Com comprar Ripple (XRP) a l’Índia

De vegades no és fàcil comprar INR a XRP i altres criptomonedes a molts països. En aquest article, us explicarem com comprar Ripple a l’Índia. Ripple és actualment la tercera criptomoneda més gran del mercat i ha atret l’atenció de diversos inversors. 

L’Índia també és un dels països més poderosos de la Terra. Malgrat això, el govern indi ha dificultat l’expansió del mercat de criptografia. Per això, ens centrarem en fer-vos saber com comprar Ripple a l’Índia.

Què és Ripple?

moneda ondulada

Abans d’explicar-vos com comprar Ripple a l’Índia, és important saber què és Ripple (XRP). Ripple no només és una moneda virtual, sinó també una xarxa de pagament. Amb ell, els bancs i les institucions financeres poden enviar fons a través de les fronteres per uns quants centaus.

En utilitzar l’actiu digital XRP, és possible que les persones redueixin encara més els temps de transacció. De fet, en lloc d’utilitzar monedes fiduciàries, és possible utilitzar XRP com a font de liquiditat. Molts passadissos fiduciaris no tenen prou liquiditat. Aquí és on Ripple pot afegir valor i resoldre un gran problema.


Com comprar Ripple a l’Índia

A mesura que el mercat XRP / INR de criptomonedes avança una vegada més, comprar aquesta criptografia s’ha convertit en una pregunta important. Amb el pas del temps, Ripple es podria convertir en un dels actius més importants utilitzats per fer transferències transfrontereres.

Ara, compartirem amb vosaltres, algunes de les millors maneres de comprar Ripple a l’Índia. En general, la forma més senzilla d’adquirir Ripple és mitjançant un intercanvi de criptografia local. No obstant això, els intercanvis de criptomonedes al país han estat greument afectats per la normativa local. 

De fet, molts intercanvis, com BTCXIndia o Coindelta, van haver de tancar les seves operacions. Tot i que heu pogut comprar Ripple mitjançant aquests intercanvis, ara ja no funcionen.

És important tenir en compte que hi ha altres maneres de comprar Ripple a l’Índia. Tot i això, pot ser que no siguin tan fàcils i senzills com mitjançant un intercanvi.

BuyUCoin

Una de les plataformes que us permetria adquirir Ripple és BuyUCoin. Aquest sistema es basa a Delhi i seria molt útil per entrar al mercat de criptografia. Els usuaris poden adquirir Ripple mitjançant la rupia índia (INR), la moneda local.

Al mateix temps, això us ajudaria a vendre Ripple a l’Índia per si ho voleu fer. El bo de BuyUCoin és que també ajudaria els usuaris a comprar i vendre altres criptomonedes. Si sou un inversor criptogràfic a l’Índia, aquesta podria ser una plataforma molt bona i funcional.

Si voleu operar a través d’aquesta plataforma, tingueu en compte els diferencials que poden ser d’alguna manera elevats. Al mateix temps, té tarifes més altes que els intercanvis criptogràfics tradicionals. Les tarifes de fabricant i de presa són iguals al 0,42% i al 0,84%; no és barat operar a l’Índia.

Malgrat les coses esmentades, BuyUCoin pot ser una bona solució per comprar Ripple a l’Índia.

Bitbns

Si voleu saber com comprar Ripple a l’Índia, Bitbns podria ser una bona solució. Es tracta d’una xarxa P2P que permet als usuaris negociar criptomonedes, inclosa Ripple. Per començar a cotitzar a Bitbns, haureu de crear un compte.

La plataforma requeriria la targeta PAN, que és obligatòria per als usuaris indis, i molts altres documents. De fet, els usuaris haurien de presentar una identificació electoral o un altre document per confirmar la identitat. Tot i que això no és ideal per proporcionar tota aquesta informació, el govern indi ho requereix.

El mercat P2P va començar a funcionar a finals de 2017. En aquell moment, el mercat de criptografia estava assolint el punt més alt de la història. Els usuaris poden comprar, vendre i mantenir fàcilment criptomonedes. Igual que amb la plataforma anterior, Bitbns us permetria comprar i vendre altres actius digitals al mercat. Algunes d’aquestes monedes virtuals inclouen Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC) o Ethereum (ETH), entre d’altres..

Finalment, els usuaris poden començar a gestionar els actius digitals mitjançant aquesta plataforma mitjançant el seu INR. Moltes plataformes només admeten solucions criptogràfiques. Per això, Bitbns podria ser una bona manera de adquirir Ripple a l’Índia.

Binance

Binance és un dels intercanvis de criptomonedes més grans del món. La plataforma ha entrat al mercat indi per oferir solucions als comerciants. De fet, aquesta va ser una iniciativa molt ben rebuda, ja que els reguladors de l’Índia han pres mesures fermes contra els cryptos.

Fa uns mesos, Binance va anunciar que adquiria el WazirX intercanvi. Aquesta plataforma funcionava al país, però va haver de tancar les seves operacions. Això va afectar un nombre més gran d’usuaris del país que volien comprar Ripple com a inversió.

Amb Binance, els usuaris poden comprar fàcilment Ripple mitjançant INR. Les persones rebran USDT que després es poden utilitzar per comprar Ripple o altres criptomonedes. Val a dir que els comerciants utilitzaran la plataforma WazirX per realitzar les operacions. Binance proporciona la infraestructura necessària perquè els usuaris comprin USDT mitjançant la moneda local.

Al llibre de comandes P2P, haureu de fer una comanda de compra. Després, es farà coincidir amb un comprador o un venedor. Això completaria fàcilment la transacció INR i Ripple.

Ara, els comerciants poden transferir fons de manera instantània entre comptes de Binance i WazirX. A més, iniciaran la sessió a WazirX mitjançant els seus comptes de Binance. A més, els usuaris de Binance també poden comprar i vendre USDT mitjançant la plataforma de comerç P2P de WazirX a Binance.

Un dels principals avantatges de Binance està relacionat amb el fet que té una gran liquiditat. A més, ofereix als usuaris la possibilitat de comprar i vendre altres actius digitals. Com es pot veure, Binance ofereix solucions en un mercat molt difícil.

Emmagatzemeu el vostre Ripple amb la cartera Ledger

Ledger és un dels proveïdors de carteres de maquinari més reconeguts del món. Gràcies a això, els usuaris ara poden emmagatzemar les seves monedes virtuals de manera segura. Tot i que això no està relacionat amb la manera de comprar Ripple a l’Índia, ajudarà els usuaris a emmagatzemar de manera segura els seus actius digitals.

Els intercanvis de criptomonedes no són la millor manera de mantenir monedes virtuals. De fet, és molt insegur mantenir fons en borses. Això passa perquè estan atacats per atacants i pirates informàtics en tot moment. Si una entitat malintencionada pot accedir als fons de l’intercanvi, els usuaris sens dubte perdran el seu capital.

Ledger ofereix als usuaris la possibilitat d’emmagatzemar els seus fons amb seguretat. Això els permetria mantenir grans quantitats de Ripple sense preocupar-se de ser atacats. Les solucions més populars de Ledger són Ledger Nano S i Ledger Nano X. Aquestes dues carteres de maquinari són les més populars del mercat..

A més, Ledger també ofereix solucions més avançades a inversors i empreses més grans. Tant Ledger Nano X com Ledger Nano S són útils per a comerciants petits i grans.

Conclusió

Val a dir que Ripple continua creixent i pot proporcionar grans oportunitats d’inversió en diferents mercats. Esperem que aquesta guia us sigui útil per entendre com gestionar millor els actius digitals.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me