Com crear una cartera d’inversions digitals

cartera d’inversions

Al món dels criptosistemes, els actius digitals són cada vegada més valuosos. Els actius com els bitcoins i altres monedes digitals comencen a veure augmentar substancialment el seu valor a causa de l’augment de la liquiditat dels inversors. Com a resultat, els inversors recorren a professionals per ajudar-los a crear i gestionar aquests actius. Si teniu previst invertir en monedes digitals, encara heu de tenir alguna idea sobre la creació d’una cartera d’inversions.

Què són les inversions digitals?

inversió digital

Internet va obrir el camí a l’existència de diverses tendències d’inversió. Ara la gent pot invertir en el que anomenarien monedes digitals com bitcoins i altres tecnologies de blockchain.

Per entendre els diners digitals cal un coneixement exhaustiu dels tres principals factors que influeixen en el valor de les monedes digitals: l’oferta, la demanda i el risc..

  • Subministrament: Es refereix a la quantitat de moneda que es crea o es transmet d’una transacció a la següent.
  • Demanda: Es tracta de la quantitat total de dòlars gastats durant un període determinat, que representa el poder adquisitiu de la moneda.
  • Risc: Aquesta és la possibilitat que el valor de les monedes digitals de les comunitats en línia disminueixi a causa d’errors especulatius o d’activitat maliciosa.

La popularitat de les monedes digitals es basa en el fet que redueixen el risc de costos de transacció i proporcionen accés al mercat financer global sense la necessitat de costos inicials elevats..


Hi ha diversos avantatges i desavantatges d’invertir en aquests criptosistemes. Un dels avantatges és el baix cost de negociació i compra, ja que no cal pagar comissions ni tipus de canvi. Un altre avantatge és la possibilitat d’implementar regulacions a tot el món. No obstant això, hi ha inconvenients en invertir en aquest tipus de criptosistemes perquè algunes d’aquestes monedes són inestables i difícils de vendre quan el mercat les exigeix..

Molta gent que participa en inversions digitals, com ara la criptomoneda, disposa de plataformes d’intercanvi de criptografia com les que recomana Coinformant. Aquestes plataformes us permeten canviar un tipus d’actiu digital per un altre en funció del valor de mercat dels vostres actius. Aquestes plataformes d’intercanvi de criptomonedes també ajuden a crear una cartera d’inversions digitals, que es parlarà a continuació.

Què és una cartera d’inversions digitals? 

Una cartera d’inversions normalment inclou dues o més classes d’actius. Tot i així, la combinació exacta dels components pot variar en funció del tipus de cartera, de les estratègies utilitzades per crear la cartera, de les preferències dels inversors implicades en la seva creació i de les condicions generals del mercat..

En el mateix sentit, al món digital, una cartera d’actius digitals es compon d’actius digitals que poden ser utilitzats per diferents persones o empreses. Una part essencial d’una cartera d’actius digitals és la seva estructura de govern. El sistema de governança permet als inversors controlar la distribució de les monedes a la cartera establint normes sobre el nombre de monedes, on es poden negociar, com es poden gastar i qui hi pot accedir..

Quan es tracta d’actius digitals, la majoria d’inversors tendeixen a triar aquells que siguin fàcils d’emmagatzemar i transferir. Això inclou diversos tipus de moneda digital, com bitcoins i èter. Altres tipus d’actius que sovint s’escullen són les fitxes que representen béns o serveis reals. Els serveis inclouen jocs de plataformes i casinos en línia. Normalment, quan es venen aquestes fitxes de servei, també es poden negociar i, en general, hi ha un mercat per al seu comerç.

Com es crea la seva cartera

N’hi ha criptomonedes diferents del bitcoin. Quan feu una recerca en línia i trobeu una moneda en la qual voleu invertir per afegir diversitat als vostres actius, aquest és el millor moment per crear una cartera d’actius digitals..

Si no esteu segur de com començar, aquí teniu alguns dels passos que heu de fer:

Pas 1: trieu un compte que funcioni amb els vostres objectius d’inversió 

Per construir una cartera d’inversions digitals, heu de tenir un compte d’inversió digital. Hi ha diversos corredors digitals en línia. Aquests corredors ofereixen serveis diferents segons quins siguin els vostres objectius. A l’hora d’escollir un servei d’intermediació, aquí teniu algunes coses que heu de tenir en compte:

  • Un sòlid suport financer
  • Plataforma de negociació fàcil d’utilitzar
  • Credibilitat i fiabilitat
  • Experiència d’atenció al client positiva
  • Longevitat
  • Suport tècnic

Un cop hàgiu creat el compte, podeu començar amb el segon pas.

Pas 2: definiu la tolerància al risc

Una de les coses més importants a tenir en compte a l’hora de construir la cartera d’inversions és la tolerància al risc. Aquesta és la quantitat que esteu disposat a perdre a canvi de la possibilitat d’obtenir rendiments més elevats en el futur.

La vostra tolerància al risc està relacionada amb els vostres objectius d’inversió. Això us ajudarà a controlar les tendències ascendents i descendents del mercat. Si els vostres plans són inversions a llarg termini, la volatilitat del mercat no us molestarà tant. Tot i això, si esteu mirant terminis més curts, haureu de vigilar les tendències del mercat per obtenir guanys més significatius en períodes curts.

Molts inversors s’equivoquen en passar a una classe d’actius sense considerar prèviament la seva tolerància al risc general ni els seus objectius a llarg termini per invertir. També heu de pensar si esteu disposat o no a perdre aquests riscos i treballar dins del nivell de tolerància al risc recomanat per un assessor financer per a la classe d’actius. Un assessor financer normalment us ajudarà a determinar com crear una cartera d’assignació d’actius que compleixi les vostres necessitats i objectius específics.

Pas 3: determineu la millor assignació d’actius per als vostres objectius 

Amb els diferents tipus de monedes digitals actuals, heu de decidir quant necessiteu cada actiu a la vostra cartera. Per exemple, escolliu tenir un 70% de bitcoin i el 30% restant es reparteix entre altres monedes com Ethereum o Ripple. La vostra assignació d’actius encara depèn dels vostres objectius i de la vostra tolerància al risc.

Pas 4: reequilibreu la vostra cartera sempre que sigui necessari

Pot arribar un moment que la vostra assignació d’actius pugui desviar-se dels vostres objectius. Un dels actius pot augmentar de valor i això podria alterar el saldo de la vostra cartera. Aquesta és la raó per la qual és crucial que avalueu la vostra cartera de tant en tant perquè pugueu restaurar el seu maquillatge original. Alguns assessors experts recomanen reequilibrar la vostra cartera cada sis a dotze mesos o quan l’assignació d’un dels actius canvia més d’un valor predeterminat.

Resum

La definició d’inversió ha canviat amb el pas del temps. Històricament, les inversions significaven béns o actius materials. No obstant això, la definició d ‘”actiu” ha evolucionat, prenent un significat més ampli que engloba tots els productes financers, inclosos els actius digitals o les monedes..

Invertir en monedes digitals encara corre un risc, de manera que és fonamental construir una cartera d’inversions perquè pugueu supervisar les vostres inversions i veure si el valor encara s’ajusta als vostres objectius. Seguint els passos anteriors, podeu començar a invertir en diferents monedes digitals i crear la vostra cartera d’inversions. Si encara no esteu segur de com iniciar i mantenir la vostra cartera, és millor demanar ajuda a un assessor financer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me