Com comprar Monero (XMR): on comprar Monero el 2021?

Bitcoin és fantàstic, però Bitcoin té un problema: no és fungible. Un Bitcoin no és igual a un altre Bitcoin.

Si rebeu Bitcoin que s’ha enviat prèviament a través d’un mesclador o que s’ha relacionat d’alguna manera amb activitats il·lícites, pot semblar que esteu associat a les transaccions ombrívoles.

Aquest és el cas, fins i tot si compreu Bitcoin de forma legítima i sense coneixement del seu ús passat.

A continuació, hi ha el problema de que totes les transaccions de Bitcoin són rastrejables, cosa que facilita que persones o empreses puguin seguir els fons i veure on heu enviat el vostre Bitcoin i en què l’heu gastat. En el millor dels casos, aquesta capacitat de seguiment no és inofensiva; en el pitjor dels casos, pot crear problemes greus, especialment per a les persones que viuen sota règims autoritaris.

Introduïu Monero, una solució a tots aquests problemes. Com que Monero és una cadena de blocs privada, no hi ha possibilitat de fer un seguiment de la història d’una moneda. Això el fa fungible: qualsevol Monero és tan bo com qualsevol altre.

El mateix passa amb futures transaccions, és impossible seguir la trajectòria d’una moneda a través de la cadena de blocs. Això fa que Monero sigui perfecte per a la persona que prefereix que els altres no vegin el que compren.


Per tant, Monero és increïble i voldríeu invertir en alguns. Prou just, però la pregunta que es fa molta gent és com puc comprar Monero? La resposta és sorprenentment senzilla.

On compro Monero?

Com sol passar, l’intercanvi de criptomonedes Binance és el millor lloc per comprar XMR Monero. Binance ofereix quatre parells comercials Monero, inclosos: BTC, USDT, BNB i ETH. Malauradament, Binance no ofereix un parell de comerç de divises directe, és a dir, XMR / USD.

En aquest cas, primer haureu d’adquirir Bitcoin o Ether. Després que tingueu això, podeu enviar-lo a Binance i després utilitzar-lo per comprar Monero.

Tot i que l’ús d’aquest mètode per comprar Monero té alguns desavantatges, és a dir, les comissions comercials, l’avantatge és que els parells comercials XMR / BTC i XMR / USDT a Binance són extremadament líquids. Una gran quantitat de volum significa que podreu executar les vostres operacions al preu que desitgeu.

Comprant Monero amb USD

Si preferiu comprar Monero directament, hi ha un intercanvi de criptomonedes que ofereix un parell de negociació directe USD / XMR. Aquest intercanvi ho és Kraken, un vestit amb seu a San Francisco. Disponible per a tothom als EUA, excepte per als que viuen a Nova York, Kraken és un intercanvi fiable amb una llarga història de fiabilitat.

Permeten als seus usuaris finançar el seu compte amb dòlars mitjançant transferència bancària o bancària. Tot i que és convenient fer servir dòlars sense haver d’adquirir primer Bitcoin, el problema amb què algunes persones es troben a Kraken és que el volum de negociació és molt baix.

Per exemple, a partir de la publicació, el parell XMR / USD a Kraken cotitzava només a 1 / 20è del volum del parell XMR / BTC a Binance. Per a comandes petites de diversos centenars de dòlars, això no importarà gaire. No obstant això, les comandes més grans probablement estaran subjectes a un lliscament.

Una altra opció per a qualsevol persona que vulgui comprar la moneda digital Monero és utilitzar una targeta de crèdit per a la compra. A continuació s’explica com fer-ho.

Com comprar XMR amb una targeta de crèdit

La forma més segura i senzilla d’utilitzar una targeta de crèdit com a mètode de pagament de Monero és comprar Bitcoin primer i després canviar-lo per Monero.

Els comerciants internacionals de criptomonedes, inclosos els que vulguin comprar XMR UK, poden inscriure’s a Binance i comprar Bitcoin amb una targeta de crèdit a través de la seva plataforma. Aquesta és una gran opció, ja que Binance és un intercanvi fiable amb una experiència d’usuari intuïtiva.

Com comprar amb targeta de crèdit per als nord-americans

Malauradament, els nord-americans no poden comprar Bitcoin a Binance degut a la normativa. En canvi, els ciutadans nord-americans poden utilitzar CEX.io per comprar Bitcoin amb una targeta de crèdit. CEX és una borsa anglesa que opera a l’ecosistema de criptomonedes des del 2013. Tenen una bona reputació de seguretat i són un dels intercanvis més fiables del mercat..

Tot i que CEX ha rebut moltes preguntes dels seus clients per preguntar-se com comprar la moneda Monero, encara no han obert la negociació XMR. No obstant això, permeten als usuaris comprar Bitcoin amb una targeta de crèdit.

Les compres amb targeta de crèdit requereixen una verificació KYC. Aquesta és una pràctica habitual per garantir que el comprador no utilitzi una targeta de crèdit fraudulenta. CEX pot sol·licitar una còpia dels documents identificatius com un passaport o un permís de conduir. També poden sol·licitar una còpia d’un extracte bancari o d’una factura de serveis públics per tal de verificar la vostra adreça.

Després de proporcionar tots aquests documents, CEX verificarà la vostra identitat i us donarà accés complet als seus serveis. Un cop això passi, podreu comprar Bitcoin amb una targeta de crèdit.

Després de comprar Bitcoin a CEX, l’heu d’enviar a la cartera Bitcoin de Binance i després canviar-lo per Monero. Si res d’això sembla que vulgueu fer-ho, hi ha una tercera opció. Aquesta és una opció fantàstica per a comerciants i inversors que vulguin comprar Monero però que no vulguin inscriure’s en un intercanvi.

Com comprar Monero localment

Tot i que Monero sovint s’etiqueta malament com a criptomoneda per a criminals, en realitat el seu objectiu és funcionar com a efectiu digital. L’avantatge d’una factura de 20 dòlars és que és fungible, que no té antecedents (com es discuteix a la introducció) i que no es pot localitzar..

Quan compreu Monero en una bossa, encara no es pot rastrejar, però sempre hi haurà un registre que hàgiu comprat Monero i hi ha un registre de l’adreça de Monero a la qual l’heu enviat. Per a algunes persones que poden no canviar cap diferència, però per a aquells que vulguin mantenir plenament el seu anonimat, poden comprar Monero localment. Hi ha diverses maneres de fer-ho.

LocalMonero

La forma més popular de comprar Monero localment és mitjançant LocalMonero. Es tracta d’un lloc web que existeix des de fa diversos anys i que ha desenvolupat un seguiment sòlid tant entre els compradors com en els venedors.

Una de les raons per les quals LocalMonero és popular és la quantitat de maneres en què permet a la gent comprar Monero. Els compradors que utilitzen la plataforma poden…

  1. Coneix-te en persona – Conegueu el venedor en persona i doneu-li efectiu a canvi de Monero. Assegureu-vos que podeu veure el Monero a la cartera abans de deixar que el venedor s’allunyi.
  2. Enviar diners en efectiu per correu electrònic – Sembla arriscat i aquesta opció probablement no és per a tothom, però és possible enviar diners en efectiu al venedor mitjançant el sistema de correu USPS. Tan bon punt el venedor rebi l’efectiu, enviarà el Monero a la vostra cartera. Si utilitzeu aquest mètode de pagament, feu només transaccions amb venedors de confiança.
  3. Western Union / MoneyGram / PayPal – A més d’utilitzar diners en efectiu, hi ha diverses maneres d’aconseguir que Monero utilitzi diferents mètodes de pagament en línia. Tot i que aquests mètodes són més convenients que conèixer un venedor en persona o anar a l’oficina de correus per enviar diners en efectiu, són menys anònims.

3 consells per mantenir el monero segur

Esbrinar com comprar Monero és només una part de l’equació. Després de comprar-lo, haureu d’emmagatzemar Monero XMR d’una manera segura perquè la vostra moneda no sigui robada ni compromesa.

A causa de les seves funcions de privadesa, Monero és una mica més difícil d’emmagatzemar correctament que una altra moneda com Bitcoin o Ripple, de manera que té sentit dedicar-se el temps per comprendre les mesures de seguretat adequades..

  1. Emmagatzemeu-lo en un llibre major – Tot i que la cartera de maquinari Trezor té suport Monero XMR, la interfície no és molt fàcil d’utilitzar. És per això que és millor idea emmagatzemar Monero en una cartera de maquinari Ledger. Per al Ledger, l’adreça de la cartera està integrada directament a la interfície de la cartera, cosa que facilita la seva integració.
  2. No presumeixi de les criptografies – Tota la seguretat criptogràfica del món no pot fer molt per combatre l’atac de claus de 5 dòlars. Per bé o per mal, la criptomoneda de vegades s’associa amb riquesa i les persones que senten que s’inverteix poden pensar que sou un bon objectiu per robar.
  3. Per obtenir una seguretat òptima, descarregueu un node complet – Quan utilitzeu la cartera Monero GUI, hi ha dues opcions: podeu connectar-vos al node d’una altra persona o descarregar-vos el vostre propi node complet. L’inconvenient de connectar-se al node d’una altra persona és que pot detectar la vostra adreça IP i detectar les transaccions. Això és impossible si executeu el vostre propi node complet, per això us recomanem que ho feu.

Monero XMR és increïblement valuós com a criptomoneda orientada a la privadesa. Aquesta privadesa, però, comporta certes compensacions, com una experiència d’usuari una mica complicada. Per això, és especialment important entendre Monero XMR abans d’enviar la moneda a la cartera o començar a canviar-la en una borsa.

Conclusió

Monero és una interessant criptomoneda. Les seves funcions de privadesa el fan útil per a les transaccions del mercat negre a la xarxa fosca. No obstant això, més que això funciona com se suposa que els diners, on una moneda és bona com qualsevol altra moneda. Així és l’efectiu i, per a moltes persones, és el principal avantatge de Monero XMR, que el poden utilitzar com a substitutiu d’efectiu.

Però, com comprar la criptomoneda Monero? Com hem assenyalat, no és tan fàcil comprar Monero ni canviar XMR a AUD, com obtenir Bitcoin. En molts casos, primer cal adquirir Bitcoin i després canviar-lo per Monero XMR, o bé es pot comprar XMR a una borsa com Kraken, però hi ha una liquiditat molt baixa..

Esperem que aquest procés no sigui massa descoratjador. Monero és una moneda fantàstica i, si voleu comprar Monero al Regne Unit, a Àsia o Amèrica, hi ha moltes opcions per fer-ho. Com que reconeixen la proposta de valor de Monero, els comerciants cada vegada comencen a acceptar XMR, sobretot perquè té temps de confirmació ràpids i és barat d’enviar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me