Com comprar Ripple (XRP) als Estats Units

Ripple és una de les monedes virtuals més populars del mercat. Tot i això, no tothom sap com comprar-lo. En aquest article, us explicarem com comprar Ripple als EUA. L’objectiu principal serà compartir amb vosaltres algunes de les millors maneres d’adquirir XRP en aquest mercat. 

Val a dir que cadascun dels països en què operen les criptomonedes tenen regles diferents. No totes les jurisdiccions permeten als usuaris gestionar els actius digitals de la mateixa manera. Per això, alguns intercanvis no funcionarien en alguns països.

Què és Ripple?

Tot i que XRP és la tercera moneda virtual més gran del mercat, hi ha inversors que no en saben. Aquest és un dels recursos digitals més rendibles i més grans del món. De fet, CoinMarketCap mostra que ara és la criptografia més popular després de Bitcoin (BTC) i Ethereum (ETH) i Tether (USDT). 

Ripple, l’empresa que impulsa XRP i el seu desenvolupament, està ajudant a expandir tota la xarxa. Estan signant noves associacions amb empreses financeres i promovent l’ús de XRP. XRP es pot utilitzar per reduir els costos de transacció de les transferències transfrontereres. Sens dubte, això és útil per a les empreses que ofereixen serveis de remeses.


Els Estats Units són un important mercat de remeses. Ara un gran nombre de persones treballen als Estats Units i envien fons als seus països d’origen. Aquest mercat de remeses creix dia rere dia. Per això, és important saber comprar Ripple als EUA.

Cal oferir millors serveis a les empreses financeres que ajudin els usuaris a enviar fons a través de les fronteres. És per això que Ripple fa un treball majestuós, ampliant l’ús de XRP en diferents jurisdiccions. De moment, hi ha més de 300 empreses a tot el món que utilitzen els serveis de Ripple.

Com comprar Ripple als EUA

Ripple avança al mercat. Com es va esmentar anteriorment, intenten atraure un nombre més gran d’empreses de diferents continents. Sens dubte, això ajudarà a augmentar el preu de XRP a llarg termini.

En aquesta secció, compartirem amb vosaltres, quines són les maneres més eficients de comprar Ripple als Estats Units. Bàsicament, els intercanvis són l’opció més ràpida i senzilla perquè els usuaris tinguin accés a aquesta moneda virtual. Si ja feu servir alguns dels intercanvis més populars, trobareu aquesta guia molt senzilla. Amb això en ment, potser coneixereu una nova opció per adquirir Ripple.

Binance.US Crypto Exchange

Binance és potser la plataforma de criptografia més popular per adquirir actius digitals. Tot i que operava sota el domini Binance.com, ara ofereix serveis a través de Binance.US.

La solució bàsica és l’intercanvi puntual. Binance permet als comerciants intercanviar monedes virtuals per dòlars nord-americans a la seva versió Binance.US. Al mateix temps, inclouen diverses stablecoins per als comerciants que consideren que és millor utilitzar la criptografia. Binance és una de les maneres més senzilles de comprar Ripple als EUA. 

A més, Binance ja ha afegit el comerç de futurs i marges per a monedes virtuals. Això també és molt útil per als comerciants que vulguin millorar les seves estratègies comercials. A més, Binance té un gran nombre de parells de negociació, cosa que és bo per diversificar la vostra cartera.

L’intercanvi també ofereix una àmplia gamma de serveis financers. Ara permeten als usuaris apostar per les seves monedes virtuals, si s’escau. A més, Binance ofereix serveis de préstec que ajuden els usuaris a generar fons addicionals als seus comptes.

Aquesta serà una de les maneres més fàcils de comprar Ripple als Estats Units. De fet, Binance també ajuda els usuaris a comprar monedes digitals mitjançant targetes de crèdit i dèbit. Aquesta és una de les maneres més senzilles de comprar i vendre monedes virtuals. Si ja sou usuari de criptografia, podeu enviar els vostres fons a Binance i canviar-los per XRP.

Coinbase Crypto Exchange

blog.coinbase.com

Coinbase és una altra plataforma de comerç criptogràfica popular al mercat. Operen no només als Estats Units, sinó que també tenen presència en un gran nombre de països. La principal diferència amb Binance és el fet que Coinbase té menys parells comercials. Per tant, Binance seria una millor plataforma si teniu una cartera diversificada.

El principal avantatge d’utilitzar Coinbase està relacionat amb les seves solucions fàcils d’utilitzar. Pot ser una gran plataforma per als nouvinguts que no saben manejar les monedes digitals. Aquest intercanvi ofereix als usuaris la possibilitat de comprar Ripple i altres monedes virtuals amb només uns clics.

Al mateix temps, si sou un usuari més avançat, podeu obrir un compte de Coinbase Pro. Coinbase Pro és la versió avançada dels serveis de comerç criptogràfic que ofereix Coinbase. Si voleu canviar actius digitals, aquesta serà una plataforma molt útil per a vosaltres.

A més, Coinbase ofereix serveis similars a Binance en termes d’aposta. Tenint en compte que algunes monedes virtuals permeten als usuaris guanyar recompenses apostant, els intercanvis ho aprofiten. Un dels recursos digitals que ara ofereix aquestes solucions és Tezos (XTZ). En el futur, també es podria afegir Cardano (ADA).

Tant Coinbase com Binance compleixen estretament la normativa dels Estats Units. Això serà molt útil en cas que l’intercanvi tingui problemes legals. Moltes empreses criptogràfiques en el passat van haver de tancar les seves operacions perquè no complien la normativa local.

Coinbase també pot afegir solucions d’inversió a termini fixat per als usuaris. Això pot ser molt útil per atraure nous operadors. Els inversors busquen diferents maneres de diversificar les seves inversions i fons. Com hem dit anteriorment, Coinbase és molt útil per a usuaris nous i aquells que no tenen una gran experiència.

Bitstamp Crypto Exchange

Bitstamp també és un popular intercanvi de criptomonedes que se centra només en uns quants parells comercials per als usuaris. Ara ofereixen a les persones la possibilitat de canviar XRP amb USD i EUR també. Això és específicament útil per a aquells que tenen comptes bancaris tant en EUR com en USD.

La seva manera de treballar és molt senzilla. Per adquirir Ripple, haureu d’enviar alguns fons a la plataforma. Un cop processada la transferència, tindreu la possibilitat d’adquirir l’XRP que vulgueu.

A Bitstamp, podreu canviar XRP contra BTC, EUR i USD, com s’ha esmentat anteriorment. Aquests tres parells de negociació representen el 15% del volum total de negociació de la plataforma. Si només us interessa adquirir Ripple, serà molt fàcil fer-ho des de Bitstamp.

A més, sempre es pot tenir una diversificació mínima. Per exemple, podeu adquirir en aquest intercanvi Bitcoin, Ethereum i Litecoin. En el futur, Bitstamp també pot començar a oferir altres serveis tal com estan fent actualment Coinbase i Binance.

Cartera de maquinari Ledger

shop.ledger.com

Mantenir les criptomonedes més populars (inclosa Ripple) en un intercanvi és una cosa perillosa. Si sou el propietari d’una gran quantitat de XRP, el millor que podeu fer és utilitzar una cartera de maquinari. Aquestes carteres us permeten no només ser el propietari real dels vostres fons, sinó també protegir-vos dels atacs.

Els pirates informàtics solen dirigir-se als intercanvis de criptografia per robar els seus fons. Quan això passi, tots els fons que tingueu en una plataforma en línia poden desaparèixer fàcilment. És per això que Ledger ha desenvolupat dues de les millors solucions per emmagatzemar Ripple i altres criptomonedes.

Ledger Nano S i Ledger Nano X són els dispositius més populars creats per Ledger. Aquestes dues carteres de maquinari ofereixen als usuaris la possibilitat de controlar els seus fons. Al mateix temps, estan protegits contra les pirateries criptogràfiques i els atacs als intercanvis.

Conclusió

En aquest article, hem respost a la pregunta sobre com comprar Ripple als EUA. Hi ha tres plataformes principals que us permetrien fer-ho: Coinbase, Binance i Bitstamp. Tot i això, hi ha moltes altres plataformes al país on adquirir Ripple. De fet, fins i tot podeu comprar Ripple amb diners si un amic vostre ven aquesta moneda virtual.

Al mateix temps, us aconsellem que adquiriu una cartera de maquinari per contenir els vostres actius digitals. D’aquesta manera, els vostres fons estaran protegits en tot moment contra atacants i pirates informàtics que pateixin els intercanvis criptogràfics.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me