Com es transfereix de Coinbase a Ledger

Envieu monedes de coinbase a Ledger Encara no teniu llibre major? Ledger Nano X

  • Pantalla: 128 x 64 píxels
  • Connector: USB tipus C
  • Bateria: 8 hores en mode d’espera
  • Bluetooth

Aconseguiu-ne un aquí! Encara no teniu llibre major? Aconseguiu-ne un aquí!

Si recentment heu adquirit un fitxer Ledger Nano S o bé Dispositiu Nano X, o si esteu pensant en fer-ho, és possible que us pregunteu: “Com puc transferir criptografia de Coinbase a llibre major?”

Aquesta guia us indicarà tot el que heu de saber, pas a pas, per treure les monedes de Coinbase a la cartera Ledger.

Transferència de monedes de Coinbase a Ledger Nano S o X

Si heu configurat el fitxer Ledger Nano S dispositiu i va crear un compte a Ledger Live, la transferència de fons de Coinbase a Ledger Nano S fa uns quants passos senzills:


1. Connecteu el vostre llibre major

Connecteu el dispositiu del llibre major al vostre PC i introduïu el vostre pin

2. Obriu l’aplicació Ledger Live i introduïu la vostra contrasenya

Introduïu la contrasenya a Ledger Live

3. Seleccioneu “Rebre” al menú de l’esquerra

Seleccioneu Rebre a Ledger Live

4. Trieu un compte

Seleccioneu el menú desplegable per triar a quin compte (i a quin tipus de moneda) voleu rebre la criptografia. Seleccioneu “Continua” un cop hàgiu seleccionat el compte correcte.

Trieu un compte

Trieu un compte

5. Obriu l’aplicació adequada al dispositiu Ledger

Al dispositiu Ledger, seleccioneu l’aplicació corresponent per a la moneda que intenteu rebre de Coinbase. Seleccioneu-lo prement els dos botons simultàniament mentre es ressalta l’aplicació. Per al meu exemple, estic fent servir Bitcoin, així que obro l’aplicació Bitcoin. Si no teniu instal·lada l’aplicació, seguiu

Billfodl vs Cryptosteel Comparació de preus

Espereu que Ledger Live autentiqui que el dispositiu Ledger està connectat i que l’aplicació correcta està oberta al dispositiu i, a continuació, seleccioneu “Continua” quan estiguin marcades les dues caselles..

Billfodl vs Cryptosteel Comparació de preus

6. Seleccioneu “Continua” a la sol·licitud “Verifica l’adreça al dispositiu”.

Continueu verificant l'adreça

7. Verifiqueu que l’adreça sigui correcta

Mireu l’adreça que es mostra a Ledger Live i assegureu-vos que coincideixi exactament amb l’adreça que es mostra a la pantalla del dispositiu Ledger.

Verifiqueu l'adreça

Si es veu bé, seleccioneu el botó situat a la part dreta del dispositiu Ledger

Confirmeu la transacció

8. El llibre major es confirmarà

Ledger Live us informarà que heu confirmat correctament l’adreça. Feu clic al botó de còpia o ressalteu l’adreça i copieu-la. **

Torneu a verificar l'adreça

9. Inicieu la sessió a Coinbase

Inicieu la sessió a Coinbase

10. Al tauler, seleccioneu “comptes”

Secció de comptes al tauler de Coinbase

11. Seleccioneu una “cartera” de base de monedes

A la secció de comptes, seleccioneu la cartera des de la qual voleu enviar.

Coinbase crida la cartera Bitcoin a “My Wallet”, que es mostra amb el logotip B taronja.

En aquest cas, estem enviant Bitcoin al nostre llibre major, de manera que a sota de “La meva cartera” seleccioneu “Envia”

Seleccioneu la cartera

12. Introduïu l’adreça del llibre major

En aquest moment, introduïu l’adreça que us va donar el llibre major al quadre “Destinatari”, seguit de la quantitat de BTC (o d’una altra moneda) que vulgueu enviar (o d’un import en dòlars de la moneda si voleu), i una nota si voleu. **

Aquesta nota us ajudarà a identificar la transacció més endavant, si voleu, no va a la cadena de blocs.

Ara prem “Continua”.

Introduïu l'adreça del llibre major

13. Tot fet … si vols ser-ho

En aquest moment, podeu anomenar-lo dia o …

Feu clic a “Mostra detalls” per trobar el TXID de la transacció perquè pugueu fer un seguiment del seu progrés i observar quantes confirmacions té al llarg del temps. Això us donarà una idea de quan hauríeu de veure aparèixer les monedes a la vostra cartera Ledger.

Confirmació de la transacció

A continuació s’explica la pantalla de detalls:

Billfodl vs Cryptosteel Comparació de preus

Si seleccioneu “Mostra la transacció”, se us dirigirà a l’explorador de blocs blockcypher per supervisar aquesta transacció.

No obstant això, preferim el explorador de blocs blockstream perquè us proporciona consells útils sobre com podeu millorar la privadesa de les vostres transaccions en el futur. Recordeu que l’explorador de Blockstream només admet transaccions BTC.

Tu pots visualitzeu la transacció anterior sobre aquell explorador.

Veure la transacció a l'explorador

Com podeu veure, aquesta transacció ja té 29 confirmacions, de manera que aquests fons ja són visibles al nostre llibre major. Si encara no en teniu, aviat en tindreu; quant de temps depèn de la mida d’un comissió de transacció has pagat.

Per què treure monedes de Coinbase?

A mesura que aprengueu més sobre criptomonedes, començareu a veure els riscos de deixar les vostres monedes en un intercanvi durant llargs períodes de temps.

Els intercanvis serveixen de potent per als pirates informàtics que vulguin adquirir grans quantitats de Bitcoin o altres criptogràfics.

Mt. Gox és probablement l’exemple més famós d’un intercanvi que va perdre gairebé tots els dipòsits de Bitcoin.

A causa d’aquests riscos, molts hodlers opteu per dispositius més segurs i segurs, com ara carteres de maquinari, per subjectar-hi les monedes.

Els dispositius més populars són els Ledger nano S i Ledger nano X que proporcionen als usuaris la custòdia completa de les claus privades del fitxer cartera.

Preguntes freqüents

No veig les meves monedes al llibre major. Ón son ells?

Si no podeu veure les vostres monedes en cap moment després de transferir-les des de Coinbase (o per qualsevol altre lloc), probablement sigui perquè les heu enviat fa només uns instants. Aquesta transacció necessita temps per arribar al node de Ledger.

Què significa quan Ledger diu que la transacció està “pendent”?

Quan vau enviar les vostres monedes a Coinbase al vostre llibre major, en realitat li deieu a Coinbase que transmetés una transacció (en nom vostre) a tots els nodes de la xarxa. Fins que el node de Ledger no vegi aquesta transacció, les vostres monedes no apareixeran a la cartera de Ledger. Tanmateix, un cop el node de Ledger vegi la transacció, les monedes apareixeran pendents a la cartera de Ledger. Encara no podreu gastar les monedes i no apareixeran al vostre saldo perquè tècnicament les monedes encara no estan a la cartera. El node de Ledger és conscient que heu sol·licitat moure els fons i que la vostra cartera us informa que s’ha reconegut.

Què significa quan Ledger diu que la transacció és “confirmadora”?

El llibre major canvia l’estat de la vostra transacció a “confirmar” un cop hagi rebut almenys 1 confirmació, és a dir, la vostra transacció s’ha inclòs en almenys 1 bloc.

Què significa quan Ledger diu que la transacció està “confirmada”??

Segons Ledger, ‘El nombre mínim de confirmacions varia entre els actius criptogràfics, ja que cada cadena de blocs té el seu propi temps de bloqueig. Per defecte, Ledger Live estableix el nombre mínim de confirmacions a la quantitat de blocs que s’adapten en 30 minuts Bitcoin Blockchain afegeix un bloc nou aproximadament cada 10 minuts. Això significa que Ledger considerarà que la vostra transacció està confirmada ~ 20 minuts després del primer bloc en què s’inclou la vostra transacció. Es tracta d’una mitjana, així que no us preocupeu si sembla que trigarà més de 20 o 30 minuts, no és estrany estar una hora entre blocs i fins i tot n’hi ha hagut dies sense bloqueig trobat.

Conclusió

Això és! Heu transferit amb èxit les vostres monedes de Coinbase a la vostra cartera Ledger.

Ara també enteneu com funcionen els estats de les transaccions de Ledger i què signifiquen.

Per últim, sabeu com utilitzar un explorador de blocs per fer un seguiment del progrés de la vostra transacció.

Bona feina i felicitats.

Ara tot el que heu de fer és portar la vostra seguretat criptogràfica al següent nivell amb Billfodl.

El Billfodl és una manera de fer còpies de seguretat del vostre dispositiu Ledger de manera que estigueu protegit contra amenaces naturals a les vostres monedes, com ara foc i inundació..

Podeu obtenir més informació El Billfodl o podeu afegir-lo al carret fent clic al botó següent.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me