Com fer un seguiment i gestionar les vostres inversions en criptografia

inversions criptogràfiques

La inversió en criptomoneda és cada vegada més popular tant per a particulars com per a organitzacions que tendeixen a comprar més actius digitals. La criptomoneda número u continua sent Bitcoin, que ara es considera una botiga de valor rival contra l’or. Com passa amb qualsevol altra inversió, haureu de fer un seguiment de les vostres inversions criptogràfiques per saber si obteniu beneficis o no i si heu de canviar els vostres actius..

Hi ha moltes maneres de fer un seguiment de la vostra cartera d’inversions en criptomonedes. Això és possible gràcies a una sèrie d’inicis i aplicacions per a mòbils que podeu aprofitar convenientment per mantenir-vos en sintonia amb el que succeeix amb la vostra inversió. En aquest article, explicarem com fer un seguiment de les vostres inversions en criptografia amb aquestes eines.

Seguidors d’inversions en criptomonedes

Bàsicament, un rastrejador d’inversions criptogràfiques és qualsevol plataforma digital que permet als inversors fer un seguiment de la seva cartera de criptografia. Pot ser una aplicació o un lloc web connectat a la cartera de criptomonedes per controlar els actius digitals.

També s’integren altres rastrejadors d’inversions intercanvis criptogràfics directament, i els inversors els poden utilitzar per negociar els seus actius criptogràfics. Mitjançant aquestes eines, podreu gestionar tots els vostres actius de manera eficaç. Com a resultat, podeu maximitzar la vostra inversió i augmentar el vostre patrimoni net d’una altra manera impossible.


inversions criptogràfiquesunsplash.com

Per què necessiteu un seguiment d’inversions?

Les criptomonedes són un nou conjunt d’actius d’inversió que només existeixen des de fa poc més de deu anys. Com que encara no hi ha molts inversors a l’espai, els preus poden ser molt volàtils i canviar ràpidament en poc temps. Els canvis poden ser causats per desenvolupaments com ara les regulacions o els influents clau que prenen determinades accions.

A causa dels canvis de preus ràpids, és important vigilar de prop les vostres inversions en criptografia per utilitzar aquests canvis al vostre avantatge. Aquí és on entren els rastrejadors d’inversions criptogràfiques.

A continuació es detallen alguns dels rastrejadors principals que podeu considerar utilitzar.

CoinStats

rastrejador d’inversions criptogràfiquesppsumo.com

CoinStats és una plataforma de gestió de carteres de criptografia que us permet accedir a diverses criptomonedes i intercanvis. Actualment hi ha més de 8000 criptomonedes i 300 intercanvis als quals podeu enllaçar. Un cop hàgiu enllaçat la vostra cartera criptogràfica a les borses o a les aplicacions, podeu gestionar fàcilment la vostra inversió amb actualitzacions de preus en temps real i altra informació important necessària per a una millor avaluació de la cartera.

CoinStats està disponible per a tots els dispositius, tant per a iOS com per a Android, de manera que pugueu controlar les vostres inversions en criptografia des de qualsevol lloc. També està disponible al web, macOS, bot Telegram i Apple Watch.

Blockfolio

Revisió de blocs

Blockfolio és molt popular pel que fa a la gestió de criptografia de carteres. Té més de 5 milions d’usuaris, guanyant la confiança de molts inversors en criptografia. En aquesta plataforma, teniu accés a informació, com ara alertes de preus dels vostres actius digitals, sincronització automàtica entre la vostra cartera i intercanvis, les últimes notícies sobre criptografia i moltes més.

Potser una cosa interessant d’aquesta famosa plataforma de gestió de carteres és que és totalment gratuïta. Blockfolio admet més de 8000 criptomonedes i us podeu sincronitzar amb 300 intercanvis.

Delta

rastrejador d’inversions criptogràfiques

Es tracta d’una cartera de criptografia per a dispositius mòbils. Tot i que és una aplicació estrictament, competeix amb noms famosos, com Blockfolio, pel que fa al seguiment d’actius criptogràfics. Amb Delta, podeu fer un seguiment de les vostres inversions criptogràfiques sobre la marxa, tant si esteu de viatge, com si esteu a l’oficina o a casa.

L’aplicació admet 2000 criptomonedes i 7 intercanvis principals amb els quals podeu sincronitzar per negociar actius. També podeu veure fàcilment gràfics i gràfics per a preus de criptografia amb la interfície d’usuari molt senzilla i ben dissenyada. Si sou fan de les aplicacions i voleu vigilar en tot moment les vostres inversions en criptografia, Delta és l’acompanyant que necessiteu.

Altpocket

rastrejador d’inversions criptogràfiques

Aquesta és una altra aplicació de seguiment de carteres de criptografia coneguda pel seu disseny fantàstic. Ofereix molt més que el seu atractiu físic. Amb ell, podeu afegir claus API de les vostres carteres de criptografia diferents i podeu importar totes les vostres transaccions de criptografia i gestionar-les. Conegut com un rastrejador de carteres socials, Altpocked també us permet tenir discussions sobre criptomonedes a les comunitats i aprendre dels principals comerciants de criptografia. És una aplicació senzilla d’entendre i es pot personalitzar fàcilment al vostre gust per donar-li varietat.

CoinTracking

Es tracta d’un lloc web de seguiment d’inversions criptogràfiques que és el primer rastrejador del nínxol de criptomonedes. El lloc web us permet fer un seguiment de la informació clau, com ara els ingressos criptogràfics de totes les fonts, pèrdues i béns robats. A més, Contracking té un programari d’impostos criptogràfics que facilita el càlcul dels impostos sobre els vostres actius.

El CoinTracking L’aplicació també està disponible tant en dispositius iOS com Android, amb accés a més de 110 recursos i intercanvis per gestionar i fer un seguiment. Amb la versió gratuïta, podeu fer un seguiment de fins a 200 operacions, un nombre decent per a l’inversor minorista mitjà. Tot i això, per fer un seguiment de més operacions, cal actualitzar la versió de pagament.

Altres maneres de gestionar la vostra inversió en criptografia

Per molt que sigui important utilitzar aplicacions de gestió d’inversions criptogràfiques i altres eines, no us equivocareu tenint altres fonts d’informació i orientació. Una de les maneres més fàcils d’obtenir informació crucial per a la gestió de la vostra cartera és estar actiu a les comunitats dels vostres actius respectius. Alguns d’ells tenen comunitats molt actives amb informació en temps real sobre desenvolupaments que potser no trobareu al vostre rastrejador d’inversions.

Podeu trobar comunitats d’aquest tipus a les xarxes socials com Facebook, Twitter, Reddit i Telegram. També podeu seguir influents a l’espai que ofereixen valuoses actualitzacions sobre preus i altra informació. Per tant, això us pot ajudar a prendre la millor decisió per gestionar millor la vostra cartera.

Conclusió

Ets inversor de criptomonedes? És bo saber que per aprofitar al màxim la vostra inversió, heu de poder fer-ne un seguiment, sobretot si teniu molts actius diferents. Per això, heu de trobar un plataforma de criptomonedes això us mostrarà tot el que necessiteu saber. Els rastrejadors d’inversions estan dissenyats per ajudar-vos a gestionar molts actius i, per tant, els trobareu útils.

Imatge destacada: unsplash.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me