Com invertir en futurs Ethereum (ETH): última guia per a principiants

Ethereum

Què són els futurs d’Ethereum?

Els contractes de futurs són simplement acords per comprar o vendre un actiu en una data predeterminada en el futur a un preu predeterminat. Per tant, els futurs d’Ethereum són acords o contractes per comprar o vendre Ether (ETH) a un preu predeterminat en un moment predeterminat en el futur.

Es negocien futurs Ethereum en intercanvis de criptomonedes que ofereixen futurs Ethereum. Hi ha molts intercanvis criptogràfics que ofereixen contractes de futurs a tot el món. Tot i això, l’inversor o el comerciant ha de garantir que facin una investigació exhaustiva per assegurar-se que no cauen en mans d’una estafa..

Ethereum

Per evitar entrar al parany dels estafadors, esbrineu la reputació que té l’intercanvi entre altres inversors / comerciants. En cas de problemes plantejats pels comerciants, especialment quan realitzen revisions sobre l’intercanvi, l’inversor hauria d’informar-se sobre aquest problema en concret per saber si l’intercanvi l’ha resolt o encara afecta a altres operadors..


També han d’investigar l’intercanvi per saber si l’intercanvi ofereix les funcions que busquen. Algunes de les funcions que cal tenir en compte a l’hora de triar un intercanvi de futurs on invertir en futurs d’Ethereum (ETH) inclouen el palanquejament, les comissions i la moneda base.

La plataforma de negociació de derivats criptogràfics BTCC és una de les millors plataformes de negociació de futurs a tot el món. Fa més de 9 anys que existeix i ofereix un dels palanqueigs més alts en el comerç de futurs Ethereum. Ofereix un apalancament màxim de 150 vegades en funció del tipus de contracte de futurs que el comerciant opti per negociar. La plataforma també té taxes de negociació relativament baixes en comparació amb altres plataformes de negociació de futurs.

Us pot agradar: Apalancament de Bitcoin & guia de negociació de marges del 2021

Els beneficis del comerç de futurs Ethereum sobre el comerç puntual d’Ethereum

La majoria dels inversors en criptografia s’utilitzen per localitzar el comerç on es compra l’actiu criptogràfic real especulant que el seu valor s’apreciarà perquè el pugui vendre amb beneficis en el futur. Si l’especulació és incorrecta i el valor de l’actiu criptogràfic baixa, l’inversor es queda amb un actiu criptogràfic de menys valor i, si decideix vendre-lo, acaba produint enormes pèrdues, sobretot a causa de la volatilitat de mercat de criptomonedes.

En segon lloc, en el comerç puntual d’Ethereum, l’inversor ha de tenir una cartera criptogràfica, on pugui emmagatzemar el seu èter (ETH). I les carteres criptogràfiques suposen un risc per a la seguretat, ja que són propenses a piratejar, sobretot si la cartera no és freda o de maquinari. En el comerç al comptat, la majoria de carteres criptogràfiques que fan servir els comerciants normalment s’incorporen als intercanvis de criptografia peer-to-peer que els inversors utilitzen per fer el comerç al comptat i alguns d’ells han informat de casos de pirateria informàtica.

Per evitar tots els riscos relacionats amb la tinença d’actius criptogràfics reals, els inversors poden invertir en futurs criptogràfics com els futurs Ethereum (ETH).

Ethereum

La inversió en futurs d’Ethereum (ETH) no requereix que l’inversor adquireixi les monedes reals d’Eter (ETH). Els futurs d’Ethereum són un producte derivat que permet als comerciants / inversors negociar els moviments de preus d’Ethereum sense mantenir l’èter real (ETH).

Per tant, quan es negocia futurs Ethereum (ETH), el comerciant no necessita necessàriament una cartera criptogràfica, ja que, per començar, no requereixen tenir cap criptografia. No obstant això, alguns intercanvis poden demanar als inversors que facin dipòsits en termes de Tether (USDT), que és un testimoni de criptografia ERC20 i, per tant, pot requerir una cartera de criptografia compatible amb Ethereum des d’on l’inversor els pugui transferir al compte de negociació amb l’intercanvi..

A més, a l’hora de negociar futurs d’Ethereum, l’inversor no s’ha de preocupar de quedar-se amb monedes Ether (ETH) de menor valor que la forma en què les havia comprat, ja que no hi ha una vegada que l’inversor haurà de comprar Ether (ETH) ).

Finalment, el comerç de futurs Ethereum permet als comerciants utilitzar el palanquejament i, per tant, oferir l’oportunitat d’obrir i mantenir operacions més grans que permetrien el saldo del seu compte. I si l’especulació del mercat va ser correcta, les operacions obertes mitjançant palanquejament acaben donant rendiments més elevats en comparació amb només mantenir un actiu criptogràfic concret esperant a vendre’l quan els seus preus es disparen.

Consells per negociar futurs amb èter

Per tenir èxit en el comerç de futurs d’Ethereum, un inversor / trader hauria de:

  1. Trieu una borsa de negociació de futurs de bona reputació com la plataforma de negociació de derivats de criptografia BTCC.
  2. Cerqueu una borsa de negociació de futurs que permeti operar amb un alt apalancament per obrir posicions més grans, fins i tot si el saldo del compte és petit.
  3. Utilitzeu estratègies comercials de gestió de riscos, com ara aturar la pèrdua i aturar els nivells de beneficis.
  4. Feu sempre algunes anàlisis sobre el mercat Ethereum per assegurar-vos que feu les especulacions adequades del mercat.
  5. Eviteu el comerç emocional, ja que es tradueix principalment en obrir posicions que no tenen cap base d’anàlisi tècnica ni fonamental.
  6. Penseu en una estratègia de negociació rendible que us permetrà identificar les oportunitats comercials adequades.

Finalment

Aneu a un compte gratuït a BTCC i proveu avui la vostra primera negociació de futurs ETH.

A més del mercat anglès, BTCC ja està disponible en coreà (비트 코인 선물), Japonès (ビ ッ ト コ イ ン 先 物 取 引) i vietnamita (Hợp đồng tương lai Bitcoin).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me