Com extreure IOTA el 2019 | Guia minera per a principiants

Com extreure el meu IOTA

La diversitat de cadenes de blocs que ha generat els darrers anys també ha creat una varietat de protocols miners. Un protocol de mineria és el que permet als usuaris de la xarxa crear un nou bloc i nous cryptos o fitxes. Però, IOTA és un recurs molt especial en aquest aspecte, ja que aviat esbrinarà al nostre tutorial IOTA.

Visió general d’IOTA

Iota_logoIOTA va entrar a l’espai criptogràfic el 2015 a través d’un ICO que va recaptar 1.337 Bitcoin, que era d’uns 500.000 dòlars a aquests preus..

IOTA és una criptografia única, ja que utilitza un llibre major distribuït públic que no es basa en blockchain ni en la generació de nous blocs. En canvi, l’actiu es basa en una tecnologia de gràfics acíclics dirigits i el protocol Tangle, que gestiona el consens sense necessitat de miners.

El projecte està supervisat per la Fundació IOTA, una organització sense ànim de lucre que gestiona el desenvolupament i l’establiment d’associacions estratègiques. IOTA s’associa amb empreses de primer nivell, com Fujitsu, Samsung, Bosch i Volkswagen.


La xarxa no requereix blockchain per mantenir la seva seguretat, en lloc de formar part de l’Internet de les coses, una xarxa que compta amb milers de milions de dispositius electrònics en línia.

El remitent gestiona el mecanisme de consens de la xarxa. Els remitents validen les dues transaccions anteriors a la xarxa abans de continuar confirmant les seves pròpies transaccions. Aquest protocol, a diferència de la majoria de protocols basats en el consens de PoW, va ser dissenyat per proporcionar més escalabilitat, descentralització i zero comissions de transacció.

A més, en lloc de tenir un trànsit més lent i taxes més altes, la xarxa IOTA es fa més forta a mesura que té més usuaris, accelerant el procés de transaccions.

Com que el mecanisme de consens s’incorpora al protocol del remitent, IOTA pràcticament no necessita mineria.

Si IOTA no té blocs, probablement us preguntareu com extreureu IOTA? Bé, des del punt de vista tècnic, no es pot, ja que totes les IOTA fabricades mai es van vendre quan es va llançar la moneda.

En aquest cas, per què continuar explicant com extreure IOTA?

Bé, hi ha algunes coses que podeu fer per generar monedes MIOTA:

 • Podeu executar un node complet i rebre una mica de MIOTA pels vostres serveis;
 • Podeu utilitzar plataformes de mineria (aixetes) que exploten MIOTA de segona mà.

el meu IOTA

europol

Com extreure IOTA mitjançant aixetes

 1. Aneu a la pàgina IOTA GitHub.
 2. Desplaceu-vos cap avall fins que trobeu la llista del sistema operatiu i descarregueu-la per al vostre ordinador respectiu.
 3. Després d’acabar la descàrrega, comenceu a instal·lar la cartera.
 4. Se us preguntarà si voleu executar un node complet o clar. Trieu l’opció de node clar.
 5. Introduïu la vostra frase inicial IOTA. La frase original és la prova de la propietat de la vostra cartera IOTA.
 6. Genereu llavor fent clic a l’enllaç: https://ipfs.io/ipfs/QmdqTgEdyKVQAVnfT5iV4ULzTbkV4hhkDkMqGBuot8egfA
 7. Feu clic al botó “Enganxa a l’embull”, que es troba sota el codi de barres 3D.
 8. Copieu l’adreça generada.
 9. Aneu al lloc web de l’aixeta IOTA. Això aixeta us paga a IOTA quan extracteu diferents monedes, com ara Monero.
 10. Enganxeu l’adreça que heu copiat al camp públic d’adreces IOTA.
 11. Feu clic a “Envia”.
 12. Pot ser que el vostre ordinador us demani que concedeixi permís per a la meva. Concedeix permís.
 13. Ara esteu minant MIOTA.

Retirar MIOTA

Feu clic al botó “retirar”, que es troba a la dreta de la pantalla per cobrar les vostres monedes minades. Se us situarà a la cua de pagament després de sol·licitar la retirada.

No hi ha cap límit mínim de retirada.

Com es pot extreure IOTA mitjançant un node complet

Requisits mínims de programari i maquinari per configurar un node:

 • mineria d’iota8 a 12 GB de RAM;
 • Emmagatzematge de 25 GB;
 • CPU de doble nucli;
 • Connectivitat 24/7;
 • Ubuntu (16 o 17) o CentOS;
 • un VPS (servidor privat virtual).

 1. Obteniu accés al servidor (adreça IP i contrasenya d’usuari) i inicieu la sessió remotament mitjançant la línia d’ordres (o PuTTY al Windows):

$ ssh [protegit per correu electrònic]

 1. Introduir la contrasenya. Assegureu-vos que teniu privilegis “sudoer” i executeu “sudo su” si no teniu “root”.

IRI, Implementació de referència IOTA, es basa en Java, així que assegureu-vos que teniu Java i Maven instal·lats i que estigueu configurat JAVA_HOME.

 1. Correr

$ bash <(curl -s https://raw.githubusercontent.com/nuriel77/iri-playbook/master/fullnode_install.sh)

Aquesta ordre obté l’script de desplegament que troba els paràmetres del sistema, descarrega el programari necessari i les seves dependències.

 1. Instal·leu l’última versió d’IRI amb les ordres següents:

git clone https://github.com/iotaledger/iri

cd iri

compila neta mvn && paquet mvn

 1. Ara necessitareu algunes adreces de veïns estàtiques (mínim de 4 i màxim de 7 veïns en sistemes de configuració bàsics).

Creeu un fitxer ini per emmagatzemar totes les opcions de la línia d’ordres:

gat << "EOF" | sudo tee iota.ini

[IRI]

PORT = 14265

UDP_RECEIVER_PORT = 14600

TCP_RECEIVER_PORT = 15600

API_HOST = 0.0.0.0

IXI_DIR = ixi

Sense cap = cert

DEBUG = fals

TESTNET = fals

DB_PATH = mainnetdb

RESCAN_DB = fals

REMOTE_LIMIT_API = "elimina veïns, afegeix veïns, interruptAttachingToTangle, attachToTangle, getNeighbors, setApiRateLimit"

VE NENS =

EOF

 1. Envieu una adreça de node UDP i TCP als vostres veïns:

#Molts veïns volen fer servir només UDP, de manera que només en podeu fer cas

udp: // your_ip: 14600

tcp: // your_ip: 15600

 1. Cerqueu veïns a https://discord.gg/GMVXSvM.

Accediu a # rank-yourself i escriviu l’ordre! Rank fullnode per unir-vos a fullnode.

Aneu a #nodesharing i pregunteu per veïns.

 1. Un cop tingueu els veïns, afegiu les adreces del veí al valor VEIGHNS.

VEIGHNS = udp: // address1: 12345 tcp: // address2: 12345 tcp: // address3: 12345

 1. Inicieu IRI amb l’ordre següent:

java -jar iri -_._._._. jar -c iota.ini #_ és on posa la versió iri

Com extreure IOTA: Habilitació de Nelson

L’IRI bàsic s’adjunta a una xarxa de superposició estructurada de veïns del Tangle mitjançant un embolcall de JavaScript anomenat “Nelson”.

Nelson és una mena de monitor i gestor de xarxa que descobreix els companys, negocia connexions, equilibra les càrregues del trànsit i protegeix contra usuaris malèvols.

Bolero és una suite d’aplicacions multiplataforma similar millor per als usuaris de Windows que els permet generar tota la configuració del node complet amb només un clic.

Després de la instal·lació, podreu veure els URL en què es configuren el gestor de parells i el tauler de Grafana (supervisió de l’ús d’E / S de la CPU).

 • Inicieu sessió a la interfície de Grafana al port 555 i / dashboard / db / iota? Refresh = 30s&orgId = 1 amb el nom d’usuari per defecte “iotapm” i la contrasenya utilitzada durant la instal·lació. D’aquesta manera, podeu accedir remotament a les estadístiques de nodes i les mètriques de salut a través d’una interfície bàsica i no necessitareu accedir directament al servidor remot mitjançant ssh.
 • A la consola ssh que s’executa al VPS remot, executeu l’ordre $ iric per entrar a la interfície de configuració de la interfície gràfica d’usuari del vostre node.
 • Baixeu la base de dades sincronitzada (“Obteniu una base de dades completament sincronitzada”).
 • Activa Nelson.

mineria iota2

coindesk

Com extreure IOTA: habilitant el camp CarrIOTA

CarrIOTA és un equilibrador de càrrega públic que optimitza el rendiment dels nodes i com s’utilitzen els recursos a la xarxa. Funciona com un nivell de seguretat addicional, que ofereix protecció contra atacs DDoS, i també computa estadístiques i ofereix mètriques de salut per a un IRI i els seus veïns..

CarrIOTA Field també funciona com a incentivador augmentant els temps de transacció i estabilitzant així la xarxa. També fa donacions de tokens IOTA setmanalment als participants que fan proves de treball (el simple Hashcash tipus PoW, no el que utilitza Bitcoin).

 • Des de la GUI de configuració, introduïu un identificador únic (qualsevol cadena) i una adreça per rebre les donacions setmanals.
 • Introduïu la llavor a la cartera.
 • Copieu l’adreça de recepció generada.
 • Enganxeu l’adreça al camp d’adreça de la GUI de configuració.
 • Activeu la prova de treball per al camp per enviar treballs attachToTangle al node complet de l’IRI accedint a “Configura fitxers” i introduint “Camp”.
 • Canvieu la línia “pow” de “false” a “true”, Ctrl + O per desar i Ctrl + X per sortir. (funció de línia d’ordres alternativa: field –pow –address IOTA_ADDRESS)
 • Aneu a http://field.carriota.com/ i utilitzeu la cadena identificativa proporcionada per comprovar si el node de Tangle in Field.

Rendibilitat de la mineria IOTA el 2019

El que guanyeu a través d’un node IOTA depèn de diversos factors, com la demanda de l’estat i el nivell d’activitat de la xarxa, la competència, la configuració del servidor i el preu de MIOTA.

Segons els nivells actuals, hauríeu de guanyar entre 12-15 MIOTA per executar el node mensualment. Als preus actuals, això suposaria un benefici d’uns 4 dòlars.

Mineria IOTA: Conclusió

Amb IOTA, el procés de “mineria” no és com altres cryptos, però a la nostra guia us mostrem algunes opcions sobre com extreure IOTA de manera no convencional..

Imatge destacada: blokt.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me