Com comprar IOTA (MIOTA): on comprar IOTA el 2021?

Què és la criptomoneda IOTA?

IOTA és una cadena de blocs pública diferent de Bitcoin o Ethereum perquè utilitza la tecnologia Tangle al nucli.

El Tangle és un nou tipus de llibre major distribuït que es basa en un Gràfic acíclic dirigit (DAG) que significa que no hi ha blocs, ni cadenes ni miners. Veurem la tecnologia amb detall.

En primer lloc, comencem per la història de l’organització que hi ha darrere d’IOTA:

Història de la Fundació IOTA

La Fundació IOTA va néixer a Alemanya com a organització sense ànim de lucre el 2017. Va ser fundada per Dominik Schiener i David Sønstebø.


Inicialment es va finançar mitjançant una venda multitudinària de desembre de 2015 on es van recaptar aproximadament 500.000 dòlars en criptomonedes.

Tot el subministrament de fitxes es va emetre als participants de la venda multitudinària, sense fitxes reservades per a fundadors, desenvolupadors o assessors. Això és rar en la indústria de les criptomonedes.

L’equip fundador d’IOTA no va conservar inicialment cap fitxa IOTA. La comunitat va ser prou generosa com per donar al voltant del 5% del subministrament total a la Fundació IOTA, la organització sense ànim de lucre que gestiona IOTA.

L’equip va llançar el programari anomenat TRINITAT, que permet als usuaris comprar tokens IOTA directament mitjançant Android, iOS, PC, Mac i Linux.

Com funciona IOTA?

IOTA va néixer al mercat alcista de criptomonedes del 2017. Va ser un moment en què centenars de productes blockchain van inundar el mercat. Des dels inicis de Bitcoin i més tard amb el desenvolupament d’Ethereum, tots els projectes havien intentat resoldre diferents casos d’ús.

No obstant això, cada projecte tenia una gran limitació. Blockchain no va escalar bé. Fins i tot el 2021, cap projecte de blockchain s’ha escalat fins al punt que poden competir amb Visa. La capa 1 de Bitcoin encara processa només 7 transaccions per segon. Perquè una cadena de blocs l’utilitzi un públic global, cal escalar de manera exponencial.

Aquest és exactament el tipus de problema que els creadors d’IOTA volien resoldre. En lloc d’utilitzar una cadena de blocs, IOTA fa servir una cosa que es diu DAG (gràfic acíclic dirigit) o bé Enredar. Dirigit significa que l’enllaç entre aquests elements sempre té una direcció i Acíclic significa que no podeu crear bucles a l’interior de l’estructura. Prenguem un exemple de Tangle.

Cada quadrat representa una única transacció i també s’anomena a lloc que conté els detalls de la transacció, com ara remitent, destinatari i import. També té una connexió amb altres transaccions representades per fletxes. Aquests es diuen Vores i ells validar la transacció.

Quan s’ha d’afegir una nova transacció, dos dels consells d’un lloc es seleccionen a l’atzar mitjançant un algorisme. A continuació, verifica la validesa del lloc. Al seu torn, aquest procés d’afegir una nova transacció verifica una altra transacció i la nostra transacció es converteix en la nova punta de Tangle.

Aquesta tècnica fa que el Tangle d’IOTA sigui increïblement escalable. Cada nova transacció verifica altres dues transaccions. La xarxa no s’alenteix a mesura que augmenta el volum de transaccions. De fet, s’accelera.

Com funciona Trinity?

Trinity és un programari de cartera virtual desenvolupat per IOTA Technologies per a la compra i venda de fitxes IOTA. És una interfície gràfica d’usuari (GUI) senzilla, fàcil d’entendre, ràpida i fiable. Es protegeix i xifra amb contrasenya. La pàgina inicial del programari és molt senzilla però potent. Mostra l’historial de transaccions i compres. Es poden enviar o rebre fitxes IOTA a través de l’adreça hash xifrada generada per ordinador, que és una adreça d’un sol ús. També mostra el valor de les accions de tokens IOTA respecte al dòlar nord-americà.

On comprar la criptomoneda IOTA?

Després dels antecedents, abordem la pregunta principal: on puc comprar IOTA? Podeu comprar fitxes IOTA a la cartera oficial de Trinity o teniu altres alternatives.

Nom de l’intercanvi Comissions de transacció Mètode (s) de pagament Avantatges Cons
Etoro No hi ha comissions per operacions sense apalancament, però un diferencial del 2,45% per a IOTA Targeta de crèdit, targeta de dèbit, Paypal, transferència bancària, banca local en línia
 • Interfície senzilla
 • Comerç social
 • Diferències majors
 • Sense dipòsits criptogràfics
Binance 0,1% Transferències bancàries, targetes de dèbit, transferències bancàries, criptomonedes
 • De confiança
 • Fons SAFU
 • Tarifes baixes
 • No hi ha KYC per a comptes petits
 • No totes les criptomonedes disponibles als EUA
 • Regulació laxa
Gate.io 0,2% Criptomonedes
 • De gran volum
 • Gamma de monedes
 • Sense dipòsits Fiat
 • Intercanvi relativament nou
Coinbase 1,49% o una quota fixa Targeta de crèdit, targeta de dèbit, Paypal, Cryptocurrencies
 • Fàcil per a principiants
 • De confiança
 • Bon servei al client
 • Tarifes més altes
 • Menys opcions de criptografia per al comerç
 • Només disponible en alguns països
Paxful 0% per al fabricant / 1% per al comprador Targeta de crèdit, efectiu, Paypal, Western Union, criptomonedes
 • Fàcil d’usar
 • Gamma d’opcions de dipòsit
 • Els compradors comercien sense comissions
 • Els tipus de canvi són diferents per als venedors
 • Mercat impulsat pel venedor

Com comprar IOTA: un procés pas a pas

Comprant IOTA a Etoro

Podeu comprar-lo a través de la plataforma comercial de eToro. Amb Etoro, podeu canviar IOTA utilitzant moneda fiduciària com USD, Euro, etc..

 1. Registreu-vos per obtenir un compte a eToro. Feu clic al botó Registre a la part superior dreta
 2. Comproveu la vostra adreça de correu electrònic
 3. Per dipositar diners a eToro, primer heu de triar una forma de pagament. Podeu triar Paypal, Skrill, pagar amb targeta de crèdit / dèbit o transferir mitjançant diners els diners a eToro des del vostre compte bancari.
 4. eToro requereix dipositar un mínim de 200 GBP al compte. Aquests diners es poden utilitzar per comprar diferents fitxes si voleu comprar menys d’IOTA
 5. Al menú superior, feu clic a “Mercats principals” i seleccioneu Cryptocurrencies
 6. Veureu un quadre de cerca de parells comercials. Escriviu IOTA / Euro o IOTA / GBP en funció del que tingueu al vostre compte. Podeu seleccionar el preu IOTA GBP i pagar
 7. Feu clic a “Canvia” i veureu la pantalla per obtenir-lo amb el preu actual i un gràfic.

Comprant IOTA a Binance

Binance és un intercanvi criptogràfic líder. Si voleu comprar criptomonedes amb la vostra moneda fiduciària local, com ara dòlars nord-americans o el ien japonès, hauríeu de comprar Bitcoin o Ether en una altra borsa. Un intercanvi com Coinbase pot ser fàcil per als nous comerciants que vulguin comprar o mantenir criptomonedes.

Comprant IOTA a Binance

Un procés pas a pas per a Binance:

 1. Anar a www.binance.com i registre
 2. Verifiqueu el vostre compte de Binance i envieu tots els documents que sol·liciten
 3. Activeu l’autenticació de dos factors per protegir el vostre compte
 4. Envieu el vostre BTC o ETH a l’adreça de dipòsit de Binance
 5. Com a alternativa, podeu comprar BTC mitjançant un dels Fiat Gateways de Binance. Aquestes passarel·les només funcionen en alguns països. Per tant, comproveu si primer funcionen al vostre país
 6. Espereu la confirmació del dipòsit
 7. Aneu a la pantalla d’intercanvi fent clic a “Intercanvia > Bàsic ”al menú superior esquerre
 8. A la part dreta, seleccioneu el parell de negociació IOTA / BTC o IOTA / ETH
 9. Veureu un gràfic al centre i un quadre de compra a sota
 10. Feu clic a l’opció ‘Mercat’
 11. Introduïu l’import de BTC / ETH per al qual vulgueu comprar
 12. Feu clic al botó de compra i ja heu acabat. Les fitxes haurien d’estar al vostre compte de Binance

Compra la moneda IOTA a Binance

Comprant IOTA a Gate.io

Comprant IOTA a Gate.io

Passos per comprar a Gate.io:

 1. Crear un compte
 2. Verificació de l’adreça de correu electrònic
 3. Configureu l’autenticació de 2 factors per seguretat
 4. Dipositeu BTC / ETH / USD a Gate.io. Gate.io no admet els dipòsits de Fiat
 5. Feu clic a Mercats al menú superior
 6. Al tauler esquerre, seleccioneu IOTA (MIOTA) amb BTC / ETH / USD
 7. A sota del gràfic, introduïu l’import que voleu comprar i es reflectirà al vostre compte

Compra la moneda IOTA a Gate.io

Comprant a Coinbase

Coinbase és un dels intercanvis de criptografia més populars del món. Ofereix un servei de corretatge i una plataforma comercial. No obstant això, són coneguts per les seves altes tarifes. Si busqueu una manera senzilla de comprar fitxes, aquest pot ser el millor lloc per començar abans de graduar-vos en intercanvis més avançats.

Comprant a Coinbase

Passos per comprar a Coinbase:

 1. Registreu-vos per obtenir un compte
 2. Verifiqueu el vostre correu electrònic i la vostra identitat
 3. Configureu l’autenticació de dos factors per protegir el vostre compte
 4. Dipositeu diners al vostre compte de Coinbase. L’ús d’una targeta de crèdit o dèbit és més ràpid, però atrau més comissions que una transferència bancària
 5. Feu clic a “Comprar / Vendre” al menú superior
 6. Seleccioneu IOTA a la cerca. Consulteu el preu.
 7. Introduïu l’import que voleu comprar i feu clic a “Comprar IOTA”

Compra IOTA a Coinbase

Com emmagatzemar IOTA de forma segura?

Blockchain s’ha considerat la base de dades o llibre major més segura del món. També proporciona el poder als usuaris comuns per controlar les seves fitxes criptogràfiques. Això també significa que els usuaris han d’assumir la responsabilitat d’emmagatzemar les seves fitxes amb seguretat. La majoria de pirates informàtics del món de la cadena de blocs es deuen a un error o una fallada dels usuaris o a un intercanvi centralitzat que custodia les fitxes.

IOTA es va enfrontar recentment a una controvèrsia, ja que els pirates informàtics van robar fitxes per valor de 4 milions de dòlars. Això va provocar una discussió acalorada sobre la seguretat d’IOTA. Però més tard es va descobrir que l’atac no va trencar la cadena de blocs IOTA. Els pirates informàtics van utilitzar tècniques avançades de pesca per atraure els titulars de la fitxa a compartir la seva informació sensible.

El cofundador d’IOTA, David Sønstebø, va recordar a la comunitat que són responsables de mantenir segures les seves fitxes i va reiterar el fet que la descentralització té els seus avantatges, però també significa que els usuaris tenen la responsabilitat de ser els seus propis bancs..

A la llum d’aquesta responsabilitat, hi ha un parell de coses que els usuaris poden fer per protegir les seves fitxes:

 1. Utilitzeu només programes fiables i fiables com Trinity
 2. Generar una llavor forta

  El Trinity genera una clau privada perquè els usuaris puguin accedir al seu compte.

 3. Canvieu la llavor sovint

 4. Emmagatzemeu la llavor en un lloc privat i segur al qual només pugueu accedir.

Podeu comprar IOTA i emmagatzemar-lo a la cartera Trinity IOTA:

 • Descarregueu el programari Trinity des de https://trinity.iota.org/
 • Registreu-vos seguint les instruccions que apareixen a la pantalla
 • Un cop registrat, feu clic al botó Comprar
 • Introduïu el vostre país
 • Introduïu el vostre identificador de correu electrònic, s’enviarà un correu de verificació al vostre correu electrònic i se us demanarà que introduïu el codi de verificació
 • Seleccioneu el vostre compte de Trinity
 • Introduïu l’import que voleu comprar i se us proporcionarà la quantitat de fitxes IOTA que obtindreu
 • Introduïu les vostres dades tal com es demana a la pantalla
 • Introduïu la vostra adreça de facturació
 • Introduïu la vostra informació de pagament
 • I ja està! Les vostres fitxes IOTA haurien de reflectir-se a la pàgina inicial de la vostra cartera IOTA

Ledger Nano X: cartera de maquinari

Passos per emmagatzemar IOTA a Ledger:

 1. Un cop hàgiu comprat Ledger, connecteu-lo a la màquina amb el cable proporcionat
 2. Anar a http://ledgerwallet.com/start
 3. Trieu el vostre model de Ledger
 4. Instal·leu l’extensió de Chrome Ledger Manager
 5. Actualitzeu el firmware, si hi ha una opció
 6. A l’aplicació, veureu una llista de criptomonedes. Seleccioneu IOTA
 7. L’aplicació us preguntarà si voleu permetre aquesta instal·lació. Feu clic al botó de la cartera de maquinari per permetre la instal·lació
 8. Desplaceu-vos prement el botó de la part superior dreta i seleccioneu la moneda digital adequada a la pantalla del llibre major
 9. Ara obriu l’aplicació IOTA al vostre Ledger Nano fent clic als dos botons superiors alhora
 10. Aneu a Configuració > Suport del navegador > Sí
 11. A la pantalla de l’ordinador hi haurà un botó blau que diu “Inicia la sessió amb Ledger”. Feu clic a sobre
 12. Un cop fet, veureu la vostra clau pública i el vostre saldo a la pantalla
 13. Envieu els vostres Lumens des de la vostra borsa a aquesta adreça pública. Espereu fins que la cadena de blocs registri la transacció
 14. Estàs acabat!

Proveu sempre una petita quantitat abans d’enviar-ne una gran.

Preguntes freqüents

Com comprar IOTA amb targeta de crèdit?

Podeu comprar fitxes IOTA amb una targeta de crèdit / dèbit de la cartera Trinity, eToro, etc..

Com comprar IOTA amb USD o qualsevol altra moneda?

Podeu utilitzar diversos intercanvis com eToro o Coinbase.

Com comprar IOTA a Canadà?

Podeu utilitzar borses com Bitbuy, Kraken, Coinsquare i NDAX per canviar IOTA al Canadà.

Com comprar la criptomoneda IOTA amb Paypal?

Podeu utilitzar Coinbase o Paxful per utilitzar Paypal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me