Com comprar Ripple (XRP) a Binance

Compra Ripple a Binance

Ripple ha tingut un fenomen fenomenal l’any passat, amb molts nous desenvolupaments, noves i emocionants associacions i diversos altres èxits, malgrat l’espantós mercat baixista. Tots ells van tenir un efecte tan gran al mercat que XRP, la criptomoneda nativa de Ripple, ara ocupa el segon lloc CoinMarketCap, “Robar” la llarga corona del cap d’Ethereum.

Sembla que hi ha un acord general entre els experts en criptografia i els principals inversors en què XRP serà encara més desitjable el 2019, només per consolidar encara més la seva posició com a moneda molt calenta. Si actualment esteu interessats a invertir Ripple, el primer pas és comprar una XRP.

Comprar XRP a Binance

Per sort, hi ha nombrosos intercanvis criptogràfics des dels quals qualsevol pot comprar Ripple fàcilment sense gairebé cap esforç. No obstant això, fins avui, Binance continua sent una de les millors opcions que hi ha. Tot i ser un dels intercanvis de criptografia més nous del mercat, Binance ha arribat al cim de les llistes de popularitat gràcies als seus serveis d’intercanvi de criptografia a criptografia, al seu impressionant nombre d’ICO, a l’actitud professional, a serveis i funcions d’alta qualitat ( com ara dos modes de negociació (bàsic i avançat), així com taxes de negociació baixes.

A continuació, trobareu una guia senzilla però completa sobre com comprar Ripple a Binance.


Pas 1: registreu un compte de Binance

Per utilitzar l’intercanvi, primer haureu de crear un compte. El procés és bastant senzill. Aneu al lloc web oficial i feu clic a “Registra’t“Opció a la part superior dreta de la pantalla.

Pas 2: verifiqueu el vostre compte (opcional)

Per verificar el vostre compte, heu d’omplir el formulari de registre. Tingueu en compte que no esteu obligat a verificar el vostre compte si no teniu previst retirar més de 2 BTC diaris (nivell 1). El nivell 2 permet fins a 100 BTC per dia, però requereix que pengeu una identificació amb foto i espereu fins que l’equip aprovi la verificació.

Pas 3: finançar el vostre compte

Per finançar el vostre compte, visiteu la secció “Fons”. Seleccioneu l’opció “Dipòsits / retirades” i seleccioneu la criptomoneda que vulgueu dipositar al menú desplegable. Feu clic al botó “Diposa” al costat i utilitzeu l’adreça de cartera proporcionada per completar el procés enviant els fons a l’adreça especificada. El temps de confirmació d’aquest procés varia en funció de la moneda que hàgiu seleccionat. Normalment, els temps de confirmació de la majoria de criptomonedes són més ràpids que Bitcoin, cosa que pot trigar una estona.

Pas 4: Comenceu a negociar

Una de les funcions que fan que Binance sigui un intercanvi tan fiable és la seva interfície única que compta amb dos modes: bàsic i avançat. Com que hi ha molt bones probabilitats de ser un comerciant principiant, ens centrarem més en el primer mode. Quan el Mode bàsic està completament carregat, dirigiu-vos per la part superior dreta de la interfície i localitzeu el parell de criptografia que vulgueu canviar.

Un cop hàgiu seleccionat la moneda desitjada, podeu veure els preus que la gent està disposada a vendre en vermell a la meitat superior i els preus que la gent està disposada a comprar en verd a la meitat inferior. El número del centre mostra l’últim preu de venda.

www.binance.com

Utilitzeu el quadre central que hi ha a sota del gràfic per fer una comanda de compra i hauríeu de veure el quadre de compra ressaltat en verd a la part dreta. Podeu introduir manualment el preu al qual vulgueu comprar o fer clic a un número a la columna de l’esquerra.

Una cosa que cal tenir en compte és assegurar-se que la pestanya “Límit” estigui activa. Trobareu aquesta pestanya a la taula de preus de parells. Si voleu comprar XRP al preu actual, feu clic a la pestanya “Mercat” i introduïu la quantitat de XRP que voleu comprar. L’ordre s’hauria d’executar gairebé a l’instant.

Un cop feta una comanda, hauria de ser visible a sota de la secció “Obre comandes” fins que s’ompli. Podeu retirar les monedes acabades de comprar al menú “Dipòsit / Retirades”.

Comissions de Binance

Per comprar Ripple a Binance, independentment de la vostra experiència en el comerç criptogràfic, és important conèixer el sistema de tarifes de la plataforma. Binance cobra una quota mitjana del 0,1% per cada operació que realitzeu. Tanmateix, si decidiu pagar amb la moneda Binance (el testimoni oficial de la borsa), obtindreu un descompte del 50% en totes les comissions de negociació. Les comissions de retirada tendeixen a variar per a cada criptomoneda. En el cas de XRP, la comissió de retirada és de 0,25 XRP. Més informació sobre el honoraris es pot trobar a la secció oficial.

Conclusió

Tenint en compte tot el que s’ha dit, comprar XRP a Binance és sens dubte una de les millors opcions que hi ha actualment al mercat. Tot i que Binance és un intercanvi criptogràfic relativament nou. És un dels intercanvis més segurs actualment a l’esfera (malgrat l’intent de pirateria al març del 2018), té tarifes molt competitives i és capaç de processar aproximadament 1,4 milions de comandes cada segon. També podeu llegir aquest article a XRPNow sobre Com comprar Ripple des de diferents borses.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me