Com veure Netflix mitjançant una VPN

Veure Netflix amb un VPN és més que un experiment friki per als amants de la privadesa. És una oportunitat per descobrir contingut que només està disponible a determinades parts del món.

Per exemple, l’espectacle de Rowan Atkinson de 1982 “The Black Adder” només està disponible a Netflix UK. Per tant, fins i tot si sou anglès nadiu dels EUA, no hi podreu accedir sense una VPN.

Les polítiques de contingut sempre semblen arbitràries. Probablement depenen de contractes amb estudis i creen restriccions geogràfiques. Però si utilitzeu una VPN, no us haureu de preocupar per aquests detalls. Si hi ha alguna cosa a Netflix en qualsevol país, podreu veure-la.

Desbloqueig de les restriccions geogràfiques de Netflix amb una VPN

Tot i que sembla un procés complicat, veure Netflix amb una VPN és molt senzill. Tot el que necessiteu és una connexió a Internet, una subscripció a Netflix i accés a un bon servei VPN.

La part més important del procés és triar la millor VPN per a la transmissió. I si el vostre objectiu és gaudir del màxim contingut possible, no us heu de comprometre. Hi ha desenes de serveis VPN, però la majoria utilitzen servidors que la llista negra de Netflix ha inclòs.


Si utilitzeu una VPN incorrecta, Netflix detectarà que utilitzeu un servidor intermediari i us demanarà que el desactiveu. Això sol passar amb serveis VPN gratuïts o de baix cost. Però pel que fa a aquesta funció d’entreteniment, no us heu de comprometre. Necessiteu una VPN premium per fer la feina.

ExpressVPN, SurfsharkVPN i NordVPN són les millors opcions per streaming. Ofereixen servidors ràpids a centenars de països i una privadesa excel·lent. A més, la majoria dels seus servidors desbloqueixen Netflix sense cap problema.

L’explosió del dòlar és Surfshark, a mesura que obtingueu serveis premium per 1,99 dòlars al mes. Fins i tot els servidors multi-hop (dues connexions) desbloqueixen Netflix amb una gran fiabilitat.

Per tant, si voleu veure Netflix amb la vostra VPN, tot el que heu de fer és activar-la i accedir al lloc web de transmissió. També és important prestar molta atenció a la ubicació del servidor. Segons el país, la vostra experiència amb Netflix variarà. Per tant, si us agrada el cinema francès, heu de triar definitivament un servidor VPN de França.

Si Netflix rebutja un servidor determinat, seguiu-ne i escolliu-ne un altre del mateix país. Els serveis VPN premium com Surfshark, Nord i Express faran la feina. Són ràpids, fiables i ofereixen un munt de servidors per a cada país.

Per què hauríeu de mirar Netflix amb una VPN?

Hi ha molts motius pels quals hauríeu de mirar Netflix amb una VPN. En primer lloc, protegeix la vostra privadesa. Si la vostra VPN està activada, el gegant de la transmissió no sabrà el vostre ISP ni la vostra ubicació.

Netflix encara sabrà qui sou, segons les credencials de pagament. A més, els vostres hàbits de visualització encara comptaran per a les estadístiques internes. Però és important mantenir un cert grau de privadesa. Si cediu algunes dades, no vol dir que ho hagueu de proporcionar tot.

Per presentar un exemple similar, és possible que els empleats d’una sala de cinema coneguin alguna informació vostra. Poden esbrinar quin gènere de pel·lícules preferiu. Poden fer un seguiment de la quantitat de crispetes i begudes que consumeix. Definitivament, saben quin seient heu escollit. Però això no vol dir que hagin de conèixer la vostra identitat ni el lloc on viviu.

Les dades personals que proporcioneu han de ser contextuals i no universals. I no hi ha cap motiu perquè Netflix sàpiga on ets i qui és el teu proveïdor d’internet.

El desbloqueig de contingut és una altra de les principals raons per les quals hauríeu d’utilitzar una VPN per veure Netflix. El lloc web de transmissió té desenes d’exclusives a tots els països.

Algunes pel·lícules i programes de televisió estan fins i tot subtitulats i doblats en l’idioma local. El que significa que desbloquejar Netflix també pot ser educatiu. Amb l’ajuda d’una VPN, podeu aprendre i practicar una llengua estrangera.

També hi ha algunes situacions injustes en què Netflix UK té contingut que no existeix als EUA. I per veure aquestes sèries o pel·lícules, tot el que heu de fer és connectar-vos al servidor VPN adequat. Si escolliu un servidor ràpid i fiable, gaudireu de més contingut del que esperàveu.

Les VPN converteixen Netflix en una millor oportunitat: obteniu més pel·lícules en més idiomes. Això us pot ajudar a aprendre una llengua estrangera o a acostumar-vos a una altra cultura. I, a més de tot, gaudiu de més privadesa. És una situació guanyadora en tots els aspectes que la mireu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me