Com extreure Litecoin (LTC) | Guia per a principiants sobre mineria Litecoin

com explotar Litecoin

La mineria de criptomonedes és cada vegada més popular, especialment entre les monedes que han assolit cims notables en els darrers anys. En aquest article, buscarem un dels deu primers criptos segons la capitalització de mercat, principalment Litecoin. Us explicarem com explotar Litecoin d’una manera fàcil d’entendre.

Quant a Litecoin (LTC)

Litecoin és una criptomoneda d’igual a igual que es va llançar el 2011. A l’espai criptogràfic, pretén ser la plata de l’or de Bitcoin. Litecoin va ser obtingut del codi Bitcoin per l’exenginyer de Google, Charlie Lee. Per tant, té funcionalitats similars a Bitcoin, però a més d’això, Litecoin va ser dissenyat per tenir temps de processament més ràpids.

Des del seu llançament, Litecoin s’ha convertit en una de les altcoins més valorades i en una de les millors monedes transaccionals. Al gener de 2021, Litecoin es troba entre les criptomonedes més àmpliament acceptades, amb més de 2.000 comerciants que accepten LTC a tot el món.

Actualment, LTC té un preu de 210,10 dòlars, amb una capitalització de mercat de 14.027.401.440 dòlars. L’oferta màxima és quatre vegades superior a la de Bitcoin, que és de 84 milions, dels quals 66.656.740 LTC estan en circulació. En aquesta guia, us mostrem com extreure Litecoin i altres aspectes associats a la criptografia “Silver”.


Requisits previs de la mineria

Hi ha diverses condicions prèvies que cal tenir en compte abans d’implicar-se en la mineria, i no totes les persones són adequades per a la criptografia de les meves.

Actualment, la mineria ha requerit grans inversions per part del miner. Al principi, qualsevol persona hauria pogut explotar només amb un ordinador personal.

Tanmateix, a mesura que la dificultat minera augmenta amb el pas del temps i cada vegada s’incorporen més miners per competir per obtenir recompenses per blocs, el maquinari utilitzat per a la mineria s’ha tornat increïble. Aquells que tinguin dispositius performants sempre superaran les persones que utilitzen un ordinador normal per extreure criptografia.

Per augmentar les vostres possibilitats d’obtenir alguns beneficis de la mineria de criptomonedes, haureu d’invertir en un ordinador de mineria eficient i l’electricitat que l’alimenta. Els costos d’electricitat poden sumar sumes importants en determinades regions, i això pot no fer que la mineria sigui factible en tot moment.

Haureu de tenir en compte la quantitat de rendiment diari que és probable que produïu després dels vostres costos d’energia. A més, heu de saber quant de temps trigareu a recuperar la vostra inversió invertida en maquinari.

Hi ha diverses alternatives per a aquells que desitgin involucrar-se en la mineria, però no tenen les finances necessàries per operar pel seu compte.

Extracció de LitecoinFont: Pixabay.com

Com extreure Litecoin

Abans de començar amb la mineria de Litecoin, primer heu de descarregar i instal·lar una cartera on guardeu la vostra Litecoin. La millor opció per a la mineria seria la cartera bàsica Litecoin, que va ser creada i que encara compta amb el suport de l’equip de desenvolupament de Litecoin..

A continuació, heu d’obtenir el vostre maquinari. Podeu muntar una plataforma minera pel vostre compte o podeu comprar un criptògraf especial. Aquest és un requisit important que cal tenir en compte si voleu saber explotar Litecoin correctament.

Bitmain és un dels majors fabricants d’equips miners, que ven una àmplia gamma de productes al seu lloc web. L’Antminer L3 + de Bitmain és un miner ASIC molt potent que utilitza Scrypt per explotar Litecoin.

El L3 + va aparèixer al mercat el 2017 i va ser molt rendible durant molt de temps. Inicialment, va aconseguir generar beneficis d’entre 20 i 30 dòlars diaris, tot i les dificultats creixents i les taxes de resum de xarxa.

Si teniu experiència tècnica, podeu crear-ne un mitjançant tres components principals:

  • Una o més unitats avançades de processament de gràfics (GPU);
  • Una unitat de refrigeració o configuració de ventilador (per evitar que les màquines es sobreescalfin);
  • Un tipus de programari de mineria Scrypt.

Com configurar el vostre miner

A continuació es mostren els passos que heu de seguir:

1. Connecteu tots els acords:

  • 9 connexions PCI-e (2 a cadascuna de les 4 plaques de resum i 1 al controlador);
  • El cable Ethernet (des del L3 + fins al vostre encaminador);
  • El cable d’alimentació.

2. Accediu a la interfície del miner i inicieu la sessió.

3. Descarregueu l’eina gratuïta de l’escàner IP (Angry IP Scanner).

4. Instal·leu i executeu Angry IP Scanner.

5. Feu clic a “Inici” per escanejar i trobar dispositius a la vostra xarxa local.

6. Aneu a la barra de menú superior i feu clic a “Vés a” i, a continuació, feu clic a “Següent amfitrió viu”.

7. Feu clic amb el botó dret a “Antminer” a la columna Nom de l’amfitrió i trieu “Copia IP”. Enganxeu la IP a la línia d’URL del navegador.

8. Inicieu la sessió amb “root” com a nom d’usuari i contrasenya.

Nota: És important estar al dia sobre els desenvolupaments realitzats a la indústria minera. El món de la criptografia, així com la mineria de criptografia, està en constant evolució i canvi, i els miners també han de seguir-los.

La nova tecnologia surt al mercat després d’un cert període de temps, cosa que fa que les màquines més antigues siguin inútils. Aquesta també podria ser una actualització de la xarxa Litecoin, que pot canviar l’algoritme de mineria i, per tant, la manera com funciona el maquinari de mineria..

Piscines mineres de Litecoin

S’han acabat els dies en què podíeu instal·lar una petita explotació minera a casa vostra i, en realitat, obtenir uns beneficis. Ara els miners individuals han de competir amb grans organitzacions mineres o explotacions mineres. Afortunadament, hi ha algunes alternatives per a aquells que no tenen recursos per establir una operació a nivell comercial.

Una possibilitat és unir-se a una piscina minera de Litecoin. Un grup és on els miners utilitzen el seu poder de càlcul col·lectiu per ajudar a resoldre els problemes matemàtics i després guanyen recompenses per blocs. Tot i que les recompenses es reparteixen entre cada part, la qual cosa fa que la rendibilitat sigui més baixa, permet que els individus obtinguin una inversió molt inferior.

Una altra alternativa és invertir en accions d’una explotació minera. Això permet a les empreses que operen les plataformes mineres construir equipaments més grans i competitius, generant un retorn més alt.

Últims desenvolupaments de Litecoin

LitecoinFont: Pixabay.com

Fins ara, Litecoin s’ha mantingut com una de les 20 criptomonedes principals amb canvis positius notables en el passat recent. Recentment, PayPal i Google Finance van afegir LTC a la seva cartera de criptomonedes, mentre que Grayscale també va comprar fins al 80% de tota Litecoin extreta al febrer..

Actualment, el gestor de fons criptogràfics té Litecoin per valor de 244 milions de dòlars. L’escala de grisos és una de les poques organitzacions dels Estats Units que permet als inversors institucionals i acreditats comprar criptomonedes.

Només al febrer, els miners de Litecoin van produir més de 201.600 LTC. Però, fins i tot a mesura que augmentava l’oferta, els clients en escala de grisos estaven igualment ocupats comprant la majoria de les monedes minades.

Segons el servei de rastreig de mineria LitecoinBlockHalf, Els miners de Litecoin resolen un sol “bloc” de LTC cada 2,5 minuts. No obstant això, els miners venen la majoria de les seves recompenses al mercat obert per cobrir els costos miners i obtenir beneficis també.

Conclusió

Actualment, la mineria de Bitcoin ja no és un esforç lucratiu tret que ho feu a gran escala. Fins i tot si la mineria de Litecoin sembla tenir la mateixa trajectòria, és molt més viable executar una explotació minera individualment. Aquesta guia sobre com extreure Litecoin us pot ajudar a prendre una decisió informada.

Imatge destacada: Pixabay.com

Nota: Aquesta publicació es va publicar originalment el 15 de desembre de 2018 i s’ha actualitzat totalment per a la exhaustivitat i veracitat del contingut el 15 de març de 2021.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me