la molèstia de simplement intentar trobar-lo quan comenceu a emplenar els formularis fiscals. De la mateixa manera, guardeu altres documents fiscals importants que rebeu en un lloc segur.

Si treballeu per compte propi, voleu fer un seguiment dels vostres ingressos i presentar els vostres fitxers Formulari 1040 o 1040-SR. A més, caldrà pagar impostos trimestralment utilitzant Model 1040-ES.

Comprendre la terminologia

Font: pexels.com

La terminologia fiscal pot ser un factor confús a l’hora de preparar els impostos. Penseu en la possibilitat de dedicar una mica de temps a definir i entendre què signifiquen certes paraules i frases que solen aparèixer en formularis fiscals. Per exemple, aquí teniu alguns termes freqüents que probablement veureu:

  • Ingressos bruts ajustats
  • Crèdit infantil
  • Deduccions (ho tractarem a la secció següent)
  • Dependent
  • Ingressos bruts
  • Retenció

En entendre paraules d’aquest tipus, estareu més preparats a l’hora d’emplenar i presentar els formularis fiscals. Per obtenir més informació sobre els termes fiscals més utilitzats, consulteu-ho lloc web.

Feu un seguiment de les deduccions

Font: pixabay.com

L’IRS us ofereix l’opció de fer una única deducció estàndard o detallar les vostres deduccions. Si alguna vegada heu donat a una organització benèfica o heu passat algun temps a l’hospital per una malaltia, penseu a guardar els rebuts. Per què? Com que podeu reclamar aquests articles com a deduccions dels vostres impostos, reduint l’import imposable dels vostres ingressos. Dit d’una altra manera, baixareu l’import total dels impostos que pagueu.

Hi ha molts tipus d’elements deduïbles d’impostos que podeu informar als vostres formularis d’impostos. Si voleu saber quines altres coses podeu deduir o voleu entendre més sobre les deduccions fiscals, visiteu aquest lloc web aquí.

Penseu en la possibilitat d’utilitzar programari fiscal

Font: pixabay.com

Potser no us interessa presentar els vostres impostos a mà i preferiu que algú altre que sàpiga què fa ho faci per vosaltres (o almenys us guiarà en el procés). Podeu contractar un comptable fiscal per a això, però si voleu una opció més barata, considereu utilitzar programari fiscal.

L’avantatge d’utilitzar programes fiscals com TurboTax, TaxAct o H&R Block és que fa la major part del vostre treball dur. També us guia en el procés d’emplenar i informar dels vostres impostos definint termes complicats i comprovant de nou el vostre treball. Aquests sistemes de programari us permeten presentar els vostres impostos electrònicament, eliminant la necessitat d’enviar formularis en paper.

Si heu invertit en criptomonedes com Bitcoin o Ethereum, també n’hi ha programari d’impostos criptogràfics disponible per automatitzar la presentació dels vostres impostos.

Seguiu les declaracions d’impostos durant tres anys

Font: unsplash.com

Potser penseu que un cop hàgiu acabat de presentar els impostos i obtingueu la declaració d’impostos, podeu descartar documents antics a la brossa. Bé, encara no ho feu!

L’IRS ho recomana penjat als vostres registres fiscals durant uns tres anys. Hauríeu de fer-ho en cas que l’IRS l’auditi per a possibles fraus, encara que fos accidental. I si mai no teniu intenció de mentir sobre els vostres impostos a l’IRS, encara és una bona idea mantenir els vostres registres fiscals durant tres anys.

Enganxar-vos a les declaracions d’impostos de l’any passat i a altres documents també us pot ajudar a recordar coses que podríeu haver passat per alt quan vau presentar els impostos. També us servirà de guia sobre com heu completat els impostos. És per això que us recomanem que utilitzeu programari d’impostos (o programari d’impostos criptogràfics per a inversors en criptografia) perquè farà un seguiment dels documents dels anys anteriors per a futures consultes.

Esperem que això us ajudi d’alguna manera. Recordeu, obtenir un avantatge inicial és la clau per estar preparats per als vostres impostos del 2020. No espereu fins a la “temporada fiscal”. Bona sort!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me