Com comprar Bitcoin i Cryptocurrency

Capítol 1:

Capítol 2:

Quan surti a comprar Bitcoin, haurà de triar entre diverses opcions de pagament. És molt important anar amb compte perquè cadascun té els seus pros i els seus contres.

Ho creieu o no, algunes opcions són més ràpides i rendibles que d’altres. A més, els límits també poden variar en funció del mètode de pagament. Per últim, és possible que no trobeu totes les opcions en una sola plataforma.

Alguns llocs web us poden oferir pagar mitjançant transferència bancària, però no en efectiu i viceversa.

Fem una ullada:

Transferència bancària


Tot i que no és l’opció més còmoda, un gran nombre d’usuaris prefereixen les transferències bancàries, ja que tenen menys limitacions.

Captura de pantalla de coinmama.com Coinmama.com – Compra bitcoins amb compte bancari

Aquest és el millor si voleu comprar grans quantitats de Bitcoin. A més, també és una de les opcions més assequibles, ja que les comissions per transferència bancària solen ser inferiors a les de la targeta de crèdit. Com a resultat, obtindreu un bon preu.

Tot i això, inclou alguns inconvenients. Les transferències bancàries poden ser lentes, sobretot en algunes parts del món. El Regne Unit pot trigar fins a una setmana a rebre l’autorització. A més d’això, també haureu de proporcionar documents de verificació que poden frenar encara més el procés.

Captura de pantalla de coinmama.com Coinmama.com – Pagaments més ràpids

També hem d’esmentar que les transferències bancàries poden resultar costoses per a algunes persones a causa de les comissions interbancàries i els càrrecs de conversió. Comproveu tots aquests factors. La majoria de grans intercanvis inclosos Coinmama i Coinbase oferir pagaments bancaris.

Targeta de dèbit o crèdit

Captura de pantalla de cex.io Cex.io – Compra criptografia amb targeta de dèbit o crèdit

Res no supera la facilitat de les targetes de crèdit i dèbit, ja que requereixen poc esforç. La majoria de nosaltres estem acostumats targeta de crèdit és per això que aquesta és una de les opcions més populars entre els compradors, però potser no sigui la millor.

Tant les targetes de crèdit com les de dèbit poden ser molt cares. Hi ha despeses de servei i altres despeses. A més, haurà de presentar documents de verificació d’identificació per utilitzar una targeta de dèbit o crèdit.

Tarifes variables per ubicació i forma de pagament Coinbase.com – Tarifes variables per ubicació i forma de pagament

És possible que no pugueu utilitzar targetes de prepagament a tots els llocs a causa de problemes de verificació. Com a avantatge, alguns llocs populars tenen l’opció de desar els detalls del pagament de manera que no hagueu d’introduir manualment el número de la vostra targeta de crèdit o dèbit sempre que necessiteu fer una compra. Tanmateix, aneu amb compte, ja que els intercanvis no sempre són segurs i les infraccions de dades són habituals.

Com a aspecte positiu, no hi ha un període d’espera llarg en la majoria dels casos. Els bitcoins s’afegiran al vostre compte als pocs minuts de la verificació. Recordeu, però, que hi ha limitacions quant a la despesa que podeu fer amb targetes, tant de la vostra institució emissora com de l’intercanvi en què esteu comprant.

Límits del compte per comprar i vendre criptografia Coinmama.com Límits del compte

Gairebé totes les principals plataformes com CEX.io, Coinbase i Coinmama accepten targetes de dèbit i crèdit.

Efectiu

En el passat, no era possible utilitzar diners en efectiu per comprar bitcoins, però ara podeu sortir amb diners en efectiu i comprar monedes mitjançant una de les opcions següents:

Caixers automàtics de Bitcoin

N’hi ha més de 7.700 Caixers automàtics de Bitcoin es van estendre per tot el món, aproximadament el 74% d’elles a Amèrica del Nord.

Monedes daurades de Bitcoin i rebut de paper

Cap altra opció pot assolir la velocitat d’un caixer automàtic de Bitcoin. El procés és senzill. Busqueu-ne un de proper, copieu l’adreça de la cartera, visiteu el caixer automàtic, introduïu diners en efectiu, proporcioneu els detalls necessaris, completeu el procés i ja haureu acabat.

Com que hi ha milers de caixers automàtics als EUA, no tindreu gaire problemes per trobar-ne un a prop. Utilitzeu aquest Bitcoin ATM Finder per trobar-ne un a prop.

Captura de pantalla de coinatmfinder.com Coinatmfinder.com – Cerqueu un caixer automàtic de Bitcoin

Funcionen les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana i la majoria tenen una ubicació estratègica, a prop de botigues populars com Walmart. No obstant això, alguns poden tenir limitacions en el nombre de monedes que es poden comprar.

Meetups

Això pot sorprendre (al cap i a la fi, els bitcoins són digitals), però podeu comprar criptomonedes reunint-vos amb l’altra persona.

Llocs web com Paxful connectar compradors i venedors i permetre’ls conèixer cara a cara per completar transaccions.

Captura de pantalla de paxful.com Paxful.com – Pàgina d’inici de Paxful

Tot i que aquesta és una de les opcions més ràpides, pot ser que no sigui la més segura ni la més còmoda, ja que haureu de viatjar per conèixer l’altra persona, cosa que suposa un risc i un temps..

Aquesta opció és bona perquè és possible que pugueu negociar el preu quan coneixeu algú; no obstant això, en la majoria dels casos, el preu s’ha d’acordar per endavant. A més, teniu l’oportunitat de formar una relació professional i fer més transaccions en el futur.

Captura de pantalla de paxful.com Paxful.com – Programa d’iguals de Paxful

A més, no requereix l’intercanvi d’identificadors; no obstant això, és possible que hagueu de proporcionar informació a la plataforma que heu utilitzat per comprar monedes.

Per últim, aquesta opció és bastant ràpida. Rebràs diners just després de fer el pagament

LocalBitcoins

LocalBitcoins és una plataforma P2P que cobreix la bretxa entre compradors i venedors i els permet comprar Bitcoin. La part interessant d’aquesta opció és que ofereix una gran varietat d’opcions locals i s’adapta a persones de tot el món.

Feu un compte i el sistema seleccionarà automàticament la vostra ubicació i us mostrarà venedors propers. Cada venedor cita una quantitat específica que podria ser negociable. Podeu utilitzar el missatger integrat per discutir els termes.

Les opcions de pagament disponibles inclouen transferències bancàries, PayPal i algunes opcions de pagament locals. Podeu triar el mètode més ràpid i assequible.

Captura de pantalla de localbitcoins.com Localbitcoins.com – Comprar i vendre Bitcoin a tot arreu

LocalBitcoins és popular entre els usuaris, ja que és ràpid i segur. Com que les transferències bancàries són locals, no hi ha comissions ni canvis de despeses elevats. A més, els períodes d’espera tampoc són llargs.

Tot i que l’import normalment no és enorme, pot resultar ser gran si esteu negociant quantitats enormes. Com a punt positiu, és possible que pugueu trobar bitcoins a un ritme inferior, ja que molts venedors locals tenen pressa per vendre.

Per últim, haureu de verificar el vostre compte per comprar i vendre Bitcoins a la plataforma. Cada venedor té requisits específics quant a la quantitat mínima o màxima de bitcoins que es poden comprar o vendre.

Captura de pantalla de localbitcoins.com Localbitcoins.com – Cartera Bitcoin

LocalBitcoins té la seva pròpia cartera, cosa que facilita la feina. Normalment, el procés triga 2 hores, però pot resultar intrigant perquè no rebrà els seus fons fins que el venedor no aprovi la transacció, cosa que pot trigar força perquè és possible que el venedor no estigui constantment davant de la pantalla de l’ordinador..

Haureu de presentar una impugnació amb la plataforma. Normalment triguen fins a 48 hores a resoldre els conflictes. Estaràs segur mentre segueixis correctament les instruccions.

Paypal

Captura de pantalla de paypal.com Paypal.com – Pàgina inicial de Paypal

PayPal és un dels sistemes de pagaments més grans i fiables, però no trobareu PayPal en cap gran canvi perquè els termes i condicions de la companyia no permeten als comerciants vendre bitcoins ni altres monedes digitals.

A més, no es pot utilitzar directament PayPal per comprar bitcoins. Haureu de comprar altres productes digitals mitjançant PayPal i convertir-los a Bitcoin. Una altra opció és utilitzar plataformes P2P i trobar un venedor que accepti pagaments amb PayPal.

Sense verificació

La majoria de les borses i les plataformes P2P necessitaran verificació, sobretot si voleu comprar un gran nombre de monedes.

Anàlisi de caixers automàtics

No obstant això, podeu triar caixers automàtics de Bitcoin o borses de diners en persona si no voleu passar la molèstia de verificar la vostra identitat. Entenem la importància de salvaguardar la vostra identitat pel risc de robatori d’identitat.

Utilitzeu més aviat caixers automàtics o plataformes peer2peer per a tots aquests propòsits.

Capítol 3:

A continuació, es detallen alguns factors a l’hora de triar un intercanvi per comprar Bitcoin en línia:

Límits

La majoria d’intercanvis tenen límits quant a la quantitat o la compra que pot fer un usuari en un període de 24 hores. Aquestes limitacions solen ser per a usuaris no verificats o nous.

Coinsbit, per exemple, prohibeix als usuaris nous fer retirades. Els comptes bàsics tenen un límit de retirada de 500 $ i els comptes avançats tenen un límit de 100.000 $ en un període de 24 hores.

Captura de pantalla de coinsbit.io Coinsbit.io – Calendari de taxes

En alguns casos, també hi pot haver límits anuals. Us suggerim que verifiqueu el vostre compte per eliminar aquestes limitacions.

Tarifes

Heu d’estar segur de quant costa comprar criptocurrency a les borses.

En primer lloc, tots els intercanvis es poden unir lliurement. No incorrereu en cap comissió tret que realitzeu una transacció per a qualsevol propòsit (dipòsits, compra o venda).

Fons comercial amb la il·lustració d’un gràfic de vela blava transparent que puja cap amunt

Els horaris de comissions estan dissenyats per motivar les operacions freqüents en grans quantitats.

La majoria de les borses animen els compradors a negociar amb monedes i alguns ni tan sols admeten monedes fiduciàries. És possible que pugueu estalviar diners si compreu Bitcoin amb altres cryptos.

COMPARACIÓ

Logotip Etoro

Etoro

 • Comenceu a negociar ràpidament; límits alts
 • Una manera fàcil per als nouvinguts d’obtenir bitcoins
 • El seu capital està en risc

COMPRA ARA

No promovem, no recolzem ni obtenim comissions pel comerç de valors de cap tipus, inclosos els CFD, però, eToro requereix que us proporcionem la següent exempció de responsabilitat: Els CFD són instruments complexos i presenten un alt risc de perdre diners ràpidament aprofitar. El 62% dels comptes d’inversors minoristes perden diners en negociar CFD amb aquest proveïdor. Heu de tenir en compte si enteneu com funcionen els CFD i si us podeu permetre el risc de perdre els vostres diners.

Logotip del riu

Riu

 • Intercanvi de bitcoins amb seu als Estats Units
 • Límits de compra i venda molt alts
 • Interfície neta i professional

COMPRA ARA Logotip de Kraken

Kraken

 • Gran liquiditat i baixes comissions
 • Admet la majoria de països
 • Intercanvi de confiança, iniciat el 2011

COMPRA ARA Logotip de Binance

Binance

 • L’intercanvi més gran de la Terra
 • Fàcil d’usar
 • Tarifes baixes

COMPRA ARA

A part d’això, és possible que hàgiu de pagar diverses comissions, incloses les despeses de retirada, les de negociació, les de dipòsit i les de manteniment.

La comissió de negociació sol ser del 0,2%, però és possible que algunes borses cobrin més.

Captura de pantalla de bitforex.com Bitforex.com – Tarifes

Les comissions de retirada i dipòsit oscil·len entre el 0,3 i el 0,6 per cent, però, alguns intercanvis els agraden BitForex tenen dipòsits gratuïts. Per últim, és possible que hi hagi taxes per utilitzar un dipòsit o una forma de pagament específics.

Velocitat

Com que la majoria de nosaltres tenim pressa, sobretot perquè els preus de Bitcoin canvien en un tres i no res, és molt comprensible per què es vol triar un intercanvi ràpid.

Quan es tracta de velocitat, cal pensar en diverses coses. En primer lloc, mireu quant de temps triga l’equip a aprovar els comptes. La majoria dels intercanvis triguen unes 48 hores a enviar els documents necessaris, però alguns poden ser més lents.

Captura de pantalla de la pàgina d'inscripció de luno.com Luno.com – Pàgina d’inscripció

A continuació, mireu quant de temps es triga a aprovar les transaccions. Normalment, això depèn de factors com la mida d’una transacció, la vostra ubicació i el mètode de pagament.

Captura de pantalla de etoro.com paga amb paypal eToro.com – Finançar el vostre compte

Alguns mètodes, com ara les targetes de crèdit, són instantanis, mentre que alguns mètodes, com ara les transferències bancàries, poden trigar fins a una setmana.

Per últim, consulteu l’atenció al client. Trieu un intercanvi que posi els clients en primer lloc perquè no hagueu d’esperar dies per obtenir una resposta a la vostra consulta.

Captura de pantalla de river.com River.com – Pàgina d’assistència

Tipus de canvi

Il·lustració de control de preus a l’estil neó

Per estrany que sembli, no hi ha un preu oficial de Bitcoin, motiu pel qual el preu pot variar lleugerament d’un canvi a un altre en funció del preu de la moneda amb la qual vulguis operar..

Fiabilitat

Assegureu-vos d’utilitzar un intercanvi fiable. Les estafes són habituals i el vostre deure és estar segur.

Mètodes de Pagament

Captura de pantalla de binance.com Binance.com – Opcions per comprar i vendre criptografia

Si voleu seguir un mètode de pagament específic, com ara una transferència bancària, cerqueu un intercanvi que la admeti. Tot i això, us recomanem que opteu per un intercanvi que ofereixi diversos mètodes de pagament per poder canviar fàcilment entre dues o més opcions.

Marqueu aquesta funció perquè no us hàgiu de preocupar de res.

Privadesa i seguretat

Realment no es pot utilitzar un intercanvi i esperar privadesa perquè tots requereixen verificació. Alguns intercanvis no us donaran l’opció de comprar o vendre cap quantitat de Bitcoin tret que verifiqueu la vostra identitat i ubicació.

Captura de pantalla de gemini.com Gemini.com – Pàgina de seguretat de Gemini

La veritable qüestió és la seguretat. Sempre hi ha el perill que les vostres dades privades arribin a mans insegures. Molts intercanvis grans i petits han estat piratejats en el passat.

Captura de pantalla de coinbase.com Coinbase.com – Cartera

Se sap que Coinbase, per exemple, és segur i està assegurat. Només manté el 2% dels fons dels seus clients en línia. Kraken i Binance són altres dos noms que se sap que són segurs.

Ubicació i àrees de serveis

En primer lloc, recordeu que no tots els intercanvis admeten tots els països. A més, és possible que algunes borses que ofereixen els seus serveis als Estats Units no admetin tots els estats nord-americans. Binance, per exemple, no funciona en deu estats dels Estats Units.

Captura de pantalla d'una secció de pàgina binance.us Binance.us – Afirma que Binance.US actualment no admet

És important que trieu una borsa que ofereixi serveis a la vostra ubicació registrada. Hi ha dos factors que entren en joc: la ubicació on es troba físicament i la ubicació on es viu.

És possible que hagueu de proporcionar alguns documents per verificar la vostra identitat i ubicació. El procés pot trigar uns dies, però us donarà el dret a canviar Bitcoin fins i tot si sou a un país on l’intercanvi no ofereix serveis.

COMPARACIÓ

Logotip Etoro

Etoro

 • Comenceu a negociar ràpidament; límits alts
 • Una manera fàcil per als nouvinguts d’obtenir bitcoins
 • El seu capital està en risc

COMPRA ARA

No promovem, no recolzem ni obtenim comissions pel comerç de valors de cap tipus, inclosos els CFD, però, eToro requereix que us proporcionem la següent exempció de responsabilitat: Els CFD són instruments complexos i presenten un alt risc de perdre diners ràpidament aprofitar. El 62% dels comptes d’inversors minoristes perden diners en negociar CFD amb aquest proveïdor. Heu de tenir en compte si enteneu com funcionen els CFD i si us podeu permetre el risc de perdre els vostres diners.

Logotip del riu

Riu

 • Intercanvi de bitcoins amb seu als Estats Units
 • Límits de compra i venda molt alts
 • Interfície neta i professional

COMPRA ARA Logotip de Kraken

Kraken

 • Gran liquiditat i baixes comissions
 • Admet la majoria de països
 • Intercanvi de confiança, iniciat el 2011

COMPRA ARA Logotip de Binance

Binance

 • L’intercanvi més gran de la Terra
 • Fàcil d’usar
 • Tarifes baixes

COMPRA ARA

Capítol 4:

Introducció a Carteres

Alguns intercanvis requereixen que tingueu la vostra pròpia cartera abans de poder comprar Bitcoins.

Si feu servir Google el terme, us trobareu amb aquesta definició:

“Una cartera digital també anomenada” e-Wallet “és un dispositiu electrònic, un programa de programari o un servei en línia que permet a una part fer transaccions electròniques amb una altra part que permuta unitats de moneda digital per a béns i serveis.”

COMPARACIÓ

Ledger Nano X

Ledger Nano X

 • PANTALLA:
 • LLANÇAT: 2019
 • PREU: 119 dòlars
 • BLUETOOTH:

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ Ledger Nano S

Ledger Nano S

 • PANTALLA:
 • LLANÇAT: 2016
 • PREU: 59 dòlars

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ Trezor Model T

Trezor Model T

 • PANTALLA:
 • LLANÇAT: 2018
 • PREU: 159 dòlars
 • PANTALLA TÀCTIL:

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ Trezor One

Trezor One

 • PANTALLA:
 • LLANÇAT: 2013
 • PREU: 59 dòlars

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ

Cada cartera inclou una adreça que s’utilitza per comprar i vendre monedes.

Per què hauríeu de tenir les monedes a la vostra cartera?

Intercanvi carteres s’utilitzen merament per a la negociació i no donen al propietari veritable la propietat total de l’actiu.

Cartera digital. icona de cartera feta amb símbols de moneda. de fons amb signes de divises

Les carteres digitals, en canvi, són més segures. Impliquen l’ús de claus públiques i privades per a les transaccions. A més, amb una cartera, podreu acceptar monedes de qualsevol persona, inclosos els venedors individuals i els intercanvis.

És possible que aquests avantatges no estiguin sempre disponibles a l’hora d’intercanviar carteres.

Carteres calentes contra carteres fredes

Cartera de maquinari contra cartera freda

Tècnicament parlant, tots dos estan acostumats botiga de criptografia però no són el mateix. Carteres fredes estan fora de línia, mentre que carteres calentes estan en línia o estan connectats a Internet.

Les carteres fredes ofereixen més seguretat, però haurà de comprometre’s amb facilitat. D’altra banda, les carteres calentes ofereixen accés fàcil però menys seguretat.

Les carteres calentes no són necessàriament perilloses, sinó que només són arriscades. Les carteres fredes, en canvi, no són a prova de pirateig al 100%. Podeu triar entre dos tipus: carteres de paper i carteres de maquinari.

Carteres de paper són arriscats, només és una impressió de la vostra clau privada i adreça pública en un tros de paper. Perdre paper significa perdre l’accés al vostre compte.

Les carteres de maquinari estan disponibles amb diferents noms, com ara Ledger Nano S. Requereixen contrasenyes per accedir als fons i són més segurs.

Transferència d’un intercanvi a una cartera

És possible transferir fons d’un intercanvi a una cartera i viceversa.

Necessiteu la vostra adreça de cartera i accés a la central per fer una transferència.

La quantitat de diners que vulgueu transferir ha de ser inferior al vostre saldo. A més, tingueu en compte si hi ha limitacions sobre la quantitat de diners que podeu transferir en un dia.

Haureu de pagar una comissió de transacció, que difereix d’un canvi a un altre. Les transaccions solen ser ràpides i es realitzaran en qüestió de segons.

Manteniu les monedes segures a la cartera

A continuació, es mostren algunes coses que podeu fer per mantenir les monedes segures a la cartera:

 • Trieu una cartera fiable; es diu que les carteres de maquinari són més fiables. Podeu triar entre diferents noms com Llibre major i Trezor.

Cartera de maquinari Legder i trezor

 • Penseu a mantenir la vostra clau privada fora de línia perquè els pirates informàtics no puguin accedir-hi.
 • No utilitzeu mai una connexió a Internet insegura i eviteu iniciar la sessió a la cartera quan estigueu en públic.
 • Instal·leu un programa antivirus fiable al dispositiu per reduir el risc de programari espia i altres programes d’aquest tipus.
 • No cometeu l’error d’obrir enllaços poc fiables per reduir el risc atacs de pesca.
 • Utilitzeu contrasenyes difícils d’endevinar. Eviteu utilitzar contrasenyes tradicionals com la data de naixement, el nom de la mascota, etc..

El compte Coinberry s'ha assegurat amb èxit amb autenticació de dos factors Coinberry – Centre d’ajuda de Coinberry – 2FA

 • No compartiu mai la vostra clau privada amb ningú.
 • Si utilitzeu Bitcoins regularment, considereu utilitzar dues carteres: una per a finalitats d’emmagatzematge i l’altra per a transaccions diàries.
 • Comproveu de nou l’adreça de la cartera abans d’enviar o transferir fons.
 • Penseu a fer una còpia de seguretat de la vostra cartera digital perquè hi pugueu accedir en cas de perdre el dispositiu.

COMPARACIÓ

Ledger Nano X

Ledger Nano X

 • PANTALLA:
 • LLANÇAT: 2019
 • PREU: 119 dòlars
 • BLUETOOTH:

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ Ledger Nano S

Ledger Nano S

 • PANTALLA:
 • LLANÇAT: 2016
 • PREU: 59 dòlars

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ Trezor Model T

Trezor Model T

 • PANTALLA:
 • LLANÇAT: 2018
 • PREU: 159 dòlars
 • PANTALLA TÀCTIL:

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ Trezor One

Trezor One

 • PANTALLA:
 • LLANÇAT: 2013
 • PREU: 59 dòlars

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ

Capítol 5:

Com es va esmentar anteriorment, les estafes són força habituals. Heu de prendre mesures per protegir els vostres diners.

Aquests són alguns dels estafes més coneguts de la història de les monedes digitals amb alguns consells sobre com protegir la vostra inversió:

BitConnect

Aquesta és una de les estafes de sortida més populars. BitConnect de sobte va anunciar la decisió de tancar els seus serveis de canvi i préstec després d’entrar al mercat amb una ICO el 2016.

Els bitcoins daurats cauen sobre fons negre

BitConnect es va comprometre a oferir fins a un 40% de rendibilitats. La moneda va rebre una immensa atenció i va tendir al voltant de 400 dòlars amb una capitalització de mercat superior als 2.600 milions de dòlars. Tot i això, va rebre crítiques i molts el van anomenar “esquema Ponzi”. Aviat va atreure autoritats i va rebre diverses cartes de cessament i cessament. Al cap de poc temps, el valor de la moneda va caure a 1 dòlar i va provocar enormes pèrdues per als inversors.

Plustoken

Es diu que valdrà 6.000 milions de dòlars, això Esquema Ponzi va resultar en la detenció de més de 100 persones a la Xina.

Alerta d’estafa

L’esquema va atreure més de 2 milions d’inversors i els promotors alhora van tenir prou diners per influir en el preu de Bitcoin i altres monedes.

L’esquema es va plantejar com una cartera criptogràfica i va animar els usuaris a invertir-hi Fitxes ‘PLUS’ mitjançant ETH o BTC. Les fitxes ofereixen rendiments elevats amb un preu màxim de 350 dòlars per moneda.

Altcoins

Concepte de blockchain

Altcoins Consulteu monedes digitals diferents dels bitcoins. En trobareu centenars al mercat i la majoria ho faran desapareixeran en un tres i no res – després de robar els vostres diners molt guanyats.

Capítol 6:

Aquestes són algunes de les preguntes més freqüents sobre la compra de Bitcoin en línia:

Quant de Bitcoin puc comprar alhora?

Depèn de l’intercanvi i de les limitacions del vostre compte. La majoria d’intercanvis limiten les transaccions si teniu un compte no verificat.

Estan assegurats els intercanvis de Bitcoin??

Els comptes i els intercanvis de Bitcoin no estan assegurats per cap programa federal o governamental. El 2019, SFOX va anunciar plans per proporcionar als inversors de Bitcoin Assegurança FDIC, però per quantitats limitades. Binance també assegura una part dels seus fons.

Amb quina freqüència canvien els preus de Bitcoin?

Els preus canvien cada 30 dies i varien d’intercanvi a intercanvi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me